Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-11, 09:13   #4351
soniuska
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV

Cytat:
Napisane przez agolandia Pokaż wiadomość
a odnośnie wyprawki to ja nie mam kompletnie nic... Nie mieliśmy do tego w ogóle głowy ostatnio... Musimy się zebrać i pozamawiać to wszystko- dobrze, że można to zrobić przez internet.
Jak macie jakieś sprawdzone sklepy internetowe, sprzedawców na all to może wrzucajmy na pierwszą stronę, żeby nie zginęło w innych postach?

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

jestem masakrycznie obolała, szwy mnie ciągną, oprócz leżenia mogę odwiedzać toaletę. To dołuje, ale z dnia na dzień będzie lepiej musi być! Dziękuję, ze pytasz
Ciesze sie,oby bylo coraz lepiej

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Cześć Wam Brzuchatki mam nadzieję że mnie nie uznacie za zaginioną
korzystam z tego ze sis przyleciała i spędzam z nimi czas niestety dziś ma samolot I znów wrócę do szarej rzeczywistości...
Byliśmy ma Mc wczoraj na frytunie potem spacer i do domku na herbatkę wyżaliłam się wczoraj Tż ale nie zareagował tak jakbym tego chciała powiedziałam mu że takich rzeczy się kobiecie w ciązy nie mówi że ja też mam swoje obawy ale nie mówię tego na głos bo staram się o tym nie mysleć i że jak mi to powiedział to zaczęłam wątpić w to czy sobie poradzę itd. ehh to przeprosił ale z takim przymusem... zobaczę dziś jak się bd zachowywać jak wróci z pracy i wtedy zadecyduję co z nim robić...
Lece dziś po 15 do urzędu z koleżanka z tymi podatkami pozałatwiać matkoooo ponad 900euro mi podatku zabierają z wypłaty... to są jaja! ale niestety nie może być inaczej... złodzieje...

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Sonia ja chyba zamówię ten avent natural co wrzucałaś tu z allegro ale zastanawiam się nad opcją z laktatorem ręcznym bo jest taki komplet ale nie znam się na laktatorach i muszę podpytać poczyatć czy się opłaca zamawiać z aventu ten reczny?
http://allegro.pl/avent-zestaw-start...755752824.html
co wy o tym myślicie? opłaca się?
ja nie bede uzywac laktatora wiec nie pomoge...
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 09:14   #4352
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Co bedziecie ogladać? pizza kupna, czy robiłas?
Ja ostatnio zakupilam te na pelnoziarnistym ciescie z biedry i byly calkiem dobre!
Hobbita drugą część w ramach przypomnienia,ale rozlozylismy sobie ku niezadowoleniu Tżta na dwa razy,bo koło 22 zaczynałam przysypiac A pizza biedronka właśnie, ta pelnoziarnista z kurczakiem

RosarioV - może gdzieś się jakieś przebicie zrobiło i dlatego Ci sprzęty padają?

Koperco -dobrze mu powiedziałaś!

Blackberry super łupy

Madzixxx no może z tym rokiem przesadzilam, ale jeden spokojnie na 4 miesiące mi starcza więc prawie rok spokoju,zwłaszcza że jeszcze mam jakieś resztki w tym co teraz używam

Madison super,że już większość masz. A czemu zdecydowalas się na piankowe materace? Ja właśnie muszę poczytać które dla malucha najlepsze...
I podeslalabys link do aukcji z poscielami? Bo fajnie wyglądają
Ja też lubię wszystko na raz i z głowy,ale raz że dziwnie na mnie patrzą w rodzinie,że już i tak tyle mamy,a dwa że kasa a raczej jej brak mnie chwilowo stopuje

Oooo,widzę Madison i Majka że macie nianię o której myślałam. Powiedzcie mi te dwie płytki to faktycznie mus?bo widziałam też oferty z jednymi i nie wiem czym to się różni A używany zestaw koło 300-350zl kosztuje... I czy Ci się przydał ten monitor oddechu?

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 09:16   #4353
soniuska
Zakorzenienie

Ja mysle o lateksowych materacach chyba
Stary 2014-11-11, 09:16   #4354
Nati_kk
Zakorzenienie

A ja się zastanawiam jeszcze czy jak mam zamiar kp to butelki muszę kupować? Czy może dopiero po porodzie jak się okaże że coś nie tak (choć takiej opcji nie przewiduję :-P)?

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 09:16   #4355
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
A ja się zastanawiam jeszcze czy jak mam zamiar kp to butelki muszę kupować? Czy może dopiero po porodzie jak się okaże że coś nie tak (choć takiej opcji nie przewiduję :-P)?
Mysle ze jedna kup..
Wez pod uwage te jakies herbatki na zoladek czy wode..
Nie wiem czy mozna od razu ale duzo sie mowi ze dzieci wisza na piersi bo im sie pic jakby chce a nie samego mleka. Choc moge sie mylic,bo sie totalnie nie znam

Edytowane przez soniuska
Czas edycji: 2014-11-11 o 09:17
Stary 2014-11-11, 09:18   #4356
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
Ale sie rzopisalam, zadna nie przeczyta ale przynajmniej wyrzucilam,z siebie.jestem dumna ze jestem taka oaza spokoju.
A Ty Sonia nie dawaj sie! Lacze sie z Toba w bolu.
Jakto zadna?Ja przeczytalam
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 09:20   #4357
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Hejka

Myslalyscie juz ktory wariant macierzynskiego wybierzecie?
Ja na pewno decyduje sie na roczny, bo po pierwsze, nie chce zostawiac z kimkolwiek mojej małej dzidzi, po drugie nie mam z kim zostawiac, musiałabym wynajac opiekunke, a to wcale mi sie nie opłaca, wyszłoby na to samo jakbym chodziła do pracy. A poza tym to nie wiem, co w ogóle z praca bedzie po tym roku, bo jestem kosmetyczka, a wiadomo, jak pracuja gabinety, tzn chodzi mi o godziny pracy, wiec lipa. bede musiała pomyslec moze o jakims wlasnym interesie. Ale to sie zobaczy jeszcze.

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-11, 09:23   #4358
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość

[/COLOR]dziewczyny mam pytanie, chcialam zamowic dydaki i zastanawiam sie czy kupujecie smoczki takiej samej firmy jak te butelkowe? pamietam ze kiedys byla o tym mowa, ale gdzie co i jak..? sama nie wiem ktore beda najelpsze aventu, nuka, tommy tippi, lovi.. ? glupieje.
Smoczku do ciamkania mialam zupelnie inne niz butelkowe.Kilka roznych najlepiej mu podpasowal MAM. Ale on ciamkal smoczki niecale 3 miesiace potem ciamlak raczki, potem inne rzeczy.
Do butrlek najlepiej sie sprawdzil avent clasik i tego sie bede teraz trzymac.Mam terz Tomme Tippe i naturals.
Stary 2014-11-11, 09:23   #4359
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Ciesze sie,oby bylo coraz lepiej

ja nie bede uzywac laktatora wiec nie pomoge...
No ale butelki bd używać więc jakieś wybrać musisz

Cytat:
Podobno najlepsze sa gryczno-kokosowy cos takiego czytałam u innych na wizażu

Cytat:
No moja kumpela kp i tak ma butelki np. ostatnio sobie odciągnęła przed snem mleko i mogła sobie pospać i Tż wstawał do dziecka w nocy i mi poradziła żeby mieć laktator żeby tż nie musiał po porodzie latać za nim a na bank bd potrzebny bo wystarczy parę godzin zastoju i zapalenie gotowe. Nie wiem ile w tym prawdy ale jako że jestem w niemczech to nie chce żeby Tż na złamanie karku leciał po niego i wydawał fortunę zamówię chyba komplet...

A wiecie coś o firmie Lovi ? bo podobno też jest dobra.... ?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 09:24   #4360
kordelka85
BAN stały

W szpitalu mlody pil te smoczkow NUK
Stary 2014-11-11, 09:24   #4361
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Mysle ze jedna kup..
Nie wiem czy mozna od razu ale duzo sie mowi ze dzieci wisza na piersi bo im sie pic jakby chce a nie samego mleka. Choc moge sie mylic,bo sie totalnie nie znam
Też mysle, ze kupimy jedna na poczatek własnie do tych herbatek. A w razie czego apteke mam pod nosem, wiec TŻ poleci.

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-11, 09:24   #4362
lekkaatletka
Zadomowienie

Dzien dobry
Sylwia jak się dziś spalo na nowej podusi?
lekkaatletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 09:24   #4363
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:

Oooo,widzę Madison i Majka że macie nianię o której myślałam. Powiedzcie mi te dwie płytki to faktycznie mus?bo widziałam też oferty z jednymi i nie wiem czym to się różni A używany zestaw koło 300-350zl kosztuje... I czy Ci się przydał ten monitor oddechu?
Ja korzystałam z tego monitora i to dosyć długo.
Nie wiem czym się różni ten z 1 płytką, może jak się dziecko zsunie to jest ta druga i nie ma fałszywego alarmu?

Ja mam materacyk z kokosem, bez gryki. Lateksowe są podobno dobre, ale drogie, a ten co mam też jest w porządku
Stary 2014-11-11, 09:26   #4364
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Mysle ze jedna kup..
Tak dziecko piję herbatkę, wodę róznie co mu podpasuję więc butelki wcześniej czy póżniej się przydadza

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2014-11-11, 09:27   #4365
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
No ale butelki bd używać więc jakieś wybrać musisz

Podobno najlepsze sa gryczno-kokosowy cos takiego czytałam u innych na wizażu

No moja kumpela kp i tak ma butelki np. ostatnio sobie odciągnęła przed snem mleko i mogła sobie pospać i Tż wstawał do dziecka w nocy i mi poradziła żeby mieć laktator żeby tż nie musiał po porodzie latać za nim a na bank bd potrzebny bo wystarczy parę godzin zastoju i zapalenie gotowe. Nie wiem ile w tym prawdy ale jako że jestem w niemczech to nie chce żeby Tż na złamanie karku leciał po niego i wydawał fortunę zamówię chyba komplet...

A wiecie coś o firmie Lovi ? bo podobno też jest dobra.... ?
Ale ja Ci mowilam ze ja biore avent natural,sama napisalas ze zamowisz te co ja wyslalam na allegro

A co do materaca to w nim podobno robaki lubia swoje siedlisko miec :+
Stary 2014-11-11, 09:28   #4366
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
Hej. Ja na pewno 80%przez rok.
Jak pomyslalam czego mi trzeba do wyprawki to postaniwilam zaja. Sie tym po nowym roku bo malo mi zostalo a i tak to glownie nowe smoczki, lancuszki,przescieradla itp. Ale Madison brawo-jak burza idziesz!
Agolandia - Super ze juz z nami a nie w szpitalu!
Sylwia ja dzis chyba tez pocwicze,a wyrzuty sumienia to dobrze
A co to za lancuszki?
Stary 2014-11-11, 09:29   #4367
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
A co to za lancuszki?
Do smoczkow
Stary 2014-11-11, 09:33   #4368
rosarioV
Zakorzenienie

Aagatrycze zdrówka i kuruj się w domku abyś znowu tam nie trafiła
Niezawsze a to inna sytuacja to powinien całość
Gosiak chcę ten na cały rok 80%.
Nati Tż powiedział że w okapie zarowka poszła ale może coś być bo jakiś czas temu sprawdzał gniazdka imówił że coś mu nie pasuje i prąd chyba słabo nie wiem płynie.
Dziś Tż ma wreszcie wolne i mamy zamiagr spędzić dzień razem i mam nadzieję że wreszcie zabierze mnie do kawiarni! !! Na ciacho nooo mecze go i mecze o to

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 09:34   #4369
kordelka85
BAN stały

Cytat:

[/COLOR]Sonia ja chyba zamówię ten avent natural co wrzucałaś tu z allegro ale zastanawiam się nad opcją z laktatorem ręcznym bo jest taki komplet ale nie znam się na laktatorach i muszę podpytać poczyatć czy się opłaca zamawiać z aventu ten reczny?
http://allegro.pl/avent-zestaw-start...755752824.html
co wy o tym myślicie? opłaca się?
Ja mam taki i zuzalam go moze 2 razy, ale to tylko dlatego, ze musialam miec cos mocniejszego(elektryczny) .W Niemczech mozesz dostac recepte od gin i wyporzyczyc sobie z apteki, tylko tej jednorazowy chwytnik na cycek placisz i kaucje, za wypozyczenie nie(jak masz recewpte). Butelek 125 ml wg mnie sie nie oplaca. Nie kupowalabym tego zestawu na twoim miejscu sczerze mowiac.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-11, 09:34   #4370
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Tak dziecko piję herbatkę, wodę róznie co mu podpasuję więc butelki wcześniej czy póżniej się przydadza
Mój nie pił nic poza piersią

Cytat:
Ale ja Ci mowilam ze ja biore avent natural,sama napisalas ze zamowisz te co ja wyslalam na allegro

O robakach to słyszałam, że w gryce mogą się pojawić.
Ja mam tego typu, jest twardy, nie odkształcił się i byłam zadowolona.
http://www.poscieldladzieci.pl/mamo-...os-60x120.html

Laktator na pewno sie przyda. Ja miałam wypożyczony ze szkoły rodzenia, a potem od koleżanki.
Teraz kupie od znajomej używany elektryczny Avent i mam nadz.że te nowe butle avent sensitive będą do niego pasować, bo ten laktatator to model sprzed kilku lat

Edytowane przez Majka232
Czas edycji: 2014-11-11 o 09:37
Majka232 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 09:36   #4371
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Aagatrycze zdrówka i kuruj się w domku abyś znowu tam nie trafiła
Niezawsze a to inna sytuacja to powinien całość
Gosiak chcę ten na cały rok 80%.
Nati Tż powiedział że w okapie zarowka poszła ale może coś być bo jakiś czas temu sprawdzał gniazdka imówił że coś mu nie pasuje i prąd chyba słabo nie wiem płynie.
Dziś Tż ma wreszcie wolne i mamy zamiagr spędzić dzień razem i mam nadzieję że wreszcie zabierze mnie do kawiarni! !! Na ciacho nooo mecze go i mecze o to
Tylko upewnij sie ze czynne bo Swieto Niepodleglosci dzis

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Cytat:
Ja mam taki i zuzalam go moze 2 razy, ale to tylko dlatego, ze musialam miec cos mocniejszego(elektryczny) .W Niemczech mozesz dostac recepte od gin i wyporzyczyc sobie z apteki, tylko tej jednorazowy chwytnik na cycek placisz i kaucje, za wypozyczenie nie(jak masz recewpte). Butelek 125 ml wg mnie sie nie oplaca. Nie kupowalabym tego zestawu na twoim miejscu sczerze mowiac.
Ja kupujr 125 na wode,herbatke..zawsze potem sie przydadza

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Mój nie pił nic poza piersią

O robakach to słyszałam, że w gryce mogą się pojawić.
Ja mam tego typu, jest twardy, nie odkształcił się i byłam zadowolona.
http://www.poscieldladzieci.pl/mamo-...os-60x120.html
i wez tu czlowieku kup.

Pianka?
Kokos?
Kokos pianka?
Czy lateksowy?
Stary 2014-11-11, 09:36   #4372
rosarioV
Zakorzenienie

Ej właśnie czy możliwe jest czucie ruchow dziecka na spojeniu, wzgorku łonowym? trzymałam wczoraj w nocy tam rękę bo zawsze przed snem szukam czy coś sie ruszy i poczułam jakby trzy nie wiem kopniaki jakby babelek pękł? Ale to jedt chyba za nisko a jelita tez chyba nie bo tak nisko nie sięgają czy się mylę

Stary 2014-11-11, 09:37   #4373
Mirelka_90
Raczkowanie

WItam was mamusie. Czytałam was ale nie napisałam nic bo jestem mega zdołowana Oczywiśćie jak tu u którejś z was z TŻ. Ja go po prostu czuje ze nienawidzę... niechce tu dłuzej siedziec... W po☠☠☠anym domu z pojabanymi ludzmi.... do rodziny mam 200km jestem tu sama... i wtedy mozna jedzic po mnie jak po burym kocie... Gnębić bo co nie zrobię jest źle. Ale dziś przeszedł samego siebie zamiast mi pomoc to zabrał dupe w troki i s☠☠☠☠☠☠☠il zamiast pomoc posprzatac czy przy dziecku nie,, ja ciagle musze wszystko sama zero pomocy. Zrobiłam mu sniadanie itd to mu wygarnełam co mialam na mysli to mnie rzucił kiełbasą!!! czaicie?? w czoło dostałam od chu*** Maja się wystraszyła i w płącz i sie tuliła do mnie... Nienawidzę go wrecz podle nienawidzę... Wybaczcie mi za te przekleństwa ale siedze i płacze i mam mase nerwów. Chcę stąd uciec ale nie mam kasy na swoim koncie a on ma na swoim i ma karte więc nie mam ani grosza żeby stad uciekać. I wybaczcie mi za to co napiszę że wcale się teraz nie cieszę z ciąży.... tzn ciesze że będe miała drugą osoóbkę do kochania ale żaluje że to z NIM!!! Niechce mieć dziecka z NIM!!!

Wiktorek 15.03.2015r.
Mirelka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 09:37   #4374
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Ja mam gryka pianka kokos i pianka kokos.Na tym drugim mlody spi(bo cienszy i ma glebiej w lozeczku zeby nie walezc), a ten pierwszy to zostanie dla malej.
Stary 2014-11-11, 09:38   #4375
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Ej właśnie czy możliwe jest czucie ruchow dziecka na spojeniu, wzgorku łonowym? trzymałam wczoraj w nocy tam rękę bo zawsze przed snem szukam czy coś sie ruszy i poczułam jakby trzy nie wiem kopniaki jakby babelek pękł? Ale to jedt chyba za nisko a jelita tez chyba nie bo tak nisko nie sięgają czy się mylę
Moje dziecko lubi tam na dole siedziec

Cytat:
Napisane przez Mirelka_90 Pokaż wiadomość
WItam was mamusie. Czytałam was ale nie napisałam nic bo jestem mega zdołowana Oczywiśćie jak tu u którejś z was z TŻ. Ja go po prostu czuje ze nienawidzę... niechce tu dłuzej siedziec... W po☠☠☠anym domu z pojabanymi ludzmi.... do rodziny mam 200km jestem tu sama... i wtedy mozna jedzic po mnie jak po burym kocie... Gnębić bo co nie zrobię jest źle. Ale dziś przeszedł samego siebie zamiast mi pomoc to zabrał dupe w troki i s☠☠☠☠☠☠☠il zamiast pomoc posprzatac czy przy dziecku nie,, ja ciagle musze wszystko sama zero pomocy. Zrobiłam mu sniadanie itd to mu wygarnełam co mialam na mysli to mnie rzucił kiełbasą!!! czaicie?? w czoło dostałam od chu*** Maja się wystraszyła i w płącz i sie tuliła do mnie... Nienawidzę go wrecz podle nienawidzę... Wybaczcie mi za te przekleństwa ale siedze i płacze i mam mase nerwów. Chcę stąd uciec ale nie mam kasy na swoim koncie a on ma na swoim i ma karte więc nie mam ani grosza żeby stad uciekać. I wybaczcie mi za to co napiszę że wcale się teraz nie cieszę z ciąży.... tzn ciesze że będe miała drugą osoóbkę do kochania ale żaluje że to z NIM!!! Niechce mieć dziecka z NIM!!!
ale dupek!
Kochana nie mozesz kogos z rodziny poprosic o pomoc?
Zeby po Ciebue o
Przyjechali albo kase przyslali?
Stary 2014-11-11, 09:39   #4376
rosarioV
Zakorzenienie

Soniuska kawiarnia dziś czynna pracowałam tam kiedyś przez chwilę i oni mają zawsze otwarte w takie święta i to do 20 :P:

Stary 2014-11-11, 09:40   #4377
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Jedno awaryjnie mozesz kupic.
Stary 2014-11-11, 09:41   #4378
Mirelka_90
Raczkowanie

Najgorsze jest to ze ja nie lubie zeby ktoś wiedział o moich problemach... przysłała by mi kase moze i mama ale wiesz... Tylko jutro wiec dopiero mogłabym uciec w czwartek... a ja nie mogę tu ani minuty dłużej...

Wiktorek 15.03.2015r.
Mirelka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 09:41   #4379
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko upewnij sie ze czynne bo Swieto Niepodleglosci dzis

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Ja kupujr 125 na wode,herbatke..zawsze potem sie przydadza

i wez tu czlowieku kup.

Pianka?
Kokos?
Kokos pianka?
Czy lateksowy?
jak nie szkoda Ci kasy to kup lateksowy, ale on jest 2 razy droższy.

Cytat:
Napisane przez Mirelka_90 Pokaż wiadomość
Współczuję. Mój Tż też mi b.mało pomaga. Ciężko pracuje od rana do wieczora, ale mógłby czasem coś więcej zrobić. A wredny też jest :/ ale ja w sumie też bywam
Stary 2014-11-11, 09:41   #4380
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:

Zrozumiałam że sie nad nim zastanawiasz a nie że wybrałaś go już
o robakach nie słyszałam o mamoooo i weź tu coś wybierz

Cytat:
No tak tylko weź pod uwagę że wracam z dzieckiem do domu i np na wieczór mam zastój dziecko najedzone śpi a mi cycki chce rozwalić i co ja wtedy zrobie? wolę mieć a sprzedać to raczej nie bd problem... myślę że reczny na poczatek bd dobry ale muszę się podszkolić na ten temat

Nasz skarb 26.04.2015
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości