Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-05, 22:09   #631
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI

Cytat:
Napisane przez koainka_ Pokaż wiadomość
Most, muszę ci podziękować za Antipodes, dzisiaj przyszło serum, od razu wklepałam w buzię i czuję się od razu lepiej. Nie wiem ile w tym zasługi samego serum, a ile "reklamy", haha ale po serum z John Masters nie miałam takiego odczucia. Jak tak dalej będzie to chyba skuszę się na inne produkty, pierwsza poleci pielęgnacja na dzień i na noc, żeby było do kompletu. Daj znać jak ci się sprawdzi maska!

Cieszę się, że buzia zadowolona
Ja czekam i czekam, i nie przysyłają - a właśnie wylizałam ostatnie krople Hosanny.

Cytat:
Napisane przez dmii Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ale kusicie tymi kosmetykami Dacie znać po tygodniu, dwóch, jak się Wam dalej sprawują?
Tak działają, że po tygodniu zaczęłam łapać się na tym, że nie nakładam podkładu. Także...
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-05, 22:11   #632
201605301111
Konto usunięte

https://instagram.com/p/2UCvbJpdo7/

A co ty zrobiłaś dzisiaj dla wyrobienia #bikinibody?

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Adamantium01 Pokaż wiadomość
nie sądzę
ja raz spytałam gdzie kupie serek wiejski w opakowaniu Danio
(nadal sie nie dowiedziałam)
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-05, 22:13   #633
Arturo Sadi
Zdegustowanie

Cytat:
Napisane przez diorentynka Pokaż wiadomość
Arturo, ja to wszystko rozumiem, ale Bogusia, jak nikt inny znana jest z usuwania tych komentarzy, które są jej niewygodne, blokowania etc. W tej sytuacji, myślę, że zostawienie takiego komentarza i pozwolenie na taką dyskusję było celowe. "Zobaczcie jaka jestem bidulka, a hejterzy tacy źli". A ten jej melodramat #200złamań #życiepełnąpiersią #wózek tylko zaognia sytuację i był zupełnie niepotrzebny, nie na temat, w ogóle z pupy w tej sytuacji. I sorry, nie przekonasz mnie, że można komuś zarzucać chamstwo, kiedy zachowuje się w dokładnie ten sam sposób. Wtedy to już nie jest dyskusja z chamem, ale dyskusja dwóch chamów.
i tak i nie - czasem niestety trzeba liznąć nieco chamstwa żeby cham zrozumiał - ale trzeba uważać bo zniżając się do rynsztoka chama możesz zostać pokonany jego doświadczeniem ;-),
powtarzam - nie jestem raczej osoba kochana przez Bogusie, ale widziałem jaka tam rozwinęła się dyskusja , spoko można jej zarzucać wiele , ale uszczypliwości w stylu tych dwóch gimbusek no kurcze sorry - każda cierpliwość ma granice ;-)

Edytowane przez Arturo Sadi
Czas edycji: 2015-05-05 o 22:14
Arturo Sadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-05, 22:13   #634
laruee
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez RudeOne Pokaż wiadomość
Prawda jest taka, że nigdy nie wiesz czym te dodatkowe kilogramy są spowodowane. Co raz częściej są to problemy ze zdrowiem, leki itd. To samo w drugą stronę-jak widzisz kogoś bardzo szczupłego na ulicy, to dajesz mu parówkę z tekstem ''zjedz coś chudzielcu, bo zaraz się połamiesz'' ?
Cycki opadają.
nie prawda, takich osób które są otyłe z powodu choroby jest max 5% i wkurza mnie jak ktoś uważa za normalne byciem grubym. w ogóle z grubymi ludźmi to zaczyna się robić tak jak z murzynami, teraz jak murzyn powie ze każdy biały to rasista i idiota to nikt nie reaguje, a jak biały cos powie na murzyna to od razu afera i kara.

Edytowane przez laruee
Czas edycji: 2015-05-05 o 22:15
laruee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-05, 22:16   #635
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Miłość i Fajne Buty fajnie wyglądają bez (widocznych) szminek. Wolę je takie, (teoretycznie) niedopracowne.

Edytowane przez MostlyAhhhs
Czas edycji: 2015-05-05 o 22:18
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-05, 22:19   #636
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość

jogurt grecki!!!!!
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-05, 22:19   #637
Adamantium01
Karo

Cytat:
https://instagram.com/p/2UCvbJpdo7/

A co ty zrobiłaś dzisiaj dla wyrobienia #bikinibody?

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

ale pocisk, będziesz się smażyć w piekle

Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-05-05, 22:19   #638
Arturo Sadi
Zdegustowanie

Cytat:
Napisane przez laruee Pokaż wiadomość
nie prawda, takich osób które są otyłe z powodu choroby jest max 5% i wkurza mnie jak ktoś uważa za normalne byciem grubym. w ogóle z grubymi ludźmi to zaczyna się robić tak jak z murzynami, teraz jak murzyn powie ze każdy biały to rasista i idiota to nikt nie reaguje, a jak biały cos powie na murzyna to od razu afera i kara.
w sumie co nas obchodzi czyjaś tusza ? dlaczego mamy i musimy im to wypominać ? czym innym jest bycie otyłym i lansowanie tego jako styl życia - wtedy ok - i ja bym zareagował , a tak , bądźmy mniej uszczypliwi a bardziej życzliwi.
Arturo Sadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-05, 22:22   #639
201607131110
Konto usunięte

Nowa Kokosowa
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-05, 22:24   #640
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anja415 Pokaż wiadomość

u małej hani test podkładu
odkąd zaczęłam używać gąbki do nakładania podkładu czy też pędzla, nie wyobrażam sobie, że można nakładać podkład paluchami poza tym gąbka czy pędzel wydobywa więcej potencjał z podkładu, a tak to ciap ciap porozmazuje się na twarzy i lipa, dlatego uważam, że testy na żywo powinny być przeprowadzane w nieco inny sposób
Stary 2015-05-05, 22:31   #641
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
odkąd zaczęłam używać gąbki do nakładania podkładu czy też pędzla, nie wyobrażam sobie, że można nakładać podkład paluchami poza tym gąbka czy pędzel wydobywa więcej potencjał z podkładu, a tak to ciap ciap porozmazuje się na twarzy i lipa, dlatego uważam, że testy na żywo powinny być przeprowadzane w nieco inny sposób
A widzisz można można. Szusz nawet jednym palcem potrafi.
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-05, 22:33   #642
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Rasizm to problem mocno związany z historią - zapoznaj się z nią, a zrozumiesz, czemu tak, a nie inaczej wyglądają sytuacje związane z napiętnowaniem z powodu koloru skóry. I mylisz się - to nie działa wyłącznie w jedną stronę. Bardzo powierzchowne myślenie, niemal kalka mundrości niektórych 'polityków'.

Co do pojęcia 'normalności' - jaka waga według Ciebie jest normalna? Można mówić o takiej? Na jakiej podstawie? Bo gazety tak pokazują? Każdy człowiek jest inny, nie ma jednej 'normalnej wagi'. Jasne - otyłość, jak i wychudzenie to nic zdrowego dla organizmu, ale to tyle.

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2015-05-05 o 22:34
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-05, 22:39   #643
Nike04
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
A widzisz można można. Szusz nawet jednym palcem potrafi.
Bo ona oczywiście nie chce pobrudzić rączek
Nike04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-05, 22:53   #644
panterarozyczka
Zadomowienie

Cytat:
jak komuś się nudzi to na nieurodowej części jutjuba jest jakaś cipodrama znowu

https://www.youtube.com/watch?v=5D2pVa3l7mk

obejrzałam krojąc warzywa na zupe, troche nudy, ale może ktos nie ma co robic

No drama jest i to spora, dzieje się bardziej niż przy aferze ze Stuu.
panterarozyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-05, 22:59   #645
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez panterarozyczka Pokaż wiadomość
No drama jest i to spora, dzieje się bardziej niż przy aferze ze Stuu.
Streścisz? O co się chłopcy biją na wizji?
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-05, 23:04   #646
laruee
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Rasizm to problem mocno związany z historią - zapoznaj się z nią, a zrozumiesz, czemu tak, a nie inaczej wyglądają sytuacje związane z napiętnowaniem z powodu koloru skóry. I mylisz się - to nie działa wyłącznie w jedną stronę. Bardzo powierzchowne myślenie, niemal kalka mundrości niektórych 'polityków'.

Co do pojęcia 'normalności' - jaka waga według Ciebie jest normalna? Można mówić o takiej? Na jakiej podstawie? Bo gazety tak pokazują? Każdy człowiek jest inny, nie ma jednej 'normalnej wagi'. Jasne - otyłość, jak i wychudzenie to nic zdrowego dla organizmu, ale to tyle.
dobrze wiem o co chodzi z murzynami i znam historię, nie wiem czemu osądzasz mnie o to że jej nie znam po jednej wiadomości, nie jesteś jedyna która historie dobrze zna . i chyba nie zrozumiałaś mojej wypowiedzi, bo tu historia nie ma kompletnie nic do rzeczy, chodziło mi o to że jak kiedyś murzyni byli dyskryminowani tak teraz my biali zaczynamy tacy być. w ogole to mam wrażenie że masz mnie za idiotke, może dlatego że mam inne zdanie niż twoje, nie nie jestem nastolatką zapatrzoną w gazety. tak samo jak nie podoba mi się Oleska to nie podoba mi się Anja Rubik, bo to nie jest zdrowe/normalne. Po prostu nie podoba mi się takie afiszowanie i uważnie to za spoko, na takiej zasadzie że np. ja się nie myje, jestem z tego dumna i a wy się myjecie za często. każdy sobie żyje jak chce i robi co chce, ale nie musi sie z tym afiszować i promować.

w skrócie: nie podoba mi się bronienie, tłumaczenie i uważnie otyłości za nic dziwnego

a i jeszcze jaką wage uważam za normalną, taką gdzie obcy ludzie nie mają ochoty dać mi kanapki, albo nie patrza się na mnie dziwnie jak jem hamburgera

Edytowane przez laruee
Czas edycji: 2015-05-05 o 23:28
laruee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-05, 23:28   #647
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Streścisz? O co się chłopcy biją na wizji?
ktoś (nie mogę sobie za nic przypomnieć kto pierwszy) wytknął atorowi na grupie hajsowników manipulację tagami. Było sporo dramy, duzo wrzut i zarzutów (blablabla Ator nie skonczył studiów - więc Ator wrzucił foto dyplomu blablabla)
Ator nagrał film w którym się z tego tłumaczy.
Po czym Nitro nagrał film (ten który wstawiłam wczesniej) który można podsumować "co złego zrobił mi Ator", gdzie mówił m.in. o niesłowności (zaklepywanie hoteli, których nie zaklepał, zamawianie kompów, których nie zamówił, jakies sprawy w czasie zlotów i inne) i różnych innych nieprzyjemnych dla niego sprawach.
Po czym ator nagrał krótki film, z krótkimi przeprosinami (co jest dosyć zabawne, bo nitro właśnie mówił, że po każdej akcji ator się kajał i przepraszał )
W międzyczasie oczywiście było kilka filmów mniejszych jutjuberów o których nawet nie warto wspominać, bo to tylko dla wybicia się w większości przypadków.

Tyle zrozumiałam :"D
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-05, 23:49   #648
201607131110
Konto usunięte

**TEST** Wibo MASCARA BB, YVES ROCHER gąbka do makijażu
ilona lulu

Śliczna jesteś, Ilcia

Edytowane przez 201607131110
Czas edycji: 2015-05-06 o 00:13
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-06, 00:23   #649
201607111008
Konto usunięte

Cytat:
ktoś (nie mogę sobie za nic przypomnieć kto pierwszy) wytknął atorowi na grupie hajsowników manipulację tagami. Było sporo dramy, duzo wrzut i zarzutów (blablabla Ator nie skonczył studiów - więc Ator wrzucił foto dyplomu blablabla)
Ator nagrał film w którym się z tego tłumaczy.
Po czym Nitro nagrał film (ten który wstawiłam wczesniej) który można podsumować "co złego zrobił mi Ator", gdzie mówił m.in. o niesłowności (zaklepywanie hoteli, których nie zaklepał, zamawianie kompów, których nie zamówił, jakies sprawy w czasie zlotów i inne) i różnych innych nieprzyjemnych dla niego sprawach.
Po czym ator nagrał krótki film, z krótkimi przeprosinami (co jest dosyć zabawne, bo nitro właśnie mówił, że po każdej akcji ator się kajał i przepraszał )
W międzyczasie oczywiście było kilka filmów mniejszych jutjuberów o których nawet nie warto wspominać, bo to tylko dla wybicia się w większości przypadków.

Tyle zrozumiałam :"D
Ja jeszcze zrozumiałam, ze Nitro miał możliwość współpracy za 6tys, a przez Atora jakimś sposobem stawka spadła na 1tys. Ator został wypromowany przez innych znanych ytberów, bez nich by nie istniał. Było wciskanie go na siłę do filmików mimo, ze jest nudny jak flaki z olejem, udostępnianie filmików itp a on później robił im wszystkim świństwa. Z tymi tagami też był nie fair wobec innych bo nie był na temat filmików, tylko takie z dupy wzięta, zeby było wiecej wejść + umieszczanie w tytułach nazw znanych zagrajmerów mimo że w filmikach nic o nich nie było. Ogólnie dość śmieszne, ale niewarte tracenia godziny
201607111008 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-06, 00:35   #650
panterarozyczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PlantsOnMyPlate Pokaż wiadomość
Ja jeszcze zrozumiałam, ze Nitro miał możliwość współpracy za 6tys, a przez Atora jakimś sposobem stawka spadła na 1tys. Ator został wypromowany przez innych znanych ytberów, bez nich by nie istniał. Było wciskanie go na siłę do filmików mimo, ze jest nudny jak flaki z olejem, udostępnianie filmików itp a on później robił im wszystkim świństwa. Z tymi tagami też był nie fair wobec innych bo nie był na temat filmików, tylko takie z dupy wzięta, zeby było wiecej wejść + umieszczanie w tytułach nazw znanych zagrajmerów mimo że w filmikach nic o nich nie było. Ogólnie dość śmieszne, ale niewarte tracenia godziny

Stawka nie spadła tylko Ator wpieprzył go w jakąś inną sieć partnerską czy cos, ogólnie w jakiś plan gdzie był tysiak i ci co chcieli dać 6tys powiedzieli, ze Nitro jest juz wpisany gdzie indziej a przy okazji po co mają mu dawać tyle jak gdzie indziej zgadza się na stawkę 90% mniejsza. Ogólnie chodzi o to co mówicie plus to, że kontent na Atora kanale zrównał się z pudelkiem...
panterarozyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-06, 01:06   #651
201607111008
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez panterarozyczka Pokaż wiadomość
Stawka nie spadła tylko Ator wpieprzył go w jakąś inną sieć partnerską czy cos, ogólnie w jakiś plan gdzie był tysiak i ci co chcieli dać 6tys powiedzieli, ze Nitro jest juz wpisany gdzie indziej a przy okazji po co mają mu dawać tyle jak gdzie indziej zgadza się na stawkę 90% mniejsza. Ogólnie chodzi o to co mówicie plus to, że kontent na Atora kanale zrównał się z pudelkiem...
I włąśnie przez to, że gdzie indziej miał stawke 1tys, oni z 6 obniżyli też na 1. Bo po co dawać wiecej jak można mieć kogoś taniej. Ja przynajmniej tak zrozumiałam
201607111008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-06, 05:17   #652
Munkaa
Zakorzenienie

Dziołszki - zamawiałyście może coś z polskiego sklepu Missha? Nie mogę się doszukać informacji o kosztach wysyłki
Czaję się na Perfect Cover i nie wiem, czy kolor 13 jest baaardzo jasny? Ma któraś?
Stary 2015-05-06, 05:46   #653
Varga
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziołszki - zamawiałyście może coś z polskiego sklepu Missha? Nie mogę się doszukać informacji o kosztach wysyłki
Czaję się na Perfect Cover i nie wiem, czy kolor 13 jest baaardzo jasny? Ma któraś?
Jest jasny, bardzo podobny do Revlon Colorstay buff.
Varga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-06, 06:06   #654
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
dobrze wiem o co chodzi z murzynami i znam historię, nie wiem czemu osądzasz mnie o to że jej nie znam po jednej wiadomości, nie jesteś jedyna która historie dobrze zna . i chyba nie zrozumiałaś mojej wypowiedzi, bo tu historia nie ma kompletnie nic do rzeczy, chodziło mi o to że jak kiedyś murzyni byli dyskryminowani tak teraz my biali zaczynamy tacy być. w ogole to mam wrażenie że masz mnie za idiotke, może dlatego że mam inne zdanie niż twoje, nie nie jestem nastolatką zapatrzoną w gazety. tak samo jak nie podoba mi się Oleska to nie podoba mi się Anja Rubik, bo to nie jest zdrowe/normalne. Po prostu nie podoba mi się takie afiszowanie i uważnie to za spoko, na takiej zasadzie że np. ja się nie myje, jestem z tego dumna i a wy się myjecie za często. każdy sobie żyje jak chce i robi co chce, ale nie musi sie z tym afiszować i promować.
To nie jest kwestia tego, za kogo ja Cię mam, a faktów.
1 pogrubione - zastanów się, o czym piszesz, bo głowa boli od takich andronów zajmowałam się problemem dyskryminacji dłuższą chwilę i naprawdę historia ma BARDZO wiele do rzeczy, a "biali" nie są dyskryminowani ze względu na kolor skóry na taką skalę, jak czarnoskórzy byli. Nie będę się tutaj rozpisywała, po prostu poczytaj, jeśli temat Cię interesuje, a nie powtarzaj bzdur, proszę.

2. O jakim afiszowaniu mówisz? Olga robi sobie zdjęcia - ma przestać dopóki nie schudnie?

---------- Dopisano o 07:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Varga Pokaż wiadomość

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2015-05-06 o 07:03
Stary 2015-05-06, 06:42   #655
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Chloe Boucher ♡ 90's Inspired Makeup ♡ Grey Smokey Eye & Mac Spice Lipliner ♡

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-06, 06:42   #656
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:

Ja - 5:55 - 5 dni w tygodniu Ale wolę tak, niż być w domu o 18:00

Ja pracuję do 18, więc w domu jestem o 19. Fakt, dnia niewiele zostaje wtedy, szczególnie jak się trzeba uczyć, albo wyskoczyć na zakupy. Tylko, że ja i tak pewnie będę tak pracować cały czas, albo do 17. Jeszcze dojazd do domu zajmie mi z 1,5 godziny, jeśli zostanę w Londynie oczywiście, bo nie wyobrażam sobie tutaj mieszkac gdzie indziej, niż na przedmieściach.

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość

Zabawki podobno kotom szybko się nudzą. Ja część mam pochowanych i wyciągam tylko od czasu do czasu. A rzucasz mu tę piłeczkę na drugi koniec pokoju/korytarzy/mieszkania? Mój czasami lubi tak pobiegać z mojego pokoju do łazienki. Galopuje jak szalony, szczególnie za myszkami z grzechoczącym środkiem
Wiesz co, przymocowałam mu na razie te myszkę i piłkę z powrotem do drapaka i znowu je molestuje. Próbowałam mu rzucać piłeczkę, ale chyba był w szoku, że się oderwało i schował się do dziupli w drapaku Ma taką piłkę z dzwoneczkiem w środku i ją turla czasem, ale ona jest chyba dla niego za duża i się jej jeszcze trochę boi.

Cytat:
Dyskusja pod zdjęciem Boguśki nabrała tempa... Ja rozumiem, że wiele osób przegina, ale te dziewczyny (chyba można je nazwać fankami) też się dostosowują poziomem do rozmówczyń.
Arturosadi także trzyma poziom:
"@vickiiiiii1 po co włączać animal planet - spojrz w lustro ;-)"
Ohoho uhuhu, ale pojazd, gimnazjum tak bardzo

Edytowane przez b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Czas edycji: 2015-05-06 o 06:47
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-06, 07:14   #657
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Varga Pokaż wiadomość
Mnie się wydaje, że jednak trochę jaśniejszy. I nie tak żółto-ziemisty. Ale jeśli ktoś używa CS buff to #13 też powinien pasować
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-06, 07:34   #658
Mirabilka
Zakorzenienie

widziałyście OOTD w Berlinie u CMB nie wierzę, że męczyła się w sportowym staniku i takiej narzutce... tutaj nawet LV nie pomoże

Mirabilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-06, 07:53   #659
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
No kawazrana76 też uderzyła w punkt.

Przeczytałam karawana76

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-06, 07:56   #660
Bellitudoo
Zakorzenienie

Gabrysiu
Tak kusiłaś tymi batatami, kupiłam, nie mogłam się doczekać obiadu, zrobiłam w piekarniku i smakowały mi jak jakieś dziwne marchewki.
#kuchnia#testowanie#ziemn iakza5zlotych#rozczarowan ieroku

Odsubowałam susz. Czy ona naprawdę sądzi, że w tym warkoczu wygląda dobrze?

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości