|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3241 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 27.
Cytat:
![]() Na allegro widzę najtańsze spieniacze za 7 ziko z wysyłką ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak patrzę i wydaje mi się, że chodziło nam o inny spieniacz. Ja miałam na myśli taki metalowy, z pokrywką, typu ubijak-tak jest opisany przynajmniej. Taki mały garnuszek z pokrywką, one są na all. jednak trochę droższe ![]() Edytowane przez laisla Czas edycji: 2014-12-01 o 03:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3243 |
Zadomowienie
|
Czy branie witamin w tabletkach niszczy żołądek?
#3244 |
Zakorzenienie
|
Jak się mówi poprawnie gdy przychodzę do oddziału banku i chcę WŁOŻYĆ pieniądze na swoje konto?
,,włożyć" pieniądze to jest normalnie ? :P
#3245 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3246 |
Zakorzenienie
|
Studiuje zaocznie. Kończę właśnie robić praktyki i mam 'mały' problem. Aplikowałam do jednego z działów instytucji, związanego z moja specjalizacją, nigdzie indziej nie mogę odbyć obowiązkowych praktyk (no chyba że w innych instytucjach, chodzi o sam konkretny dział). Wszystko było ok, dostałam się, miałam się zgłosić do działu kadr. Pani wydała mi legitke, materiały i powiedziała że nie mogła się skontaktować z panem z tego działu, gdzie miałam mieć praktyki i odbęde je pod jej opieką. I wszystko ok, co prawda praca mocno średnio była związana z moja specjalizacją, ale wszyscy wiemy jak wyglądają praktyki a jak chcemy żeby wyglądały. I pora na puentę. Za dwa dni kończę praktyki, a w zaświadczeniu muszę mieć ocenę pracy i wyszczególnione to co robiłam i oczywiście wpisany odpowiedni dział bo inaczej nie dostanę zaliczenia. No i okazało się że owa pani, z która 'odbywałam praktyke' nie chce mi dac potrzebnego mi zaświadczenia. Chce wpisać prawdę że odbyłam ppraktyki u niej..
Wszystko okej, naprawdę szanuje czyjąś kompetencje i niechęć do kłamstwa, ale kobieta wiedziała, że żeby dostać zaliczenie to muszę mieć wpisany owy dział. Problem tkwi w tym, że studiuje zaocznie i żeby odbyć te praktyki to bralam urlop w pracy, a częściowo zamienilam się z koleżanka w grafiku żeby je skończyć. Muszę je zrobić do końca semestru letniego, ale zwyczajnie nie będę w stanie pogodzić kolejnych 3 tygodni z pracą... co ja mam teraz zrobić? |
![]() ![]() |
![]() |
#3247 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3248 |
Zakorzenienie
|
ja zawsze mówię wpłacić... teraz to już nic nie mówię a idę do wpłatomatu.
#3249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3250 |
Zakorzenienie
|
Do osób, ktore używają szczoteczki sonicznej. Chce kupić koncówki czy to obojętne jakie wezmę czy musi być do sonicznej? Macie sprawdzonego sprzedawcę ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3251 |
Zakorzenienie
|
Czy któraś z Was ma kamerę sportowa taka jak gopro tylko tańsza i jest zadowolona?:-D
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
#3252 |
Zakorzenienie
|
Facebook:
Jak to zrobić, żeby w powiadomieniach przestało mi wyskakiwać,że dana osoba udostępniła jakiś link, obrazek? W zasadzie od innych mam tylko informację, kiedy ktoś polubi lub skomentuje mój status, a oprócz tego wszystkie udostępnienia tej jednej osoby. |
![]() ![]() |
![]() |
#3253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wejdź na jej profil i u góry tan gdzie wiadomość sprawdź czy jej nie obserwujesz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3254 |
...
|
Mój brat używa. Jest zadowolony. Używał przyczepionej do kasku i na basenie.
![]() |
#3255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edit. Niby odznaczone Obserwowanie, ale i tak wyskakują powiadomienia. Edytowane przez Kasiek1987 Czas edycji: 2014-12-01 o 09:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3256 |
Zakorzenienie
|
Jaka może być przyczyna, że strasznie plączą mi się włosy?
![]() ![]() Uwielbiam chodzić w rozpuszczonych włosach, ale ostatnio już nie daję rady z tymi kołtunami. Uprzedzając pytania: problem nie jest tylko od szalików i kołnierzy w kurtce, bo to samo dzieje mi się w pracy, gdzie nie chodzę w szaliku ani w kurtce ![]() To, że jak mam rozpuszczone włosy, to bez szczotki nie wyjdę z domu i raz na jakiś czas muszę je przeczesać, bo się plączą, to już się przyzwyczaiłam, ale kurde, no nie takie kołtuny ![]() Jak mogę sobie pomóc? Używam szamponu i maski (tej samej od dawna, która super wygładza). Po umyciu/wysuszeniu, bez problemu rozczesuję włosy, ale później jest dramat. |
![]() ![]() |
![]() |
#3257 | |
Zakorzenienie
|
Nie widzę jestem na mobilnym wizażu ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
Zniszczone koncówki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3258 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A ja właśnie boję się wpłatomatów odkąd rok temu wpłacałam 800 zł do wpłatomatu na moje konto MBank i wpłatomat mi pokazał że włożyłam 600 zł a nie 800 zł a tam było napewno 800! Więc teraz wolę wstąpić do banku po prostu w celu uniknięcia takiej sytuacji ![]() Cytat:
Teraz ten problem rozwiązałam tak że (nic nie ścinałam bo nie pozwolę, zapuszczać chcę) : 1) nie używam suszarki (ewentualnie na koniec już na minutę gdy włosy są ,,prawioe suche") - różnica jest taka że jak nie używam suszarki to włosy pozostają miękkie, a po suszarce na chwilę są miękkie a potem takie suche siano że szok, więc różnica z suszarką / bez jest pioronująca w moim przypadku 2) trzymam maskę do zniszczonych włosów 45 minut 3) po zmyciu maski i wytarciu włosów ręcznikiem kładę nawłosy od końcówek do mniej więcej połowy długości Ziaja Odżywka intensywna odbudowa - i nie spłukuję jej - to działa świetnie! 4) dodatkowo jeszcze kładę na końcówki jedwab pharmacy 5) na noc związuje w warkocz włosy by rano nie mieć uroczego dreda z tyłu głowy ![]() mam nadzieję że choć troszkę Ci pomogłam ![]()
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 03.2018: Pasjonatka Fotografii ![]() FB: ARIKA - Fotografia Edytowane przez Friese Czas edycji: 2014-12-01 o 09:45 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3260 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3262 |
Zakorzenienie
|
No właśnie nie bardzo mi to pasuje, bo tak:
- końcówki zniszczone raczej nie są, podcinałam we wrześniu - nie używam prostownicy, a suszarki bardzo rzadko (myję głównie wieczorem) - nie farbuję i nigdy nie farbowałam włosów - na noc związuję włosy w warkocz lub koczek-ślimaczek - odżywek/masek używam ![]() - na końcówki używam jedwabiu GP Joss, przypomniałaś mi o olejowaniu, bo ostatnio jakoś je odpuściłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3263 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3264 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3265 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Swoją drogą, dziwię się trochę, że sama nie próbowałaś kombinować, żeby się przenieść. Cytat:
-odżywka przed i po myciu + odżywka do rozczesywania włosów (świetna na kołtuny), -maski, oleje -podcięcie końcówek |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jakie składy mają ten szampon, maska i jedwab jakich używasz? Może za mało silikonów. Włosy mogą być zniszczone nawet jeżeli nie suszysz/nie farbujesz. Nosisz je często rozpuszczone, wystarczy, że ocierają się o ubrania. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3267 |
Zakorzenienie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4915888 3]może więcej silikonów trzeba wprowadzić do pielęgnacji.[/QUOTE]
Myślisz? Używam szamponu tego: Love2mixi maski tej: Seri Line . Mam też w domu oliwkowy szampon z Lidla (cien), polecany przez włosomaniaczki. Edytowane przez Dotka90 Czas edycji: 2014-12-01 o 09:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3268 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3269 |
Zakorzenienie
|
Potrzebuje pomocy.
czy ktoś wie ,gdzie kupie on line stanik koronkowy typu bralet? od wczoraj szukam nie potrafie znaleźć. ![]() 170549205_1_261x203_biustonosz-bralet-polgorset-koronka-panterka-rozm-38-40-80c-grudziadz_rev001.jpg marksspencer-koronkowy-biustonosz-bralet-l-xl.jpg
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. Edytowane przez Shira Yuki Czas edycji: 2014-12-01 o 10:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#3270 | |
Zakorzenienie
|
Laisla, spieniacza poszukaj w marketach albo sklepach z kawą
![]() CzasKomety, a o jaki krem pytasz, bo nie doczytałam? Ja miałam ten z kwasem z Pharmacerisa, tylko 10%. ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
I jaka ta odżywka do rozczesywania? Tylko tu nie wiem czy jest sens, bo rozczesują się po myciu bez problemów ![]() Aaa pytanie było o to, czy włosy nie są cienkie - są, zdecydowanie, ale zawsze takie były. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.