|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011 część X
Ja daję kupne biszkopty a dziś dostała herbatnika, ale jakoś tort chcę sama upiec
W końcu to pierwsze urodzinki dla mnie frajda zrobienie tortu
|
|
|
|
#4652 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaz u mnie w domu mowia Marysia ale tz mowi ze mu pasuje Maja ![]() Moze jak sie urodzi to stwierdze ze maja nie pasuje tylko kleopatra?? ![]() Cytat:
![]() Ej po nowym roku zaczniesz razem z polowa ludzi na swiecie teraz sie nie oplaca![]() Cytat:
Moj przy 38 by kazal po karetke dzwonic ![]() Kuleczka wniesiemy lozko i w sumie dopiero bedziemy rozmieszczac i planowac Miala juz szafa czekac a tu nie zamowiona Bo jesli inaczej ustawimy wszystko niz zakladalismy na poczatku(a jest taka opcja) to mozemy wziasc glebsza szafe Najwazniejsze dla mnie w tym momencie jest lozko!
|
|
#4653 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka, już nie mogę się doczekać efektu końcowego
![]() Powiem Wam Dziewczyny, że nam źle się z rodzicami nie mieszka.. alee kasa na swój własny domek już się odkłada bo ja strasznie chce mieć coś od początku do końca naszego w życiu A mojej Zof idą piątki, wszystkie cztery i chyba już wiem skąd to słąbe spanie.. w dzień od klku dni już jej wcale nie kładziemy - ale za to potrafi spać od 20 do 9 i ja chyba tak wole Passion, zdrówka dla Tż ![]() ---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Takaya, my tort mieliśmy śmietnanowy z owocami (piekła nam taka zdolna babka ze wsi ) i Zosia normalnie jadła - tzn zpróbowała bo wtedy takie rzeczy jeszcze jej nie kręciły
|
|
|
|
#4654 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Joasia i jak tam ?? Udało się wszystko ??
|
#4655 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale zimnica tak wam powiem że ostatnio czytałam gazetkę z rossmanna i tam pisali że najlepiej jak dziecko do 18 miesiąca w ogóle nie ogląda tv a dla dwulatka dziennie 20 minut to max ![]() wczoraj chłopaki byli u okulisty ale niestety za tydzień kolejna wizyta i ja muszę się zwalniać z pracy i jechać ![]() nie wiadomo czy badanie źle wyszło (jedna źrenica się bardziej rozszerzyła) czy Jasiek ma taką samą wadę jak P bo duża różnica babce wyszła... ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Asia wszystkiego co najlepsze |
|||
|
|
|
#4656 |
|
Zakorzenienie
|
Tai oby nie
![]() Powiedz kiedy byliście pierwszy raz i jak badanie wygląda? No Ja Tak samo slepa Jak Twój małżonek. Ewka nie mogę z tego odchudzania po nowym roku ![]() Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on nie to że ślepy, jedno oko ma słabsze (mocno!), drugie całkiem zdrowe pierwszy raz byliśmy jak miał prawie 9 miesięcy, najpierw normalnie sprawdzała, kolejna wizyta z rozszerzeniem źrenic ja ci nie powiem dokładnie co robiła bo się nie znam ![]() latarką świeciła i przesuwała jakieś szkiełka kazała żeby patrzył w różne strony itpwczoraj też pokazywała zwierzątka i miał nazywać co widzi za tydzień spróbuje komputerowo, jak się nie uda to jakoś inaczej zbada
|
|
|
|
|
#4658 |
|
Zakorzenienie
|
T'ai, pisałam: żeby zaczął przekręcać się teżprzez drugi boczek.
Mam nadzieję, że u Jaśka to jednak tylko błąd przy badaniu.
"There is a crack in everything, that´s how the light gets in." Edytowane przez monita01 Czas edycji: 2014-10-25 o 18:57 |
|
|
|
#4659 |
|
Zakorzenienie
|
T a i mam te sama wadę, leniwe oko. Ślepa w cudzysłowie
![]() Gorszym Okiem Nic NIE Przeczytam Gdyby Drugie Było Takie samo bylby Dramat. T a k dopytuje bo M przydałoby się sprawdzić. Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4660 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jasiek przy czołganiu na przykład odpychał się tylko jedną i tą samą nogą ciągle ja szczerze mówiąc biorę pod uwagę to że coś może być nie tak skoro P tak ma ![]() Cytat:
no to ja bym ją już sprawdziła |
||
|
|
|
#4661 |
|
Zakorzenienie
|
nosiłam okulary jako dziecko, które s sumie nci nei dawały, praktycznie bez róznicy. Z 6 lat temu byałam i u jakiegos super ekstra profesora, rodzice mieli kase na operację, powiedział że to nic nie da. Z tą wadą wzroku można coś robić jak zostanie wcześnie wykryta
|
|
|
|
#4662 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewuszki
![]() Ja już teraz do Was pasuję hehe Bo mężatka Opowiem baaardzo w skrócie,bo śmigam do Piotrusia Wszystko się udało Ja jako tako bez stresów za to Piotruś się denerwował Potem impreza w domku też fajno więc jesteśmy zadowoleni Pogoda była brrr iście zimowa bo chłód że hoho Dobrze, że nie padało Więcej szczegółów i fotek... W jakimś wolnym czasie Buziaki dziękujemy za kciuki za życzenia |
|
|
|
#4663 |
|
Zakorzenienie
|
najlepszego na nowej drodze życia, pozdrowienia dla małżonka
|
|
|
|
#4664 |
|
Zakorzenienie
|
Tai, slowa trenuje uzylam zartobliwie. Tz sie z nim bawi i zacheca do przekreacania na drugi boczek. On wiele rzeczy robi tylko na jedna strone i probujemy go troche przekonac do tej drugiej po takie patrzenie zawsze w lewo lub spanie na lewym boczku zle wplywa na jego miesnie szyi i ksztalt glowki. Odkad zaczal sie przekrecac przez drugi boczek widze, ze i w nocy czasem i na prawo uklada glowke, przedtem musielismy mu przekrecac.
---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Asiu, super, ze sie udalo! I najlepszego!!!
|
#4665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak samo powiedzieli, że jakby się za młodu za to wzięli to by wyleczyli dlatego z Jaśkiem już chodzimy żeby nic nie zaniedbać |
|
|
|
|
#4666 |
|
Zakorzenienie
|
Ik sto lat dla Piotrusia! Dużo zdrówka
Dobrze pamiętam? ![]() Tai to samo to s a mo, już kiedyś gadalysmy o tym ![]() Nawet Monita się pytała czy nie przeszkadza mi to w prowadzeniu auta ![]() Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4667 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie w nic proszę nie mieszac
![]() Ik, wszystkiego najlepszego dla synka! Urządzałaś coś?
|
#4668 |
|
Zakorzenienie
|
Heloooo
I_K spóźnoneżyczenia urodzinowe dla brzdaca Kupiliśmy M buciki w CCC, niestety nie moge znaleźć ich na stornie.Białe wysokie adidaski na rzepy Boje się, że odzoedziczyła stopę po mnie bo ma już 22
|
|
|
|
#4669 |
|
Zakorzenienie
|
Ik rowniez dolaczam sie do zyczen
Bylismy wczoraj w kinie na"Bogowie"bardzo ciekawy film A teraz poprosze melise najlepiej cale wiadro!!! Dzis o 14 mam sesje ![]() I teraz mysle gdzie w ktorym pudelku ja mam jakies ciuchy I wogole co sobie ubrac ![]() Napewno czarne spodnie bo sa nie ciazowe a mieszcze sie w nich Bo w takich z guma na brzuchu nie prezentowala bym sie dobrze ![]() A co na gore nie mam pojecia ![]() Jeszcze tesciowa chciala ze mna jechac Bo mialam jechac z nia do lekarza ale mowie ze nie zdaze na sesje a ona to wstapimy jak bedziemy wracac ja pojade z Toba
|
#4670 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczynki
![]() Ewcia w końcu! ![]() Takaya to M ja dużą stópkę
|
|
|
|
#4671 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka NO WRESZCIE!!!
Ty weź ze sobą kilka różnych ciuchów na przebranie! I_K no mierzyliśmy w CCC taką miarką i wyszło jej odrobinę wiecej niż 21. Babka zmierzyła jej stopę i ma 12.3cm. Tylko jak patrzyłam np na buciki w Bartku to tam jest,że 22 to 14 cm . Pewnie co firma to inny rozmiar ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- I_K myślę, że jutro powinnaś dostać list bo w końcu wysłałam dopiero w sobotę priorytetem. M chora a mama zajęta przygotowaniami na imprezę, TZ w pracy więc nie miałam jak udezyć na pocztę |
|
|
|
#4672 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
I_K wszystkiego najlepszego dla młodego Ewka no nareszcie a jak pokój coraz ładniejszy ??
Szczęśliwe małżeństwo to takie, w którym mąż rozumie każde słowo, którego żona ... nie wypowiedziała. http://www.suwaczki.com/tickers/fdqg6c7e8qnfz160.png Edytowane przez kuleczka777 Czas edycji: 2014-10-27 o 09:53 |
|
|
|
#4673 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
czyli miałaś randkę z mężem sukienkę weź koniecznie! spodnie? ![]() nie chcesz zdjęć z teściową? kopytko ![]() i oficjalnie zaczynam pracę, dzisiaj do 18, jak żyć?! DELL! do meldunku! IK jak się udały imprezy i czemu aż dwie, zdjęcia dawaj |
||
|
|
|
#4674 | |
|
Zakorzenienie
|
No dokladnie nareszcie bo juz myslalam ze sie zalapie na sesje ale juz z dzieciatkiem przy tym odwlekaniu
![]() Kuleczka pokoj pomalowany panele ulozone Dalej spimy u babci na mega twardym lozku poniewaz jedna sciana "od zewnatrz" nie chce schnac a trzeba ja drugi raz pomalowac W sobote odpadlo kawalek farby z niej ![]() Jest zimno na zewnatrz i za chol.ere to schnac nie chce A ja z nerwow to niedlugo pogryze wszystkich ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
Sukienke??? Przeciez tam umarzne ![]() Chociaz w sumie dobry pomysl ![]() Jak ZNAJDE to wezme ![]() Uu powodzenia w pracy
|
|
#4675 |
|
Zakorzenienie
|
terasz możesz z czystym sercem wypomnieć mężowi, ze miał czaaassssss
![]() sukienkę np tę z wesela
|
|
|
|
#4676 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka Passion dobrze radzi weź sukienke weź
Ja tam bym brała wszystkie w których się mieścisz Będziesz się najwyżej przebierała po 5 razy U fotografa na pewno zimno nie będzie!
|
|
|
|
#4677 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Passion, jestem Joasiunia, wszystkiego co najpiękniejsze na nowej drodze życia! I_K, najlepszego dla Małego Takaya, to rzeczywiście Mała ma dużą stópkę nasz Młoady teraz ma 22-23.nie mam dziś weny
|
|
|
|
#4678 |
|
Zakorzenienie
|
Asia, czekamy na zdjęcia
i ciasto ![]() DELL, jak samopoczucie? Ewka, jak cukry? |
|
|
|
#4679 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka no to kiepsko. Dobrze Passion mówi że możesz teraz nagadać Tż -wi
To może ogrzewanie włączcie żeby szybciej wyschło
|
#4680 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.

W końcu to pierwsze urodzinki dla mnie frajda zrobienie tortu ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Mąż dziś nakupował pączków, ciast itp, wczoraj przyniósł z pracy cały wór przeterminowanych czekoladek (do końca sierpnia miały termin) i weź tu się dietuj 

kazała żeby patrzył w różne strony itp