![]() |
#451 | |
BAN stały
|
Dot.: Jak ja nie lubię studentów...
Cytat:
Na socjalu każdy kombinuje bo nie ma opcji by ktoś za takie pieniądze przeżył i co każdy jest zły i okrutny cwaniaczek? Sama się leczyłam psychiatrycznie rok czasu, byłam na socjalu i dostałam jako bezrobotna ok. 150 zł... Gdyby nie rodzice umarłabym z głodu bo byłam zbyt zdrowa do większej kasy a za mało do pracy więc sorry. Wysłane z mojego telefonu komórkowego <3 ---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 01:24 ---------- Socjalu nie przynosi od tak listonosz jak emerytury tylko trzeba iść po niego "żebrać" do mopsu tak więc same sobie odpowiedzcie ![]() Wysłane z mojego telefonu komórkowego <3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#452 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 01:27 ---------- Poprzedni post napisano o 01:26 ---------- Widzisz różnice, ze bezrobotni tacy jak ty dostaja 150zl, a OSZUSCI po 300-500zl? ---------- Dopisano o 01:27 ---------- Poprzedni post napisano o 01:27 ---------- Ale oni sobie zalatwili, wiec spoczko |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Konto usunięte
|
I faktycznie. Osoby kupujące kozaki za pare stowek maja problem z przezyciem huhahhahahaha
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#456 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego telefonu komórkowego <3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#457 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 01:33 ---------- Poprzedni post napisano o 01:31 ---------- Nom. Tak. Nic nie mowie. Klepie po ramieniu i gratuluje obrotnosci XDDDDDD |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
BAN stały
|
No ale właśnie tak to jest, że Ci co najwięcej piszą w necie, milczą w świecie
![]() Wysłane z mojego telefonu komórkowego <3 ---------- Dopisano o 01:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:36 ---------- Nie żebranie w mopsie właśnie nie jest honorowe ale czytanie ze zrozumieniem boli :P Wysłane z mojego telefonu komórkowego <3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Zakorzenienie
|
Na niektorych po prostu szkoda gardlo zdzierac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
BAN stały
|
No spoko tylko, że nie rozumiem takiej zawiści, nie lubię donosicielstwa i tak dalej.
Mnie się nie przelewa ale staram się dzielić, pomagać innym i mnie nie boli, że ktoś ma 5000 co miesiąc + socjal, to jest każdego sumienie i sprawa a ocena czy się należy czy nie to raczej obowiązek pracowników socjalnych a nie mój by komuś kłody pod nogi rzucać mimo, że nic to dla mnie nie zmienia ale ja tak łatwo w życiu nie mam to drugi też nie może no sorry ![]() Wysłane z mojego telefonu komórkowego <3 ---------- Dopisano o 01:45 ---------- Poprzedni post napisano o 01:43 ---------- A każdemu super cwaniakowi i tak kiedyś powinie się noga tak więc o co afera? Wysłane z mojego telefonu komórkowego <3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#461 |
Zakorzenienie
|
A nie lepiej, zeby socjal mieli Ci, co go naprawde potrzebuja, a nie ludzie, ktorzy by sie bez niego obyli?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#462 | |
BAN stały
|
Ja rozumiem być bogatym i biednemu zabrać to skandal! Tyle, że z waszych postów nie wynika nic takiego a raczej: ma tak dobrze i chce jeszcze lepiej za łatwiznę a ja to muszę świątek, piątek zasówać 8h otóż nie nic nie musisz, możesz kraść, wyłudzić kasę od państwa i być happy jeśli to dla Ciebie złe nie płacz, że żyjesz inaczej proste
![]() Wysłane z mojego telefonu komórkowego <3 ---------- Dopisano o 01:51 ---------- Poprzedni post napisano o 01:50 ---------- Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Konto usunięte
|
Twoja filozofia życiowa mnie przeraża.
Nie każdemu cwaniaczkowi powinie się noga. Normalny człowiek jak potrzebuje kasy, to idzie do pracy. Forsy na świecie jest określona ilość, rozumiesz, że jak dostanie ją ktoś, komu się ona nie należy, to dla innego zabraknie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#465 | |
BAN stały
|
Jako osoba korzystająca z mopsu wiem, że trzeba się tłumaczyć z różnych rzeczy np. Masz dwa samochody to Ci każą jeden sprzedać (oczywiście nie na siłę) ale już za to jest mniej kasy przyznane, gdyby pojechali zrobić wywiad do rodziców tych panienek też by tak słodko nie było bo nie wierzę, że żyją skromnie, wtedy mops ma prawo kazać rodzicom utrzymywać dziecko bo ich na to stać a tym samym dziecku nie dać ani grosza
![]() ![]() Wysłane z mojego telefonu komórkowego <3 ---------- Dopisano o 02:00 ---------- Poprzedni post napisano o 01:58 ---------- Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#466 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#467 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego telefonu komórkowego <3 ---------- Dopisano o 02:08 ---------- Poprzedni post napisano o 02:06 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#468 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Konto usunięte
|
Nie mam, proszę, wytłumacz mi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tym, co ona napisała nie widzę nic głupiego natomiast na to, co Ty wypisujesz nie mam słów. To na szaro powinno być, ale pisze z telefonu i nie umiem zmienić ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach ![]() Mała Mi "Dobrze jest umieć odróżniać życie od procesu powolnego umierania." |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
BAN stały
|
Jaka określona ilość na świecie? Każde państwo odpowiada za swojego obywatela to po 1 a po 2 w UK pracujący też dostają kasę od państwa mimo tego, że pracują więc to się wszystkim opłaca, ludzie płacom podatki ale i godnie zarabiają więc nikt na niczym nie traci. No ale u nas państwo zdziera ile może nie dając od siebie nic poza podwyżką podatków i cen to i obywatele nie są mu dłużni
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Konto usunięte
|
Spoko, Mascarpoone żyje w przeświadczeniu, że pieniądze zawsze można dodrukować
![]() ---------- Dopisano o 02:19 ---------- Poprzedni post napisano o 02:18 ---------- Po co ja tu wchodziłam. Z mojej strony też eot. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
BAN stały
|
Dobra idę z tego wątku bo braki edukacyjne z gimnazjum to masakra xd Ja idę spać a wy dalej taplajcie się w zawiści, obrabiajcie znajomym z uczelni 4 litery i powiedzcie im jutro siema tylko pamiętajcie o spuszczeniu głowy odchodząc
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#476 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Konto usunięte
|
I jak w tym kraju ma nie być dziadostwa jak sie czyta takie głupoty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#478 | ||
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
chyba rzucę pracę i będę kombinować z socjalem ![]() Nie, no, nie należy mi się a poza tym byłoby mi wstyd coś kombinować, ukrywać i kręcić. Chyba jestem mało asertywna. Widzisz, Drabina? I po co zasuwasz w niewolniczych warunkach? No kurczę, ja tam nic nie wiem, ale stypendium to nie kieszonkowe i ja bym się czuła głupio pobierając je, bo mogłoby zabraknąć dla kogoś naprawdę potrzebującego. No i nie wierzę, że student, z założenia istota inteligentna nie potrafi znaleźć sobie pracy, choćby w Macu albo KFC. Po studiach też będzie czekać aż praca sama do niego przyjdzie a on będzie przebierać w ofertach, jak świnia w pełnym korycie? ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- Cytat:
Jeśli chodzi o UK to znam nieco tamtejsze warunki, ale to, o czym piszesz to słyszę pierwszy raz. A kto godnie zarabia, ten zarabia. To nie jest tak, że "zagranico" wszystko dają. A kwestii podatkowych już nie poruszaj, proszę, bo żal czytać. I jeszcze: TAK. W każdym państwie jest okreslona ilość pieniędzy. Jeśli "dodrukujesz" wtedy gospodarka Ci pada i powstaje ogromna inflacja. Czyli tak de facto, pieniadz staje się bezwartosciowy. Pogadaj ze starszymi, oni pamietają okres, gdy chleb kosztował w Polsce ileś tam tysięcy zlotych, bo taka była wartość złotówki. Czyli: pieniadze masz ale nic za nie nie da się kupić. Rozumiesz teraz, dlaczego nie da się dodrukować pieniędzy?
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! Edytowane przez Mijanou Czas edycji: 2015-01-09 o 07:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#479 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
no i przeciez wszyscy wiedza, ze jak ludzie kombinuja jak wyciagnac kase z budzetu i nie placic podatkow to system dziala lepiej ![]() przeciez widac to np po wzroscie podatku VAT oraz niskich swiadczeniach sojalnych ![]() no ale buty za 600zl to przeciez pierwsza potrzeba - wiadomo,ze wazniejsza niz to ,zeby jakas uboga strasza kobeita miala na leki/badania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
Konto usunięte
|
Strasznie się czyta Twoje wypowiedzi MascarpOOne, zwłaszcza co do ''kablowania'' i pisania, że ktoś zgłaszający oszusta ''nie ma honoru''.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.