| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2015-05-19, 10:25 | #3481 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-07 
				 | 

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXX + przeogromna dawka plotek!

nie no pisałam ogólnie   no szkoda, bo mnie takie coś męczy jak sobie nie mogę skojarzyć   | 
|     | 
|  2015-05-19, 10:42 | #3482 | |
| Oby do wiosny Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
  Jak bym miała myśleć o tym jako o zawodzie, albo spałabym na kasie, to czemu nie  Podobnie ciekawa jestem szkoleń z "ikonek" w Eclair. | |
|     | 
|  2015-05-19, 12:33 | #3483 | ||
| Lwiątko z Cintry Zarejestrowany: 2008-02 
				 | 

Cytat: 
 fajne to zdobienie, ale podejrzewam, że szlag by mnie trafił, jakbym siedziała nad tymi tasiemkami  bardzo ładny ten kolor i starannie pomalowane pazurki  bardzo fajny efekt dały te stemple  penis?  oj tam, Ty robisz takie freehandy superowe, że niepotrzebne Ci stemple  Cytat: 
 do pracy, daj nam się popatrzeć na jakieś cudowności   
				__________________ look in the mirror, see that badass bitch?  that's the only person you should ever worry about. | ||
|     | 
|  2015-05-19, 12:37 | #3484 | |
				 | 

Cytat: 
 Dziękować.  Ale nie zrobię takiego zdobienia jak Viv ostatnio.  Fajnie by mieć coś takiego na pazurkach. Nie marudzę jakby co tylko ot tak mówię | |
|     | 
|  2015-05-19, 12:41 | #3485 | |
				 | 

Cytat: 
 to tak, jak ja wczoraj w klubie  no właśnie, jak patrzę na takie malowanki cudne, to aż mi się chce, wyciągam stemple i ćwiczę  teraz jeszcze z MoYou wybrałam sobie dwie płytki, z których wzorki da się kolorować, więc mam nadzieję, że trochę uda mi się poszaleć   
				__________________ look in the mirror, see that badass bitch?  that's the only person you should ever worry about. | |
|     | 
|  2015-05-19, 12:46 | #3486 | |
				 | 

Cytat: 
  Aż zazdroszczę  Ale ja mam tylko essencowy stempelek więc to kiszka. 
				__________________ Jeśli znajdziesz link w przypadkowym słowie w moim poście, to jest to ukryta reklama wstawiona przez Wizaż. Gdy chcę się czymś podzielić link wstawiam pod słowo KLIK. 04.11.2015 Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2015-05-19 o 12:47 | |
|     | 
|  2015-05-19, 12:54 | #3487 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2013-04 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

| 
|     | 
|  2015-05-19, 12:56 | #3488 | 
				 | 

Mi nie. Zgłoś może na technicznym, z podaniem przeglądarki? | 
|     | 
|  2015-05-19, 12:59 | #3489 | 
				 | 

mam nadzieję, że w końcu po tych licznych próbach uda mi się Wam pokazać, jakieś fajne wzory stemplowe  jedne już pokazywałam, zaraz po tym jak przyszedł stempel i płytki, ale to było.. 7 miesięcy temu   mnie nawet do nich nie ciągnęło, dopiero do MoYou serce mi zapikało mocniej, jak zobaczyłam je w użyciu u Mgiełki, Agi i Malinki  wrzucę Wam mani, a coo!   Eveline MiniMax 929, którym pokusiła mnie Hana, ale nie żałuję, że go kupiłam bo.. jest cudowny  stąd tyle zdjęć, nie mogłam się zdecydować, które wybrać, więc wrzucam wszystkie (w słoneczku i w pochmurny dzień)        ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- nie, u mnie wszystko okej   
				__________________ look in the mirror, see that badass bitch?  that's the only person you should ever worry about. | 
|     | 
|  2015-05-19, 13:02 | #3490 | |
				 | 

Cytat: 
  Faktycznie piękny jest   | |
|     | 
|  2015-05-19, 13:06 | #3491 | |
				 | 

Cytat: 
 oj tak, na niektóre stemplowe zdobienia patrzę z otwartą buzią, bo jestem pod takim wrażeniem  dlatego się nie mogłam zdecydować, które zdjęcia dać  myślę nad tym, czy go kupić na zapas, bo chyba będzie często w użyciu   
				__________________ look in the mirror, see that badass bitch?  that's the only person you should ever worry about. | |
|     | 
|  2015-05-19, 13:07 | #3492 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-01 
				 | 

__________________ | 
|     | 
|  2015-05-19, 13:25 | #3493 | ||
				 | 

Cytat: 
 zabrakło jeszcze kopa motywacyjnego  dobra, jedno zrobione, ale to tylko lakier, a jeszcze mam dwa zdobienia w zapasie, recenzje i lakier solo  Cytat: 
  choć u Hany jakoś inaczej go odebrałam trochę  no to ja mam neona lovely  .png)  | ||
|     | 
|  2015-05-19, 13:31 | #3494 | |
				 | 

Cytat: 
 zrób to dzisiaj, będziesz miała to z głowy  dziękuję  mam wrażenie, że na jego odbiór oświetlenie bardzo wpływa, jak go nosiłam to ciągle oglądałam swoje dłonie  jakoś tak fajnie zgrywał się z kolorem mojej skóry  bosze, chyba po niego pójdę..  biały jako baza też wezmę  cudo   
|     | 
|  2015-05-19, 13:41 | #3495 | |
				 | 

Cytat: 
  Wiesz... W sumie mnie tego próbowała Misia nauczyć, jej to bardzo ładnie wychodzi... ale nie dało rady. To tak jak z Tysiącem. Nie ogarniam. O patrz... a mnie się nim świetnie malowało. Ty widzę z konsystencji średnio zadowolona Koniecznie!! | |
|     | 
|  2015-05-19, 13:43 | #3496 | 
				 | 

z neonów mam żółtka i róż, ale jak widzę fotki Anuli to potrzebuję zielonka   a biały się zawsze przyda   
				__________________ look in the mirror, see that badass bitch?  that's the only person you should ever worry about. | 
|     | 
|  2015-05-19, 13:52 | #3497 | ||
				 | 

Cytat: 
  bardzo możliwe przy takim kolorze  o tak, pasuje Ci  haha  ja miałam do niego od początku do prawie samego końca wątpliwości... ale ostateczny efekt mi się bardzo podobał   Cytat: 
  Bez urazy... ale ja mam na myśli profesjonalistkę typu Noriko jeśli kojarzysz  poza tym wiedzę trzeba umieć przekazywać, to też sztuka  a tysiąca też nie ogarniam, choć w sumie nigdy nie próbowałam szczególnie, tylko się czasem zdarzyło przyglądnąć  średnio to dobre określenie - nie żebym się z nim męczyła, ale ta aplikacja jakaś taka dziwna, może mam zbyt duże wymagania po innych neonach... To ja już wolę pastelowe neonowe chinki, które dla części są koszmarem w malowaniu   | ||
|     | 
|  2015-05-19, 13:56 | #3498 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-12 Lokalizacja: Szczecin 
				 | 

Wpadłam tylko na chwilkę, wieczorkiem na spokojnie nadrobię   DLA ZAINTERESOWANYCH- CZEKAM NA KURIERA Z PŁYTKAMI Stwierdzam, że daleko nam jeszcze do Europy, przynajmniej jeśli chodzi o tempo dostarczania przesyłek  Paczka nadana w poniedziałek w Anglii dziś jest już u mnie  a u nas priorytet polecony idzie do 3 dni   
				__________________ Zawsze wybieraj najtrudniejszą drogę. Tam nie ma konkurencji. -Charles de Gaulle 9/2016   | 
|     | 
|  2015-05-19, 14:02 | #3499 | ||
				 | 

Cytat: 
 dobre i to, zawsze to mniej pracy następnego dnia  dlatego chyba kupię drugą flaszkę, na zapas  ja jak go zobaczyłam na zdjęciach od Dmki, to miałam takie woow  ale ostatecznie tak nie byłam do niego przekonana, ciągle się wahałam. ostatnio będąc w Rossmannie był, ale wzięłam tylko róż i teraz już wiem, że.. muszę po niego wrócić  w sumie kwestia wyćwiczenia przy Chinkowych neonach. na początku sprawiały mi trudności, ale im dłużej je mam, tym lepiej mi idzie  Cytat: 
 cooo?  już?  szaleństwo   
				__________________ look in the mirror, see that badass bitch?  that's the only person you should ever worry about. | ||
|     | 
|  2015-05-19, 14:05 | #3500 | ||
				 | 

Cytat: 
  Chodziło mi o to, że próbował mnie tego nauczyć ktoś całkiem obeznany z techniką. Przekazać potrafi, ale ja nie potrafię przyjąć  Hehe. to wyobraź sobie, ze brydża załapałam bez problemu  To mnie zaskoczyłaś  Cytat: 
 | ||
|     | 
|  2015-05-19, 14:38 | #3501 | ||
				 | 

Cytat: 
  szalona  ale faktycznie, jak przewidujesz częste używanie to słusznie  czyli coś w nim jest takiego, że budzi mieszane uczucia na początku  nom, można dojść do wprawy  Cytat: 
  no proszę   Ja wolę dać trzy warstwy, które może i wymagają wprawy w malowaniu, ale nie trzeba białej bazy i robią genialny efekt, mocny neonowy, a przy tym wyglądają cieniuteńko niż jak tu dać dwie warstwy białej bazy (no, może kiedyś się uda jedną grubszą) plus dwie takiego żelo-glutka, które już nieco paznokcie pogrubiają. I jeszcze trzeba uważać przy domywaniu, żeby biel nie wylazła. A i jeszcze czas schnięcia na korzyść tych pierwszych  także, dla mnie zdecydowanie szybciej i łatwiej i przyjemniej   Edytowane przez AnulaPPP Czas edycji: 2015-05-19 o 14:40 | ||
|     | 
|  2015-05-19, 14:52 | #3502 | ||
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2013-04 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
  chyba też się na niego skuszę :P Fajny ten neonek u Ciebie   | ||
|     | 
|  2015-05-19, 15:00 | #3503 | |
				 | 

Cytat: 
  Młoda wtedy załapała Rozumiem. Logiczne to w sumie Warto, bo jak nikt nie napisze, to nie będą wiedzieli że są błey | |
|     | 
|  2015-05-19, 15:27 | #3505 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-11 
				 | 

dziękuję    to dobrze  dziękuję   Cytat: 
   a to już kwestia gustu  miałam ochotę na białe paznokcie, ale z jakimś wzorkiem neonowym   bardzo ładne   Cytat: 
  ja w sumie nie odczuwam, by było odważnie, ale to dlatego, że lubuję się w neonach   Cytat: 
  dziękuję   tak, to biel   Cytat: 
  aż nabrałam na niego ochoty   muszę go mieć  genialny! 
				__________________ Jeżeli czegoś nie wolno, a się bardzo chce, to można.  | ||||
|     | 
|  2015-05-19, 15:36 | #3506 | ||
				 | 

Cytat: 
 tak czuję  na razie się wstrzymam z zakupem, ale za kilka miesięcy pewnie zajrzę do Rossmanna po niego   będąc w piątek w Rossie przeszłam obok obojętnie, a teraz widząc go u Ciebie, wiem że to był błąd  muszę go dorwać, póki jeszcze są, bo potem będzie płacz  są trochę upierdliwe w obsłudze, ale trochę więcej cierpliwości i jest dobrze  dziękuję  polecam, jak się dobrze przyłożysz to kryje po 2 warstwach, ja nałożyłam 3 cieńsze i byłam zadowolona z efektu  Cytat: 
 boorzee kobieto, jak kusisz  mam już w głowie plany na mani, ale ciągle je zmieniam, a Ty tutaj teraz z neonowym wzorkiem..  chcę    dziękuję  nie dziwię się, jak patrzę na te zdjęcia to mam ochotę zmyć obecny lakier i jeszcze raz pomalować tym Eveline   
|     | 
|  2015-05-19, 18:00 | #3507 | |
| leśny stwór Zarejestrowany: 2008-09 Lokalizacja: Wlkp 
				 | 

Cytat: 
   podobny ale inny niż ten mój i w sumie też mogłabym tego chcieć  pazurki świetnie wyglądają  oj to nie moja bajka.. | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2015-05-19, 18:15 | #3508 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-11 
				 | 

Cytat: 
  zainspirowałam Cię może do czegoś?   haha  to samo czuję xD 
				__________________ Jeżeli czegoś nie wolno, a się bardzo chce, to można.  | |
|     | 
|  2015-05-19, 18:17 | #3509 | ||
				 | 

Cytat: 
 dzięękuję bardzo  Twojego też mam, czeka na swoją kolej i mam wrażenie, że spodoba mi się tak samo jak ten  Cytat: 
 a idź pani  tak    mam to w głowie, obym to przeniosła na paznokcie  najgorzej   
|     | 
|  2015-05-19, 18:45 | #3510 | |
| leśny stwór Zarejestrowany: 2008-09 Lokalizacja: Wlkp 
				 | 

Cytat: 
  A ja mam nową Ritę  Na blogu kilka zdjęć i opis  Edytowane przez Yenotek Czas edycji: 2015-05-19 o 18:46 | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Paznokcie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:11.