Jedne w łóżkach dalej działają, inne na porodówkę powoli się zbierają - cz. VI - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-03, 21:42   #1861
larara123
Wtajemniczenie

Dot.: Jedne w łóżkach dalej działają, inne na porodówkę powoli się zbierają - cz. VI

gratuluje kochana widac ze lekarz ma podejscie i oby wam pomogl ... no to teraz robic ten rezonans i dalej dzialac... oby jak naszybciej sie udalo i w zadnym wypadku mi sie nie poddawac !!! bo

07.11.2010 jesteśmy razem
14.08.2013 zaręczyny
07.06.2014 ślub
12.10.2014 II kreseczki
19.06.2015 urodził się mój skarb Michaś
larara123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-03, 22:04   #1862
Nati_kk
Zakorzenienie

Dot.: Jedne w łóżkach dalej działają, inne na porodówkę powoli się zbierają - cz. VI

Aniutka, super że macie pozytywne wrażenia po wizycie! A co do rezonansu to bardzo rozsądne,bo takie gruczolaki przysadki są bardzo częste,ale to są zmiany łagodne i zazwyczaj niegroźne,tylko właśnie w gospodarce hormonalnej mieszają...będzie dobrze

Justynka,Ty nie miej żadnych wyrzutów sumienia,tylko bierz jutro L4 i niech się szefowa w zadek cmoknie jak taka mądra!

A co do wzdec to ja tak mam o różnych porach dnia,bierz espumisan, na szczęście pomaga w miarę szybko

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-03, 22:06   #1863
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez larara123 Pokaż wiadomość
Hej

A dzis ja sie wam troszke pozale:
tzn od kilku dni wieczorem i popludniu mam mega wzdecia... normalnie brzuch mam jakbym byla w 5 miesiacu albo dalej...co sprawia ze mam samopoczucie do d...
do tego cos mi weszlo w lewy posladek i chodze kulejac i kazdy klient pytal "co mpani jest" a mnie brala kur.......
no i jeszcze pol dnia krecilo mi sie co chwila w glowie i robilo sie slabo ze juz kilka razy myslalam ze padne... a na koniec jeszcze szefowa mi zrobila wyklad na temat l4 i wogole ( wiedzielam ze to nie bylo zbyt piekne zeby bylo prawdziwe ze tak dobrze przyjela info o ciazy) wiec koniec koncow siedze w domu mam dola jest mi smutno i mam wyzuty sumienia z powodu mojego jutrzejszego l4 ktore najprawdopodobniej dostane...

no to sie wygadalam....

Dobranoc trzymajcie kciuki za jutrzejsza wizyte
Justynka czasem są gorsze dni, oby szybko minęły. A co ci szefowa nagadała?

Cytat:
Napisane przez _Aniutka_ Pokaż wiadomość

Aniu indio paskudna @ kciuki za wizyte jutro i nowy plan dzialania.

Jak milo, ze o mnie myslalyscie, kochane moje
Dopiero teraz pisze, bo wizyta na 18, w rejestracji nas przetrzepali troche wizyta dluga, powrot dlugasny, wiec zeszlo...
Lekarz jak na pierwsze wrazenie super. Mily, wszystko tlumaczy i w ogole. Robil mi usg, zeby ogladnac macice i jajniki. Powiedzial, ze moje policyjne jajcory nie sa zle, a moja rezerwa jajnikowa bardzo pozytywna
Meza hormony srednio satysfakcjonujace. Niepokoi go fsh, bo jest sporo podwyzszone, a to moze decydowac czy w ogole plemniki sa produkowane... ale najgorsza ta prolaktyna. I w zyciu bym sie nie spodziewala jaki jest nasz kolejny krok w leczeniu... uwaga! Maz musi zrobic rezonans magnetyczny przysadki mozgowej, zeby zobaczyc czy nie ma tam jakiegos guzka, ktory powoduje ta hiperprolaktynemie. To jest najwazniejsze teraz a po wynikach powie co dalej. Zalezy co wyjdzie. Moze byc tylko zbicie prolaktyny i wszystko wroci do normy, a moze nie na razie o tym nie mysle.
Ogolnie z wizyty jestesmy bardzo zadowoleni lekarz nie powiedzial ani jednym slowem, ze nie ma szans na ciaze i to mnie trzyma na razie
Troche niepokoi mnie wizja tego guza, ale nie martwie sie na zapas... rezonans prywatnie, bo na nfz to chyba ze 3 miechy by czekal. Nie chce nawet myslec ile bedzie kosztowal... mam nadzieje, ze w 500 sie zamknie. Ale trudno, trza spiac posladki i dac rade

Buziaki dla wszystkich

Widzę, ze wizyta pozytywnie na Ciebie wpłynęła cieszę się i też mam bardzo dobre przeczucia. Najważniejsze to być pod dobrą opieką. Teraz wszystko sprawdzicie i na pewno będzie dobrze. Wizja o guzku może być przerażająca, ale nie ma co się martwić przed sprawdzeniem Super, że lekarz nie miał złych wiadomości Na pewno ma duże dośiwadczenie i przeróżne przypadki, więc i z Wazym się upora.
Trzymam kciuki
Stary 2014-11-04, 05:25   #1864
dorotape1987
Wtajemniczenie

kruca fa wszystko mi się skasowano
Stary 2014-11-04, 05:26   #1865
malinOla1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Dzwoniłam do gina z info, że znowu się nie udało. Jutro chce mnie widzieć, więc mam wizyte na 9
trzymam

Cytat:
Napisane przez larara123 Pokaż wiadomość
A dzis ja sie wam troszke pozale:
za wizytę każdy ma gorszy dzień a Ty jesteś w ciąży więc nic dziwnego
Cytat:
Napisane przez _Aniutka_ Pokaż wiadomość

Jak milo, ze o mnie myslalyscie, kochane moje
cieszę się, że trafiliście na fajnego doktorka napewno rezonans dla formalności jestem tego pewna a mocno za dużą miał tą prolaktynę bo nie pamiętam?

malinOla1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-04, 05:32   #1866
dorotape1987
Wtajemniczenie

aniutka super ze lekarz konkretny i ma wizje dobrze ze chce zacząć od podstaw . będzie rezonans to zobaczycie . niema co martwić się na zapas
justynka ja myślę tak jak natalka teraz to bez żadnych oporów walnelabym l4 na STOL i niech się buja jak taka mądra co do tych dolegliwości to wspolczuje ja na poczatku tez tak miałam ze noge prawie ciagnelam za sobą uciska cos na nerwy i dlatego... przejdzie po jakimś czasie . przynajmniej powinno .
my juz po śniadaniu . moje dojce chyba cos zaczynaja rosnąc tak się ostatnio cieszylam ze przez miesiąc malo co przytylam a tu proszę kilo w tydzień ale to chyba te cycorki bo takie pełne się zaczęły robić ... no rychło w czas wzięły się do roboty 9 miesiąc za rogiem
eee niewiem co jeszcze buzi dla każdej
Stary 2014-11-04, 05:57   #1867
izasalamon
Wtajemniczenie

india - idź za ciosem i zrób tą drożność w tym cyklu, jeśli zaproponuje. Z tygodniowej perspektywy mówię, że to nic strasznego i jakby było trzeba, poddałabym się temu jeszcze raz.

Ja po cichutku liczę, że może u mnie dzięki temu się uda. Choć co prawda nie byliśmy aktywni za bardzo w tym cyklu Bo ja tak nie lubię na zawołanie... Ale wiem, że czasami dla sprawy trzeba się poświęcić.

Aniutka - grunt to trafić na lekarzy, którzy "nie zabiją" Twoich nadziei. Mam nadzieję, że rezonans wyjdzie w porządku i będziecie mogli szybko działać

larara123 - nie przejmuj się szefową, skoro się źle czujesz. Zostaw zwolnienie i miej ją w nosie.

Annasar - a jak Twoje nogi? Nadal masz z nimi spokój? Nie męczą Cię w nocy?

Guerka - już nie mogę się doczekać testowania

Nie pamiętam już co komu, więc wszystkim miłego dnia życzę
izasalamon jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-04, 06:26   #1868
india83
Zakorzenienie

dzień dobry

Cytat:
Napisane przez malinOla1 Pokaż wiadomość
trzymam
za wizytę każdy ma gorszy dzień a Ty jesteś w ciąży więc nic dziwnego

cieszę się, że trafiliście na fajnego doktorka napewno rezonans dla formalności jestem tego pewna a mocno za dużą miał tą prolaktynę bo nie pamiętam?

Cytat:
Napisane przez dorotape1987 Pokaż wiadomość
aniutka super ze lekarz konkretny i ma wizje dobrze ze chce zacząć od podstaw . będzie rezonans to zobaczycie . niema co martwić się na zapas
justynka ja myślę tak jak natalka teraz to bez żadnych oporów walnelabym l4 na STOL i niech się buja jak taka mądra co do tych dolegliwości to wspolczuje ja na poczatku tez tak miałam ze noge prawie ciagnelam za sobą uciska cos na nerwy i dlatego... przejdzie po jakimś czasie . przynajmniej powinno .
my juz po śniadaniu . moje dojce chyba cos zaczynaja rosnąc tak się ostatnio cieszylam ze przez miesiąc malo co przytylam a tu proszę kilo w tydzień ale to chyba te cycorki bo takie pełne się zaczęły robić ... no rychło w czas wzięły się do roboty 9 miesiąc za rogiem
eee niewiem co jeszcze buzi dla każdej
niech rosną

Cytat:
Napisane przez izasalamon Pokaż wiadomość
[B]india - idź za ciosem i zrób tą drożność w tym cyklu, jeśli zaproponuje. Z tygodniowej perspektywy mówię, że to nic strasznego i jakby było trzeba, poddałabym się temu jeszcze raz. [/B]

Ja po cichutku liczę, że może u mnie dzięki temu się uda. Choć co prawda nie byliśmy aktywni za bardzo w tym cyklu Bo ja tak nie lubię na zawołanie... Ale wiem, że czasami dla sprawy trzeba się poświęcić.

Aniutka - grunt to trafić na lekarzy, którzy "nie zabiją" Twoich nadziei. Mam nadzieję, że rezonans wyjdzie w porządku i będziecie mogli szybko działać

larara123 - nie przejmuj się szefową, skoro się źle czujesz. Zostaw zwolnienie i miej ją w nosie.

Annasar - a jak Twoje nogi? Nadal masz z nimi spokój? Nie męczą Cię w nocy?

Guerka - już nie mogę się doczekać testowania

Nie pamiętam już co komu, więc wszystkim miłego dnia życzę
No nie wiem zobaczymy, chyba chciałabym mieć ostatnią szansę tylko z lekami. Poza tym teraz to będzie raczej problem z terminem bo znowu przypada weekend przy święcie (11.11.) a u mnie chyba w tym okresie najlepiej byłoby to wykonać. Ogólnie stresuje mnie ta wizyta dziś. Aż spać nie mogłam od 6

No a mam nadzieję, że u Ciebie mimo nieintensywnego działania się udało. Pamiętaj, że czasem wystarczy raz, a w odpowiednim momencie
Stary 2014-11-04, 06:27   #1869
larara123
Wtajemniczenie

Hej dzięki za miłe słowa. No szefowa nagadala że te młode to teraz od razu lecą na zwolnienie bo im sie robić nie chce a szefa mają w nosie itd. Zbieram się sam potem znać pa

07.11.2010 jesteśmy razem
14.08.2013 zaręczyny
07.06.2014 ślub
12.10.2014 II kreseczki
19.06.2015 urodził się mój skarb Michaś
larara123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-04, 06:45   #1870
kocuro88
Zakorzenienie

hej dziewczyny

ale u mnie super pogoda

Justynko nie przejmuj się szefową
najwazniejszy jest dzidzius.
dziś załatwiaj L4 i wypoczywaj kochana

Aniutka Ty wiesz

Stary 2014-11-04, 07:09   #1871
aneczka2238
Zakorzenienie

Dzień dobry

Aniutka, super że lekarz konkretny, powodzenia na rezonansie dla tż

Justynka, a miej ją w du.pie i wykladaj L4. Sama o tym mówiła, a teraz nagle obracanie kota ogonem

Dorotka dla cycorków

Lecę się szykować na sesję, będę popołudniu

Oluś

31.12.2014

Wymianka
aneczka2238 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-04, 07:13   #1872
ANNASAR
Zakorzenienie

Witam

u mnie dzisiaj tragiczne samopoczucie juz dawno tak sie nie czulam ,a najgorsze ze nie ma zadnego konkretnego powodu...
Nocka srednia ,obudzilam sie z bolem i zawrotami glowy . Ogolnie slaba ,mala sie cos nie rusza chyba tez udzielil sie jej ten humor mamy...
ale pomarudzilam

LIA
18.12.2014
ANNASAR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-04, 07:36   #1873
Ewunia_01
Wtajemniczenie

Justyna zaczynają się uroki pierwszego trymestru niedługo minie
A szefową się nie przejmuj tylko rzuć l4.

Aniutka cieszę sie ze wszystko pozytywnie i oby rezonans wyszedł pozytywnie trzymam kciuki zeby problem okazał sie jak najprostszy do rozwiązania i żebyście jak najszybciej cieszyli się pozytywnym testem

Annasar biedulko juz tak niedługo i będziesz tuliła swoją córeczkę. Mam nadzieje ze przed porodem jeszcze zaznasz spokojnego snu
Ja ostatnio tez spać nie mogę, wstaje o 5-6 i leżę jak głupek

Aneczka udanej sesji zazdroszczę

dla reszty dziewczyn

A ja dzisiaj muszę pojechać na zakupy, jedziemy do siostrzeńca męża na 3 urodziny. Do prezentu sie dokladaliśmy ale jakies słodycze chociaz dla dzieci żeby nie iść z pustymi rekami no i przy okazji jadę cos kupić dla swojego siostrzeńca bo w weekend jedziemy odwiedzić moją rodzinę.
Ewunia_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-04, 07:40   #1874
Nati_kk
Zakorzenienie

Annasar Kochana Już niedługo

Dorotka - napawasz mnie nadzieją z tymi cycorkami bo moje póki co minimalnie zrobiły się pełniejsze na samym początku i od tej pory nic
Swoją drogą lepiej późno niż wcale

Aneczka - powodzenia na sesji

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

A ja sobie puściłam na youtube Baby Mozart
U mnie cały dzień na uczelni, poranny wykład odpuściłam bo muszę się na kolokwium pouczyć, a potem mam od 11.30 do 19 ciurkiem i jeszcze siedzenie na niewygodnych stołkach bez oparcia, ehh...

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-04, 07:48   #1875
mikusha
Raczkowanie

Witajcie. Wszystkim milego dnia zycze. Ja dzisiaj do dentysty...brrr nie cierpie.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-04, 09:01   #1876
ANNASAR
Zakorzenienie

Aniutka ciesze sie ,ze jestes zadowolona z wizyty to jest bardzo wazne

Justynka nie miej oporow i bierz l4. Powodzenia na wizycie

Aneczko udanej sesji . Juz nie moge sie doczekac zdjec.

Ewus udanych zakupow

Natalko wytrwalosci na uczelni

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Cytat:
Napisane przez mikusha Pokaż wiadomość
Witajcie. Wszystkim milego dnia zycze. Ja dzisiaj do dentysty...brrr nie cierpie.
Ja tez nie cierpie . Powodzenia na wizycie

LIA
18.12.2014

Edytowane przez ANNASAR
Czas edycji: 2014-11-04 o 09:00
Stary 2014-11-04, 09:04   #1877
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Ewunia_01 Pokaż wiadomość
:

A ja dzisiaj muszę pojechać na zakupy, jedziemy do siostrzeńca męża na 3 urodziny. Do prezentu sie dokladaliśmy ale jakies słodycze chociaz dla dzieci żeby nie iść z pustymi rekami no i przy okazji jadę cos kupić dla swojego siostrzeńca bo w weekend jedziemy odwiedzić moją rodzinę.
A co mzu kupiliscie?Moj chrzesniak niedlugo konczy 3 latka i nie mam zupelnie pojecia.
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-04, 09:19   #1878
Ewunia_01
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
A co mzu kupiliscie?Moj chrzesniak niedlugo konczy 3 latka i nie mam zupelnie pojecia.
Szwagierka chciała zeby sie dorzucić do quada takiego z peg perego dla dzieci. Ale jej mały to taki ruchowo mocno rozwinięty bo jeździ na rowerze na dwóch kołach nawet
Ja bym dla swojego 3 latka nie chciała czegoś takiego bo uważam ze troche za szybko.
Stary 2014-11-04, 09:39   #1879
kasica_89
Raczkowanie

Witajcie kochane
u nas ostatnio był mały remont, potem wizyty rodzinne, także teraz nadrabiam

Karolinka
no to faktycznie nie zazdroszczę uczenia takiej osóbki... ale na szczęście już za chwilkę idziesz na L-4 i z głowy obyś jakoś dzisiaj przetrwała jeszcze z tą dziewczyną... u nas jest stażystka, która ma 21 lat i to jest jakaś masakra z nią... bo ciągle gdzieś się w czymś pomyli albo zaniesie nie tam gdzie trzeba albo jeszcze o zgrozo zgubi papiery... a wczoraj przyszła też dziewczyna, chyba z dwa lata młodsza ode mnie, po studiach od razu... niby miała odciążyć koleżankę, która robi dwa zakresy za inną, która jest na L-4... a musi ją jeszcze też uczyć i to jest dla niej dwa razy więcej roboty... a potem ta dziewczyna ma przejąć mój zakres... powodzenia... ciekawe kiedy ona to wszystko ogranie...

Żanetko
mmmm jakie piękne pazuraski ja robiłam od ślubu przez 1,5 roku i w tym roku w lutym jakoś mi się odwidziało, ale ja też nie mam zbyt mocnych paznokci, dlatego nie trzymały mi się długo, max 3 tygodnie i to nie zawsze dochodziłam ze wszystkimi do tego czasu...

India trzymam kciuki za wizytę

Marta gratulacje!!!

Justynka
no to uroki pierwszych miesięcy witajcie.. ale mam nadzieję, że szybciutko się u Ciebie to skończy

Dorotka
uuu to brawa dla cycorków

Aniutka cieszę się, że taki fajny doktorek no i widzę, że optymistycznie Cię nastroił, superowo, że tak pozytywnie trzymam kciukasy, żeby było tylko lepiej

Izasalamon nie odbierz źle tego co napiszę, ale ja też brałam clo... wiem jak to jest kiedy gin mówi.. dzisiaj i dzisiaj proszę próbować... a to nie chodzi przecież o to, żebyś się zmuszała cały miesiąć, 3 razy dziennie... przecież to tylko kwestia 2-3 dni przy clo i monitoringu...

Aneczka
daj znać jak po sesji, na pewno spędzisz super dzionek dzisiaj

Aniu
Annasar bidulko, oby to samopoczucie odpuściło

Ewunia udanych zakupów

a ja odebrałam wyniki testu Pappa w piątek i wszystko w porządku
Stary 2014-11-04, 09:45   #1880
kocuro88
Zakorzenienie

Witaj Kasiu super że wyniki wyszło ok!!!

India i jak tam wizyta u gin? Co ci powiedzial?

Justynko Ty tez prosze nam zdac relacje
Stary 2014-11-04, 09:49   #1881
mikusha
Raczkowanie

U mnie plamienie ustalo. Brzuch tez nie boli. Dziwne.
Annasar ja to sie boje dentysty- to szkolna trauma
Stary 2014-11-04, 09:54   #1882
izasalamon
Wtajemniczenie

kasica_89 - spoko Tylko że w tym cyklu właściwie nie miałam monitoringu, bo lekarz uznał że i tak będą resztki kontrastu, więc nie ma sensu. Idę dopiero dziś i zobaczymy co tam będzie widać. Nie jest tak, że nie działamy, bo działamy. Nie do końca sprawia nam to frajdę i to mnie denerwuje Tylko jak się okazuje - bez sensu, bo i tak jakieś zrosty w jajowodach mam...

india - i jak po wizycie?

mikusha - a kiedy będziesz robić test?
Stary 2014-11-04, 09:56   #1883
ANNASAR
Zakorzenienie

Kasiu super ,że wyniki dobre

LIA
18.12.2014

REKLAMA
Stary 2014-11-04, 10:17   #1884
mikusha
Raczkowanie

Iza jak do soboty nic nie przyjdzie to wtedy zrobie.
Stary 2014-11-04, 10:22   #1885
kocuro88
Zakorzenienie

Iza a może Wam nie wychodzi własnie dlatego że sex nie sprawia juz wam frajdy

duzo jest przypadków że pary sie starają, staraja i nic - potem odpuszczają i ciach udaje się!!
Może u was będzie pdobnie.

z punktu widzenia biologii do zapłodnienia potrzebna jest komórka jajowa i plemnik i u Was wszystko by grało
ale jak wspomniałam wczesniej czasami trzeba czegoś więcej...

skoro sex nie sprawia wam juz przyjemności to odpuście na miesiąc dwa - żadnych monitoringów itp.
kochajcie się spontanicznie nie zważając na dzień cyklu

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

czyli weekend zapowiada sie nam testująco
w końcu bo już był straszny zastój
Stary 2014-11-04, 10:29   #1886
ANNASAR
Zakorzenienie

Ewuś i Aniu co używałaście do pielegnacji pępka?

LIA
18.12.2014
Stary 2014-11-04, 10:34   #1887
izasalamon
Wtajemniczenie

kocuro88 - ogólnie sprawia nam przyjemność, bo robimy to nie tylko w "te" dni. U nas nie jest tak łatwo niestety, bo bez clo nie mam pęcherzyków. A do tego jeszcze te niedrożne jajowody... Więc na spontanie nic nie wyjdzie - już to przerabialiśmy przez cały zeszły rok...

REKLAMA
Stary 2014-11-04, 10:36   #1888
Ewunia_01
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ANNASAR Pokaż wiadomość
Ewuś i Aniu co używałaście do pielegnacji pępka?
Octoniseptem teraz pewnie tez bede.
Stary 2014-11-04, 10:46   #1889
ANNASAR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewunia_01 Pokaż wiadomość
Octoniseptem teraz pewnie tez bede.
aaa to dobrze bo taki zakupiłam

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Ewciu to jeszcze zapytam o piersi co do pielegnacji. Bo w pierwszej uzywałąm bepanthen i nie wiem moze jest cos lepszego ?

LIA
18.12.2014
Stary 2014-11-04, 11:03   #1890
dorotape1987
Wtajemniczenie

annasar juz nie dlugo kochana pomysl ze porodowka juz sie czai za rogiem
ooo cos o pepeuszku to ja to tez zakupie w aptece czy jak???
ja obskoczylam wieliczke i kupilam jeszcze 2 pary legginsow tamte juz sie wysluzyly a i udalo mi sie dostac takie rozciagliwe ale nie ciazowe i siedza jak ta lala
justa czekamy na relacje
kasiu za wyniki

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości