Formuła 1 - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-07-27, 11:10   #151
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89
Dot.: Formuła 1

Cytat:
Napisane przez *angel1710** Pokaż wiadomość
dziewczyny jestem załamana poszłam do mojej ulubionej fryzjerki i sie okazało, ze musiała wziąć wolne i obcinała mnie taka inna .. Jezuuuuuuuuuu
pocieszam się, aby że 'fason' grzywki jest taki jak chciałam tylko, ze brakuje 1 cm zeby odrosła do brwi
mam nadzieje, ze jak troszeczke odrosnie to bedzie fajna, ale najgorsze jest to, ze do poniedzialku nie odrosnie i nikt na obozie nie bedzie chcial ze mna rozmawiac bo pomysli ze jestem jakims bufonem, ze jestem wiesniakiem skoro mam na glowie to co mam i pewnie pomysla, ze mi sie podoba , na dzień dzisiejszy jestem załamana

wybaczcie za wielkiego oftopusa

ps : paula, kasia - też jestem jedynaczką
Oj... co za glupia fryzjerka :/ Ale 1cm szybko Ci odrosnie Gorzej jakby bylo wiecej...
A co do tego obozu, to na pewno nikt tak nie pomysli o Tobie a niech tylko sprobuja to tam przyjade i im nakopie A daleko jedziesz? I na ile? Pewnie duuzo bedziesz miec do czytania jak przyjedziesz :P

Dziewczyny, jak ja Wam zazdroszcze, ze jestescie jedynaczkami... Najchetniej to bym sie wyprowadzila, zeby bracia nie dzialali mi na nerwy :[
Bożenka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-27, 11:19   #152
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny jestem załamana poszłam do mojej ulubionej fryzjerki i sie okazało, ze musiała wziąć wolne i obcinała mnie taka inna .. Jezuuuuuuuuuu
pocieszam się, aby że 'fason' grzywki jest taki jak chciałam tylko, ze brakuje 1 cm zeby odrosła do brwi
mam nadzieje, ze jak troszeczke odrosnie to bedzie fajna, ale najgorsze jest to, ze do poniedzialku nie odrosnie i nikt na obozie nie bedzie chcial ze mna rozmawiac bo pomysli ze jestem jakims bufonem, ze jestem wiesniakiem skoro mam na glowie to co mam i pewnie pomysla, ze mi sie podoba , na dzień dzisiejszy jestem załamana

Odrośnie.

Na pocieszenie powiem, że miałam gorzej. Chciałam sie ściąć na emo, wyszłam od fryzjera w fryzurze przypominająćej bardziej tarzana niż emo Zapuszczam od roku, jest lepiej, ale i tak nie dobrze Wierzchnią warstwe włosów mam do brody, tą spod spodu prawie do zapięcia od stanika.

A grzywka odrośnie szybko, ani sie obejrzysz. I napewno nikt Cie nie będzie uważał za bufona, nie martw sie

Cytat:
Napisane przez Bożenka89 Pokaż wiadomość
hehehe niezle ;D

A jednak udalo mi sie wejsc dzis na neta chyba porzadki zostawie na jutro, bo znow lenia zalapalam... :P

A teraz pewna ciekawostka:

"Kiedy Robert Kubica i Nick Heidfeld w styczniu z dumą pozowali do zdjęć przy nowiutkim bolidzie F1.07, w szwajcarskim Hinwil już od dawna inżynierowie z pomocą superkomputera Albert (wartego prawie 10 milionów złotych) projektowali kolejny model. Może się on okazać bezkonkurencyjny na torach Formuły 1 w nowym sezonie.

Najistotniejsza dla przyszłości zespołu jest fabryka w szwajcarskim miasteczku Hinwil. - Wciąż ją rozbudowujemy - wyjaśnia Willy Rampf, dyrektor techniczny zespołu Kubicy.

- Na razie pracuje na 50 procent docelowych możliwości - ocenia Theissen. - Kiedy skończymy budowę, spodziewam się dużego przyspieszenia. Wierzę, że wkrótce będziemy wygrywać wyścigi!

W to samo wierzą pracownicy odlewni silników BMW w Landshut pod Monachium. Trzydziestu najwyższej klasy specjalistów codziennie dopracowuje każdy szczegół silnika po to, by Kubica i Heidfeld mogli pełną mocą gnać do mety.

Dziennikarzom pokazano jedynie malutki fragment odlewni silników F1. Reszta hali była od góry do dołu zasłonięta grubą czarną kurtyną, nic nie wolno było fotografować. Tutaj każdy sekret jest wart miliony euro."

Hm... brzmi obiecujaco Mam nadzieje, ze ich slowa sie spelnia i beda wkoncu wygrywac
Dobrze, dobrze. Jeszcze troche a Kubica będzie nie do pokonania. Bardzo mnie ciekawią ich bolidy na następny sezon, zapowiadali, ze w tym sezonie nie dogonią Ferrari i McLarenów, za to w następnym pokażą na co ich stać.

Cytat:
Oj... co za glupia fryzjerka :/ Ale 1cm szybko Ci odrosnie Gorzej jakby bylo wiecej...

A co do tego obozu, to na pewno nikt tak nie pomysli o Tobie a niech tylko sprobuja to tam przyjade i im nakopie A daleko jedziesz? I na ile? Pewnie duuzo bedziesz miec do czytania jak przyjedziesz :P

Dziewczyny, jak ja Wam zazdroszcze, ze jestescie jedynaczkami... Najchetniej to bym sie wyprowadzila, zeby bracia nie dzialali mi na nerwy :[
No właśnie, jakby co to pisz i wkroczymy do akcji Cały obóz nas zapamięta

Oj nie prawda, nie prawda. Ile ja bym dała, żeby mieć brata albo siostre

wymiana książek:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774155
kas!a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-27, 11:26   #153
*angel1710**
Zadomowienie

Bożenko lece w poniedziałek do Grecji na 2 tyg, matko jak wróce chyba z 2 dni będę musiała czytać, żeby być w temacie
mam nadzieje, że uda mi się tam obejrzeć wyścig, a jak nie to naszczęscie mam Was i wszystko doczytam poza tym Luna mi obiecała osobisty raport z wyścigu ( Luna - )

wiesz co Bożenko, ja kiedyś cieszyłam się, że jestem jedynaczką, jednak gdy teraz zaczęły się problemy i zostałam całkiem sama ze wszystkimi problemami, już nie jest tak kolorowo.. więc to działa w dwie strony ...

ej wiecie co wymyśliłam
może zróbmy sobie ranking naszych kierowców i napiszemy tam ich stan cywilny tak wiecie, zebyśmy wiedziały na czym stoimy
*angel1710** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-27, 11:30   #154
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Cytat:
Napisane przez kas!a Pokaż wiadomość
No właśnie, jakby co to pisz i wkroczymy do akcji Cały obóz nas zapamięta

Oj nie prawda, nie prawda. Ile ja bym dała, żeby mieć brata albo siostre
Az strach sie nas bac Tylko jak mnie zobacza to obawiam sie, ze wszyscy pouciekaja

Wiesz co... to ja mam pomysl Oddam Ci moich braci i wtedy zobaczymy jaka bedziesz happy hyhy ;d
Stary 2007-07-27, 11:36   #155
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Cytat:
Bożenko lece w poniedziałek do Grecji na 2 tyg, matko jak wróce chyba z 2 dni będę musiała czytać, żeby być w temacie
mam nadzieje, że uda mi się tam obejrzeć wyścig, a jak nie to naszczęscie mam Was i wszystko doczytam poza tym Luna mi obiecała osobisty raport z wyścigu ( Luna - )

wiesz co Bożenko, ja kiedyś cieszyłam się, że jestem jedynaczką, jednak gdy teraz zaczęły się problemy i zostałam całkiem sama ze wszystkimi problemami, już nie jest tak kolorowo.. więc to działa w dwie strony ...

ej wiecie co wymyśliłam
może zróbmy sobie ranking naszych kierowców i napiszemy tam ich stan cywilny tak wiecie, zebyśmy wiedziały na czym stoimy
Ale faajnie masz... Tez bym chciala poleciec do Grecji :P
No tak, bo za tydz kolejny wyscig Ale na nas mozesz liczyc Zdamy Ci raport z wyscigu ;]

Hm... Pod tym wzgledem to moze lepiej, jak sie ma rodzenstwo, ale ja na moich braci nie moge liczyc... Z nimi rozmawiac o problemach? To raczej nierealne. Dlatego szkoda, ze nie mam siotry, bardziej by mnie rozumiala...

Dobry pomysl z tymi kierowcami Zaraz poszukam, ktorzy sa jeszcze do wziecia
Stary 2007-07-27, 11:54   #156
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:

ej wiecie co wymyśliłam
A więc zaczynam nasz ranking, Ci co najbardziej mnie interesują :

Robert Kubica - kawaler
Lewis Hamilton - kawaler

Cytat:
Az strach sie nas bac Tylko jak mnie zobacza to obawiam sie, ze wszyscy pouciekaja

Wiesz co... to ja mam pomysl Oddam Ci moich braci i wtedy zobaczymy jaka bedziesz happy hyhy ;d
No i o to chodzi, w końcu chcemy żeby uciekli i nas zapamiętali na całe życie

Dobra, biore Twoich braci i będe happy Będziemy sobie razem oglądać f1

wymiana książek:

Stary 2007-07-27, 11:55   #157
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

A wiec tak :

Fernando Alonso - kawaler ;]
Lewis Hamilton - kawaler ;]
Giancarlo Fisichella - zareczony
Heikki Kovalainen - kawaler ;]
Felipe Massa - kawaler ;]
Kimi Raikkonen - zonaty ;(;(;( (czemu mi to zrobiles?)
Jenson Button - kawaler ;]
Rubens Barrichello - zonaty
Nick Heidfeld - zareczony
Robert Kubica - kawaler (ale slyszalam, ze ma dziewczyne od paru lat)
Ralf Schumacher - zonaty
Jarno Trulli - zonaty
David Coulthard - kawaler ;]
Mark Webber - kawaler ;]
Nico Rosberg - kawaler ;]
Alexander Wurz - zonaty
Vitantonio Liuzzi - kawaler ;]
Scott Speed - kawaler ;]
Adrian Sutil - kawaler
Takuma Sato - zonaty
Anthony Davidson - zonaty

uff... troche czasu mi to zajelo :P
Ale wychodzi na to, ze jest wiecej kawalerow hyhy... ;] Szkoda, ze Kimus ma zone zawsze jest szansa, ze sie z nia rozwiedzie nie zebym zle zyczyla komus hehe

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-07-27, 11:59   #158
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
A wiec tak :

Fernando Alonso - kawaler ;]
Lewis Hamilton - kawaler ;]
Giancarlo Fisichella - zareczony
Heikki Kovalainen - kawaler ;]
Felipe Massa - kawaler ;]
Kimi Raikkonen - zonaty ;(;(;( (czemu mi to zrobiles?)
Jenson Button - kawaler ;]
Rubens Barrichello - zonaty
Nick Heidfeld - zareczony
Robert Kubica - kawaler (ale slyszalam, ze ma dziewczyne od paru lat)
Ralf Schumacher - zonaty
Jarno Trulli - zonaty
David Coulthard - kawaler ;]
Mark Webber - kawaler ;]
Nico Rosberg - kawaler ;]
Alexander Wurz - zonaty
Vitantonio Liuzzi - kawaler ;]
Scott Speed - kawaler ;]
Adrian Sutil - kawaler
Takuma Sato - zonaty
Anthony Davidson - zonaty

uff... troche czasu mi to zajelo :P
Ale wychodzi na to, ze jest wiecej kawalerow hyhy... ;] Szkoda, ze Kimus ma zone zawsze jest szansa, ze sie z nia rozwiedzie nie zebym zle zyczyla komus hehe
http://www.plotek.pl/plotek/1,78646,4155578.html

http://www.kaprysy.pl/1350/dziewczyn...ie_komentarze/

wymiana książek:

Stary 2007-07-27, 12:04   #159
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Widziala juz kiedys te fotki buu ;(;( ponoc poznali sie, jak Robert mial kiedys wypadek i ona odwiedzala go w szpitalu, ona jest siostra jego kolegi, tez kierowcy. Eh
Stary 2007-07-27, 12:08   #160
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
Widziala juz kiedys te fotki buu ;(;( ponoc poznali sie, jak Robert mial kiedys wypadek i ona odwiedzala go w szpitalu, ona jest siostra jego kolegi, tez kierowcy. Eh
No to klops.

wymiana książek:

Stary 2007-07-27, 12:16   #161
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Nie zauwazylam tej drugiej stronki... Hamiltonem to juz mnie dobilas
Ale nie jest jeszcze az tak tragicznie,bo...Sutil jest free

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-27, 12:29   #162
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
Nie zauwazylam tej drugiej stronki... Hamiltonem to juz mnie dobilas
Ale nie jest jeszcze az tak tragicznie,bo...Sutil jest free
Podobno ta dziewczyna, która była na zdjęciach z Hamiltonem - jeśli wierzyć plotkom z tej strony - ma nierówno pod sufitem. Szaleńczo poszukuje mężczyzny. Marzy o księciu Wiliamie, później spotyka sie z Hamiltonem, a potem poluje na Roberta Wiliamsa.

Słowa Sutila z końca stycznia:
Cytat:
‘I have no girlfriend so I have a lot of time! Especially before the season starts it’s good to find time to speak to the engineers, and they have more time as well. If you want to change something on the car, that’s the time you have to ask.’

wymiana książek:

Stary 2007-07-27, 12:35   #163
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Cytat:
Podobno ta dziewczyna, która była na zdjęciach z Hamiltonem - jeśli wierzyć plotkom z tej strony - ma nierówno pod sufitem. Szaleńczo poszukuje mężczyzny. Marzy o księciu Wiliamie, później spotyka sie z Hamiltonem, a potem poluje na Roberta Wiliamsa.

Słowa Sutila z końca stycznia:

E to w takim razie jestem spokojna o Hamiltona chyba nie jest taki glupi, zeby zwiazac sie z nia :P wkoncu... my jestesmy 100razy lepsze hehe... ;]

A Sutil dobrze mowi Wkoncu czeka na ta jedyna(czytaj: na mnie)

Ok ja znikam odpoczac od kompa :P
Milego dnia
Stary 2007-07-27, 12:49   #164
*angel1710**
Zadomowienie

Hamilton Ty łajzo jak mogłeś mi to zrobić

wescie nie wiedziałam, że Robert ma dziewczyne zresztą i tak go uwielbiam, niech mu się układa jak najlepiej

wiecie co, jak w przyszłym roku zrobimy nalot na jakies GP to te ich sezonowe dziewczyny mogą się schować

dobra to Wy się bijcie o Sutila, a ja skorzystam sobie z Vettela
Stary 2007-07-27, 15:19   #165
Izka000
Wtajemniczenie

GG do Izka000

Cytat:
Izka000 - ale oni sa sliicznii... rozplywam sie
Kimi by pasowal na modela Hamilton tak sloodko z ta dzidzia wyglada ah... a Sutil tez niczego sobie ;]

Ja dalej szukam ;D
Ja jak to zobaczyłam to tez sie rozpłynełam

Cytat:

Piękne ! poprstu brak słów
i jeszcze kawaler

To jest w tym najlepsze kawaler

Cytat:
Znalazlam cos ciekawego:

Przedstawiciele zespołu McLaren stawili się dzisiaj w Paryżu przed Światową Radą Sportów Motorowych zwołaną przez FIA w celu podjęcia decyzji o ewentualnej karze dotyczącej szpiegostwa przemysłowego. Zespół McLaren został oczyszczony z zarzutów.

Oficjalne oświadczenie prasowe FIA brzmi:
Światowa Rada Sportów Motorowych potwierdza, że zespół Vodafone McLaren Mercedes był w posiadaniu tajnych informacji Ferrari i dlatego naruszył 151 punkt, podpunkt c regulaminu sportowego [ang. International Storting Code]. Niemniej nie zgromadzono wystarczających dowodów, że informacje te zostały użyte w sposób kolidujący z Mistrzostwami Świata Formuły 1 organizowanymi przez FIA. W wyniku tego nie wydajemy kary.”

„Ale jeżeli w przyszłości okaże się, że informacje Ferrari zostały użyte z ujmą dla mistrzostw, zastrzegamy sobie prawo do zaproszenia zespołu Vodafone McLaren Mercedes ponownie przed Światową Radę Sportów Motorowych, gdzie zostanie rozważona możliwość wykluczenia zespołu nie tylko z mistrzostw 2007 ale także 2008.”

„Światowa Rada Sportów Motorowych zaprosi także Pana Stepneya oraz Pana Coughlana, aby przedstawili powody, dla których nie mieliby oni zostać wykluczeni ze środowiska międzynarodowych sportów motorowych na dłuższy okres czasu- w tym celu Światowa Rada Sportów Motorowych powołała odpowiednią osobę która rozwiąże sprawę w departamencie prawnym FIA.”

