Panny Młode - Kielce cz. I - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-08-09, 07:07   #661
izabella_83
Przyczajenie

Dot.: Kielce

Aniaaa84 spróbuj zadzwonić do studia Matrix na Rogu Jagiellońskiej i Hożej tel. 366-27-18
Jestem stałą klientką tego salonu i powiem że jeszcze nigdy nie wyszłam z tamtąd niezadowolona
izabella_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-09, 15:52   #662
aniaaa84
Zadomowienie

Izabella_83 bardzo Ci dziekuję za namiar właśnie dzowniłam do Matrixa i nie da rady, mają już zajęty cały sierpień

Dziewczyny powiem WAM, że musicie mieć świetnych fryzjerów w Kielcach, od wczoraj obdzwoniłam może ze 12 zakładów i wszędzie sobota zajęta, fakt faktem, że mogłam dzwonić wcześniej, ale byłam pewna, że tydzień wcześniej uda mi się coś znaleźć, a tu zonk...przed chwilką zadzwoniłam jeszcze do salonu AWANGARDA znajddującego się na ulicy esołej i ku mojemu zaskoczeniu umówiłam się na sobotę na godzinę 12
ciekawa jestem efektu
Stary 2007-08-09, 18:32   #663
gazelcia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Izabella_83 bardzo Ci dziekuję za namiar właśnie dzowniłam do Matrixa i nie da rady, mają już zajęty cały sierpień

Dziewczyny powiem WAM, że musicie mieć świetnych fryzjerów w Kielcach, od wczoraj obdzwoniłam może ze 12 zakładów i wszędzie sobota zajęta, fakt faktem, że mogłam dzwonić wcześniej, ale byłam pewna, że tydzień wcześniej uda mi się coś znaleźć, a tu zonk...przed chwilką zadzwoniłam jeszcze do salonu AWANGARDA znajddującego się na ulicy esołej i ku mojemu zaskoczeniu umówiłam się na sobotę na godzinę 12
ciekawa jestem efektu

Ja czesałam się w salonie Awangarda jakieś 2 tygodnie temu na wesele znajomych. Włosy mam w zasadzie dość cienkie i sięgające do ramion, ale pani (niestety nie pamiętam imienia) wyczarowała mi po prostu coś pięknego na głowie - zajęło jej to godzinkę. Fryzurka trzymała się do końca imprezy bez żadnych problemów. Mimo, że miałam dużo lakieru, to wyglądała dość naturalnie i bez problemów rozczesałam później włosy. Także nie masz się co martwić - na pewno będzie ładnie
gazelcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-09, 20:20   #664
tiara
Zadomowienie

GG do tiara

Tak Izo, to byly zywe kwiaty

Tiffi nie mam nic przeciwko wydrukowaniu tego zdjecia Smak byl wisniowo- bananowy na ciemnym biszkopcie. Jak dla mnie pyyyycha

1 etap 6 -5 - 4 - 3- 2 - 1

Winners do what losers don't want to do
tiara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-09, 21:21   #665
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gazelcia Pokaż wiadomość
Ja czesałam się w salonie Awangarda jakieś 2 tygodnie temu na wesele znajomych. Włosy mam w zasadzie dość cienkie i sięgające do ramion, ale pani (niestety nie pamiętam imienia) wyczarowała mi po prostu coś pięknego na głowie - zajęło jej to godzinkę. Fryzurka trzymała się do końca imprezy bez żadnych problemów. Mimo, że miałam dużo lakieru, to wyglądała dość naturalnie i bez problemów rozczesałam później włosy. Także nie masz się co martwić - na pewno będzie ładnie
Gazelciu dziękuję uspokoiłaś mnie w takim razie będę spać spokojnie jęśli chodzi o włoski to ja również mam cienkie i też sięgają mi do ramion, były dłuższe, ale zmuszona byłam je obciąć, po tym co przeczytałam już się nie martwię bo widać w dobre ręce trafię po długich poszukiwaniach
Stary 2007-08-10, 10:50   #666
Petitka4
Rozeznanie

GG do Petitka4

Ja rowniez mialam tort z cukierni Braci Janusz. Smak taki jak Tiara. Tak jak obiecalam umieszcam zdjecia. I chyba wczesniej pisalam ze za kg jest 29zl. No i do tego mialam trzy race.

Od 14.12.2008 Nasza Kochana Amelka jest z nami

Edytowane przez Petitka4
Czas edycji: 2008-06-11 o 11:15
Petitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-10, 12:36   #667
kaliopeee
Przyczajenie

Smile Dot.: Kielce

Cześć wszystkim, szkoda, że wcześniej nie trafiłam na to forum, moje wesele bedzie we wrześniu w Leśnym Dworze, prawie wszystko już dograne, bukiet zamówiłam w Pokusie i z tego co piszecie wynika ze bardzo dobry był to wybór, manicurzystkę i makijażystkę już mam, kosmetyczkę też, brakuje mi dobrego fryzjera, słyszałam że w Subtli świetne fryzury robi M.Boksińska ale niestety nie ma terminu, może któraś z was może polecić jakiegoś, jeśli możecie jakieś zdjęcie przesłać było by super, pozdrawiam
kaliopeee jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-08-10, 12:55   #668
tiffi1
Rozeznanie

No to nawiedzę tą cukiernią.
Zobaczymy
dzięki dziewczyny

Mam jeszcze prośbę. Jak znacie makijażystki, które dojeżdżają do klientek (45 km), to proszę o namairy
tiffi1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-10, 15:45   #669
Petitka4
Rozeznanie

GG do Petitka4

Cytat:
Napisane przez kaliopeee Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim, szkoda, że wcześniej nie trafiłam na to forum, moje wesele bedzie we wrześniu w Leśnym Dworze, prawie wszystko już dograne, bukiet zamówiłam w Pokusie i z tego co piszecie wynika ze bardzo dobry był to wybór, manicurzystkę i makijażystkę już mam, kosmetyczkę też, brakuje mi dobrego fryzjera, słyszałam że w Subtli świetne fryzury robi M.Boksińska ale niestety nie ma terminu, może któraś z was może polecić jakiegoś, jeśli możecie jakieś zdjęcie przesłać było by super, pozdrawiam
Ja czesalam sie u p. Agnieszki w salonie Oszin na ul. Massalskiego na Slichowicach. Moge dac namiary jesli ktos bylby zainteresowny. A tak mniej wiecej wygladala moja fryzura i suknie slubna

Od 14.12.2008 Nasza Kochana Amelka jest z nami

Edytowane przez Petitka4
Czas edycji: 2008-06-11 o 11:15
Petitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-10, 16:45   #670
tiara
Zadomowienie

GG do tiara

Petitka przepiekna suknia Uwielbiam nakrapiana organtyne

Ja teraz czekam na czesc naszych zdjec, bo robilismy sobie plener nad morzem.

1 etap 6 -5 - 4 - 3- 2 - 1

Winners do what losers don't want to do
tiara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-10, 20:25   #671
DrGandzia
Zadomowienie

Petitka suknia przesliczna, bukiecik też niczego sobie
Stary 2007-08-11, 11:03   #672
ami81
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gazelcia Pokaż wiadomość
Ja na swój ślub też czesałam się w Awangardzie. Fryzura wyszła przepiękna.
W ostatnią sobotę czesałam się też na wesele, włosy mam za ramiona bardzo gęste. efekt jak na zdjęciach poniżej. Czesała mnie pani Iwona.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_2332.jpg (114,5 KB, 139 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2333.jpg (106,8 KB, 125 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2336.jpg (112,5 KB, 122 załadowań)
ami81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-12, 13:50   #673
DrGandzia
Zadomowienie

Ami super fryzurka, ale włosów to mozna Ci pozazdrościć - widac ze masz bardzo zdrowe i gęste.
Stary 2007-08-13, 17:29   #674
aniaaa84
Zadomowienie

Cześć dziewczyny, ja po sobotniej wizycie w salonie Awangarda podpisuję się obiema rękami pod tym co napisała Gazelcia
Gazelciu buziak dla CIebie za polecenie tego salonu, rzeczywiście cuda potrafią zrobić w Awangardzie z włosów na głowie obsługa rewelacyjna umóiona byłam na 12 i zaraz jak tylko weszłam wylądowałam na fotelu po 45 min. fruyzurka była gotowa i wyglądała bajecznie nie wiedziałam, że z moich włosów może powstać tak extra koczek, Pani fryzjerka przed zabraniem się do układania włosów zapytała o to jak wygląda sukienka w której będę szła zdecydowałyśmy, że włosy spięte będą w całości bo sukienka wiązana jest na szyi wyszło cudnie, załączam fotki, oceńcie same
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2.JPG (29,6 KB, 125 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.JPG (32,4 KB, 134 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.JPG (34,6 KB, 144 załadowań)
Stary 2007-08-13, 17:36   #675
alife
Przyczajenie

Hej,

chciałabym was przestrzez dziewczyny przed salą w Bristolu. Moja kumpela miała mieć tam wesele w październiku. Ale niestety miesiąc przed weselem powiedzieli jej, ze sale ktoś juz zarezerwował. Nie wyobrażam sobie co ona wtedy musiala czuć. Na szczęście otwierali wtedy salę w Łysogórach i tam w końcu wylądowaliśmy. Było znośnie choć miejsca do tańca nie za wiele a stoły tak rozstawione ze goscie sie nie widzą. Ale przynajmniej czysto i świeżo. Jak byłam w styczniu w Bohemie to jedzonko było super ale chyba zapomnieli zeby kurze zetrzeć ze sztucznych dekoracji.
alife jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-14, 17:03   #676
Asienka 28
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, ja po sobotniej wizycie w salonie Awangarda podpisuję się obiema rękami pod tym co napisała Gazelcia
Gazelciu buziak dla CIebie za polecenie tego salonu, rzeczywiście cuda potrafią zrobić w Awangardzie z włosów na głowie obsługa rewelacyjna umóiona byłam na 12 i zaraz jak tylko weszłam wylądowałam na fotelu po 45 min. fruyzurka była gotowa i wyglądała bajecznie nie wiedziałam, że z moich włosów może powstać tak extra koczek, Pani fryzjerka przed zabraniem się do układania włosów zapytała o to jak wygląda sukienka w której będę szła zdecydowałyśmy, że włosy spięte będą w całości bo sukienka wiązana jest na szyi wyszło cudnie, załączam fotki, oceńcie same
Ania super fryzurka a mozesz mi powiedzies kto Cie czesal chyba ze tam wszyscy maja takie zdolnosci.
Asienka 28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-14, 19:07   #677
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Asienka 28 Pokaż wiadomość
Ania super fryzurka a mozesz mi powiedzies kto Cie czesal chyba ze tam wszyscy maja takie zdolnosci.
Dziękuję Asieńko
co do tego kto mnie czesał to nie wiem bo nie zapytałam Pani była niewysoka, szczuplutka, włosu ciemny brąz z delikatnymi blond refleksami. Nie masz się co martwić z tego co zaobserwowałam to tam wszystkie Panie fryzjerki mają takie zdolności w ciągu tych 45 min. , które spędziłam w salonie czesane były także inne 4 klientki i fryzurka każdej bardzo mi się podobała, jedna z dziewczyn miała włosy upinane podobnie jak ja do góry w fantazyjnego koka, inna znowu chciała irokeza (nie wiem jak to się fachowo pisze ) tak jak już pisałam fryzurka każdej była super i dopracowana w najmnijeszym szczególe
Stary 2007-08-17, 12:28   #678
tiffi1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez alife Pokaż wiadomość
Hej,

chciałabym was przestrzez dziewczyny przed salą w Bristolu. Moja kumpela miała mieć tam wesele w październiku. Ale niestety miesiąc przed weselem powiedzieli jej, ze sale ktoś juz zarezerwował. Nie wyobrażam sobie co ona wtedy musiala czuć. Na szczęście otwierali wtedy salę w Łysogórach i tam w końcu wylądowaliśmy. Było znośnie choć miejsca do tańca nie za wiele a stoły tak rozstawione ze goscie sie nie widzą. Ale przynajmniej czysto i świeżo. Jak byłam w styczniu w Bohemie to jedzonko było super ale chyba zapomnieli zeby kurze zetrzeć ze sztucznych dekoracji.
Niestety słyszłam o różnych praktykach różnych hoteli. jednej parze zaproponowano, że jeśli mają 200 os.ob 9tak Młodzi powiedzieli), to moga wymówić innej parze salę, która miała na 70os.
Także bardzo często tak sie zdarza, że neiktóe hotele dla klienta z większą ilością gości mogą wyrzucić inengo. Dlatego lepiej wybeirać małe sale.
Stary 2007-08-17, 21:58   #679
DrGandzia
Zadomowienie

a nie spisuje sie umowy przed slubem? wydaje mi się, ze mozna sie swoich praw(odszkodowania) domagac od takich nieuczciwych ludzi - moze przestalliby działać w ten sposób

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-20, 12:14   #680
Iwuśka
Przyczajenie

Witam

Chciałam sie Was zapytać czy w tym polecanym tu salonie Awangarda fajnie obcinaja włosy tzn.czy maja jakis pomysł na fryzurke? mam włosy do połowy pleców,baaardzo cieniutkie i tak sobie pomyślałam ze moze mi je tam jakos ładnie obetną??

swoją drogą ślub mam w przyszłym roku,i ciesze sie ze znalazłam,tą stronke
Iwuśka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 12:22   #681
-agniesia-
Wtajemniczenie

Jestem z powrotem, szczęśliwa, wypoczęta, gotowa wrócić do rzeczywistości Pozwólcie, że będę pisała "technicznie", żebyście mogły coś dla siebie skorzystać z tej mojej relacji.
1. Sala- "Stangret"- piękny wystrój, profesjonalna obsługa, mnóstwo pysznego jedzenia, wspaniały klimat, jestem zachwycona i bezwzględnie polecam. Mięliśmy tam wesele na 150 osób, obie sale były zastawione stołami, a z tyłu postawiliśmy namiot do tańczenia, który sprawdził się rewelacyjne, był piękny, postaram się wkleić jakąś fotkę gdzie go widać.
Poprawiny obyły się w wielkiej drewnianej altanie obok sali, również miało to swój urok, dzieci miały radochę, mogły obejrzeć wielbłądy, lamy sarny, kozy, gęsi itp. i pojeździć na kucyku.
2. Zespół- K2.Właścicielka sali i fotograf, mówili, że widzieli już mnóstwo zespołu, a ten jest po prostu rewelacyjny. Lepszej recenzji nie trzeba. Pełny profesjonalizm i kultura.
3. Tort- od Sołtyków, angielski, pyszny, na ruchomej paterze
4. Samochód Chrysler- zmieściła się do niego moja sukienka, więc bezwzględnie polecam auto jak i właścicieli, zainteresowanym dam namiary.
5. Bukiet z "Pokusy"- potwierdzam pozytywne opinie.
6. Autokar- z PKSu. ODRADZAM ze względu na kierowce, miał odebrać gości z hotelu i zawieźć do kościoła, a nie wiedział, gdzie ten kościół jest! Prawie się spóźnił na ślub! Dobrze, że miałam gości z poczuciem humoru
O resztę pytajcie, zasadniczo z wszystkiego oprócz autokaru byłam zadowolona. Udało się wspaniale, też ze względu na gości, mięliśmy ponad 70 młodych ludzi, którzy się świetnie bawili do rana
Parę zdjęć już mieściłam w galerii.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg slub2.JPG (34,5 KB, 204 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg slub7.JPG (41,8 KB, 201 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg slub8.JPG (51,1 KB, 164 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg slub9.JPG (55,8 KB, 163 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg slub10.JPG (63,5 KB, 203 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg slub11.JPG (42,3 KB, 432 załadowań)
-agniesia- jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 12:26   #682
-agniesia-
Wtajemniczenie

Tutaj jeszcze zdjęcia gdzie dobrze widać wnętrze namiotu i wystrój sali.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg slub12.JPG (34,6 KB, 159 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg slub13.JPG (49,4 KB, 162 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg slub14.JPG (46,0 KB, 115 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg slub15.JPG (52,4 KB, 159 załadowań)
Stary 2007-08-20, 14:13   #683
shine_karla
Przyczajenie

Czesc dziewczyny, nie wiem czy kojarzycie kwiaciarnie na przeciwko zrodelka na Staszica... odradzam bowiem zamawiac tam kwiaty.Nie mowie tylko o bukiecie slubnym ale rowinez o przystrojeniu samochodu czy bukietach dla rodzicow.Moja kuzynka wlasnie tam zamawila i okazalo sie to totalna porazka.Jak sie okazalo w dniu slubu jej bukiet slubny zrobiono z innych kwiatow niz chciala (zamiast eustomy byly gozdziki!) natomiast bukiety dla rodzicow zrobionw w koszach tylko niestety malo bylo w nich kwiatow (podobnie jak w przypadku wiazanki slubnej mowa byla o innych kwiatach!).Nie chce juz nawet mowic o cenie bo az strach.W dniu odbioru okazalo sie,ze musiala zaplacic znacznie wiecej niz bylo uzgadniane.Nic dodac nic ujac.....moja kuzynka byla wsciekla w dniu, w ktorym powinna byc najszczesliwsza i to za sprawa kwiaciarni!!!!
shine_karla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 14:23   #684
kycia1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez -agniesia- Pokaż wiadomość
Jestem z powrotem, szczęśliwa, wypoczęta, gotowa wrócić do rzeczywistości Pozwólcie, że będę pisała "technicznie", żebyście mogły coś dla siebie skorzystać z tej mojej relacji.
1. Sala- "Stangret"- piękny wystrój, profesjonalna obsługa, mnóstwo pysznego jedzenia, wspaniały klimat, jestem zachwycona i bezwzględnie polecam. Mięliśmy tam wesele na 150 osób, obie sale były zastawione stołami, a z tyłu postawiliśmy namiot do tańczenia, który sprawdził się rewelacyjne, był piękny, postaram się wkleić jakąś fotkę gdzie go widać.
Poprawiny obyły się w wielkiej drewnianej altanie obok sali, również miało to swój urok, dzieci miały radochę, mogły obejrzeć wielbłądy, lamy sarny, kozy, gęsi itp. i pojeździć na kucyku.
2. Zespół- K2.Właścicielka sali i fotograf, mówili, że widzieli już mnóstwo zespołu, a ten jest po prostu rewelacyjny. Lepszej recenzji nie trzeba. Pełny profesjonalizm i kultura.
3. Tort- od Sołtyków, angielski, pyszny, na ruchomej paterze
4. Samochód Chrysler- zmieściła się do niego moja sukienka, więc bezwzględnie polecam auto jak i właścicieli, zainteresowanym dam namiary.
5. Bukiet z "Pokusy"- potwierdzam pozytywne opinie.
6. Autokar- z PKSu. ODRADZAM ze względu na kierowce, miał odebrać gości z hotelu i zawieźć do kościoła, a nie wiedział, gdzie ten kościół jest! Prawie się spóźnił na ślub! Dobrze, że miałam gości z poczuciem humoru
O resztę pytajcie, zasadniczo z wszystkiego oprócz autokaru byłam zadowolona. Udało się wspaniale, też ze względu na gości, mięliśmy ponad 70 młodych ludzi, którzy się świetnie bawili do rana
Parę zdjęć już mieściłam w galerii.
Cytat:
Tutaj jeszcze zdjęcia gdzie dobrze widać wnętrze namiotu i wystrój sali.
Agaaaaaaa, matko na avatarku Cię nie poznałam!! z tej strony Agnieszka B z IV LO - z klasy haha ale ten świat maly Gratuluję Agniesiu z calego serca Slicznie wygladalas!
Stary 2007-08-20, 14:59   #685
-agniesia-
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kycia1 Pokaż wiadomość
Agaaaaaaa, matko na avatarku Cię nie poznałam!! z tej strony Agnieszka B z IV LO - z klasy haha ale ten świat maly Gratuluję Agniesiu z calego serca Slicznie wygladalas!
O kurcze, ale spotkanie! Tyle lat, żeśmy się nie widziały, a tu proszę.. Dziękuję za gratulacje! A Twoja kolej kiedy?? Czy Ty może już po??
Stary 2007-08-20, 15:54   #686
tiffi1
Rozeznanie

Agniesia
Jesli masz gdzies zdjecia samochodu to wklej proszę.
Stary 2007-08-20, 16:16   #687
-agniesia-
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tiffi1 Pokaż wiadomość
Agniesia
Jesli masz gdzies zdjecia samochodu to wklej proszę.
Proszę, to na razie jedyne, na którym go dobrze widać.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg samochod.JPG (57,0 KB, 145 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-08-20, 17:20   #688
kycia1
Wtajemniczenie

Cytat:
O kurcze, ale spotkanie! Tyle lat, żeśmy się nie widziały, a tu proszę.. Dziękuję za gratulacje! A Twoja kolej kiedy?? Czy Ty może już po??
-jak zobaczylam Twoje zdjecia to o mało nie zemdlałam z wrażenia !Nawet o Tobie ostatnio rozmawialysmy z dziewczynami z LO! i o kilku już Żonach z naszej bylej klasy . Bo nie wiem czy wiesz , ale Ola 25 sierpnia wychodzi za mąż. Ja z Jarusiem juz 4,5 roku razem, ale dopiero za rok bedziemy rezerwowac salę ( wybieramy miedzy Stangretem,Lesnym Dworem,Sosnowym Dworkiem a Sobkowem). Jednakże to są narazie luźne rozmowy-sądzę, że po zareczynach (które nastąpią nie wiem kiedy), bedę mogła cos wiecej napisac. Od poczatku śledzę ten wątek-od czasu do czasu sie w nim udzielam, zdaję relacje z wesel - i biorę sobie do serca rady dotyczące restauracji, zespołow, cukierni itp.
Przepraszam za Off Top'a, ale musialam Ci to napisac. Nastepna wiadomosc bedzie prywatna. Jeszcze tylko Cię ucaluję
Stary 2007-08-20, 18:10   #689
sexy body
Rozeznanie

Dziewczynki w fortalicji w Sobkowie szykują się zmiany, ale kiedy dokładnie nastąpią - nie wiem.
Chodzi o to, że powstaje tam druga sala bankietowa, większa, naprzeciwko tej, która jest teraz (po drugiej stronie dziedzińca). Początkowo się ucieszyłam bo chciałam mieć tu wesele (na miejscu), a obecna sala byłaby za mała, więc zbudowanie większej rozwiązałoby problem. Po dłuższym zastanowieniu doszłam do wniosku, że to jednak bez sensu, bo po całym dziedzińcu będą się kręcić goście z dwóch wesel, bo imprezy w dwóch salach będą organizowane jednocześnie - a dziedziniec z ruinami jest tylko jeden. To mi się nie podoba.

sexy body jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 20:48   #690
kycia1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sexy body Pokaż wiadomość
Dziewczynki w fortalicji w Sobkowie szykują się zmiany, ale kiedy dokładnie nastąpią - nie wiem.
Chodzi o to, że powstaje tam druga sala bankietowa, większa, naprzeciwko tej, która jest teraz (po drugiej stronie dziedzińca). Początkowo się ucieszyłam bo chciałam mieć tu wesele (na miejscu), a obecna sala byłaby za mała, więc zbudowanie większej rozwiązałoby problem. Po dłuższym zastanowieniu doszłam do wniosku, że to jednak bez sensu, bo po całym dziedzińcu będą się kręcić goście z dwóch wesel, bo imprezy w dwóch salach będą organizowane jednocześnie - a dziedziniec z ruinami jest tylko jeden. To mi się nie podoba.
Racja... bez sensu to jest. Chyba , że się okaże , że w danym dniu bedzie tylko jedno wesele ( w co w sumie wątpie).

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości