Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-06, 08:02   #661
Mirabilka
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI

warkocz przeżyję, ale ciągle mlaskanie i przełykanie śliny jakby była wielbłądem na pustyni i ten paluszek w góre mały.... masakra

Mirabilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-06, 08:05   #662
koainka_
Czekoladożerca

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość

Cieszę się, że buzia zadowolona
Ja czekam i czekam, i nie przysyłają - a właśnie wylizałam ostatnie krople Hosanny.

Tak działają, że po tygodniu zaczęłam łapać się na tym, że nie nakładam podkładu. Także...

Na ile wystarczyła ci Hossana?

W takim razie czekam na pierwsze efekty.... aaa *przebieram nóżkami*
koainka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-06, 08:08   #663
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirabilka Pokaż wiadomość
widziałyście OOTD w Berlinie u CMB nie wierzę, że męczyła się w sportowym staniku i takiej narzutce... tutaj nawet LV nie pomoże
rozmawiałyśmy o tym stroju jeszcze w poprzednim wątku
Stary 2015-05-06, 08:43   #664
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Arturo Sadi Pokaż wiadomość
mozesz jasniej prosze
Nie posiadam insta

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
A widzisz można można. Szusz nawet jednym palcem potrafi.
Ja jeżeli palcami to tylko cierpliwie wklepuję. Też nie wyobrażam sobie takiego rozsmarowywania.

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość

Tyle zrozumiałam :"D
Jesus! Jaka drama! Nic nie zrozumiałam
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-06, 09:09   #665
laruee
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
To nie jest kwestia tego, za kogo ja Cię mam, a faktów.
1 pogrubione - zastanów się, o czym piszesz, bo głowa boli od takich andronów zajmowałam się problemem dyskryminacji dłuższą chwilę i naprawdę historia ma BARDZO wiele do rzeczy, a "biali" nie są dyskryminowani ze względu na kolor skóry na taką skalę, jak czarnoskórzy byli. Nie będę się tutaj rozpisywała, po prostu poczytaj, jeśli temat Cię interesuje, a nie powtarzaj bzdur, proszę.

2. O jakim afiszowaniu mówisz? Olga robi sobie zdjęcia - ma przestać dopóki nie schudnie?

---------- Dopisano o 07:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ----------

jakich faktów? prosze Cie... najłatwiej powiedzieć oj gadasz głupoty i nie znasz historii, znam historię, my Polacy też byliśmy mocno pokrzywdzeni przez historię i jakoś się nikt nad nami nie lituje, wręcz przeciwnie. a tak na marginesie to czym Ty się nie zajmowałaś? no jasne że biali nie sa dyskryminowani aż na taką skale ale skoro tak każdy krzyczy teraz równość, równouprawnienie to czy murzyni za rasizm nie powinni być w takim samym stopniu karani jak biali?

nie chodziło mi konkretnie o Olge, wkurza mnie że jeśli ktoś się nie myje to jest to śmiało komentowane na forum i nie tylko, a czyjaś tusza to już temat tabu a co lepsze tłumaczenie że to może choroba albo cos tam, a dla mnie otyłość jest spowodowana tym samym co niemycie się, oba to czyjeś niedbalstwo i lenistwo.
laruee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-06, 09:33   #666
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Bellitudoo Pokaż wiadomość
Gabrysiu
Tak kusiłaś tymi batatami, kupiłam, nie mogłam się doczekać obiadu, zrobiłam w piekarniku i smakowały mi jak jakieś dziwne marchewki.
#kuchnia#testowanie#ziemn iakza5zlotych#rozczarowan ieroku
Jak to #rozczarowanieroku? Przecież one są pyszne Takie chrupiące z piekarnika, pierwszy kęs - niby bez smaku a potem pojawia się ten słodki posmak (faktycznie trochę marchewkowy, ale i tak )
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-06, 09:43   #667
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laruee Pokaż wiadomość
jakich faktów? prosze Cie... najłatwiej powiedzieć oj gadasz głupoty i nie znasz historii, znam historię, my Polacy też byliśmy mocno pokrzywdzeni przez historię i jakoś się nikt nad nami nie lituje, wręcz przeciwnie. a tak na marginesie to czym Ty się nie zajmowałaś? no jasne że biali nie sa dyskryminowani aż na taką skale ale skoro tak każdy krzyczy teraz równość, równouprawnienie to czy murzyni za rasizm nie powinni być w takim samym stopniu karani jak biali?

nie chodziło mi konkretnie o Olge, wkurza mnie że jeśli ktoś się nie myje to jest to śmiało komentowane na forum i nie tylko, a czyjaś tusza to już temat tabu a co lepsze tłumaczenie że to może choroba albo cos tam, a dla mnie otyłość jest spowodowana tym samym co niemycie się, oba to czyjeś niedbalstwo i lenistwo.
Sami się nad sobą litujemy, czasami aż za bardzo, przy okazji zakrzywiając historię. Ale poza tym - tak, wiem, że byliśmy pokrzywdzeni i przecież temu nie zaprzeczam, jednak co to ma do rasizmu - nie wiem.

No jak są 'biali' za rasizm karani? W Polsce nie są prawie w ogóle. Wielu rasistów broni się wolnością słowa dopóki nie zleją czarnoskórego bądź Roma za to, że mają inny kolor skóry - wtedy tak czy siak odpowiadają za pobicie z różnym skutkiem.

Nie zajmowałam się fizyką kwantową na przykład. Nie wiem do czego pijesz - wypowiadam się na tematy, o których mam pojęcie i które przerabiałam, a nie na każdy jeden, pojawiający się na wątku, więc uszczypliwość bezcelowa.

Otyłość nie wynika tylko z lenistwa, a porównywanie jej do braku higieny jest absurdalne - zakładając takie uogólnienie, jakie stosujesz wobec osób z nadwagą.

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2015-05-06 o 09:46
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-05-06, 09:55   #668
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laruee Pokaż wiadomość

Polacy są mocno pokrzywdzeni przez swoją głupotę, butę i zaścianek. tak było, jest i będzie. a ten Polak, miast się uczyć na błędach, to jeszcze siedzi i wspomina, jak to tam go Niemiec męczył.
a rasizm i ksenofobia są tu straszne. nie wiem, gdzie trzeba mieć oczy, żeby nie widzieć nazistowskich krzyży na murach.
Stary 2015-05-06, 09:59   #669
Leae
Rozeznanie

Munkaa mam pytanie z innej beczki, tak mi się przypomniało Pamiętam, że kiedyś dość często wspominałaś z sympatią (?) o Maxie Kolonko. Jaki masz do niego stosunek? Pytam z ciekawości, bo oglądam go namiętnie od dawna, zgadzam się z nim w 99% spraw, ale wydaje mi się że Ty i on stoicie po przeciwnych biegunach jeśli chodzi o poglądy. Tak mi przyszło do glowy to pytanie w kontekście Murzynów, Max dużo czasu poświęca czarnej społeczności w USA i mówi rzeczy bynajmniej niepoprawne politycznie.

Leae jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-06, 10:10   #670
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez Yoooko Pokaż wiadomość
Jestem wyluzowana, nie każdemu musi się podobać tania rozrywka i wcale to nie oznacza braku dystansu. Mogę mieć swoje zdanie?
tak samo jak ja swoje
Cytat:
W sumie można sobie chyba tak rozplanować czas, żeby obejrzeć chociaż odcinek dziennie - jasne, jak ktoś haruje po 12 godzin, to pewnie nie ma na to siły, ale Szusz nie pracuje na zmiany, nocki - więc może oglądać w wolniejszych chwilach.
oczywiście. Ale moim zdaniem Szusz ogląda na prawdę sporo + YT + książki, wyjścia do knajp, wakacje kilka razy do roku, montaż filmów... No nie da się ukryć, że MA sporo wolnego czasu.
Cytat:
Napisane przez Ace_ Pokaż wiadomość
Wiem, że pudelek i Super Express to nie jest szczyt rzetelności, ale podają tam fragmenty książki jednej z żon Hollywood właśnie :

http://www.pudelek.pl/artykul/78910/...rotko_i_nudno/

Nie oglądałam co prawda ani jednego odcinka, ale natykając się na przeróżne wypowiedzi tych 'żon' to naprawdę makabra. W ogóle co to za formuła programu...

to jak nie oglądasz to po co się wypowiadasz?

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
kurcze, ale dziewczyny się zmieniły.. tak z charakteru. Ale najmniej to chyba Asia. Może jeszcze RLM.

Cytat:
Napisane przez Leae Pokaż wiadomość
Munkaa mam pytanie z innej beczki, tak mi się przypomniało Pamiętam, że kiedyś dość często wspominałaś z sympatią (?) o Maxie Kolonko. Jaki masz do niego stosunek? Pytam z ciekawości, bo oglądam go namiętnie od dawna, zgadzam się z nim w 99% spraw, ale wydaje mi się że Ty i on stoicie po przeciwnych biegunach jeśli chodzi o poglądy. Tak mi przyszło do glowy to pytanie w kontekście Murzynów, Max dużo czasu poświęca czarnej społeczności w USA i mówi rzeczy bynajmniej niepoprawne politycznie.
bez jaj
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-06, 10:10   #671
TheDocha
Dossisława I

Kupujecie coś z drogeri internetowej kosmetyki z ameryki? Czy produkty tam są nieprzeterminowane?

Mam na myśli konkretnie ten produkt:
https://kosmetykizameryki.pl/miss-sp...rime-time.html

Kilka lat temu bardzo chciałam to mieć. To był taki fajny system łączenia produktów. Był tam cień, tusz, korektor, błyszczyk. Do tego była taka " złączka" żeby to połączyć Ostatnia recenzja na wizażu z 2013 r.
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,27325,be-connected-liquid-eye-shadow-cienie-w-plynie-do-powiek.html

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-06, 10:19   #672
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Leae Pokaż wiadomość
Ojej nie, nie - o Maxie wyłącznie w prześmiewczym tonie wspominałam. Nie ufam ludziom, którzy wszędzie, gdzie tylko się da, węszą spisek bawi mnie to trochę, a trochę przeraża. Dla mnie słuchanie go miałoby sens wyłącznie przy założeniu, że słucham bajkopisarza, a nie poważnego człowieka, opisującego stan rzeczywisty - takie oto jest moje zdanie
Stary 2015-05-06, 10:33   #673
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Kupujecie coś z drogeri internetowej kosmetyki z ameryki? Czy produkty tam są nieprzeterminowane?

Mam na myśli konkretnie ten produkt:
https://kosmetykizameryki.pl/miss-sp...rime-time.html

Kilka lat temu bardzo chciałam to mieć. To był taki fajny system łączenia produktów. Był tam cień, tusz, korektor, błyszczyk. Do tego była taka " złączka" żeby to połączyć Ostatnia recenzja na wizażu z 2013 r.
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,27325,be-connected-liquid-eye-shadow-cienie-w-plynie-do-powiek.html
to była beznadzieja jakich mało.
miałam eyeliner i cień do powiek. masakra.
Stary 2015-05-06, 11:05   #674
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:
Sami się nad sobą litujemy, czasami aż za bardzo, przy okazji zakrzywiając historię. Ale poza tym - tak, wiem, że byliśmy pokrzywdzeni i przecież temu nie zaprzeczam, jednak co to ma do rasizmu - nie wiem.

No jak są 'biali' za rasizm karani? W Polsce nie są prawie w ogóle. Wielu rasistów broni się wolnością słowa dopóki nie zleją czarnoskórego bądź Roma za to, że mają inny kolor skóry - wtedy tak czy siak odpowiadają za pobicie z różnym skutkiem.

Nie zajmowałam się fizyką kwantową na przykład. Nie wiem do czego pijesz - wypowiadam się na tematy, o których mam pojęcie i które przerabiałam, a nie na każdy jeden, pojawiający się na wątku, więc uszczypliwość bezcelowa.

Otyłość nie wynika tylko z lenistwa, a porównywanie jej do braku higieny jest absurdalne - zakładając takie uogólnienie, jakie stosujesz wobec osób z nadwagą.
Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
Polacy są mocno pokrzywdzeni przez swoją głupotę, butę i zaścianek. tak było, jest i będzie. a ten Polak, miast się uczyć na błędach, to jeszcze siedzi i wspomina, jak to tam go Niemiec męczył.
a rasizm i ksenofobia są tu straszne. nie wiem, gdzie trzeba mieć oczy, żeby nie widzieć nazistowskich krzyży na murach.
Piszecie o sobie?
L e n a a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-06, 11:08   #675
Leae
Rozeznanie

Cytat:
Ojej nie, nie - o Maxie wyłącznie w prześmiewczym tonie wspominałam. Nie ufam ludziom, którzy wszędzie, gdzie tylko się da, węszą spisek bawi mnie to trochę, a trochę przeraża. Dla mnie słuchanie go miałoby sens wyłącznie przy założeniu, że słucham bajkopisarza, a nie poważnego człowieka, opisującego stan rzeczywisty - takie oto jest moje zdanie

Rozumiem, dzięki za odpowiedź

Stary 2015-05-06, 11:14   #676
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez L e n a a Pokaż wiadomość
Piszecie o sobie?
Ja piszę o tym, jak Polacy na własną korzyść nierzadko zakłamują historię, oczyszczają się do przeźroczy wręcz i nie przyznają do wielu haniebnych czynów- mówię głównie o okresie związanym z II WŚ, w którym owszem - wycierpieli niesłychanie wiele i tego nie kwestionuję, ale święci nie byli też - a pokazuje się zazwyczaj jedną stronę medalu.
Więc nie - nie piszę o sobie

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2015-05-06 o 11:16
Stary 2015-05-06, 11:17   #677
Leae
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość

bez jaj
Tak, w dodatku głosuję na Korwina Ale już nie będę ciągnąć tego tematu

Stary 2015-05-06, 11:20   #678
marynka42
Zakorzenienie

jak Szusz się rozszalała z kolorówkowymi zakupami, szok
marynka42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-06, 11:24   #679
Munkaa
Zakorzenienie

Ma może któraś z Was bazę pod cienie z Wibo? bo właśnie kupiłam
Stary 2015-05-06, 11:31   #680
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:
Ja piszę o tym, jak Polacy na własną korzyść nierzadko zakłamują historię, oczyszczają się do przeźroczy wręcz i nie przyznają do wielu haniebnych czynów- mówię głównie o okresie związanym z II WŚ, w którym owszem - wycierpieli niesłychanie wiele i tego nie kwestionuję, ale święci nie byli też - a pokazuje się zazwyczaj jedną stronę medalu.
Więc nie - nie piszę o sobie
Ktoś tu Pokłosie oglądał
Stary 2015-05-06, 11:32   #681
201607111008
Konto usunięte

Cytat:
Ma może któraś z Was bazę pod cienie z Wibo? bo właśnie kupiłam
Ja mam. Jak za tą cene rewelacja. Nic się nie obsypuje, utrzymuje cienie cały dzień w nienaruszonym stanie, wydaje mi się, że nawet podbija ich kolor. Minusem jest konsystencja- lekko tępa, ale nie ma tragedii. Delikatnie wysusza powieke, ale przy mojej suchej i wrażliwej skórze to norma.
201607111008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-06, 11:36   #682
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ktoś tu Pokłosie oglądał
Czytałam sporo, raczej na źródłach pisanych staram się opierać swoją wiedzę historyczną - choć tu też łatwo się naciąć. A film kiedyś widziałam - w ogóle jestem kinomaniaczką, więc jak mogłabym odpuścić - tym bardziej, że cenię sobie twórczość Pasikowskiego. Zakończenie mocno mnie zawiodło z tego co pamiętam i całości nie oceniłam jakoś bardzo dobrze. Ale każdy materiał pokazujący drugą stronę medalu może okazać się cennym, fakt.

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2015-05-06 o 11:44
Stary 2015-05-06, 11:36   #683
apiaQ
Rozeznanie

Ejakeva i jej loki https://instagram.com/p/2VlN8DSzNI/?taken-by=ejakeva

Goniaroniaa 10 kg temu, a ja nawet nie zawuażyłam że przytyła:
https://instagram.com/p/2VZyNKwghV/?...by=goniaroniaa

Efekt osiągniety, filmik RLM o "powiekszaniu ust" obejrzała już masa ludzi
https://instagram.com/p/2VZLdds0ms/?...ipstickmonster
apiaQ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-05-06, 11:38   #684
Ace_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
tak samo jak ja swoje

oczywiście. Ale moim zdaniem Szusz ogląda na prawdę sporo + YT + książki, wyjścia do knajp, wakacje kilka razy do roku, montaż filmów... No nie da się ukryć, że MA sporo wolnego czasu.

to jak nie oglądasz to po co się wypowiadasz?

kurcze, ale dziewczyny się zmieniły.. tak z charakteru. Ale najmniej to chyba Asia. Może jeszcze RLM.

bez jaj
wypowiedziałam się na temat artykułu, który znalazłam, nie na temat samego programu, co z resztą napisałam później, widzę, że chyba nie doczytałaś aż tak daleko

Edytowane przez Ace_
Czas edycji: 2015-05-06 o 11:40
Ace_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-06, 11:41   #685
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PlantsOnMyPlate Pokaż wiadomość
Ja mam. Jak za tą cene rewelacja. Nic się nie obsypuje, utrzymuje cienie cały dzień w nienaruszonym stanie, wydaje mi się, że nawet podbija ich kolor. Minusem jest konsystencja- lekko tępa, ale nie ma tragedii. Delikatnie wysusza powieke, ale przy mojej suchej i wrażliwej skórze to norma.
Konsystencja podobna do Paese, a ja takie bazy lubię najbardziej oby się sprawdziła, bo tanioszka
Stary 2015-05-06, 11:44   #686
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:
Czytałam sporo, raczej na źródłach pisanych staram się opierać swoją wiedzę historyczną - choć tu też łatwo się naciąć. A film kiedyś widziałam - w ogóle jestem kinomaniaczką, więc jak mogłabym odpuścić - tym bardziej, że cenię sobie twórczość Pasikowskiego. Zakończenie mocno mnie zawiodło z tego co pamiętam i całości nie oceniłam jakoś bardzo dobrze. Ale każdy materiał pokazujący drugą stronę medalu jest cenny, fakt.
To poproszę o te źródła pisane. Wkurza mnie takie generalizowanie nas Polaków. Zarzucaliście (celowe uogólnienie) dziewczynom, które wyjechały z kraju, że zapominają języka, gardzą Polską itp, a same nie musicie wyjeżdżać żeby zachowywać się podobnie. [Wiem, że to nie temat na ten wątek, więc poproszę tylko o te źródła pisane.]

Edytowane przez L e n a a
Czas edycji: 2015-05-06 o 12:12
Stary 2015-05-06, 12:06   #687
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
To poproszę o te źródła pisane. Wkurza mnie takie generalizowanie Polaków. Zarzucaliście (celowe uogólnienie) dziewczynom, które wyjechały z kraju, że zapominają języka, gardzą Polską itp, a same nie musicie wyjeżdżać żeby zachowywać się podobnie. [Wiem, że to nie temat na ten wątek, więc poproszę tylko o te źródła pisane.]
Daleka jestem od generalizowania, źle odczytałaś moje wypowiedzi. Podkreślałam, że nie kwestionuję cierpień Polaków, jednak mnie wkurza generalizowanie w drugą stronę i przedstawianie ich jako tylko i wyłącznie ofiar - tyle, eot.
Źródła z przyjemnością doślę Ci w prywatnej wiadomości, jak tylko wrócę do domu, a na początek mogę zaproponować wszystko co związane z Jedwabnem, skoro sama wspomniałaś o Pokłosiu - szczególnie "My z Jedwabnego" Anny Bikont.
I z mojej strony żadne z wymienionych przez Ciebie zarzutów nie padały, bo nie jestem zdania, że po wyjeździe z tego kraju, trzeba nosić go w sercu do śmierci.
Stary 2015-05-06, 12:11   #688
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:
Daleka jestem od generalizowania, źle odczytałaś moje wypowiedzi. Podkreślałam, że nie kwestionuję cierpień Polaków, jednak mnie wkurza generalizowanie w drugą stronę i przedstawianie ich jako tylko i wyłącznie ofiar - tyle, eot.
Źródła z przyjemnością doślę Ci w prywatnej wiadomości, jak tylko wrócę do domu, a na początek mogę zaproponować wszystko co związane z Jedwabnem, skoro sama wspomniałaś o Pokłosiu - szczególnie "My z Jedwabnego" Anny Bikont.
I z mojej strony żadne z wymienionych przez Ciebie zarzutów nie padały, bo nie jestem zdania, że po wyjeździe z tego kraju, trzeba nosić go w sercu do śmierci.
To akurat widać.
Stary 2015-05-06, 12:11   #689
apiaQ
Rozeznanie

2:10

adnotacja, a wniej słowo "strsznie" no jakbym Julię slyszala
apiaQ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-06, 12:13   #690
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
To akurat widać.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości