Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-11, 09:44   #4381
rosarioV
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV

Matko Mirelka co za... szkoda słów. A nie możesz zadzwonić do kogoś z rodziny aby Ci przesłał pieniądze na pociąg? I pakuj Majke i jedź do domu! ! Sorki po moich przeżyciach takich to bym zakatrupiła od razu! !!

Jupi więc to pewnie kopniaczki czułam

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 09:44   #4382
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirelka_90 Pokaż wiadomość
Najgorsze jest to ze ja nie lubie zeby ktoś wiedział o moich problemach... przysłała by mi kase moze i mama ale wiesz... Tylko jutro wiec dopiero mogłabym uciec w czwartek... a ja nie mogę tu ani minuty dłużej...
Uspokój się, teraz dużo emocji, bardzo źle sie zachował, ale nie działaj tak impulsywnie. Weź Małą i idzcie na spacer, ochłoń.
Ty mieszkasz za granicą? Nie masz na bilet do rodziny? Nic a nic?
Stary 2014-11-11, 09:44   #4383
Mirelka_90
Raczkowanie

Ja to rozumiem gdy ktoś pracuje od rana do nocy. Ale on teraz trzeci dzień siedzi w domu bo wolny weekend i tylko leży i ogląda tv a jak cos poprosić to nie ma... Ja jakbym chciala sie zdrzemnąć to nie mogę... a on pier*** tylko kładzie sie i spi a ja nie moge tak bo mam dziecko którym się trzeba zająć.

Wiktorek 15.03.2015r.
Mirelka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 09:44   #4384
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Ja kupujr 125 na wode,herbatke..zawsze potem sie przydadza

:
Z wiekszej tez mozesz podac wode herbatke i na dluzej ci posluzy, moj b. szybko z niej wyrosl.
Zrobisz jak chcesz, ale ze swojego doswiadczenia nie polecam.
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 09:48   #4385
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
WItam was mamusie. Czytałam was ale nie napisałam nic bo jestem mega zdołowana Oczywiśćie jak tu u którejś z was z TŻ. Ja go po prostu czuje ze nienawidzę... niechce tu dłuzej siedziec... W po☠☠☠anym domu z pojabanymi ludzmi.... do rodziny mam 200km jestem tu sama... i wtedy mozna jedzic po mnie jak po burym kocie... Gnębić bo co nie zrobię jest źle. Ale dziś przeszedł samego siebie zamiast mi pomoc to zabrał dupe w troki i s☠☠☠☠☠☠☠il zamiast pomoc posprzatac czy przy dziecku nie,, ja ciagle musze wszystko sama zero pomocy. Zrobiłam mu sniadanie itd to mu wygarnełam co mialam na mysli to mnie rzucił kiełbasą!!! czaicie?? w czoło dostałam od chu*** Maja się wystraszyła i w płącz i sie tuliła do mnie... Nienawidzę go wrecz podle nienawidzę... Wybaczcie mi za te przekleństwa ale siedze i płacze i mam mase nerwów. Chcę stąd uciec ale nie mam kasy na swoim koncie a on ma na swoim i ma karte więc nie mam ani grosza żeby stad uciekać. I wybaczcie mi za to co napiszę że wcale się teraz nie cieszę z ciąży.... tzn ciesze że będe miała drugą osoóbkę do kochania ale żaluje że to z NIM!!! Niechce mieć dziecka z NIM!!!
Co Ty gadasz? ochłoń do wieczora i jak wróci pogadaj z nim na poważnie bo ja sobie nie wyobrażam jakby mi tak facet zrobił to bym się pakowała do kogolowiek ale córka niestety wtedy też uczestniczy w tym... uspokój się dla niej bo widzi wszystko i się bd bać, albo na spokojnie z nim pogadac albo się pakuj to pierwsza taka sytuacja?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 09:48   #4386
Mirelka_90
Raczkowanie

Nie mieszkam za granicą. Ale do domu mam 220km Nie mam na swoim koncie nic a nic bo wydane były moje ostatnie pieniądze z wypłaty i dopiero miały być brane z jego konta. A prosić się go nie będę o to 40zł
Nie pierwszy raz się tak zachował... o jego słowach w moim kierunku nie wspomnę...

Wiktorek 15.03.2015r.
Mirelka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 09:48   #4387
Majka232
Zakorzenienie

Mój siedzi po nocy albo jeździ autem, bo to jego pasja :/ a potem śpi rano nie wiadomo ile, ale ja zostawiam Młodego i też idę odpoczać. Teraz poszedł na siłownię. Faceci bywają beznadziejni co juz nie raz mówiłam. Jedni bardziej drudzy mnie, jedni wcześniej inni później

Ja bym kupiła 1 butelkę 125 ml, bo po co ciągać duzą butlę jak takie dziecko 1-2 m-ce więcej nie wypije, a w domu to zawsze świeżej wody mozna dolać

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-11, 09:49   #4388
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Zrozumiałam że sie nad nim zastanawiasz a nie że wybrałaś go już
o robakach nie słyszałam o mamoooo i weź tu coś wybierz

No tak tylko weź pod uwagę że wracam z dzieckiem do domu i np na wieczór mam zastój dziecko najedzone śpi a mi cycki chce rozwalić i co ja wtedy zrobie? wolę mieć a sprzedać to raczej nie bd problem... myślę że reczny na poczatek bd dobry ale muszę się podszkolić na ten temat
Ten materac z gryka trzeba dobrze zabezpieczyc przed zawilgoceniem.

Mozesz reka cycki wycisnac tez. Z drugiej strony reczny sie przyda jak bedziesz musiala poza domem odciagnac, a chyba podroz dosc szybko planujesz.
Stary 2014-11-11, 09:52   #4389
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Soniuska kawiarnia dziś czynna pracowałam tam kiedyś przez chwilę i oni mają zawsze otwarte w takie święta i to do 20 :P:
To super

Cytat:
Najgorsze jest to ze ja nie lubie zeby ktoś wiedział o moich problemach... przysłała by mi kase moze i mama ale wiesz... Tylko jutro wiec dopiero mogłabym uciec w czwartek... a ja nie mogę tu ani minuty dłużej...

kochana ale tak sie nie da skoro i tak chxesz wyjexhac i to raczej na stale

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
jak nie szkoda Ci kasy to kup lateksowy, ale on jest 2 razy droższy.

Współczuję. Mój Tż też mi b.mało pomaga. Ciężko pracuje od rana do wieczora, ale mógłby czasem coś więcej zrobić. A wredny też jest :/ ale ja w sumie też bywam

no z tymi Tztami to same problemy
Cytat:
Zrozumiałam że sie nad nim zastanawiasz a nie że wybrałaś go już
o robakach nie słyszałam o mamoooo i weź tu coś wybierz

No tak tylko weź pod uwagę że wracam z dzieckiem do domu i np na wieczór mam zastój dziecko najedzone śpi a mi cycki chce rozwalić i co ja wtedy zrobie? wolę mieć a sprzedać to raczej nie bd problem... myślę że reczny na poczatek bd dobry ale muszę się podszkolić na ten temat

no i gryka lubi plesniec..:/

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Z wiekszej tez mozesz podac wode herbatke i na dluzej ci posluzy, moj b. szybko z niej wyrosl.
Zrobisz jak chcesz, ale ze swojego doswiadczenia nie polecam.
ok dzieki

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Mój siedzi po nocy albo jeździ autem, bo to jego pasja :/ a potem śpi rano nie wiadomo ile, ale ja zostawiam Młodego i też idę odpoczać. Teraz poszedł na siłownię. Faceci bywają beznadziejni co juz nie raz mówiłam. Jedni bardziej drudzy mnie, jedni wcześniej inni później

Ja bym kupiła 1 butelkę 125 ml, bo po co ciągać duzą butlę jak takie dziecko 1-2 m-ce więcej nie wypije, a w domu to zawsze świeżej wody mozna dolać
dlayego ja kupie zestaw z aventu,tym bardziej ze ja mm
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 09:55   #4390
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Przepraszam, nie chciałam na pocieszenie Ci powiem, że się oparzyłam

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

BlackberryNo gdzie wy to kurcze znajdujecie
Na allegro

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Hejka
SONIA podklady wzielam te same co uzywam astora skin matcha u mnie jeden na max 2msc to sie nie popsuje a staniki mi sie przydadza bo to juz te karmiace od razu wiec i tak bym kupowala i jeszcze kupie w ff bo tez swietne maja. U Ciebie wiadowo inna sytuacja ale ja na twoim miejscu bym kupila luzniejszy mimo wszystko.
MALA SYLWIA smoki bralam te same i do butli i do ciamkania. Avent u mnie sprawdzony.
NIEZAWSZE wspolczuje tych brakow kasy, ja dostaje od firmy calosc i nie mam problemow na szczescie.
BLACKBERRY cudne ubranka
MADISON super zakupy ja mam materac bodajze gryka kokos.

Myslalyscie juz ktory wariant macierzynskiego wybierzecie?

Ide na sniadanie a potem salatke robic i reszte

ja wezmę roczny 80% jeśli szefowa nie będzie miała problemu żeby mnie potem przyjąć.

Cytat:
Napisane przez agolandia Pokaż wiadomość
madzix, koperco, niezawsze, sonia, majka

macierzyński ja też 80% przez rok, ale liczę, że w drugiej połowie wrócę na trochę do pracy, może na dwa dni w tygodniu po kilka godzin (bo teraz można łączyć )

a jak taki powrót wygląda? Kto wtedy płaci?

Cytat:
a odnośnie wyprawki to ja nie mam kompletnie nic... Nie mieliśmy do tego w ogóle głowy ostatnio... Musimy się zebrać i pozamawiać to wszystko- dobrze, że można to zrobić przez internet.
Jak macie jakieś sprawdzone sklepy internetowe, sprzedawców na all to może wrzucajmy na pierwszą stronę, żeby nie zginęło w innych postach?

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

jestem masakrycznie obolała, szwy mnie ciągną, oprócz leżenia mogę odwiedzać toaletę. To dołuje, ale z dnia na dzień będzie lepiej musi być! Dziękuję, ze pytasz
A jakie szwy? Mialas operacje? :-(

Mirelka współczuję. Co za cham bezczelny. Słów brak :-(
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 09:56   #4391
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mieszkam za granicą. Ale do domu mam 220km Nie mam na swoim koncie nic a nic bo wydane były moje ostatnie pieniądze z wypłaty i dopiero miały być brane z jego konta. A prosić się go nie będę o to 40zł
Nie pierwszy raz się tak zachował... o jego słowach w moim kierunku nie wspomnę...
Szkoda że nie.masz dostępu do jego konta. A jakbyś powiedziała mu że potrzebujesz na coś i ma Ci dac? I wierz mi czasem lepiej aby wspomóc sie rodziną i powiedzieć im o problemach bo dziecko widzi i czuje wiecej niż myślisz... a wierzwierz że dzieci bardzo lubią się obwiniac o problemy i kłótnie rodziców :/

Stary 2014-11-11, 09:56   #4392
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Matko to ja nie wiem co Ty tam jeszcze robisz? może on kogoś ma? i w taki sposób chce Cię wykurzyć z domu? nie wiem ale pomyśl że potem bd gorzej jak sie dziecko urodzi sama nie wyrobisz.. teraz jeszcze masz czas na załatwienie innego lokum dla was... pomysl o tym czy on sie uspokoi czy jego zachowanie się nasili?

Cytat:
Ten materac z gryka trzeba dobrze zabezpieczyc przed zawilgoceniem.

Mozesz reka cycki wycisnac tez. Z drugiej strony reczny sie przyda jak bedziesz musiala poza domem odciagnac, a chyba podroz dosc szybko planujesz.
Ręką się nie da i dużo się rozlewa... ale dobrze ze mi przypomniałas że ja bd 1000km jechać z maleństwem hahah zapomniałam teraz już jestem pewna że zamówię z laktatorem matka ja zapomniałam o tej podrózy do Polski

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 09:59   #4393
soniuska
Zakorzenienie

LEce robic ciasto na rogaliki
Stary 2014-11-11, 10:02   #4394
rosarioV
Zakorzenienie

No i ja sie wkurzylam na tż... bo go żołądek boli i musi wypić piwko bo jak nie wypije to będzie go bolał cały dzień. Powiedziałamu że jak przyjdzie ze sklepu z piwem to wsadze mu je w d*pe! To coś tam zaczął jeczec że lecha free sobie kupi...

Stary 2014-11-11, 10:07   #4395
kordelka85
BAN stały

Cytat:

Ręką się nie da i dużo się rozlewa... ale dobrze ze mi przypomniałas że ja bd 1000km jechać z maleństwem hahah zapomniałam teraz już jestem pewna że zamówię z laktatorem matka ja zapomniałam o tej podrózy do Polski
To maz pomoze heheh.Zartuje.
Ja wolalam reka niz tym laktatorem, ale to moze nie kazdy ma tak samo.Na podroz rzeczywiscie dobrze miec, ale w domu polecam ta opcje elektrycznego.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-11, 10:09   #4396
agolandia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Na allegro

ja wezmę roczny 80% jeśli szefowa nie będzie miała problemu żeby mnie potem przyjąć.

a jak taki powrót wygląda? Kto wtedy płaci?

A jakie szwy? Mialas operacje? :-(

Mirelka współczuję. Co za cham bezczelny. Słów brak :-(
wszystko o urlopie jest na stronie: http://rodzicielski.gov.pl/mama

Miałam wypadek samochodowy chwilę po zajściu w ciążę i kilka razy leżałam w szpitalu. Miałam kilka operacji, zabiegów, nie chciałabym wszystkiego opisywać na forum. Co jakiś czas pisałam na wątku, ale rzadko. Mam nadzieję, że ten pobyt w szpitalu był już moim ostatnim i wszystko będzie już dobrze

Hanka
agolandia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 10:12   #4397
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
wszystko o urlopie jest na stronie: http://rodzicielski.gov.pl/mama

Miałam wypadek samochodowy chwilę po zajściu w ciążę i kilka razy leżałam w szpitalu. Miałam kilka operacji, zabiegów, nie chciałabym wszystkiego opisywać na forum. Co jakiś czas pisałam na wątku, ale rzadko. Mam nadzieję, że ten pobyt w szpitalu był już moim ostatnim i wszystko będzie już dobrze

Hanka
Bedzie przedostatnim bo ostatni w czasie porodu! ! Nasze kciuki działają cuda i trzymam kciuki abyś do porodu miała spokój ze szpitalami i od dzidzi

Stary 2014-11-11, 10:12   #4398
agolandia
Raczkowanie

Cytat:
No i ja sie wkurzylam na tż... bo go żołądek boli i musi wypić piwko bo jak nie wypije to będzie go bolał cały dzień. Powiedziałamu że jak przyjdzie ze sklepu z piwem to wsadze mu je w d*pe! To coś tam zaczął jeczec że lecha free sobie kupi...
nie słyszałam, żeby piwo miało działanie lecznicze na ból brzucha- mój wujek zawsze poleca nalewkę z orzecha włoskiego...

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
Bedzie przedostatnim bo ostatni w czasie porodu! ! Nasze kciuki działają cuda i trzymam kciuki abyś do porodu miała spokój ze szpitalami i od dzidzi
oby Kochana oby! Dzięki za słowa otuchy!
agolandia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 10:14   #4399
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość

To i ja się pochwalę kuchnią jako, że też w miarę świeżynka W domu rodzinnym kuchnia zawsze była mega zawalona i ciasna, wymarzyłam sobie, że u mnie będzie skromnie i schludnie i chyba się udało mimo, że dość mała
Świetna ta Twoja kuchnia, w takiej czulabym sie znakomicie

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 10:14   #4400
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
nie słyszałam, żeby piwo miało działanie lecznicze na ból brzucha- mój wujek zawsze poleca nalewkę z orzecha włoskiego...
Też o tym nie słyszałam ale to jego wymowka zawsze.mówi czym sie strułś tym sie lecz glupie to a wczoraj wieczorem wypił tylko trzy piwa wiec przez cały wieczór nie duzo. Ma wolne i chcica go wzięła ale nie ze mną te numery...

Stary 2014-11-11, 10:16   #4401
kordelka85
BAN stały

Rosario to od piwa go pewnie boli.
Stary 2014-11-11, 10:21   #4402
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
WItam was mamusie. Czytałam was ale nie napisałam nic bo jestem mega zdołowana Oczywiśćie jak tu u którejś z was z TŻ. Ja go po prostu czuje ze nienawidzę... niechce tu dłuzej siedziec... W po☠☠☠anym domu z pojabanymi ludzmi.... do rodziny mam 200km jestem tu sama... i wtedy mozna jedzic po mnie jak po burym kocie... Gnębić bo co nie zrobię jest źle. Ale dziś przeszedł samego siebie zamiast mi pomoc to zabrał dupe w troki i s☠☠☠☠☠☠☠il zamiast pomoc posprzatac czy przy dziecku nie,, ja ciagle musze wszystko sama zero pomocy. Zrobiłam mu sniadanie itd to mu wygarnełam co mialam na mysli to mnie rzucił kiełbasą!!! czaicie?? w czoło dostałam od chu*** Maja się wystraszyła i w płącz i sie tuliła do mnie... Nienawidzę go wrecz podle nienawidzę... Wybaczcie mi za te przekleństwa ale siedze i płacze i mam mase nerwów. Chcę stąd uciec ale nie mam kasy na swoim koncie a on ma na swoim i ma karte więc nie mam ani grosza żeby stad uciekać. I wybaczcie mi za to co napiszę że wcale się teraz nie cieszę z ciąży.... tzn ciesze że będe miała drugą osoóbkę do kochania ale żaluje że to z NIM!!! Niechce mieć dziecka z NIM!!!
Oj bidulko współczuję Ci

Stary 2014-11-11, 10:27   #4403
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Rosario to od piwa go pewnie boli.
Na pewno jestem wredna i niech cierpi jak mu sie chciało pić wczoraj. ..

Stary 2014-11-11, 10:29   #4404
Hanka20
Zakorzenienie

kurde dziolchy jak zwykle przez Was musze sie spieszyc, juz dawno powinnam byc wykapana i pozmywac naczynia w kuchni, a dalej tu siedze i nadrabiam... Ale teraz juz wode nalałam do wanny wiec zmykam.

Zycze wszystkim milego popołudnia, ja sie wybieram dzis do mamy na obiadek

Stary 2014-11-11, 10:30   #4405
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz ze to nie jest normalne?
Jego ewidentnie mocno ciagnie do alkoholu..musisz go utemperowac bo bedzie coraz gorzej..

Ciasto czeka w lodowce godzinke wg Twoich zalecen,mam czas na makijaz i ogarniecie sie

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
kurde dziolchy jak zwykle przez Was musze sie spieszyc, juz dawno powinnam byc wykapana i pozmywac naczynia w kuchni, a dalej tu siedze i nadrabiam... Ale teraz juz wode nalałam do wanny wiec zmykam.

Zycze wszystkim milego popołudnia, ja sie wybieram dzis do mamy na obiadek
Buzka
Stary 2014-11-11, 10:31   #4406
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Hej

Co się dzieje w taki wolny ładny dzień co?
Chłopy są durne, co zrobisz, raz wkurza, raz jest kochany, jednej linii obrać nie potrafią chyba, to tak żebyśmy się nie nudziły.

Mój się na mnie obraził wczoraj, hehe, ale jest czubkiem

A dziś okazało się, że hamulce albo raczej klocki w samochodzie do wymiany, to ciekawe czy w 500 zł się zamkniemy wrr, a już na wszystko prawie było odłożone

I wstałam pół godziny temu, nikt mi nie chce zrobić naleśników ;( jak ja nie lubię czasem być już taka dorosła
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 10:31   #4407
violka848
Zakorzenienie

agolandia. To ciężkie chwile przeżyłaś Powodzenia dużo zdrowia.
Chodzisz w gorsecie? Też miałam jakieś 8 lat temu pęknięty krąg po wypadku- na szczęście żadnych innych obrażeń nie było i póki co nie odczuwam skutków, chociaż lekarz i inni mówili że w czasie ciąży mogę mieć problem z kręgosłupem - zobaczymy dalej. Współczuję że musisz rodzić cc jeśli niechcesz. Ja jestem na 85% nastawiona na cc jednak, ale jeszcze sporo czasu i niewiadomo jak się potoczy wszystko, dzidzia może wcześniej zaskoczyć

Ja chyba też na rok się zdecyduję urlopu - chociaż mogłabym z moją mamą maleństwo zostawić ale chcę sama na początek się zająć

Któraś z nas się martwiła że niema jeszcze rzeczy dla dziecka to ja tak samo - ale ja jestem z tych zostawiających wszystko na ostatnią chwilę Ostatnio w Superpharm widziałam fajne skarpetki i smoczki I Love mim I Love dad ale oczywiście ciągle czekam na płeć - chociaż w tym przypadku niewiem co miałoby się zmienić heh i teraz żałuję że nie kupiłam

mirelka współczuję, zrób coś żebyś Ty i dziecko miało lepiej

A mój Mężul jeszcze śpi ja też w sumie z godzine temu wstałam i też muszę coś do jedzenia zrobić bo się Kropek i kiszki domagają paulineczka dokładnie ah ta dorosłość

Edytowane przez violka848
Czas edycji: 2014-11-11 o 10:40
violka848 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 10:33   #4408
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Hej

Co się dzieje w taki wolny ładny dzień co?
Chłopy są durne, co zrobisz, raz wkurza, raz jest kochany, jednej linii obrać nie potrafią chyba, to tak żebyśmy się nie nudziły.

Mój się na mnie obraził wczoraj, hehe, ale jest czubkiem

A dziś okazało się, że hamulce albo raczej klocki w samochodzie do wymiany, to ciekawe czy w 500 zł się zamkniemy wrr, a już na wszystko prawie było odłożone

I wstałam pół godziny temu, nikt mi nie chce zrobić naleśników ;( jak ja nie lubię czasem być już taka dorosła
Powinno 500zl wystarczyc;*
Je denerwuj sie

A ZA CO SIE OBRAZIL? Matko kopnax ich wszystkich w tylek to malo
Stary 2014-11-11, 10:37   #4409
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
A co to za lancuszki?
no SOnia mówiła już że do smoczków.
W ogóle zarąbiste są smoczki fluorestencyjne - uzwałam na noc, fajnie się sprawdzały. Ja uzywałam (znaczy synek:P) NUKa ale TT też sie zdażyło bo dostałam ale się zgubił.

Ale miałam noc..tym razem kaszel mnie zmordował, ALE!! dziś w końcu czuję się dobrze i czuję że w końcu zdrowieje. Niby tylko przeziębienie, a zjadliwe jak diabli..

SOnia jak tam z TŻ? Mojemu niedługo się koncza ksiazki, zobaczymy co wtedy będzie:P

Mirelka - a powiedz ze potrzebujesz karty bo idziesz cos dokupic a wybierz kase i jedź. Ja to bym od znajomych pożyczyła, kogokolwiek.

W ramach uczczenia lepszego samopoczucia idę poćwiczyć. Potem korki z chemii tłumoczkowi muszę dać;]
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 10:38   #4410
malinka1984
Zakorzenienie

Witamy się w 21 tygodniu
My dziś u rodziców się wylegujemy,kot na ogrodzie.
Udanego dnia brzuszki.
23.08.14 Bąbelek ma już 2cm
27.10.14 Synuś całe 230 gram
Tp 31.03.2015
malinka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości