Wypadające włosy - PODSUMOWANIE! - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-08-24, 10:07   #3601
goplana84
Raczkowanie

GG do goplana84
Dot.: Wypadające włosy - PODSUMOWANIE!

Cytat:

Napisane przez kosmita77
zastosowalam dzisiaj przy myciu wlosow inny sposob niz zwykle, nie wiem czy to bylo z forum czy z jakiejs gazety. otoz w nakretce szamponu zmieszalam troche tegoz szamponu (venita z keratyna i witamina e. z apteki 400ml za ok 4 zl.), lyzeczke soku z kory brzozy (phyto pharm) i lyzeczke soku z pokrzywy (phyto pharm). normalnie umylam tym wlosy (no moze troche dluzej masowalam niz zwykle)i musze powiedziec ze wypadlo mi podczas mycia moze z 10 wlosow!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! podczas czesania nic nie zostalo na szczotce!!! bede to praktykowac bo efekt jest natychmiastowy. polcam

Dzieki, tez skorzystam, i poszukam szamponu we wszystkich aptekach zastosuje kuracje i podziele sie zaraz z wami moimi odczuciami.Super
goplana84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-24, 10:16   #3602
Baudolina
Raczkowanie

A jak myslicie: lepiej myc jednym szamponem caly czas, czy raz takim raz takim czy codziennie innym? Chyba sie skusze na ten szampon Barwy, na razie uzywam Radicalu a gdybym znalazla ten Vanita to tez bym sie chyba skusila. To jak myslicie mieszac? a jesli tak to w jakich odstepach czasu

"An eye for an eye only ends up making the whole world blind"
Mahatma Gandhi
Baudolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-24, 10:30   #3603
kosmita77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goplana84 Pokaż wiadomość
Cytat:

Napisane przez kosmita77
zastosowalam dzisiaj przy myciu wlosow inny sposob niz zwykle, nie wiem czy to bylo z forum czy z jakiejs gazety. otoz w nakretce szamponu zmieszalam troche tegoz szamponu (venita z keratyna i witamina e. z apteki 400ml za ok 4 zl.), lyzeczke soku z kory brzozy (phyto pharm) i lyzeczke soku z pokrzywy (phyto pharm). normalnie umylam tym wlosy (no moze troche dluzej masowalam niz zwykle)i musze powiedziec ze wypadlo mi podczas mycia moze z 10 wlosow!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! podczas czesania nic nie zostalo na szczotce!!! bede to praktykowac bo efekt jest natychmiastowy. polcam

Dzieki, tez skorzystam, i poszukam szamponu we wszystkich aptekach zastosuje kuracje i podziele sie zaraz z wami moimi odczuciami.Super
sprobuj duzo nie kosztuje a moze akurat cos pomoze
Cytat:
Napisane przez Baudolina Pokaż wiadomość
A jak myslicie: lepiej myc jednym szamponem caly czas, czy raz takim raz takim czy codziennie innym? Chyba sie skusze na ten szampon Barwy, na razie uzywam Radicalu a gdybym znalazla ten Vanita to tez bym sie chyba skusila. To jak myslicie mieszac? a jesli tak to w jakich odstepach czasu
wydaje mi sie ze lepiej jednym i przynajmniej bedziesz wiedziala jak kazdy z nich na Ciebie dziala i jakie przynosi efekty. bedziesz mogla odstawic ten ktory Ci nie podpasuje i zostac przy najlepszym
kosmita77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-24, 12:26   #3604
nusia2605
Rozeznanie

Cytat:
Jak ten Radical się u Ciebie sprawdza?Ja mam zamiar kupić Neril,Radical stoi w łazience i czeka.Podobno dziewczyny mówią że nie pomaga........
nusia2605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-24, 12:31   #3605
talus
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nusia2605 Pokaż wiadomość
Jak ten Radical się u Ciebie sprawdza?Ja mam zamiar kupić Neril,Radical stoi w łazience i czeka.Podobno dziewczyny mówią że nie pomaga........
pytanie nie do mnie,ale też odpowiem używałam szamponu Radical przez dłuższy czas, ale zero efektów niestety i też myślę kupić Neril bo słyszałam całkiem dobre opinie

Na
talia
talus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-24, 12:44   #3606
goplana84
Raczkowanie

GG do goplana84

Ja myje teraz szamponem Kolorane z wyciagiem z hininowca. Chyba skusze sie na cala serie, odzywke i lotion dostepne w aptece ,a szampon kosztuje jakies 25 zlotych
goplana84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-24, 13:43   #3607
Baudolina
Raczkowanie

Red face Dot.: Wypadające włosy - PODSUMOWANIE!

Nie polecam Radicalu, na mnie nie dziala ale jednak boje sie tych szamponow ktore (jak dziewczyny pisaly) sprawiaja ze najpierw wypada ich wiecej bo po pierwsze nie przezylabym chyba tego po drugie u wiekszosci efektu pozniej i tak nie widac wiec nie wyprobowywalam tych wszystkich Nerilow i Seboradinow, dlatego ten Radical. Teraz skusze sie na Barwe - jaki najlepszy? ten rumiankowy czy chmielowo - jakis tam?

Mahatma Gandhi
Stary 2007-08-24, 14:38   #3608
Anuska77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez goplana84 Pokaż wiadomość
Ja myje teraz szamponem Kolorane z wyciagiem z hininowca. Chyba skusze sie na cala serie, odzywke i lotion dostepne w aptece ,a szampon kosztuje jakies 25 zlotych
A możesz napisać jakie jest zastosowanie tej serii z hininowca?
Baudolina to jest szampon tatarowo-chmielowy, dostępny w każdym niemal markecie za cenę 2,30zł
Anuska77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-24, 16:56   #3609
gaagatka
Raczkowanie

Cześć dziewczyny !!! , wróciłam już z wakacji i widzę że pojawiło się dużo nowych koleżanek na forum, witam was serdecznie

Przez całe 2 tygodnie nie miałam czasu na zamartwianie się nad problemem wypadających włosków i na dobre mi to wyszło tak jak przeczuwałam z każdym dniem wypadało ich coraz mniej i mniej i dopiero po powrocie nie mogłam się doczekać żeby je znowu policzyć a tu poniżej 100 . Oczywiście pilnowałam żeby codziennie jeść Vitapil, i po każdym myciu po plażowaniu wcierać sok z pokrzywy. Dodatkowo do każdego posiłku wcinałam sałatkę grecką - elementem mojej terapii jest też dobre odżywianie .

Teraz dodatkowo kupiłam sobie wyciąg ze skrzypu w celu poprawienia kondycji skóry zmęczonej opalaniem ale powinien też podziałać na kłaczki.

To co pisałyście o stresie jest jak najbardziej prawdziwe. U mnie największe spustoszenie w czuprynie robią seminaria . Ale na szczęście nie jest ich zbyt dużo w ciągu roku akademickiego .

Benito co u ciebie? Też poprawa?

Kosmita cieszę się razem z tobą. Mówiłam że razem damy radę

gaagatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-24, 19:03   #3610
mamawiki
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez talus Pokaż wiadomość
pytanie nie do mnie,ale też odpowiem używałam szamponu Radical przez dłuższy czas, ale zero efektów niestety i też myślę kupić Neril bo słyszałam całkiem dobre opinie
Ja z Nerilu jestem niesamowicie zadowolona, wiec serdecznie polecam
mamawiki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-24, 20:39   #3611
nusia2605
Rozeznanie

A ja wiem co mi jest.Mam niedobór żelaza moje drogie.Na kolejne wyniki hormonalne muszę jeszcze poczekać.No ale to już jest coś prawda?
nusia2605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-24, 20:58   #3612
kaszellek
Zadomowienie

GG do kaszellek

Cytat:
Napisane przez nusia2605 Pokaż wiadomość
A ja wiem co mi jest.Mam niedobór żelaza moje drogie.Na kolejne wyniki hormonalne muszę jeszcze poczekać.No ale to już jest coś prawda?
jasne, że tak chociaż wiesz w którą stronę działać! na pewno lepsze to niż błądzenie po omacku
teraz pewnie będzie z góki, czego Ci gorąco życzę
kaszellek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-24, 21:02   #3613
virka
Zakorzenienie

gaagatka gratuluję sukcesu
Czytając Twój post wnioskuję, że mogę ten sok z pokrzywy wcierać codziennie. Nie mylę się?

virka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-24, 21:52   #3614
kosmita77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gaagatka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny !!! , wróciłam już z wakacji i widzę że pojawiło się dużo nowych koleżanek na forum, witam was serdecznie

Przez całe 2 tygodnie nie miałam czasu na zamartwianie się nad problemem wypadających włosków i na dobre mi to wyszło tak jak przeczuwałam z każdym dniem wypadało ich coraz mniej i mniej i dopiero po powrocie nie mogłam się doczekać żeby je znowu policzyć a tu poniżej 100 . Oczywiście pilnowałam żeby codziennie jeść Vitapil, i po każdym myciu po plażowaniu wcierać sok z pokrzywy. Dodatkowo do każdego posiłku wcinałam sałatkę grecką - elementem mojej terapii jest też dobre odżywianie .

Teraz dodatkowo kupiłam sobie wyciąg ze skrzypu w celu poprawienia kondycji skóry zmęczonej opalaniem ale powinien też podziałać na kłaczki.

To co pisałyście o stresie jest jak najbardziej prawdziwe. U mnie największe spustoszenie w czuprynie robią seminaria . Ale na szczęście nie jest ich zbyt dużo w ciągu roku akademickiego .

oj to super a gdzie plazowalas? ja bylam w sopocie ale pogoda trafila sie przecietna... dobrze ze dbalas o wloski na wyjezdzie poza tym ciesze sie razem z Toba
Stary 2007-08-24, 21:54   #3615
Alien :*
Zakorzenienie

Dot.: Pomóżcie,bo już nie wiem co robić,niedługo będę łysa!!!!!

Dziewczyny,wzięłam sobie Wasze rady do serca i jutro idę do fryzjera skrócić włosy,a potem kupię szamponetkę żeby ujednolicić kolor.A rozjaśniacz chyba wyrzucę do kosza
Alien :* jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-08-25, 06:53   #3616
gaagatka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
gaagatka gratuluję sukcesu
Czytając Twój post wnioskuję, że mogę ten sok z pokrzywy wcierać codziennie. Nie mylę się?
Dzięki jasne że możesz ja leję tego na głowę tyle żeby było dokładnie czyli dużo i się nie przejmuję. Wtedy używałam go codziennie bo wiadomo że po całym dniu na plaży włosy wymagają umycia. Ale teraz znów wracam do mycia ich co 2 dni

Stary 2007-08-25, 07:03   #3617
bea-tka
Zakorzenienie

Dot.: Pomóżcie,bo już nie wiem co robić,niedługo będę łysa!!!!!

Cytat:
Napisane przez Alien :* Pokaż wiadomość
Dziewczyny,wzięłam sobie Wasze rady do serca i jutro idę do fryzjera skrócić włosy,a potem kupię szamponetkę żeby ujednolicić kolor.A rozjaśniacz chyba wyrzucę do kosza

moje wypocinki

17.10.08 r. zdałam egzamin na prawko przy pierwszym podejsciu

bea-tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-25, 09:46   #3618
MilkyQueen
Raczkowanie

Czy sok z pokrzywy daje lepsze efekty niż płukanki czy picie naparu?
Jak w ogóle go stosować? Na kilkanaście minut przed myciem?

Gdzie można go w ogóle kupić? Słyszałam o nim dość dużo tylko nigdzie nie widziałam.
MilkyQueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-25, 10:06   #3619
gaagatka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MilkyQueen Pokaż wiadomość
Czy sok z pokrzywy daje lepsze efekty niż płukanki czy picie naparu?
Jak w ogóle go stosować? Na kilkanaście minut przed myciem?

Gdzie można go w ogóle kupić? Słyszałam o nim dość dużo tylko nigdzie nie widziałam.
Sok z pokrzywy warto jednocześnie i pić (ale ponieważ jestem leniwa to jadłam tabletki z wyciągiem) i wcierać.. to najlepszy przykład działania od wewnątrz organizmu i na zewnątrz
O sok z pokrzywy pytaj w aptece. Myślę że wcieranie przed myciem nie ma sensu bo i tak to zaraz spłuczesz. Najlepiej po myciu przed suszeniem. Włosy po wyschnięciu są świeże i puszyste, w przeciwieństwie do większości wcierek

Cytat:
Napisane przez kosmita77 Pokaż wiadomość
oj to super a gdzie plazowalas? ja bylam w sopocie ale pogoda trafila sie przecietna... dobrze ze dbalas o wloski na wyjezdzie poza tym ciesze sie razem z Toba
Plażowałam na Krecie , zapomniałam jak wyglądają chmury . Oj o włoski to jak zwykle się bałam ale muszę wam powiedzieć że bardzo miło zaskoczyła mnie odżywka i szampon L'oreal Color Vive (czerwona). Myślałam że farba z włosów się całkiem spłucze (zresztą jak zawsze, a tym razem byłam 2 tygodnie ) a tu miła niespodzianka . Nawet teraz nie mam ochoty ich farbować. Kolor wygląda prawie tak samo.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-25, 10:16   #3620
kosmita77
Zakorzenienie

Cytat:
Plażowałam na Krecie , zapomniałam jak wyglądają chmury . Oj o włoski to jak zwykle się bałam ale muszę wam powiedzieć że bardzo miło zaskoczyła mnie odżywka i szampon L'oreal Color Vive (czerwona). Myślałam że farba z włosów się całkiem spłucze (zresztą jak zawsze, a tym razem byłam 2 tygodnie ) a tu miła niespodzianka . Nawet teraz nie mam ochoty ich farbować. Kolor wygląda prawie tak samo.
ale fajnie musialo byc mi po tym szamponie strasznie wlosy lecialy... wiec stoi i czeka na lepsze czasy
Stary 2007-08-25, 12:32   #3621
kaszellek
Zadomowienie

GG do kaszellek

kupiłam ten szampon garniera na wypadanie, zobaczymy jak się sprawdzi

w ogóle znajomy mojej mamy (który jest jakimś bio-lekarzem) polecił picie codziennie rano i wieczorem łyżeczki oleju kukurydzianego, mówi że po tygodniu powinna być poprawa, jak myślicie?

gaagatka ja za tydzień śmigam na Sycylię, tak sobie myślę, że właśnie jak odpocznę, będę jeść dużo owoców i jak zawsze na południu mocno dbać o włosy to może problem wypadania się zmniejszy trzeba być dobrej myśli!
kaszellek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-25, 13:41   #3622
benito_mruffkolini
BAN stały

Cytat:
cóż za mikstura
ale najważniejsze że skuteczna 10 włosów!! moje marzenie...
chyba jednak kupię ten sok z brzozy i z pokrzywy i będę pichcić moją własną kamiwazę skoro to taki efekt

Cytat:
Napisane przez mamawiki Pokaż wiadomość
Łaaaaaaaaaaa
ł Wierze Ci, bo ja milam taki efekt po zastosowaniu Nerilu. Podczas pierwszego mycia wypadlo mi dosłowni kilka wlosow. Czekam na dalsze rezulaty
ja dopiero po jakimś miesiącu nerilowania zauważyłam, że mniej włosów wypada
no ale lepiej późno niż wcale

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
A co do stresu to doskonale wiem, że jest on główną przyczyną wypadania włosów, ale niestety w moim przypadku wyeliminowanie go jest niemożliwe , więc muszę próbować ratować włosy choć trochę od zewnątrz...
no właśnie też tak mam
cóż ja poradzę, że ze mnie taka zestresowana kobita, trzeba z tym żyć jakoś i ratować resztki owłosienia

Cytat:
Nie chce psuc radosci i w ogole, ale nie wydaje sie wam ze nie bardzo mozna wiazac umycie jakims specyfikiem z tym ile wlosow wypadlo w trakcie tegoz mycia? Skladniki napewno nie zdazyly tak szybko zadzialac. Ale to tylko moja opinia

Ktos mi jeszcze doradzi w sprawie tej henny? Dosc mam tego ze moje wlosy niedosc ze rzadkie, sa matowe i bez wyrazu
ja bym odpuściła hennę
efekt kolorystyczny jest mocno nieprzewidywalny (włączając zielony, szarobury i rażącą marchewkę), nie można potem farbować farbą chemiczną

Cytat:
Napisane przez Anuska77 Pokaż wiadomość
Baudolina to jest szampon tatarowo-chmielowy, dostępny w każdym niemal markecie za cenę 2,30zł
ja kupiłam za 1,99

Cytat:

witaj Kochana
widzę, że wypoczęłaś i się odstresowałaś a to najważniejsze

u mnie poprawa była, potem dostałam kolejny antybiotyk (zatoki ciąg dalszy) i poprawa poszła się bujać ogólnie włosów wypada mi mniej niż kiedyś, ale raczej powyżej setki (niestety )
no nic, staram się nie przejmować, odżywiać kudełki, nawet się farbnęłam jak skończę te leki to pewnie będzie lepiej
benito_mruffkolini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-25, 14:22   #3623
mamawiki
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez benito_mruffkolini Pokaż wiadomość
cóż za mikstura
chyba jednak kupię ten sok z brzozy i z pokrzywy i będę pichcić moją własną kamiwazę skoro to taki efekt

ja dopiero po jakimś miesiącu nerilowania zauważyłam, że mniej włosów wypada
no ale lepiej późno niż wcale

no właśnie też tak mam
cóż ja poradzę, że ze mnie taka zestresowana kobita, trzeba z tym żyć jakoś i ratować resztki owłosienia

ja bym odpuściła hennę
efekt kolorystyczny jest mocno nieprzewidywalny (włączając zielony, szarobury i rażącą marchewkę), nie można potem farbować farbą chemiczną

ja kupiłam za 1,99

witaj Kochana
widzę, że wypoczęłaś i się odstresowałaś a to najważniejsze

u mnie poprawa była, potem dostałam kolejny antybiotyk (zatoki ciąg dalszy) i poprawa poszła się bujać ogólnie włosów wypada mi mniej niż kiedyś, ale raczej powyżej setki (niestety )
no nic, staram się nie przejmować, odżywiać kudełki, nawet się farbnęłam jak skończę te leki to pewnie będzie lepiej
Oj tak cholercia leki strasznie osłabiaja wlosy i niwecza Nasza prace nad poprawa ich kondycji. Tak mozna w kółko macieju. Ale 3mam kciuki za poprawe i pozdrawiwm serdecznie .
mamawiki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-25, 14:59   #3624
jennuś
Zakorzenienie

witam

przepraszam z góry za moje pytanie ale nie jestem w stanie przebrnąć przez cały wątek. Włosy wypadaja mi ostatnio garściami, domyślam się ze to sprawa tego ze mam hypotyreozę czyli niedoczynność tarczycy. Leki na to biorę codziennie od pol roku. JEdnak z włosami wcale nie jest lepiej. Probowałam juz roznych specyfikow i nic nie pomagalo. Biore sklrzypovite, juz od paru tygodni tez nie widze efektów. Jestem bezsilna. Nie farbuje i nie farbowałam ich nigdy, nawet kropli farby nie ujrzały. Nie prostuje bo sa proste jak druty. Nie uzywam lakierow i pianek jedynie na specjalne okazje a takich jest mało. Używam jedynie szamponu i odzywki. Co mogę jeszcze zrobić?
Stary 2007-08-25, 15:31   #3625
kosmita77
Zakorzenienie

Cytat:
cóż za mikstura
koniecznie kupuj! bedzie efekt!!
Cytat:
Napisane przez jennuś Pokaż wiadomość
witam

przepraszam z góry za moje pytanie ale nie jestem w stanie przebrnąć przez cały wątek. Włosy wypadaja mi ostatnio garściami, domyślam się ze to sprawa tego ze mam hypotyreozę czyli niedoczynność tarczycy. Leki na to biorę codziennie od pol roku. JEdnak z włosami wcale nie jest lepiej. Probowałam juz roznych specyfikow i nic nie pomagalo. Biore sklrzypovite, juz od paru tygodni tez nie widze efektów. Jestem bezsilna. Nie farbuje i nie farbowałam ich nigdy, nawet kropli farby nie ujrzały. Nie prostuje bo sa proste jak druty. Nie uzywam lakierow i pianek jedynie na specjalne okazje a takich jest mało. Używam jedynie szamponu i odzywki. Co mogę jeszcze zrobić?
jaki bierzesz hormon i w jakiej dawce?
Stary 2007-08-25, 16:04   #3626
jennuś
Zakorzenienie

kosmita77 - wczesniej brałam Letrox 50 i powiem że z włosami było nie tak tragicznie ale i tak wypadały. Jednak moja lekarka zdecydowala ze zwiekszy mi dawkę żeby zmniejszyc wskaźnik tarczycy. Teraz biorę Euthyrox N 75 1 tabletkę dziennie
Stary 2007-08-25, 16:40   #3627
Baudolina
Raczkowanie

Przyszla paczka z Kamiwaza - no to zaczynam eksperymenty z nowym specyfkiem. Dam znac za miesiac czy dwa. Tylko teraz jak mysliscie skoro bede wcierac codziennie ta Kamiwaze to wcierac tez dodatkowo sok z pokrzywy?

I prosba o rade Inneov gestosc wlosow czy Merz special? (byla juz skrzypowita i radical a treraz skonczylam opakowanie Vitapilu)

Mahatma Gandhi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-08-25, 16:44   #3628
benito_mruffkolini
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mamawiki Pokaż wiadomość
Oj tak cholercia leki strasznie osłabiaja wlosy i niwecza Nasza prace nad poprawa ich kondycji. Tak mozna w kółko macieju. Ale 3mam kciuki za poprawe i pozdrawiwm serdecznie .
dzięki

Cytat:
witam

może jakieś szampony przeciw wypadaniu?
i coś, co naprawdę pomaga: wcieranie różnych rzeczy w skórę głowy

mi się kiedyś wydawało, że takie zewnętrzne wspomaganie włosów to za dużo zabawy i nie przyniesie skutków - ale myliłam się, to naprawdę działa

jeśli nie jesteś w stanie przebrnąć przez cały wątek to poczytaj chociażby wpisy z ostatnicg dwóch miesięcy, specyfiki na wypadanie często się tam powtarzają

pozdrawiam i życzę owocnej walki
benito_mruffkolini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-25, 17:57   #3629
kosmita77
Zakorzenienie

Cytat:
kosmita77 - wczesniej brałam Letrox 50 i powiem że z włosami było nie tak tragicznie ale i tak wypadały. Jednak moja lekarka zdecydowala ze zwiekszy mi dawkę żeby zmniejszyc wskaźnik tarczycy. Teraz biorę Euthyrox N 75 1 tabletkę dziennie
biore to samo! znaczy eutyrox! i tez mi leca wlosy, ale juz to troche poskromilam i lekarka kazala mi odstawic leki, ide do szpitala pojutrze na szczegolowe badania, bo podobno leczyl mnie jakis "konowal"... o czym ja pojecia nie mialam...a mam zlozony problem... i jeszcze takie pytanie poza tematem- tyjesz od tych lekow? znaczy masz wiekszy apetyt? bo ja mam...
Stary 2007-08-25, 18:43   #3630
jennuś
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki

może jakieś szampony przeciw wypadaniu?
i coś, co naprawdę pomaga: wcieranie różnych rzeczy w skórę głowy

mi się kiedyś wydawało, że takie zewnętrzne wspomaganie włosów to za dużo zabawy i nie przyniesie skutków - ale myliłam się, to naprawdę działa

jeśli nie jesteś w stanie przebrnąć przez cały wątek to poczytaj chociażby wpisy z ostatnicg dwóch miesięcy, specyfiki na wypadanie często się tam powtarzają

pozdrawiam i życzę owocnej walki
czego ja już nie probowalam i wszystko na nic nic nie pomaga
Cytat:
biore to samo! znaczy eutyrox! i tez mi leca wlosy, ale juz to troche poskromilam i lekarka kazala mi odstawic leki, ide do szpitala pojutrze na szczegolowe badania, bo podobno leczyl mnie jakis "konowal"... o czym ja pojecia nie mialam...a mam zlozony problem... i jeszcze takie pytanie poza tematem- tyjesz od tych lekow? znaczy masz wiekszy apetyt? bo ja mam...
no ja ide do lekarki we wrzesniu i poprosze ja zeby mi przpeisala letrox z powrotem bo jednak wlosy tak nie wypadaly jak po eut.... Powiem Ci ze nie zwrocilam na to uwagi dopiero teraz jak mi powiedzialas to sie zastanwoilam i rzeczywiscie, musze przyznać ze odkad biore te nowe hormony to jakoś ciezej mi wrocic do syl;wetki i przytylo mi sie troszke, nieduzo ale troszke jednak jest.

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości