![]() |
#1831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
|
![]() ![]() |
![]() |
#1832 | |
Zakorzenienie
|
Miłego wieczoru
![]() Cytat:
![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1833 |
Wtajemniczenie
|
heroine a mój mąż też na nocki a ja w nocy z dwójeczką będę
![]() jess taaa pewnie na piwko sie umówicie ![]() ![]() ![]() roxana opieka to by się do mnie dobrała jakbym na jedno pytanie dokładnie( 14 ) odp,że po położeniu dziecka mam ochotę wypuścić dymka i chlapnąc piwko żurawinowe ![]()
#1834 |
Zakorzenienie
|
No mój na szczęście nie wszystkie noce, ale jednak... Ty już masz doświadczenie z malutkim dzieckiem, a ja jestem zielona
![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
![]() ![]() |
![]() |
#1835 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1836 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1837 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1839 |
Zakorzenienie
|
Potwierdzam słowa Ambi, wszystko samo przychodzi a inne rzeczy można się szybko nauczyć
![]() ![]() ![]()
#1840 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Witam się i zmykam dalej spac ![]()
![]() |
#1841 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zupe owocowa robie szybko ;-) do zagotowanej wody z cukrem wrzucam owoce (wczoraj mialam mrozone, wypestkowane) i powstaje taki ala kompot, wsypuje drobniutki makaron lub wstazke, po kilku minutach zageszczam zupe smietana rozmieszana z maka, w razie potrzeby dosladzam. I gotowe ![]() ![]() A tak w ogole dzien dobry ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1842 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() Szaro-buroooo ide robic kolorowe sniadanie ![]() Milego weekendu!
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
![]() ![]() |
![]() |
#1843 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() U nas tez brzydko dzisiaj na dworze, junior poszedł do szkoły na dzien sportu, TŻ zaraz do pracy jedzie... Wczoraj junior u tesciowej chwile był, oczywiscie tak mnie podgrzała, ze do dzisiaj chodze wsciekla (a moze inaczej - dopiero dzisiaj sie nas tym zastanowiłam i wścieklam)... Kicha, humor do niczego, TŻ nie ma, syf w domu, obiadu brak a ja wygladam jak siedem nieszczęść ![]() Ide sie ogarnac cos bo juz o 11:00 musze juniora ze szkoły odebrac a w pizamie chodze... Miłego dnia ![]()
#1844 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Wczoraj na wieczor Was o jedzeniu i lodach wzielo, ja to przeczytalam i teraz siedze zasliniona i musze zebrac sie w sobie do sklepu po kaktusa ![]() ![]() Humor mam sredni, dobrze ze sie chociaz wysypiam ![]() ![]() Ktoras miala bakterie w moczu? Bo ja jakies tam mam ale lekarz kazal brac tylko zurawit.
#1845 |
Zadomowienie
|
Dzień doberek
![]() Natalia ja miałam bakterie. Gin kazał mi przez dwa tygodnie brać 2x1 witaminę C (dawka 200) zeby trochę zakwasić organizm i żurawit na noc
![]() |
#1846 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1847 |
Zadomowienie
|
W poniedziałek jadę sie badać do lab wiec zobaczymy czy pomogło
![]()
#1848 |
Zadomowienie
|
Czesc mamusie i ja sie witam w ten szaro bury poranek, taka pogode to ja lubie jest chlodno i da sie funkcjonować
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1849 |
Zakorzenienie
|
Witam się i ja
![]() 31 tc dziś zaczynam ![]() Wczoraj pisałyśmy o urlopach, a dziś rano wstałam i Tż się pyta kiedy nad morze jedziemy ![]() ![]() Udanego weekendu dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1850 | |||
Rozeznanie
|
Hej hej
![]() ![]() A na obiadek dziś pieczone udka , młode ziemniaczki i mizeria ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Siara mi się pojawiła . Dziś już jedna bluzka ''zalana'' ehh ![]()
![]() |
#1851 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U nas dziś duszone żeberka z cebulką, ziemniaki i sałata ze śmietaną ![]() ![]()
#1852 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Ja już po zakupach spożywczych... i oczywiście nie obyło się bez problemu w kolejce. Byłam w lewiatanie, musiałam stanąć w ogromnej kolejce po mięso i wędliny... szłam z wózkiem wzdłuż nie kończącego sznura ludzi i oczywiście każdy pierwsze co na brzuch się gapi, jakbym jakaś trędowata była... stanęłam o stoję, byłam 18 ![]() jakiś wózek był przede mną kilka rzeczy w nim, a właściciela brak, więc przeszłam dalej, a paniusia w szpilkach min 12cm podchodzi i mówi ,,ja przepraszam, ale byłam za tym panem tylko musiałam na chwilkę pójść po coś, żeby nie zapomnieć, ja do niej to niech pani stoi i pilnuje swojej kolejki, a nie łazi po całym sklepie!!!'' walnęła głupi uśmiech i wrąbała się przede mnie.... no myślałam, że walnę.... ![]() duszno mi się zrobiło we chwili, gorąco, ludzi pełno, ale musiałam kupić na jutro coś z mięs, za chwilę pani która podaje wędliny na cały głos ,,proszę panią w ciąży z końca kolejki przejść bliżej do lodówek, panią pierwszą obsłużymy, jak szłam to ludzie chcieli mnie zjeść wzrokiem.... Usłyszałam jak jakiś facet mówi... przecież ciąża to nie choroba, a ekspedientka do niego.... a był pan kiedyś w ciąży, że teraz na głos się tak wypowiada? I nastała cisza ![]() Ja to nie wiem... taka znieczulica w ludziach jest, że szok, stanie jadna przekupa z drugą i po pięć plasterków wybierają, a to tego, a to tego. A ciężarna to najlepiej jakby w domu siedziała i nigdzie nie wychodziła. |
![]() ![]() |
![]() |
#1853 | |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() A ja dziś znów sama. TŻ pojechał łóżeczko zeszlifować i samochód wyprać i umyć, więc pewnie koło 3 dopiero wróci. A ja wczoraj gdzieś przeczytałam, że w 31 tc powinno się już mieć torbę do szpitala spakowaną i tak sobie to wkręciłam, że śniło mi się, że rodzę. Ale, że słabe skurcze mam i mi podali okscytocyne i miałam takie skurcze, że masakra. I płakałam, że to za wcześnie. Ech nie ma to jak się nakręcić;d Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1854 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny teraz wszedzie taka znieczulica, nie patrza czy ciaza, czy niepelnosprawnosc czy ktos ledwo stoi, kazdy mysli o swoim tylku... Jeszcze glupie komentarze, ja jak bylam u rodzicow to pojechalam do dentysty, chcialam sie zamienic z mezem na miejsca zeby on poszukal miejsca parkingowego a ja chcialam isc na wizyte zeby sie nie spoznic to jakis facet zaczal sie rzucac do mojego Ł ze stajemy sobie jak pod stodola itd a to ja kierowalam, stanelam nie zawadzajac nikomu, i sie wscieklam i zaczelam soe z nim klocic, chcial policje wzywac nie wiadomo co jeszcze... Idiota... A czepil sie nas bo mial nerwa ze w psie odchody na spacerze wjechal wozkiem, a ze zobaczyl ze mlodzi to chcial sie wyladowac... Ale jak pozniej maz przyszedl do poczekalni to zaraz mi mowil ze nie powinnam sie tak denerwowac, ze jestem teraz cala w plamy z nerwow ze malenstwo to czuje itd, ale wez sie nie zdenerwuj jak tacy idioci chodza po tym swiecie... I sie trafia na nich jak nie na ulicy to w sklepie...
---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- U nas dzis zlot motocyklowy... Chyba pokazy i parada sie zaczyna bo taki halas ze to masakra... I tradycji stalo sie zadosc, pada deszcz :-D |
![]() ![]() |
![]() |
#1855 |
Zadomowienie
|
belleza,martulka,masakra z tymi marketami i przychodniami,ostatnio bylam z dzieckiem u lekarza to 1,5godz zcekalismya widzialy ze jestem w zaawansowanej,u ans to jzu specjalnie rozpinam plaszcz czy kurtke coby nie bylo watpliwosci,panowie to jeszcze ale niektore babska to celowo marudza przy kasie ....
na prawde nie wiem skad w ludziach tyle goryczy i zlosliwosci..
watek scrapkowy:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=765045 wątek decoupage:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=714593&page=7 mój raczkujący blog:http://niebieskainspiracja.blogspot.com Edytowane przez beatrix28 Czas edycji: 2015-05-23 o 13:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#1856 |
Zadomowienie
|
Ciekawa jestem czy ta znieczulica zwiazana jest z naszym narodem xzy w innych krajach jest tak samo... przyznam szczerze ze 2 razy sie zapytalam u dentysty czy mnie przepuszcza ludzie w kolejce bo było opoznienie godzinne i na szczęście zawsze trafiłam na facetów i nie bylo problemu. Niestety sami z siebie ludzie rzadko wykazują sie empatia.
Ja juz teraz wiem ze zawsze bede przepuszczać kobiety w ciąży i z malymi dziecmi bo wiem jak ciężko jest stac w kolejce. A ci chamscy niech sie pocaluja, karma wraca ![]() A teraz z milszych rzeczy kupilismy dzis wozek, tzn zamowilismy i będzie za 2 tyg. Wahalismy sie miedzy bebetto vulcano i holland i ostatecznie wybraliśmy vulcano bo holland zostal zdyskwalifikowany tylko ze wzgledu na kosz. No nie podobał mi sie taki zapinany ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1857 | |
Zakorzenienie
|
Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
Cytat:
Gratuluje wyboru wózka ![]() Czyli fura dla malenstwa juz jest hihi ![]() Tez mamy fotelik maxi cosi ![]() --- U nas dzis totalne lenistwo, posprzatalam, odebrałam juniora ze szkoły, małe zakupy no i miałam sie zabrać za obiad ale TŻ zadzwonił, ze dzis bedzie wczesniej z pracy i po drodze przywiezie cos z kfc lub mc ![]() ![]() Aha... Juniora dorwała gorączka, mnie tez cos bierze ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Synuś i Córcia ![]() Edytowane przez roxana_lu Czas edycji: 2015-05-23 o 14:25 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1858 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratuluję wyboru ![]() A jaki kolor wybraliście? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1859 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Jestem tak zmęczona jakbym cały dzien ogródek przekopywała... ogarnęłam trochę dom, zrobiłam z teściową zakupy i posprzątałyśmy kościół bo nasza kolej była. Mam jeszcze do mycia podłogi ale nie chce mi się. Miałam w planach jechać z młodym na dni nysy na chwilę ale nie mam już siły. Beaciorq poważne zakupy za wami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1860 |
Zadomowienie
|
Belleza ines o taki
![]() http://www.sklepikdzieciecy.pl/image...rezentacja.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:57.