|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zatrucie?
Polecam małymi łyczkami pić wygazowaną cole - chyba tylko dzięki niej żyłam po dwóch dniach głodówki
![]() No i do apteki po elektrolity, jakąś smecte. Przeczekać trzeba do 3 dni. |
|
|
|
|
#32 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Konto usunięte
|
Każdy rozsądny dyspozytor by do Ciebie wysłał karetkę, bardzo groźnie i poważnie to brzmi z opisu. Neurologicznie-kardiologicznie bardzo poważnie. A nie ,,prawie omdlałam", no pliez.
|
|
|
|
|
#34 | |
|
jestę wieszczę
|
Cytat:
![]() Autorko kochana, sposób z colą polecam w 100%. Odgazowana cola doskonale działa na żołądek
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
BAN stały
|
Spróbowałam z tą cola i jest troche lepiej
|
|
|
|
|
#36 |
|
BAN stały
|
4 dzień grypy,a ciągle brak apetytu,wczoraj zmusiłamsie do jedzenia jogurt,pierogi,rosół i wieczorem straszna zgaga wszystko sie cofało ale bez wymiotów i biegunki mam już dość jak za kilka dni nie przejdzie idę do lekarza
|
|
|
|
|
#37 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
co nie?
![]() Ja pierwszy dzień po chorobie przeleciałam na wodzie i kilku biszkoptach, czego już żołądek nie mógł znieść. Drugiego dna kawałek gotowanej piersi z kurczaka też ledwo poszedł. A ta ostro, pierogi, rosół, jogurt - takie ilości to proste, że zaszkodzą. |
|
|
|
|
#39 |
|
BAN stały
|
3 dni praktycznie nic nie jadłam,jutro muszę iść do pracy a jestem taka słaba więc już chciałam spokojnie zacząć jeść ale jednak to był zły pomysł
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Ludzie jedzą kleik ryżowy, sucharki itp., a Ty się nawpierdzielałaś pierogów i dziwisz się, że masz zgagę
|
|
#41 |
|
Konto usunięte
|
Na miejscu lekarza umarlabym ze smiechu slyszac co wyprawiasz. Spokojne zaczynanie jedzenia to nie napchanie sie pierogami, ktore i w zdrowym organizmie czesto zgage wywoluja. Nie znasz pojecia sucharkow/biszkoptow/kury gotowanej?
|
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Wow, ja nawet jak mam zwykłe przeziębienie, to jedyne to co mogę przełknąć jest letnia herbata i kilka łyżek kaszy manny, więc szacun
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba bylo rosół wypić jak już bardzo chcialas coś zjeść.
|
|
|
#44 | |
|
BAN stały
|
A skąd miałam wiedzieć,że akurat tak mi zaszkodzą?Tak z kapustą i grzybami to 3 dzień głodówki był,tego dnia jadłam też kotleta i właśnie rosół przez 2 dni jadłam sucharki,ryż to na 3 dzień chciałam już wrócić do tego co jem zazwyczaj.
---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- [QUOTE=mpt;49009789]Ludzie jedzą kleik ryżowy, sucharki itp., a Ty się nawpierdzielałaś pierogów i dziwisz się, że masz zgagę:brzyd Jadłam tak,przez pierwsze 2 dni |
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak już nie mogłaś patrzeć na sucharki i ryż, to jest wiele możliwości potraw i produktów nie aż tak hardkorowych. Nie wiem, ugotowany kalafior, pieczony filet z kurczaka, a nie smażenina i kapucha + bardzo ciężkostrawne grzyby.
|
|
|
|
|
|
#46 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale to dopiero na 3 dzień,ja już normalnie chce jeść pizze,hamburgery utd ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Dzisiaj zjałam tylko ryż,paluszki rybne,kalafiori jedno ciastko i jestem słaba a jutro o pracy zwolnią mnie jak nie dam rady pracować |
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Idz do maca
|
|
#49 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
skoro jesteś tak słaba, że nie dasz rady pracować to weź L-4
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
zuy mod
|
Skoro musisz sie wziac w garsc to pomoz temu biednemu organizmowi dajac mu LEKKIE RZECZY do przetrawienia, a nie pierogi z kapucha czy pizze. Tak trudno przsz tydzien jeść inaczej?
|
|
|
#51 |
|
Naczelna Nastolatka
|
paluszki rybne? serio? Autorko, może poczytaj o diecie lekkostrawnej bo sama sobie szkodzisz. gotowana kura jest super, można zjeść i mięso i ugotowane warzywa i nawet ten wywar, który powstanie. A nawet można z makaronem lub ryżem to spożyć.
|
|
#52 | |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=Onnaa88;49015827]A skąd miałam wiedzieć,że akurat tak mi zaszkodzą?Tak z kapustą i grzybami to 3 dzień głodówki był,tego dnia jadłam też kotleta i właśnie rosół przez 2 dni jadłam sucharki,ryż to na 3 dzień chciałam już wrócić do tego co jem zazwyczaj.
---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Muszę normalnie jeść,bo jutro do pracy a nie mam zamiaru tam zasłabnąć,tydzień albo i dłużej na sucharkach mam być no bez przesady ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Cytat:
![]() Ja jadłam przez 7 dni kaszkę manna i jogurt b nic innego nie mogłam przegryźć i jakoś dałam rade,pracowała itp a miałam 9 szwów w buzi. Ja się tylko zastanawiam czy to zatrucie czy może reakcja organizmu na te burgery czy inne fast foody |
|
|
|
|
|
#53 | |
|
mOLDerator
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja kolezanka pod koniec okresu zapomniala wyjac tampona i nosila go 1,5 tyg
|
|
|
|
#55 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i nic jej się nie stało? żadnej infekcji, zakażenia? jeeżu, przecież bakterie beztlenowe to tam sobie piknik zrobiły, w takiej zakrzepłej, starej krwi, ciepełku i wilgoci... Jak można zapomnieć o tamponie, przecież nitka...przecież tampon się czuje w środku O.o... Btw, akurat wstrząs toksyczny zdarzał się również u kobiet prawidłowo korzystających z tamponów, podpasek. |
|
|
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
Tak właściwie to poprawnie założonego tamponu się nie czuje, dlatego czasem przestrzegają, żeby właśnie o nim nie zapomnieć
|
|
#57 | |
|
Wtajemniczenie
|
Zatrucie?
Cytat:
Na szczescie nic.. Nie wiem jak bylo z nitka, ze jej nie zauwazyla, ale po zapachu poznala, ze cos nie tak i myslala, ze to jakas infekcja, ale na szczescie sprawdzila a to tampon.. Ale miala szczescie, ze nic sie nie stalo, moze dlatego, ze to byl sam koniec okresu to malo krwi albo prawie w ogole..
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
To razem z tamponem wepchnela sznureczek czy co?
|
|
#59 |
|
Naczelna Nastolatka
|
A ja się tak bardzo nie dziwię na tym tamponem. Sama raz ZAPOMNIAŁAM ze mam okres, poszłam siusiu i mało na zawał nie padlam jak zobaczyłam, że coś mi tam dynda. Dyndal sznureczek od tamponu ale pierwsze kilka sekund byłam w szoku. 😂
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i przerazila mnie krew w toalecie jak wstalam i chcialam nacisnac spluczke
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.

skoro jesteś tak słaba, że nie dasz rady pracować to weź L-4

i nic jej się nie stało? żadnej infekcji, zakażenia? jeeżu, przecież bakterie beztlenowe to tam sobie piknik zrobiły, w takiej zakrzepłej, starej krwi, ciepełku i wilgoci... Jak można zapomnieć o tamponie, przecież nitka...przecież tampon się czuje w środku O.o...