|
|
#1681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XXII)
wiecie jakie jaja - wiatr nam porwał trampolinę właśnie
taki huk, wylatuję na balkon, a nasza trampolina w kawałkach za ogrodzeniem u sąsiada; trochę rurek się połamało![]() od razu sobie pomyślałam, ze jakby Filip na niej skakał... Cytat:
|
|
#1682 | |
|
Lurker ;)
|
Cytat:
Wybacz tez bym nie zjadla , sama cukinie bym wyjadla
|
|
#1683 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah a może krem koloryzujący? jeśli masz cerę bezproblemową
ja mogę się taką pochwalić więc nigdy w lecie nie używam pudrów, teraz lecę na kremie BB Loreal skin perfection poza tym używam różnego rodzaju rozświetlacze, bronzery itp filtry używałam jeszcze w zeszłym roku bioderme ale szczerze moje oczy łzawią przeokrutnie więc na razie nie przewiduje co do makijazu robię codziennie make up, przy Leosiu zazwyczaj, nie wyobrażam sobie,żeby mąż mnie oglądał soute nawet na porodówce miałam oko zrobione ![]() już sobie zamówiłam,że na łoży śmierci i w trumnie mam mieć nienaganny make up w dresie czasem chodzę ale teraz to nie ma żadnego znaczenia bo i tak bez przerwy Słonina mnie obrzyguje ![]() Little, a Ty nie przesadzaj bo Ty fajna dupeczka jesteś, zamiast marudzić musisz swoje atuty podkreślać
|
|
|
|
#1684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tutaj akurat dbam o to. Dla mnie pielęgnacja to podstawa. Gojka-jak długo czeka się na przesyłke z ekobieca.pl?
|
|
#1685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Little dzięki btw też myślałam że nie zjem bo jarmuż pierwszy raz w rękach miałam ale bardzo dobre ![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Mała wydaje mi sie że podobnie jak np. na kosmetykachzameryki. Ja wczoraj po 21 zamawiałam i już jest przesyłka w drodze także jutro dostanę |
|
|
|
|
#1686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale kurde to musiało jakoś tak niefortunnie akurat w tym miejscu ją podwiać, bo niedaleko stał plastikowy domek Filipa i nawet nie ruszyło
|
|
#1687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lepsze, poprosilam o kontakt zwrotny, jesli sie znajdzie; oddzwonili wszyscy, z jednego miejsca, ze jest do odbioru, z reszty, ze przepraszaja, ale nie znalezli. Mowilam juz, ze kocham ten kraj! |
|
|
|
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
elllmi pewnie jakieś takie dziwne podmuchy były
ale szkoda że się poniszczyłameneq szczerze zazdroszczę, że tak świetnie Ci się tam żyje. Tutaj to normalnie każdy każdemu zazdrości, rzadko się zdarzają uprzejmi i uczciwi ludzie. prędzej aby pod siebie |
|
|
|
#1689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sa tez rzeczy, za ktore nie cierpie Jp, ale i tak bilans na korzysc wychodzi. Ja nie wiem, dlaczego Polacy nie potrafia byc dla siebie dobrzy i ubolewam nad tym ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Yae znalazla nowy przysmak: zjadla wasabi, ktore mialam do makaronu. Samo ze soba, troche sie krzywila; ja rady bym nie dala |
|
|
|
|
#1690 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
eee, ja tez mam 30 maja ![]() ale bedzie impreeeeeezka! ![]() Cytat:
![]() ale tak jak napisalas na poczatku - dla lepszego samopoczucia jestem w stanie pomalowac sie nawet i w sobote i w niedziele Cytat:
|
||||
|
|
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
Mala ja zawsze biore przesylke d kiosku to tak 2-3dni. Ale jak dzis zamowisz to pewnie po weekendzie dopiero przyjdzie.
|
#1692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1693 |
|
Zakorzenienie
|
tzn?
|
|
|
|
#1694 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej. Ja już z pracy.
W sobotę pracuję więc z długiego weekedu nici Cytat:
super!Cytat:
super! Cytat:
![]() http://bielenda.pl/produkty/drogocen...lo-twarz-wlosy - to suchy olejek do ciała. Skóra jest pięknie nawilżona. Skóra się nie klei i nie jest tłusta. A jak pachnie http://www.nivea.pl/Produkty/Pielegn...oduktu/souffle - albo balsam pod prysznic. Też genialna sprawa Cytat:
|
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah - a moze jakas zotla bluzka do tej szarej spodnicy? zolty niby modny ostatnio chyba. zobacz tu, moim zdaniem fajnie to wyglada,a i do wiosny by pasowalo
![]() http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...d=0CDcQMygJMAk bosz, nie mam pomyslu na siebie
Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2015-04-29 o 14:48 |
|
|
|
#1696 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
Gojka-dzięki. I Tobie HOPE również
![]() Ale małemu wy....bało cukier. Dałam taką korektę, że teraz cykam żeby za mocnego spadku nie miał, a śpi więc muszę go bacznie obserwować (ale poprzednia mniejsza korekta zamiast obniżyć cukier to zwiększyła). Ajj dziewczyny jak ja wam zazdroszczę ,że nie macie takich problemów na głowie.
|
#1698 |
|
Zakorzenienie
|
Yae przy zasypianiu pierwszy raz zapytala o swoja maskotke. Odp., ze nocuje poza domem i jutro po nia pojdziemy. Powiedziala tylko ok i usnela! Jak to dobrze, ze sie odnalazla
|
|
|
|
#1699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
Ej a moze idziemy na to samo wesele?
|
|
|
|
#1701 |
|
Zakorzenienie
|
tez o tym pomyslalam
![]() u nas duze, na 180 osob wiec wszystko mozliwe ![]() Neti, w co ubierasz A.? |
|
|
|
#1702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1703 |
|
Wtajemniczenie
|
Heeej !
![]() Pamięta mnie kto ? ![]() Nie odzywam się bo pochłonęły mnie praktyki i szkoła.Skończyłam w piątek praktyki, płakałam jak bóbr jak wyszłam od tych dzieciaków Ile ja bym dała żeby je wszystkie uszczęśliwić,myślałam że się przez to nie nadaje do tej pracy ale..panie psycholożki które tam pracowały i wypisywały mi opinie były ze mnie zadowolone, kierowniczka powiedziała że gdyby nie likwidowali zakładu to by ze mną dalej chcieli pracowaćWczoraj byliśmy z Blanką na diagnozie SI. Weszliśmy do sali to Blanka wpadła w zachwyt, był basen z piłkami, huśtawki,zjeżdzalnia, materace,klocki takie wieeelkie i dużo dużo innych fajnych rzeczy. Pani się z nią pobawiła potem rozmawiałyśmy,okazuje się że Blanka ma nadwrażliwość na głowie i twarzy,i niedowrażliwość reszty ciała.I nadwrażliwośc przedsionkową . Zalecono nam terapie, rozpoczynamy od maja .Niestety to jest koszt 40 zł za jedno spotkanie ale pani nam powiedziała że fundacja polsat dopłaca jeśli się zgłosimy do nich więc czeka nas papierologia w tym kierunku no ale chyba warto I jeśli załatwimy papierek z PPP to od września Blanka będzie mogła uczęszczać na 2 godz tygodniowo na zajęcia ze wczesnego wspomagania rozwoju pod kątem SI,także też fajnie. A do domu mamy zlecone silne masaże,ugniatanie wręcz,zawijanie Blanki w naleśnika i mamy sobie uszyć kołderkę sensoryczną. Marsi-podziwiam Cię kobieto że masz chęci i siłę aby się malować i w ogóle tak dbasz o to aby być kobieca i zadbana. Ideał kobiety! Twój mąz musi być wzniebowzięty ![]() Postaram się nadrobić dziś o ile nie zasnę z Blanką jak codzień . Buziaki! |
|
|
|
#1704 |
|
Zakorzenienie
|
Uf uf uf!!! Cukier spada,nawet nie zbyt drastycznie więc chyba sytuacja pod kontrolą
Wiecie ... jak się podaje insulinę tylko i wyłącznie jako korekta (a nie na posiłek) to jakby skakał na bungi- serio Taka adrenalina przy tym towarzyszy.
|
#1705 |
|
Zakorzenienie
|
jak mam łóżeczko dla młodego 160x80, to jaka pościel do tego? muszę dokupić poduszkę (bo wyprałam i się zbiła w kulę
), to sobie pomyślałam, ze od razu wiekszy komplet, bo teraz mamy 120x90 i zawsze tak się owija, ze mu nogi wystają; tylko podpowiedzcie jaki wymiar, bo na allegro widzę 140x200, ale to za dużai jeszzce jedno - co w ciąży można było na zgagę? ostatnio była o tym mowa chyba i zapomniałam, a własnie się zaczyna
Edytowane przez elllmi Czas edycji: 2015-04-29 o 16:31 |
|
|
|
#1706 |
|
Zakorzenienie
|
MISIAja też tego nie ogarniam, w ogóle smutno mi strasznie bo mimo że nie był to mój ulubiony bohater, to czuje się jakby to był koniec już serialu, a chyba będzie 12 sezon? hmm.. muszę poczytać na forum
znowu mnie bolą plery;/ a A. smarowała mnie wczoraj i usnęłam cała nieogarnieta po m jak milosc, dopiero przed 23 sie rozpakowałam i umyłam i dalej spaćna zgage mleko ale to chwilowe;p
|
|
#1707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz co w Polsce tego sobie nie wyobrażam. Ostatnio na FB, na takiej lokalnej grupie Pani pisała,że dziewczynka zgubiła torebkę Muffinkę z HM z 3 spinaczami w środku. Znalazce poprosiła o oddanie,bo dziecko płaczeB. oże to Ci zawistni ludzie prawie ja z ziemią zrównali, bo jak to dziecko może mieć torebkę, jak to możliwe , żeby na głowie stawać i szukać dziecka torebki itp. Wypowiadali się Ci mądrzy, którzy pewnie dzieci nie mają.
|
|
|
|
|
#1708 | |
|
Zakorzenienie
|
okolice Płocka
Cytat:
duzo tych spotkan macie miec? do skutku? |
|
|
|
|
#1709 |
|
Wtajemniczenie
|
elllmi ja brałam rennie na zgagę. lekarz mi pozwolił
hope a ja bym takiego obiadu zjadła ![]() mała cieszę się, że opanowałaś sytuację ![]() Deli jak będzie 12 sezon to nie będę oglądać. poczytaj sobie tutaj co dziewczyny pisza o konfliktach shondy z aktorami https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=718341&page=45co do makijażu, maluje się zawsze przed wyjściem. raz mi się zdarzył spacer bez, to spotkałam chyba wszystkich możliwych znajomych ![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- no właśnie też miałam o to pytać?
|
#1710 |
|
Zakorzenienie
|
Jeeee, nie zasnelam z Kuba
Dziwnie tak, jak on zasypia po 20, a tu jeszcze jasno ![]() U nas niestety powrot histerii. Ale jakos sobie radzimy. Choc wczoraj w sklepie bylo trudno - ze 3 razy polozyl sie na podlodze, bo on "nie chce kupic mięska", a ja musialam stac w kolejce po nie. Wzielam go na rece (musialam, bo wlaczyla mu sie faza na wywalanie wszystkiego z polek przy kasie), zaczal sie wyrywac krzyczac "ratunkuuuuu" - takze wyobrazcie sobie jakim spojrzeniem uraczyli mnie inni klienci ![]() Ide nadrabiac |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:21.

taki huk, wylatuję na balkon, a nasza trampolina w kawałkach za ogrodzeniem u sąsiada; trochę rurek się połamało

byle żebym ja nie miała. Ona w ogóle zazdrosna jest jak ja coś mam nowego

, sama cukinie bym wyjadla
nawet na porodówce miałam oko zrobione 

ale szkoda że się poniszczyła

Ile ja bym dała żeby je wszystkie uszczęśliwić,myślałam że się przez to nie nadaje do tej pracy ale..panie psycholożki które tam pracowały i wypisywały mi opinie były ze mnie zadowolone, kierowniczka powiedziała że gdyby nie likwidowali zakładu to by ze mną dalej chcieli pracować