|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI
Tamlin jakis niedojrzały typ z tego jużnieojca
Dobrze, że jest Krop Joanna ja też już mam na sumieniu parę ciastek - zawsze tak jest jak jestem w domu. Bo u siebie nie mam takich rzeczy bo ich nie kupuje a tu leża w każdym pomieszczeniu w jakiś pucharkach i kuszą - pachną i ogólnie ślinotok - nie wiem kiedy z tego się wylecze W domu jestem 2 razy w miesiącu wiec może nie zaszkodzi![]() Coż to za niekończący się egzamin? W każym razie trzymam kciuki Dobra, pies już zjadł więc idę uczyć tego matoła komendy zostań ![]() 3majcie się kobietki
|
#842 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI
heeej, ja znowu jakieś problemy z netem mam, pojawia się i znika... jak tak dalej będzie, to trzeba się będzie zastanowić nad zmianą operatora
![]() wczoraj chyba ze trzy razy pisałam posty i w końcu dałam sobie spokój, bo myślałam, że mnie cos trafi, no ale u mnie i tak nic ciekawego sie nie dzieje muszę się zaraz zbierać na zakupy, muszę kupić dziecku kieckę na piątkowy bal wielkanocny w szkole
|
#843 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i zycze poprawy sytuacji Cytat:
|
||
|
|
|
#844 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam też jestem fanką Kropa
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
|
#846 | ||
|
Zadomowienie
|
W końcu dopadłam mojego lapka i mogę na spokojnie wszystko przeczytać i poodpisywać.
Wczoraj wieczorem na spontanie poszłam do koleżanki, oglądałyśmy filmy i w końcu zostałam u niej na noc. Ale spoko było, nawet kolacja dietetyczna-pierś kurczaka pieczona z sałatką z jogurtem Dziś mam na uczelnię dopiero na 14, więc trochę ogarniam mieszkanie. Miałam iść na zakupy, ale zamiast tego postanowiłam gruntownie przemyśleć dietę i ułożyć konkretny jadłospis. Bo jak się dzisiaj zaczęłam zastanawiać jakie popełniam błędy (jem nieregularnie, chodzę glodna a potem rzucam się na jedzenie bo robię za duże odstępy między posiłkami no i ze słodyczami mam problem-za dużo ich jem, nawet jak rzadko to jak się dorwę to... ![]() Kurde nie wiem co się stało, dzisiaj sobie uświadomiłam że jakis czas temu taki marazm mnie ogarnął i mimo, że przecież kocham gotować i dobrze mi to wychodzi to jem ciągle to samo, jakieś najprostsze i najszybsze dania. Bez sensu Cytat:
![]() Ja jeżdżę w Patataju (mają też kuce), 35 minut WKDką ze Śródmieścia się jedzie. Samochodem pewnie krócej. Bardzo fajnie tam jest. Masz stronę http://www.patataj.com/ tam jest cennik szczegółowy itd. Cytat:
|
|
#847 |
|
Zakorzenienie
|
Wariatki
Ale i tak mu nie powiem, bo jeszcze woda sodowa mu do głowy uderzy ![]() Świnko trzymam kciuki za wyjście z tego odrętwienia Ostatnio miałam podobne przemyślenia, niby coś robię ale nie czuję mocy. Niby jem ładnie, ale na wadze tego nie widac, ciągle góra - dół. Miałam stabilizowac 57, a teraz znów musze do niego dochodzić. trzeba się ogarnąć A co z Twoją Kubą? Marta na którą masz psychologa? ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Kupiłam sobie ostatnio dezodoranty z Adidasa, te w szklanych butelkach i teraz niewiem czy to ja tak ładnie dziś pachne czy nowy odświeżacz w biurze
|
|
|
|
#848 |
|
Zadomowienie
|
Tamlin nieciekawa sytuacja wyszła bo mówiąc w skrócie te koleżanki okazały się mocno nieogarnięte... Póki co odroczone na lipiec ale wątpię żeby wyszlo w ogóle
|
#849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jednak odświeżacz pachnie, nie ja
|
|
|
|
|
#850 |
|
Rozeznanie
|
Spojrzałam na cennik na tym patataju (swoją drogą świetna nazwa) i dochodze do wniosku, że to bardzo drogi sport i troszkę niebiezpieczny
Zwięrzę to zwierzę, i jeszcze takie wielkie Bałabym się.Ogólnie cenowo to chyba taniej jest kupić karnet platinum i ćwiczyć z chodakowską ;D
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym biegła na jazdę konną gdyby właśnie nie te ceny
taki karnet na 10 godz to bym chyba w pół miesiąca wykorzystała właśnie przeglądam stadniny w mojej okolicy ale szczerze taniej nie ma
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
Pytanie za 100 punktów:
Chcę kupić kwas hialuronowy - jaki? jaka pojemność? Olejek tez jakiś chcę, aby mieszać - dobry pomysł? |
|
|
|
#853 |
|
Zadomowienie
|
Tamlin napiszę Wam później więcej szczegółów ale ogólnie też mam takie nastawienie że może lepiej że nie wyszło.
Myszko też tak myślałam. Że drogi to się nie do końca zgodzę bo ja za jazdę płace 18złotych czyli mniej niż za jedne zajęcia np z zumby. A mam w tym ubezpieczenie i opiekę instruktora. Ale głównie chodzi mi o to niebezpieczeństwo. Po to nas uczą jak się obchodzić z koniem żeby nie było takich sytuacji. Początkującym osobom dają najspokojniejsze konie, zresztą one wszystkie są od urodzenia tresowane i trenowane. Poza tym przy klusie jak spadniesz to nic Ci się nie stanie. Nawet nie ma w sumie jak spaść. Więc ogólnie ja sama do niedawna myślałam że to niebezpieczny sport, ale to jest mit najczęściej powtarzany przez osoby które nigdy nie jeździły.
|
#854 |
|
Zakorzenienie
|
na za jazdę to ie drogo tylko ja jakbym poszła to chyba bym tam chciała codziennie przychodzić a nie np 2x w tyg a to już wyjdzie koszt spory:P
|
#855 |
|
Zadomowienie
|
nie właśnie
W weekend chciałam iść pobiegać.
|
#856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja Skalpelek machnęłam na "Pierwszej Miłości"
|
|
|
|
|
#857 |
|
Zadomowienie
|
Kurde coś mi znowu się dzieje z internetem
i na dodatek nie mogę cytować ![]() ja też chcę się zapisac do fanclubu Kropa ![]() Świnka szkoda, że ten wyjazd nie wypalił teraz, mam nadzieję, że w lipcu jednak dojdzie do skutku ale mnie głowa boli ledwo oczami ruszamdzisiejszy dzień dietowo ok, mam nadzieję, że będę twarda i juz nic dziś nie zjem
|
#858 | |||
|
Rozeznanie
|
Świnka, moja przyjaciółka prowadzi naukę jazdy konno - wsadziła mnie na konia dwa razy
Mimo, że koń spacerował bujałam się na wszystkie strony ale nie o tym chciałam tylko o tym, że ona ma przez swoją miłość do koni zniszczony cały staw w kolanie, bo którymś z upadków. Po jednym upadku dostała wstrząs mózgu i do dziś nie pamięta co się stało - od tego czasu ma straszne migreny, żaden lekarz nie jest w stanie jej obecnie pomóc. Smutne, straszne i skutecznie mnie to zniechęciło do tego sportu Ale ona wciąż to robi, wciąż to kocha, wciąż na tym zarabia i za wszystkie swoje krzywdy wini tylko swoją nieuwagę... ![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- ![]() mnie znow dopadlo lenistwo, niby przez bolace plecy ale takie tam usprawiedliwianie.. Jutro musze wrocic do gry ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
Ogarniamy Insane, ogarniamy![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
![]() Pozmieniali trochę ten nasz wizaz
Quit the shit. Get fit. Edytowane przez SzaraMyszka90 Czas edycji: 2015-03-25 o 20:48 |
|||
|
|
|
#859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kwas/żel najlejpiej podwójny albo potrójny np: http://www.biochemiaurody.com/sklep/o-gels.html tu masz duzo żeli- poczytaj co ci pasuje, wg.mnie nie masz co brać jakichś cudów- sam potrójny jest spoko (pamiętaj-tylko na wilgotną skórę!nigdy na suchą bo wyschniesz jak staruszka!) albo z mazideł http://www.biochemiaurody.com/sklep/o-gels.html akurat używam teraz tego z mazideł. Ale miałam chyba wszystkie z Biochemii i ogólnie- różnicy nie czułam i nie widziałam 100g /100ml na jakieś 2-3 miesiące wystarczy jesli na samą twarz i dekolt, jesli planujesz też na ciało używać-mieszkaj z jakimś balsamem albo olejem. Olejki proponuję też z mazideł- http://mazidla.com/gotowe-zestawy.html ja mam "eliksir młodości do cery suchej" i jestem bardzo zadowolona (ale nie nadaje się na codzień. Max co 2-3 dzień), dobrym wyborem będzie olej arganowy ale może trochę zapychać pory. Ogólnie wszystko zależy od tego jaką masz cerę. Na BU też są fajne olejki i gotowe zestawy.
|
|
|
#860 |
|
Rozeznanie
|
marta
za mini spadektamlin to bardzo fajnie, ze sie tak ze soba przywiazali. Bardzo przykre, ze ma takiego ojca bilogicznego ale za to ma fajnego, ktory ja wychowuje asia moze ze szczepieniem nie bedzie tak zle, gorzej ty bedziesz sie ta systuacja przejmowac niz ona nadia bez kitu jej sie trafil ![]() myszka masz mlodego pieska? hagie uuuu, wspolczuje wydatku. ![]() ![]() swinka jak pisalas o wieczorze pomyslalam wpierw o ''Greyu" Planowanie wychodzi na dobre i zakupy pod posilki jesli sie mieszka samemu, mnie jest troche trudniej planowac tez pod dziecko i meza ale tez jakos daje rade. Masz racje z chlebem ![]() tamlin jest 3fanki Kropa i na pewno go choc razu kupie zeby sie przekonac, poniewaz az tak strasznie meczy mnie ta niewiedza nowego produktu Z kosmetykow musze jeszcze pojechac do HEBE po cudowna maska/odzywke bananowa hagie o prosze to juz jest nasz 4 Juz nie mam sily po odpisywaniu na jakies swoje prywatne wypociny wiec jutro jak sie uda to zrobie a tymczasem powiem tylko tyle, ze zrobilam podejscie do chleba i mozna powiedziec, ze 1z3 jak na razie wyszedl. W sumie to kilka kromek ze srodka byly niedopieczone ale reszta ok, nastepna 2 chlebki sprawdze jutro jak bede porcjowac choc wizualnie i dotykowo wygladaja spoko. do jutra |
|
|
|
#861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A suchy szampon to świetna rzecz , jak szłam na wystawienie ciała babci nie mialam czasu na mycie głowy i suchu szampon mnie uratował , wlosy wyglądają jak świezo umyte a miałam juz niefajne Ja mam batiste i baaardzooo polecam !
|
|
#862 |
|
Rozeznanie
|
Moj piesek nie jest ani mały ani młody
Uczę go posłuszeństwa już 7 rok Moja sunia jest w miarę kumata, w domu słucha każdej komendy - umie ich nawet sporo, przynjmniej rodzina się zachwyca Kłopot zaczyna się jak jest luzem na zewnątrz, nie przychodzi do nogi jak wołam i ogólnie uszy jej zarastają i robi to co uważa sama za słuszne. Wraca dopiero jak załatwi już wszystkie swoje sprawy Taka moja porażka wychowawcza, coś zrobiłam źle na początku. Dziś szło jej świetnie, prowadzam ją na 30 metrowej cienkiej lincę i nawet 5 razy pod rząd przybiegła na zawołanie ![]() Rozpisałam się, a tu nie ma żadnej psiary (może poza świnką) - wszystkie mają koty ![]() Dobrej nocy
|
#863 |
|
Zakorzenienie
|
Z tymi suchymi szamponami uważajcie, mogą powodować wypadanie włosów.
|
|
|
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
Myszka ja to psiara
i kociara ale bez kota i wgl jakąś zoofilka
|
#865 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem totalna psiara <3
Za to kotów nie znoszę. |
|
|
|
#866 | |
|
Zakorzenienie
|
Ashya no zoofilka to mam nadzieję źe nie
![]() ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- http://pl.m.wikipedia.org/wiki/Zoofilia ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- Cytat:
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem wiem
jakoś mi słowa brakło to niech bd zoofanka
`Jedyna niesłuszna w niej rzecz to to, że zapomina ile jest warta..` Edytowane przez Ashya_ Czas edycji: 2015-03-26 o 06:03 |
|
|
|
#868 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W ten co bedzie, wiec trzymam się w postanowieniu! Dzis planuje się porozciagac, a jutro mam impreze. Dietowo juz sie wczoraj starałam. Ogarniam tylek!
|
|
#869 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry.
Wpadłam na chwilę do pracy, bo musiałam pełnomocnictwa machnąć ale lecę już do domu okna myć. Jeszczew między czasie zapisałam się na webinarium o biurach rachunkowych więc bedę miała przerywnik godzinny. No i poćwiczyć mam zamiar, bez dzieciaków to Turbo Wyzwanie planuję. Cytat:
Cerę mam normalną, bez jakiś syfów, przebarwień, pory trochę rozszerzone, suche skórki koło nosa, na czole się zdarzają. Cytat:
![]() Julian - ulubieniec Matinka ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#870 |
|
Rozeznanie
|
Pati, no tak zapomnialam o Twoim czarnym dżentelmenie
![]() Dzień dobry ![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- ekhm... Koty też mam, ale nie powiem że jestem kociarą - obecnie się gniewam z moim kotem. Miała sterylkę i teraz się nie lubimy bo psikam jej brzucha opatrunkiem w sprayu czego ona nie znosi - a ja mam ślady jej niezadowolenia na rękach
Quit the shit. Get fit. Edytowane przez SzaraMyszka90 Czas edycji: 2015-03-26 o 09:34 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.

Dobrze, że jest Krop
W każym razie trzymam kciuki 

ale dziś już będzie lepiej (oby)...