![]() |
#661 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kielce
Aniaaa84 spróbuj zadzwonić do studia Matrix na Rogu Jagiellońskiej i Hożej tel. 366-27-18
Jestem stałą klientką tego salonu i powiem że jeszcze nigdy nie wyszłam z tamtąd niezadowolona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#662 |
Zadomowienie
|
Izabella_83 bardzo Ci dziekuję za namiar
![]() ![]() ![]() Dziewczyny powiem WAM, że musicie mieć świetnych fryzjerów w Kielcach, od wczoraj obdzwoniłam może ze 12 zakładów i wszędzie sobota zajęta, fakt faktem, że mogłam dzwonić wcześniej, ale byłam pewna, że tydzień wcześniej uda mi się coś znaleźć, a tu zonk...przed chwilką zadzwoniłam jeszcze do salonu AWANGARDA znajddującego się na ulicy esołej i ku mojemu zaskoczeniu umówiłam się na sobotę na godzinę 12 ![]() ciekawa jestem efektu ![]()
#663 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja czesałam się w salonie Awangarda jakieś 2 tygodnie temu na wesele znajomych. Włosy mam w zasadzie dość cienkie i sięgające do ramion, ale pani (niestety nie pamiętam imienia) wyczarowała mi po prostu coś pięknego na głowie - zajęło jej to godzinkę. Fryzurka trzymała się do końca imprezy bez żadnych problemów. Mimo, że miałam dużo lakieru, to wyglądała dość naturalnie i bez problemów rozczesałam później włosy. Także nie masz się co martwić - na pewno będzie ładnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#664 |
Zadomowienie
|
Tak Izo, to byly zywe kwiaty
![]() Tiffi nie mam nic przeciwko wydrukowaniu tego zdjecia ![]() ![]()
#665 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#666 |
Rozeznanie
|
Ja rowniez mialam tort z cukierni Braci Janusz. Smak taki jak Tiara. Tak jak obiecalam umieszcam zdjecia. I chyba wczesniej pisalam ze za kg jest 29zl. No i do tego mialam trzy race.
Edytowane przez Petitka4 Czas edycji: 2008-06-11 o 11:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#667 |
Przyczajenie
|
![]()
Cześć wszystkim, szkoda, że wcześniej nie trafiłam na to forum, moje wesele bedzie we wrześniu w Leśnym Dworze, prawie wszystko już dograne, bukiet zamówiłam w Pokusie i z tego co piszecie wynika ze bardzo dobry był to wybór, manicurzystkę i makijażystkę już mam, kosmetyczkę też, brakuje mi dobrego fryzjera, słyszałam że w Subtli świetne fryzury robi M.Boksińska ale niestety nie ma terminu, może któraś z was może polecić jakiegoś, jeśli możecie jakieś zdjęcie przesłać było by super, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#668 |
Rozeznanie
|
No to nawiedzę tą cukiernią.
Zobaczymy dzięki dziewczyny Mam jeszcze prośbę. Jak znacie makijażystki, które dojeżdżają do klientek (45 km), to proszę o namairy |
![]() ![]() |
![]() |
#669 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Petitka4 Czas edycji: 2008-06-11 o 11:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
Zadomowienie
|
Petitka przepiekna suknia
![]() ![]() Ja teraz czekam na czesc naszych zdjec, bo robilismy sobie plener nad morzem.
#671 |
Zadomowienie
|
Petitka suknia przesliczna, bukiecik też niczego sobie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#672 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
W ostatnią sobotę czesałam się też na wesele, włosy mam za ramiona bardzo gęste. efekt jak na zdjęciach poniżej. Czesała mnie pani Iwona. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
Zadomowienie
|
Ami super fryzurka, ale włosów to mozna Ci pozazdrościć - widac ze masz bardzo zdrowe i gęste.
|
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny, ja po sobotniej wizycie w salonie Awangarda podpisuję się obiema rękami pod tym co napisała Gazelcia
![]() Gazelciu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#675 |
Przyczajenie
|
Hej,
chciałabym was przestrzez dziewczyny przed salą w Bristolu. Moja kumpela miała mieć tam wesele w październiku. Ale niestety miesiąc przed weselem powiedzieli jej, ze sale ktoś juz zarezerwował. Nie wyobrażam sobie co ona wtedy musiala czuć. Na szczęście otwierali wtedy salę w Łysogórach i tam w końcu wylądowaliśmy. Było znośnie choć miejsca do tańca nie za wiele a stoły tak rozstawione ze goscie sie nie widzą. Ale przynajmniej czysto i świeżo. Jak byłam w styczniu w Bohemie to jedzonko było super ale chyba zapomnieli zeby kurze zetrzeć ze sztucznych dekoracji. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#677 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() co do tego kto mnie czesał to nie wiem bo nie zapytałam ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#678 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Także bardzo często tak sie zdarza, że neiktóe hotele dla klienta z większą ilością gości mogą wyrzucić inengo. Dlatego lepiej wybeirać małe sale. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Zadomowienie
|
a nie spisuje sie umowy przed slubem? wydaje mi się, ze mozna sie swoich praw(odszkodowania) domagac od takich nieuczciwych ludzi - moze przestalliby działać w ten sposób
|
![]() ![]() |
![]() |
#680 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Chciałam sie Was zapytać czy w tym polecanym tu salonie Awangarda fajnie obcinaja włosy tzn.czy maja jakis pomysł na fryzurke? mam włosy do połowy pleców,baaardzo cieniutkie i tak sobie pomyślałam ze moze mi je tam jakos ładnie obetną?? swoją drogą ślub mam w przyszłym roku,i ciesze sie ze znalazłam,tą stronke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Wtajemniczenie
|
Jestem z powrotem, szczęśliwa, wypoczęta, gotowa wrócić do rzeczywistości
![]() 1. Sala- "Stangret"- piękny wystrój, profesjonalna obsługa, mnóstwo pysznego jedzenia, wspaniały klimat, jestem zachwycona i bezwzględnie polecam. Mięliśmy tam wesele na 150 osób, obie sale były zastawione stołami, a z tyłu postawiliśmy namiot do tańczenia, który sprawdził się rewelacyjne, był piękny, postaram się wkleić jakąś fotkę gdzie go widać. Poprawiny obyły się w wielkiej drewnianej altanie obok sali, również miało to swój urok, dzieci miały radochę, mogły obejrzeć wielbłądy, lamy sarny, kozy, gęsi itp. i pojeździć na kucyku. 2. Zespół- K2.Właścicielka sali i fotograf, mówili, że widzieli już mnóstwo zespołu, a ten jest po prostu rewelacyjny. Lepszej recenzji nie trzeba. Pełny profesjonalizm i kultura. 3. Tort- od Sołtyków, angielski, pyszny, na ruchomej paterze ![]() 4. Samochód Chrysler- zmieściła się do niego moja sukienka ![]() 5. Bukiet z "Pokusy"- potwierdzam pozytywne opinie. 6. Autokar- z PKSu. ODRADZAM ze względu na kierowce, miał odebrać gości z hotelu i zawieźć do kościoła, a nie wiedział, gdzie ten kościół jest! Prawie się spóźnił na ślub! Dobrze, że miałam gości z poczuciem humoru ![]() O resztę pytajcie, zasadniczo z wszystkiego oprócz autokaru byłam zadowolona. Udało się wspaniale, też ze względu na gości, mięliśmy ponad 70 młodych ludzi, którzy się świetnie bawili do rana ![]() Parę zdjęć już mieściłam w galerii.
#682 |
Wtajemniczenie
|
Tutaj jeszcze zdjęcia gdzie dobrze widać wnętrze namiotu i wystrój sali.
#683 |
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny, nie wiem czy kojarzycie kwiaciarnie na przeciwko zrodelka na Staszica... odradzam bowiem zamawiac tam kwiaty.Nie mowie tylko o bukiecie slubnym ale rowinez o przystrojeniu samochodu czy bukietach dla rodzicow.Moja kuzynka wlasnie tam zamawila i okazalo sie to totalna porazka.Jak sie okazalo w dniu slubu jej bukiet slubny zrobiono z innych kwiatow niz chciala (zamiast eustomy byly gozdziki!) natomiast bukiety dla rodzicow zrobionw w koszach tylko niestety malo bylo w nich kwiatow (podobnie jak w przypadku wiazanki slubnej mowa byla o innych kwiatach!).Nie chce juz nawet mowic o cenie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#684 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#685 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#686 |
Rozeznanie
|
Agniesia
Jesli masz gdzies zdjecia samochodu to wklej proszę. |
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Wtajemniczenie
|
Proszę, to na razie jedyne, na którym go dobrze widać.
![]() |
#688 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przepraszam za Off Top'a, ale musialam Ci to napisac ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
Rozeznanie
|
Dziewczynki w fortalicji w Sobkowie szykują się zmiany, ale kiedy dokładnie nastąpią - nie wiem.
Chodzi o to, że powstaje tam druga sala bankietowa, większa, naprzeciwko tej, która jest teraz (po drugiej stronie dziedzińca). Początkowo się ucieszyłam bo chciałam mieć tu wesele (na miejscu), a obecna sala byłaby za mała, więc zbudowanie większej rozwiązałoby problem. Po dłuższym zastanowieniu doszłam do wniosku, że to jednak bez sensu, bo po całym dziedzińcu będą się kręcić goście z dwóch wesel, bo imprezy w dwóch salach będą organizowane jednocześnie - a dziedziniec z ruinami jest tylko jeden. To mi się nie podoba. ![]()
#690 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.