|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXI
Hej
Odgrzewam stary kotlet :P: Cytat:
![]() ![]() Cytat:
i gdzie ta sprawiedliwość? Pięlknie wyglądałą jak była rudaA odnośnie PJ to moim zdaniem ma teraz ładną figurę, nie jest chuda ale spokojnie mieści się moim zdaniem w L. Szybciej przybiera na buzi ale mimo wszystko dla mnie wygląda b.ładnie ![]() Makijaż Madzika za perłowy ale nie ma tragedii, troche treningu i może nas jeszcze zaskoczyć
|
||
|
|
|
#2672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nielogiczna baba
|
|
|
|
|
#2673 | ||
|
niepolubiecie
|
Cytat:
![]() Z lekarzami jest tak, że rzeczywiście sporo jest takich, którzy nie chcą się kształcić. Sama spotkałam takich co najmniej kilku. Ale było też kilku takich, którzy poświęcają się temu nie tylko w pracy zawodowej, ale również częściowo w czasie wolnym, więc wiedząc jaka jest skala zjawiska czułabym się nie w porządku wobec tych drugich. Zalecenia dietetyczne nie zmieniają się tak szybko, jak mogłoby sie nam wydawać. Jeśli oczywiście mówimy o tych "sprawdzonych", a nie "modnych", "medialnych". Stawianie kontrastów jest za to bardzo medialne. I tak np. diecie wegańskiej przypisuje się jakieś cudowne właściwości w ostatnich czasach, podczas gdy większość jej zalet nie wynika z całkowitego wykluczenia produktów odzwierzęcych, a wysokiej zawartości korzystnych składników. Trudno się jednak dziwić - wiele środowisk naukowych prowadzących badania jest zaangażowanych ideologicznie i uznając niejedzenie pewnych produktów za wątpliwe moralnie, raczej nie zajmie się badaniem gdzie diecir wegańskiej przeciwstawi np. dietę "normalną", uboższą niż przeciętna w produkty odzwierzęce, bogatszą w konkretne składniki i eliminującą np. mleko uht i drób, a nie wszystko hurtem ![]() Twoje podejście rozumiem i popieram w przypadku, jeśli nie ma się w historii chorób metabolicznych czy otyłości. Jeśli o pisanie do Boggie uważam to trochę za stratę czasu. Generalnie jeśli ktoś mnie pyta jak udało mi sie tyle schudnąć, co wiem, co sądzę na jakiś temat zawsze chętnie i obszernie odpowiem. Paula dostaje zapewne tyle porad od tych, którym "się udało", czyta tyle poradników, że mało prawdopodobne, że posłuchałaby akurat mnie. ![]() A jeśli uda mi się tym kiedyś zająć zawodowo podejrzewam, że prędzej usiądę za pół darmo w jakiejś publicznej poradni i tam się będę realizować niż będe narzucać się z radami w internetach. Ludzie zresztą nie doceniają jak złożony to problem (otyłość), dlatego mam nadzieję, że będzie coraz więcej psychiatrów i psychologów-klinicystów, którzy będą posiadali również szeroką i aktualną wiedzę z zakresu żywienia ![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
Szacowanie czyjejś wagi nie oznacza z automatu wyliczania i niezrozumienia, że najlepszym się zdarza przytyć i niektórzy mają z jedzeniem po prostu problem (tak samo jak z miliardem innych rzeczy). |
||
|
|
|
#2674 | |
|
Kot w worku
|
Cytat:
Myślę o tym już od dawna, nawet rozmawiałam z fryzjerką zaproponowała mi jakieś farbowanie, które nie niszczy włosów (tjaa...) i wypłukuje się po 2 miesiącach. Powstrzymuje mnie to, że wszyscy chwalą mój naturalny kolor (ciemny brąz ze złotymi i rudymi refleksami) i cena zabiegu (140zł)
|
|
|
|
|
#2675 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2676 | |
|
niepolubiecie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a person who belives in the social, political and economic equality of the sexes" (HD!) BLOG Chow mein z orzechowym kurczakiem na ostro Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2015-01-15 o 20:27 |
|
|
|
|
#2678 | |
|
niepolubiecie
|
Cytat:
Ale sama pewnie wiesz jak to jest jak się ma duży kontrast i chłód, dziwaczne rzeczy pasują.
|
|
|
|
|
#2679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a person who belives in the social, political and economic equality of the sexes" (HD!) BLOG Chow mein z orzechowym kurczakiem na ostro Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2015-01-15 o 20:29 |
|
|
|
|
#2680 |
|
Raczkowanie
|
Od paru lat maluję się u fryzjerki na taki rudy kasztan, po paru myciach spłukuje się do idealnego kasztanu ze złotymi refleksami. Kiedyś jak chodziłam do podstawówki w klasie obok była dziewczyna o idealnych marchwiowych włosach, z zielonymi oczami i rudymi piegami. Jak ja jej zazdrościłam.
SALIX pomaluj szamponem koloryzującym, szybko schodzi i trudno sobie nim zrobić krzywdę, a można się przekonać jakby się wyglądało z innym kolorem na głowie. |
|
|
|
#2681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też długi czas farbowałam wlosy na granatową czerń, blada jestem dosyć, dla jednych wyglądałam dziwnie, ale większość twierdziła, że mi pasuje Sama bardzo dobrze wspominam, gorzej było z pozbyciem się tego z głowy.
|
|
|
|
|
#2682 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kiedy ja byłam gruba, to słyszałam czasami od kogoś - "powinnaś chyba schudnąć?" i to było normalne, bo miałam wielki nadbagaż, więc nie strzelałam focha że ktoś miał czelność zauważyć, że rujnuję sobie zdrowie. chyba to nic dziwnego powiedzieć że kobieta ważąca 100 kg powinna schudnąć, bo to ani obrażliwe, ani krzywdzące.
|
|
#2683 | |
|
Zakorzenienie
|
https://www.youtube.com/watch?v=xqCXpC3YfCE lookbook u Szusz - wszędzie widzę ten szal
![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
a person who belives in the social, political and economic equality of the sexes" (HD!) BLOG Chow mein z orzechowym kurczakiem na ostro Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2015-01-15 o 20:40 |
|
|
|
|
#2684 | |
|
Kot w worku
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2685 | |
|
niepolubiecie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2686 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
obiektywnie wyglądało to spoko, ale ja jakoś nie lubię się w totalnej czerni, nawet jeśli ma kolorowy połysk. Za to mój mąż byłby wnibowzięty ![]() Cytat:
Póki co dziś 'poszalałam' - ścięłam, 6cm z długości i zrobiłam krzywkę
|
||
|
|
|
#2687 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() SALIX, właśnie Cię podziwiam na blogu i ten fiolet bardzo by Ci pasował - szalej
Edytowane przez 201605301559 Czas edycji: 2015-01-15 o 20:53 |
|
|
|
|
#2688 | |
|
Kot w worku
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
roseplum - zgadzam się w pełni co do empatii
Ty mówisz o ludziach z problemem, z zaburzeniami odżywiania, z tym, co siedzi w psychice, a to już głęboki i poważny temat, ja odnosiłam się do luźnych postów na wizażu (choć też zdaję sobie sprawę, że poważne problemy przecież zaczynają się od błahostek). Sama śmieję się z masła Bogusi, z cyrków Hanki XS - to nie to. Już na szaro niech będzie, bo ileż można :P
a person who belives in the social, political and economic equality of the sexes" (HD!) BLOG Chow mein z orzechowym kurczakiem na ostro Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2015-01-15 o 20:53 |
|
|
|
#2690 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2691 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
hłe hłe, zaraz mi tu bana na link w podpisie dadzą, jak tak dalej pójdzie mam paskudny odrost, sama sobie zrobiłam kuku wybierając zbyt jasny brąz, który (jak się okazało po fakcie), w słońcu robi się rudawy
|
||
|
|
|
#2692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
_________________________ _________________ Pociągnięte z mojego małego traktora 8) |
|
|
|
|
#2694 |
|
Kot w worku
|
Nieesia i haul z "Prajmaniego" Kolejna jutuberka, która nosi BEJZIKOWE ubrania. Edytowane przez paniaw Czas edycji: 2015-01-15 o 21:03 |
|
|
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
vlog u TheCrypticLily |
|
|
|
#2696 |
|
niepolubiecie
|
uwaga, bo słodzę
ale mam postanowienie noworoczne, żeby jak najczęściej wypowiadać pozytywy, które zauważę na świecieSALIX zawsze masz tak fajnie wszystko dobrane do siebie - włosy, makijaż (niezależnie czy zwyklak, czy szaleństwo) nawet uśmiech, taki nienachalny. Nie do końca umiem uzasadnić jak uśmiech może pasować do urody, ale fajnie i spójnie to wszystko razem wygląda. ![]() Munka, dzięki Tobie przypomniałam sobie jak lubię gotować
|
|
|
|
#2697 | |
|
Konto usunięte
|
nikt wcześniej (no dobra, poza startującymi do mnie amantami
) nie zachwycał się moimi oczami, i jak tu nie kochać wizażu Cytat:
Dziękuję chyba nikt nie linkował: Karolina Zientek o pędzlach do makijażu. https://www.youtube.com/watch?v=o9oKu0i-hOA |
|
|
|
|
#2698 |
|
Konto usunięte
|
oho, wesoły papieros przestał działać
![]() nie smutaj, Munia -zawsze, gdy na Ciebie patrzę - a patrzę często, bo wiesz, jak molestuję Twojego bloga - to podziwiam Twoje piękne lico - wyglądasz jak młodsza i ładniejsza siostra Dity Von Teese i na dodatek umiesz lepić pierogi
|
|
|
|
#2699 |
|
Kot w worku
|
Ja chyba w weekend wypróbuję przepis lasagne a'la Munkaa. Chociaż gotowanie dla jednej osoby mnie irytuje, bo ile można jeść to samo, a jak się narobiłam, to nie będę wyrzucać. Od jakiegoś czasu chodzi za mną spaghetti carbonara, ale nie mam czasu na szaleństwo w kuchni.
Aż się zrobiłam głodna. No cóż, popijam Fortunę mirabelkę i myślę o włoskiej kuchni (dzisiaj wybierałam piwo 15 minut przez Wasze ostatnie rozmowy o piwie i panowie w sklepie dziwnie na mnie patrzyli -pomijam już fakt, że wyglądam jak 15-latka). |
|
|
|
#2700 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.

Pięlknie wyglądałą jak była ruda