|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zdziw się! Część 26.
Wiecie, że niektórzy nie lubią tego kożucha na budyniu? Dla mnie to najlepsza część
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3482 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3484 |
Zakorzenienie
|
Lubie korzuch na mleku, ja w ogole wszytsko lubie jesc to jest przeklenstwo mojego doroslego zywota
![]()
#3485 |
lokalna gwiazda
|
[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;49721351]Choco, chociaz jedna co nie ucieka rzygac na widok kozucha
![]() Też nie uciekam. ![]() Wspomnienie dzieciństwa - gruby kożuch rzucony na kromkę chleba i posypany cukrem. Nie wiecie, jakie to dobre. ![]() Krowa sąsiada takie dobre, tłuste mleko dawała... Po latach dziwię się, że ktoś hodował krowę w mieście. |
![]() ![]() |
![]() |
#3486 |
damn good coffee
|
Kożuch z chlebem???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3487 |
Zakorzenienie
|
dziwi mnie, że ktoś decyduje się na szycie sukienki u krawcowej poprzez kontakt jedynie internetowy (i płaci za nią 500zł :d).
![]() |
#3488 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3489 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A ja mam budyń w torebce ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3490 | ||
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Poza tym, serio, ten facet był naprawdę niepoważny. Nie uciekł Ci facet życia, ale niedojrzały facet, który związał się z dziewczyną, która nie miała takich poglądów jak on i nie chciała tego samego od życia, co on. W gruncie rzeczy zyskałaś na tym rozstaniu, bo przynajmniej nie ciągnie się za Tobą 30-latek udający dojrzałego i próbujący wymusić na Tobie dziecko. Cytat:
![]()
![]() |
#3491 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dasz radę, jeszcze przez jakiś czas może być Ci smutno, ale to nie powód do tego, żeby każdego wieczoru popadać w czarną rozpacz. Jeśli to własnie wieczory są dla Ciebie trudne, to postaraj się zorganizować sobie jakoś czas, wciągnij się w jakąś książkę albo serial, zapisz na siłownię, zacznij biegać, naucz się czegoś nowego. A przede wszystkim postaraj się poczuć dobrze sama ze sobą. Jeśli masz wannę, to strzel sobie kąpiel z pianą, zapal świece i zgaś światło, nalej sobie kieliszek wina, włącz dobrą muzykę i postaraj się zrelaksować. Ja do tego zapalałam sobie w wannie papierosa, ale do tego akurat Cię nie zachęcam. Będzie dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3492 |
Konto usunięte
|
rękawiczka (btw. zawsze myślałam, że Twój nick to white love), dziewczyny napisały chyba już wszystko, ja dodam tylko, że strzała Cię trafi w najmniej oczekiwanym momencie, więc nie ma sensu szukać nikogo na siłę
![]() dziwi mnie jakie mam szczęście w tym roku jeśli chodzi o pracę (a raczej możliwości jej zmiany). czasem mi się wydaje, że mam więcej szczęścia niż umiejętności |
![]() ![]() |
![]() |
#3493 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Apropo pracy to znalazłam ofertę pracy recepcjonistki w hotelu na pół etatu. Wymagany angielski na bardzo dobrym poziomie to się nadaję, lubię pracować z ludźmi więc to też. Próbowała któraś takiej pracy? :P |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3494 |
Konto usunięte
|
ja idę w środę na rozmowę o pracę. Boję się
![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- ja byłam dwa lata i teraz też idę na to stanowisko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3495 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3496 |
Konto usunięte
|
tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3497 |
Konto usunięte
|
To przemyślę, na razie chcę się ogarnąć i zdać wszystkie egzaminy, a potem pójdę wreszcie do pracy bo nie wytrzymam sama w domu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3498 |
Konto usunięte
|
Ja lubiłam swoją pracę, chociaż nieraz w myślach mordowałam ludzi
![]() Pracodawca mnie zniszczył psychicznie i trochę mam opory znowu się w to pchać. No, ale może akurat będzie lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3499 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ale warto pójść nawet się sprawdzić, czy to jest praca dla Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3500 | |
lokalna gwiazda
|
Cytat:
Ja w ogóle nie ogarniam tego musu bycia z kimś. Gdybym nie trafiła na swojego faceta, to doskonale dawałabym sobie radę sama. A ja mam pewnego rodzaju problem, bo we mnie męski dotyk budzi: a) obojętność, jakby mnie ciotka w rękawiczce macała b) zwyczajną niechęć c) dreszcz obrzydzenia, typu "zabieraj te łapy!" Pewnego razu facet, którego znałam niemal od zawsze, lubiłam, ale nic ponadto - po prostu dotknął mojej dłoni przy pożegnaniu. A wtedy żołądek wywinął mi koziołka, kolana zmiękły i wiedziałam, że to t e n. Cudowne zrządzenie losu, nie wewnętrzny przymus. Prawie zazdrościłam ludziom, którzy potrafią wejść w związek niemalże z marszu, po prostu poznają się, za chwile już są razem, dzielą obowiązki, planują dzieci... Ale to dla mnie abstrakcja, stąd słowo "prawie". |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3501 |
Wtajemniczenie
|
ja byłam dzisiaj i myslałam, że się opluję, jak uslyszałam warunki
mam teraz umowę o pracę - zmieniałabym na zlecenie jeśli zdecydowałabym się przyjąć tę posadę, zarabiałabym ok 400 zł mniej niż obecnie. Rekruterka, po wysłuchaniu moich argumentów, powiedziała, że przecież "nic nie tracę" ![]() ![]() ![]()
#3502 |
Konto usunięte
|
pracodawcy myślą, że człowiek będzie pracował 200h na umowę zlecenie za 3zł/h
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3503 | |
damn good coffee
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3504 |
O RLY?
|
No przecież już tak jest, że niektórym firmom płaci się za możliwość odbycia stażu u nich.
#3505 |
Konto usunięte
|
u mnie w mieście też pracodawcy stawiają takie warunki, że nie wiadomo czy śmiać się czy płakać. masz całować po rękach, bo łaskawie pracujesz na cały etat za najniższą krajową. Jest cud, jak dostaniesz umowę o pracę.
a ceny wynajmu podobne jak we wrocławiu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3506 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3507 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() [1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;49721166]Też lubię, znaczy lubiłam jak jeszcze szklanka mleka nie wywoływała u mnie niepożądanych efektów ubocznych ![]() O tak ![]() ![]() Czoko, mleko z obniżoną zawartością laktozy tyż nie? Kurde, mam taką fajną terapeutkę, że aż musiałam to tu napisać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3508 | |
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3509 |
O RLY?
|
"Kilka dni później serwis z ogłoszeniami o pracę pełen był podobnych ofert, z równie absurdalnymi stawkami, nieadekwatnymi do pracy, jaką zatrudniona osoba musiałaby wykonywać i kompletnie oderwanymi od rzeczywistości. Jedna z firm cateringowych obsługująca kilka warszawskich biurowców korporacyjnych, proponowała swoim pracownikom stawkę 4zł brutto za godzinę pracy, przy czym kandydat powinien mieć prawo jazdy kat. B, wyższe wykształcenie, przynajmniej 3 lata doświadczenia w zawodzie oraz znać przynajmniej dwa języki obce. "
#3510 | |
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:17.