Tego w sumie mozna sie bylo spodziewac... Od poczatku uwazalam, ze ich nie ukaraja. Ciekawe czy uzyli wkoncu tych informacji do budowy bolidow, bo tego wkoncu nie wiadomo...
Skad ja wiedziłam ze sie im upiecze

F.
Inzaghi & M.Owen

Milan Forever

Izka000 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-07-27, 15:52   #166
Izka000
Wtajemniczenie

GG do Izka000

Cytat:
Napisane przez kochana-plotkara Pokaż wiadomość
Izka jesteś boska, szukałam tej 2 fotki kiedyś i znaleźć nie mogłam, BOSKIE FOCIE szczególnie IceMan, jestem przeczulona na jego punkcie
Dzieki

Tak jak ja

A Kimi jako myszka miki powala

Widze ze ankieta jest to moze i ja cos o sobie nieco zdardze
1. Iza
2. Teraz wiekszosci Opole
3. Teraz Kimi wczesnie M.Schumacher
4. Oczywiscie Kimi
5. ja tam nikogo raczej nie nienawidze ale Heidfeld narobił sobie w papiery
6. Autodromo Nazionale di Monza
7. Niezminnie Ferrari
8. Tu to mogła bym sie rozpisac bo jest wiecej ich niz jeden ale ci głowni to Owen, Inzaghich dwóch, Roque Santa Cruz, L.Garcia, M.Torres
9. Tu jest mniej Świderski i Antonin Rouzier
10. AC Milan
11. 20
12. Chyba za wszystko za adrenaline, emocje, juz tyle lat to ogladam i nadal sparwia mi to radosc

To tyle odemnie

pare fotek Kimiego + Hamilton
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 67835469389833192.jpg (49,2 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 195906583795938310.jpg (61,6 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 200410183424873394.jpg (118,5 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 370371813.jpg (119,9 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1927665037.jpg (32,1 KB, 8 załadowań)

F.
Inzaghi & M.Owen

Milan Forever

Izka000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-27, 17:15   #167
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
dobra to Wy się bijcie o Sutila, a ja skorzystam sobie z Vettela
Ja sie nie bije Biore Lewisa i Roberta i uciekam.

I troche zdjęć mojego ulubieńca
Na 4 focie w ... innej fryzurze
Za to 3 zdjęcie bardzo lubie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg _42805731_hamilton7.jpg (27,7 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg lewishamilton.jpg (20,2 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg lewishamilton2_02.jpg (11,4 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: gif DSC02842.GIF (107,4 KB, 11 załadowań)

wymiana książek:

Stary 2007-07-27, 17:38   #168
*angel1710**
Zadomowienie

kasiu ja tak łatwo ich nie oddam

wescie same problemy mamy z tymi chłopami zdradzają nas tu dranie jedne

a teraz troche info
Kalendarz F1 w sezonie 2008:

16 marca - Grand Prix Australii (na torze w Melbourne)
23 marca - Grand Prix Malezji (Kuala Lumpur)
6 kwietnia - Grand Prix ZEA (Bahrajn)
27 kwietnia - Grand Prix Hiszpanii (Barcelona)
11 maja - Grand Prix Turcji (Stambuł)
25 maja - Grand Prix Monaco (Monte Carlo)
8 czerwca - Grand Prix Kanady (Montreal)
22 czerwca - Grand Prix Francji (Magny-Cours)
6 lipca - Grand Prix Anglii (Silverstone)
20 lipca - Grand Prix Niemiec (Nuernburgring)
3 sierpnia - Grand Prix Węgier (Budapeszt)
24 sierpnia - Grand Prix Europy (Walencja)
7 września - Grand Prix Włoch (Monza)
14 września - Grand Prix Belgii (Spa-Francorchamps)
28 września - Grand Prix Singapuru (Singapur)
12 października - Grand Prix Chin (Szanghaj)
19 października - Grand Prix Japonii (Fuji)
2 listopada - Grand Prix Brazylii (Sao Paulo)

to na, ktore GP jedziemy ?
Stary 2007-07-27, 18:25   #169
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Cytat:
Ja sie nie bije Biore Lewisa i Roberta i uciekam.

I troche zdjęć mojego ulubieńca
Na 4 focie w ... innej fryzurze
Za to 3 zdjęcie bardzo lubie
Ty bierzesz?? Hm chyba zapomnialas o mnie Ja biore Roberta a Ty Lewisa, zeby nie bylo, ze jestem egoistka

Na tej 4fotce wyglada bosko

Cytat:
Napisane przez *angel1710**
a teraz troche info

Najlepiej to na jakies GP, ktore bedzie sie odbywac w Europie, zeby nie bylo tak daleko Ale najwazniejsze, zebysmy w ogole sie na jakies wybraly :P Ale by bylo fajnie... Wzielybysmy taki wieelki transparent specjalnie dla naszych chlopcow To ja juz lepiej zaczne zbierac pieniadze
Stary 2007-07-27, 19:17   #170
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:

Ale ja szybko biegam.

Jak to na które?
Na wszystkie!

Cytat:
Ty bierzesz?? Hm chyba zapomnialas o mnie Ja biore Roberta a Ty Lewisa, zeby nie bylo, ze jestem egoistka

Najlepiej to na jakies GP, ktore bedzie sie odbywac w Europie, zeby nie bylo tak daleko Ale najwazniejsze, zebysmy w ogole sie na jakies wybraly :P Ale by bylo fajnie... Wzielybysmy taki wieelki transparent specjalnie dla naszych chlopcow To ja juz lepiej zaczne zbierac pieniadze
Przecież chciałaś Adriana i Kimiego? Mało Ci dwóch, jeszcze mi chcesz odbić Roberta i Lewisa?! Nieładnie

Ja dziś znowu wydałam kase, zostało 36groszy. Na początek może być, nie?
Najwyżej sie złożycie na mój bilet Albo sobie wybuduje rusztowanie, jak koledzy Pauli

wymiana książek:

Stary 2007-07-27, 20:20   #171
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Cytat:

słuchaj, włosy nie zęby - odrosną, mówię Ci, będzie dobrze, a jak Ci się nie podoba to przed poniedziałkiem zakup opaskę, bo teraz to są modne

Cytat:
Napisane przez Izka000 Pokaż wiadomość
Dzieki

Tak jak ja

A Kimi jako myszka miki powala

Widze ze ankieta jest to moze i ja cos o sobie nieco zdardze
1. Iza
2. Teraz wiekszosci Opole
3. Teraz Kimi wczesnie M.Schumacher
4. Oczywiscie Kimi
5. ja tam nikogo raczej nie nienawidze ale Heidfeld narobił sobie w papiery
6. Autodromo Nazionale di Monza
7. Niezminnie Ferrari
8. Tu to mogła bym sie rozpisac bo jest wiecej ich niz jeden ale ci głowni to Owen, Inzaghich dwóch, Roque Santa Cruz, L.Garcia, M.Torres
9. Tu jest mniej Świderski i Antonin Rouzier
10. AC Milan
11. 20
12. Chyba za wszystko za adrenaline, emocje, juz tyle lat to ogladam i nadal sparwia mi to radosc

To tyle odemnie

pare fotek Kimiego + Hamilton
KIMAS

Cytat:

wescie same problemy mamy z tymi chłopami zdradzają nas tu dranie jedne

a teraz troche info

Ja się przymierzam na GP Francji jeden z moich ulubionych torów mm a rodzinka we Francji, żabojady jedne, może mi zafundują transport i miejsce na trybunach

A KIMASA TO JA NIE ODDAM
I też szybko biegam, szczególnie na długie dystanse

zaraz jakieś fotki kminie, więc oczekujcie
Stary 2007-07-27, 20:26   #172
*angel1710**
Zadomowienie

jasne wybudujemy sobie nawet coś w stylu wierzy kontrolnej

na początku wątku każda wybierała sobie instruktora i ja sobie wybrałam Hamiltona więc wybaczcie dziewczyny

widzicie jaki ten los jest niewdzięczny, ja nie czuje takiej miłości do Kimiego jak Wy a jednak jesteśmy sobie przeznaczeni
Stary 2007-07-27, 20:47   #173
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

A ja wybrałam Kimasa

Fotki:
1. Kubica.
2. Schumi.

Dowód że banany nie są sławne jedynie wśród skoczków narciarskich
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kubicabanan.jpg (98,7 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg schumibanan.jpg (21,8 KB, 9 załadowań)
Stary 2007-07-27, 22:37   #174
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Cytat:
Ale ja szybko biegam.

Jak to na które?
Na wszystkie!

Przecież chciałaś Adriana i Kimiego? Mało Ci dwóch, jeszcze mi chcesz odbić Roberta i Lewisa?! Nieładnie

Ja dziś znowu wydałam kase, zostało 36groszy. Na początek może być, nie?
Najwyżej sie złożycie na mój bilet Albo sobie wybuduje rusztowanie, jak koledzy Pauli
Pewnie, ze malo!! ja chce miec ich wszyyystkich bede miec swoj harem

No peewnie, ze moze byc Jeszcze kilkatysiecy takich groszy i bedzie na bilet A jak ja nie uzbieram to razem z Toba bede na tym rusztowaniu Dwie zdesperowane fanki hehe...

Cytat:
Napisane przez kochana-plotkara
Ja się przymierzam na GP Francji jeden z moich ulubionych torów mm a rodzinka we Francji, żabojady jedne, może mi zafundują transport i miejsce na trybunach

A KIMASA TO JA NIE ODDAM
I też szybko biegam, szczególnie na długie dystanse
To fajnie Moze jak uzbieram pieniadze to tez tam pojade chociaz mi to wszystko jedno gdzie, byle bym byla na jakims GP

Nie oddasz Kimasa, bo on juz jest moooj Ale jesli bedziesz chciala to pozycze Ci go na jeden dzien ;] ale ja jestem dobra

Cytat:
jasne wybudujemy sobie nawet coś w stylu wierzy kontrolnej

na początku wątku każda wybierała sobie instruktora i ja sobie wybrałam Hamiltona więc wybaczcie dziewczyny

widzicie jaki ten los jest niewdzięczny, ja nie czuje takiej miłości do Kimiego jak Wy a jednak jesteśmy sobie przeznaczeni
E taam... przeznaczeni Kimusiek i tak jest moj i koniec kropka!

Cytat:
Napisane przez kochana-plotkara
A ja wybrałam Kimasa

Fotki:
1. Kubica.
2. Schumi.

Dowód że banany nie są sławne jedynie wśród skoczków narciarskich
jakos tak dziwnie wygladaja, jak jedza te banany A Robert ma taka mine jakby chcial a nie mogl ;D
Stary 2007-07-28, 09:32   #175
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

coz lunka... i ja wpadam w koncu na twoj wątek
nie interesuje sie zbytnio f1 : ale akurat znalazło mi się kilka avków dla fanów kubicy tak naprawde to znalazło mi sie troche avków dla fanow i innych popularnych kierowcow f1, ale tylko te z kubicą sciagnelam na kompurter :P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: png winslife16.png (19,1 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: png f14.png (15,5 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: png f19.png (15,6 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: png f15.png (15,4 KB, 36 załadowań)

FC BAYERN - Stern des Südens

magda_aparatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-28, 09:59   #176
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Dziś mnie nie będzie, więc mam dla Was coś, po prostu:
KOSMOS
IceMan mnie rozwala po prostu
Dziewczęta no nie kłóćmy się już o jakichśtam facetów.. TO ONI POWINNI SIĘ KŁÓCIĆ O NAS!
Uciekam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kimasrura.jpg (50,2 KB, 16 załadowań)
Stary 2007-07-28, 13:23   #177
*angel1710**
Zadomowienie

Paula jesteś boska
leże i kwicze

Ahh, dziewczyny będzie mi Was brakować
Stary 2007-07-28, 14:11   #178
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Cytat:
KOSMOS
Dziewczęta no nie kłóćmy się już o jakichśtam facetów.. TO ONI POWINNI SIĘ KŁÓCIĆ O NAS!
Uciekam
hahaha poprostu powalilas mnie ta fotka
A co do facetow... to masz absolutna racje!! Zreszta... oni nam nawet do piet nie dorastaja

Cytat:
Paula jesteś boska
leże i kwicze

Ahh, dziewczyny będzie mi Was brakować
Nam Ciebie rowniez Mam nadzieje, ze bedziesz sie dobrze bawic w Grecji
Stary 2007-07-28, 16:38   #179
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
KOSMOS
Czy on tam siusia?

BMW przedłużyło kontrakt z Heidfeldem o 2 lata.

wymiana książek:

Stary 2007-07-28, 17:04   #180
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Tez slyszalam, ze przedluzyli z Heifleldem kontrakt ;/ Ale to jeszcze nic pewnego, bo skoro tak donosza media niemieckie to wcale nie musi byc prawda. Czytalam tez, ze Nick ma w przyszlym sezonie zarabiac 8,2mln dolarow, a za kazdy zdobyty punkt 27tys dol, za to za zwyciestwo 275tys dol :| Zdecydowanie zaduzo ;/ A Kubica pewnie o wiele mniej, heh...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości