|
|
#1 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
LUTY U ITAKI - wątek skromny mały, taki ;)WĄTEK NIEAKTUALNY, ZAPRASZAM DO WĄTKU MARCOWEGO ---> KLIK Witam po przerwie w moim skromnym wątku i zapraszam do wymianki Zasady wymianek ze mną są w poście # 2. W totalnym skrócie: Na czerwono- dokładki ( zawsze są niżej) ) Na czarno i kolorowo- kosmetyki do wymianki Na szaro - rezerwacja, wycofane i wymienione, polecą... (zaraz lądują w poście 3 ) Na wymiankę mam zapachy : SZUKAM - głównie zapachów ( lista będzie się uaktualniać) : - La Vie Est Belle L'Eau Legere - Chloe Love Story - Armani Si Intense - Chanel Eau Tendre - Ange Ou Demon Le Secret - Jimmy Choo EDT - Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Sunshine - DKNY Be Delicious Fresh Blossom Eau So Intense - Inne - słodkawe, kwiatowo-owocowe, na wiosnę/lato.... ![]() Wymienione, nie ma, polecą i lecą : - Jean Paul Gaultier Classique Intense EDP 20 ml. Ubytek 1 psika testowego, jest opakowanie ( złota puszka) - NIE MA, poszło na innym portalu. -Miss Dior Cherie EDP, ok. 48 ml/50, brak kartonika - nisia1908 -Lolita Lempicka Sweet EDP, ok. 48 ml/50, jest kartonik - NIE MA,poszło na innym portalu.
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2015-03-01 o 12:49 |
|
|
|
|
#2 |
|
|
Dot.: LUTY U ITAKI - wątek skromny mały, taki ;)
Proponując mi wymiankę akceptujesz moje warunki
![]() Wszystkie moje kosmetyki i perfumy są oryginalne i takich samych oczekuję od wizażanek. Staram się bardzo dokładnie opisywać stopień zużycia, w razie zainteresowania służę zdjęciami. Paczki wysyłam obecnie 1 x w tygodniu, najwłaściwszym dla mnie dniem jest czwartek lub piątek - proszę o wyrozumiałość, sama jestem cierpliwa i wcale nie wymagam wysyłek do mnie od razu ![]() Perfumy wysyłam paczką i tego samego oczekuję od wizażanek ( ekonomiczny lub prio - do uzgodnienia na PW), inne kosmetyki w nietłukących opakowaniach możemy wysyłać listem poleconym, biorąc na siebie ryzyko braku odszkodowania za wysyłkę listem poleconym przedmiotów tzw. handlowych - w myśl zaostrzonego regulaminu PP. Gdy masz wątpliwośći lub coś Ci się u mnie podoba - pytaj ![]() Na pytanie "COŚ U MNIE" nie obrażam się i zareaguję - zajrzę do Twojego wątku i odpowiem - pod warunkiem, że nie jest to wątek z odzieżą - wtedy nie reaguję. ![]() W razie czego proszę pytać o kody - część perfum jest niemal nowych, niektóre zaś mogą mieć już więcej niż rok - zawsze jednak są świeże, bez zmian w zapachu czy kolorze, przechowuję je w chłodnej, ciemnej szafie. Odpisuję w wątku, w którym rozpoczęła się rozmowa-aby uniknąć bałaganu - NIE reaguję na "odpisz u mnie" jeśli rozmowa rozpoczęła się u mnie. (Chyba, że sama z pewnych względów zadecyduję inaczej i odpowiem u wizażanki). Osoby posiadające do 100 przekupek włącznie - mogę poprosić aby wysłały swoje przesyłki pierwsze. A na pewno poproszę o to wizażanki z ilością przekupek do 50 lub zerową. Nie wysyłam i nie odbieram poprzez Inpost, ale po uzgodnieniu na PW można wysłać przesyłkę do wskazanego przeze mnie paczkomatu, do którego mam niecałe 100 m. od mojego domu Proszę pancernie zabezpieczać przesyłki, żeby dotarły całe i zdrowe. KOPERTA BĄBELKOWA NIE JEST DOBRYM OPAKOWANIEM DLA PERFUM zwłaszcza, że Poczta Polska zaostrzyła przepisy w spr. wysyłek tzw. predmiotów handlowych !!!! Najlepszym opakowaniem dla perfum jest mały kartonik z materiałem amortyzyjącym w środku i takich przesyłek oczekuję, sama tak samo wysyłam. Nie przerywaj negocjacji bez uprzedzenia, zwłaszcza jeśli to TY U MNIE o coś zapytałaś i w oczekiwaniu na Twoją decyzję ja blokuję wskazany przez Ciebie kosmetyk! Jeśli obiecujesz dać odpowiedź to ją daj. Gdy widzę, że mnie olałaś - uznaję Cię za osobę niewiarygodną i lądujesz na liście ignorowanych. Nie licz na wymianki ze mną. Negocjacja nie oznacza jeszcze rezerwacji, rezerwacja nie oznacza jeszcze wymianki. Mogę negocjować jeden kosmetyk z kilkoma wizażankami, dopiero po wymianie adresów na PW uznaję wymiankę za wiążacą. To samo w przypadku aroganckiego zachowania, "strzelania fochów" z powodu zmiany decyzji przed podaniem adresów na PW i przejawów pazerności - rozmawiam tylko z dojrzałymi emocjonalnie osobami. Aroganckie wizażanki są już na mojej liście ignorowanych. Z odzieży szukam tylko tego co ujęłam na Wishliście. Opcja wymianki moich 2 flakonów za jeden flakon poszukiwanego przeze mnie zapachu - jest jak najbardziej możliwa ![]() Zastrzegam sobie prawo do nagłego wycofania perfum z wątku gdyż wystawiam je również na innym portalu. Jeśli zdarzyło się, że przez moje niedopatrzenie nie wystawiłam przekupki za wymiankę, to najmocniej przepraszam i proszę - przypomnij się...zakupiłam już butlę lecytyny i obiecuję na przyszłość usprawnić pamięć. Nie szukam odzieży. ![]()
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Miss Dior?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Witaj Asiu
![]() Ja przyszłam się zapytać o Miss Dior
marzenia się spełniają:[/I] laserowa korekcja wzroku- OP:25.03.2015 OL:26.03.2015 ....i życie staje się piękniejsze Wymiana: guerlain aqua allegoria coconut fizz ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1273321 |
|
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
Coś u mnie?
Lolita Lempicka Sweet EDP, ok. 48 ml/50, jest kartonik. http://www.fragrantica.com/perfume/L...eet-28177.html Jean Paul Gaultier Classique Intense EDP 20 ml. Ubytek 1 psika testowego, jest opakowanie ( złota puszka). |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
hej coś za Jean Paul Gaultier Classique Intense EDP 20 ml. Ubytek 1 psika testowego, jest opakowanie ( złota puszka).
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
:)
|
Może coś u mnie za Miss Dior?
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
hej Itako, pomyłka. Doczytałam, że to wersja z 2011 r. Więc nie będę pytac
Edytowane przez Magdama1 Czas edycji: 2015-02-21 o 15:37 |
|
|
|
|
#12 |
|
Konto usunięte
|
Znajdziesz u mnie coś za Miss Dior?
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
moze znajdziesz cos u mnie za miss Dior?
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś u mnie za miss dior?
|
|
|
|
|
#15 | |||
|
|
Dziękuję, na razie nic
![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Hej Aniu ! Ani Escada Magnetism, ani Prada Candy już nie są moimi ukochanymi zapachami.... ![]() Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
![]() Interesuje mnie Lanvin, Jeanne, ok. 20/30ml ![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Irysko, na razie nic , pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Interesowałoby mnie Chloe SeeBy edt kod M30457980230 kwc zostało 47/50 ml ![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Cytat:
![]() Niśka, Chloe EDP 48/50 za Miss Dior Cherie - mi by taka wymiana odpowiadała. Bez dodatkowych uzupełnień, głowa od tej Miss Dior Cherie mnie boli ![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Hej ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Dziękuję, na razie nic ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Hej ![]() Na razie nic dla siebie nie wypatrzyłam, pozdrawiam ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Na razie nic, pozdrawiam
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
To dawaj na PW
![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- A jak tam nowa lolitka?
Edytowane przez nisia1908 Czas edycji: 2015-02-21 o 18:05 |
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
może Juicy Couture i Burberry za Lolitę?
|
|
#19 |
|
|
Bylabym zainteresowana moje chloe za miss dior
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Cos za Miss Dior Cherrie?
|
|
#21 | |
|
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;50355491]Coś za Miss Dior?
[/QUOTE]Dziękuję, ale na razie nic dla siebie nie znalazłam ![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Gorąco dziękuję za propozycję, ale to nie "moje" zapachy, przynajmniej obecnie ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- No i mam w tej chwili dylemat, bo nie wiem czy wybrać Twoją See Chloe, czy Chloe EDP od nisi1908 .... Chyba jednak wybiorę od nisi, bo to moje must-have.... ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Na razie nic , pozdrawiam ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
Lolita - słodka, wiśniowa, bardzo ciekawa, bo wpleciony jest tu aromat wiśniowego błyszczyka do ust - bardzo całuśny i namiętno-zmysłowy to więc zapach ![]() Ale ja wolę wiśnię z Escady Cherry
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2015-02-21 o 20:21 |
|
|
|
|
|
#22 |
|
|
Jasne rozumiem.
pozdrawiam w takim razie. |
|
|
|
|
#23 |
|
|
|
|
#24 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Hej, Itako.
Dawno Cię nie było tutaj.Czy znalazłabyś coś u mnie za Sweet Lolity? http://www.fragrantica.com/member/715276/
|
|
#25 | |
|
|
Cytat:
![]() Zaprzyrzekłam sobie odwyk i staram ( staram ...) się dzielnie wytrzymać ![]() Tak sobie patrzę na tę Twoją fragranticę i patrzę.... i obmyślam co to za zapach Charles Jourdan The Parfum jest.....?
|
|
|
#26 | |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Cytat:
To mocny, trochę nawet męski zapach wytrawnych śliwkowych powideł z odrobiną przypraw i pewną ilością sosów owocowych. Bardzo ciepły, suchy i drapiący. Za Lolkę jednak raczej bym go nie oddała, bo to już unikat, a bardzo go lubię.Nic już pewnie nie wypatrzysz?
|
|
|
#27 | |
|
|
Cytat:
Nic innego nie wypatrzyłam, nie w "moich" klimatach.....
|
|
|
#28 | |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Cytat:
![]() A Pear Blossom by Ci się nie spodobało? Obstawiałam, że ono Ci w oko wpadnie.
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety Jeanne już idzie na wymianę.
|
|
|
|
|
#30 | |
|
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Niestety nic innego nie wpadło mi już w oko, pozdrawiam
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:38.

ale podoba mi się miss Dior może chcialabys chloe + Amorka albo cóś do wyrównania wartości