|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4141 |
Konto usunięte
|
Dot.: Zdziw się! Część 26.
Było coś ważnego? Nie jestem aż takim nolifem żeby czytać te wszystkie strony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4142 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Bardzo ciekawe a, że tak jeszcze spytam w którym tygodniu? Fajnie by było wiedzieć ![]() Bloga pisałam bo fakt było mi z tym lepiej, pisałam, że byłam agresywna do Tż i mamy i nie jestem z tego dumna ale nie panowałam nad sobą, żyłam we własnym świecie i żeby nie było że "kradne wasz wątek moją chorobą" - to jest sprostowanie do tych wszystkich nawypisywanych bzdur. Mam zrzuty ekranu waszych komentarzy z tego i drugiego wątku, gdzie wiadomo, że pisząc "serowa" piszecie o mnie, to jest obrzydliwe nie tylko w stosunku co do mnie ale i osób z wątku w którym się udzielam. Pozdrawiam. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 06:59 ---------- Poprzedni post napisano o 06:53 ---------- Ah docinek o tym, że mam lepsze i gorsze dni kiedy się mocniej zatne był niezwykle żałosny. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4143 |
lise-kotta
|
O LOL
![]() Ja nie rozumiem - po co tu przychodzisz i opowiadasz nam swoje super intymne historie rodzinne? Wybierz sobie na nick słowo "mascarpone", dziw się że ludzie kojarzą go z serem. No tak. Fuck logic.
Edytowane przez liselotta Czas edycji: 2015-01-13 o 07:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4144 |
Konto usunięte
|
U mnie słońce, ładna pogoda i jest postęp bo póki co nie płaczę :P jest mi smutno ale w miarę ok
Wysłane z telefonu, jem ogórki i literki |
![]() ![]() |
![]() |
#4145 | |
BAN stały
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- A tak przy okazji wy czytacie co 3 wyraz czy serio tak słabo wam wychodzi zrozumienie tego co czytacie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4146 | ||
lise-kotta
|
Cytat:
![]() dobrze słyszeć! ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Cytat:
Wow. Aż mnie zatkało. Przychodzisz tutaj i tłumaczysz się nie wiedzieć po co przed osobami którymi rzekomo gardzisz ![]() No to nieźle. I don't speak delusional, sorryyyy ![]()
Edytowane przez liselotta Czas edycji: 2015-01-13 o 07:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4147 |
Konto usunięte
|
omnomnomnom ten, kto wymyslił hamburgery powinien zostać świętym!
Kuźźźźwa, czemu w książce, która ma być o mafii, honorze itp., jest wątek zwężania pochwy. WTF ja się pytam??????? |
![]() ![]() |
![]() |
#4148 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Oczekuje skasowania chamskich komentarzy bo dla Twojej wiadomości nie tylko ja mam zaburzenia psychiczne, tu są grupy wsparcia i zwyczajnie dla przykładu nie chcę by ktoś kto potrzebuje z możliwości wygadania się skorzystać, tego zwyczajnie nie zrobił z obawy takiego wyszydzenia jego problemów. Nie rozumiecie osób na naszym miejscu Oki nie musicie ale nie powinniście im szkodzić. Co o mnie myślicie no cóż, nie przywiązuje do tego uwagi z racji faktu, że wszystko o czym piszecie nie swojej racji bytu, to coś co jedna osoba wymyśliła a 10 po niej powtórzyło. Może za dużo pudelka? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4149 |
Konto usunięte
|
Te kto wymyślił wstawanie w rannych godzinach powinie zginąć :< urzędy powinny byś czynne od 12!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4150 |
BAN stały
|
*nie ma
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Dobra tylko, że po tym co tu przeczytałam, nie jesteście dla mnie partnerkami do dyskusji choćby o pogodzie. Jeśli jutro wejdę na ten wątek i ten drugi też (nie pamiętam nazwy, mam go w Pw od zaniepokojonej osoby z mojego wątku) i te wiadomości nadal tam będą, zgłoszę każdą jedną jak i inne łamiące regulamin a jest tego sporo ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4151 |
Naczelna Nastolatka
|
O bosze bosze. Małpy wredne, co żeście uczyniły, że nam się tak zbulwersowala marscapoone. I że ja przegapiłam ten fragment wątku to jest skandal po prostu.
#4152 |
lise-kotta
|
LOL najpierw pisze że nie przyszła tu na dyskusję z nami, teraz bulwers że o pogodzie to ona nie będzie dyskutować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4153 |
Naczelna Nastolatka
|
O moją droga. Z tą wizazanka można spędzić dużo czasu, próbując coś zrozumieć z jej myślenia. Ale jej umysł takimi bezdrożami się krąży, że nie dasz rady
#4154 |
lise-kotta
|
Spoko, tak pytam bo nudziło mi się w autobusie no ale zaraz wysiadam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4155 | ||
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() [1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;49731579]Moje koty zra caly dzien xd ale wage maja idealna jakby co[/QUOTE] Żywienie kotów jest inne niż żywienie psów. Kot powinien mieć zawsze coś w miseczce. Zawsze też musi mieć dostęp do wody (tu akurat tak samo, jak pies). Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4156 |
Naczelna Nastolatka
|
No ja tego nigdy nie pojme. Traktowania zwierząt jak mebel a nie istotę która czuje i ma potrzeby.
#4157 |
ma zielone pojęcie
|
Wiesz, że w Polsce szczepienie psów przeciwko wściekliźnie jest obowiązkowe? Jeśli oni psa nie szczepią, na dobrą sprawę można to zgłosić. I nawet lepiej by było.
#4158 |
lise-kotta
|
Nie mówcie o okrucieństwach wobec zwierząt
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4159 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ZGLASZAM DO PROKURATURY. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4160 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Liczi jest miodowe.
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2015-01-13 o 08:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4161 |
ma zielone pojęcie
|
#4162 |
Konto usunięte
|
Nazywa się miljon i za miljony cierpi, ale że przynajmniej 4 osoby tutaj mają historię chorób psychicznych, to nie wspomni, bo po co lol
Narcyz, gdzie jesteś jak takie rzeczy się dzieją :< |
![]() ![]() |
![]() |
#4163 |
Konto usunięte
|
BOZE pedze lece na zajecia, przychodze a tu karteczka ze odwołane i mogłabym spac i iść na 11:30
![]() Wysłane z telefonu, jem ogórki i literki |
![]() ![]() |
![]() |
#4164 |
Naczelna Nastolatka
|
Ja jestem weteranem leczenia psychiatrycznego
![]()
#4165 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4166 |
Naczelna Nastolatka
|
Muha ha ha
![]()
#4167 |
Ekspert od Dupy Strony
|
Pierwszy raz się tutaj przywlokła. Na szczęście i niestety.
#4168 |
lise-kotta
|
nie no co ty, ona ma monopol i nikt inny nie ma prawa się wypowiadać na ten temat, bo się NIE ZNA.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4169 | |
Copyraptor
|
Będę robić archeologię, bo chyba was powaliło, żeby trzasnąć kurde 30 stron jak ja tu jestem zajęta rozstawaniem się. Nadrobię sobie w ciągu dnia, ale wiecie, czasami muszę w pracy popracować, szalona ja.
Czarny jest mój, biały jest jego, ojcostwo ustalone, dzieci podzielone, konfliktu brak na tym tle ![]() Cytat:
![]() ![]() Zazdro. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4170 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Renkawiczka, u was nie wrzucaja info o odwolanych zajeciach na jakas platforme czy maila? Wkurzylabym sie. Dziwi mnie, ze sie tak ladnie wyspalam, ze wstalam bez ociagania sie. Sukcesss. I dziwi mnie, ze chce mi sie plakac na mysl o piatkowych egzaminach ![]() Sent from my mind using the Force. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.