Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :) - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-22, 20:48   #1831
kasperka
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)

Cytat:
Napisane przez moniska139 Pokaż wiadomość
Jess oczywiście

Ja spadam bo może będzie COŚ
Nie ma próżnowania 😈👍🏻💣💣💣
kasperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 20:51   #1832
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniska139 Pokaż wiadomość
Ja spadam bo może będzie COŚ
Miłego wieczoru

Cytat:
Napisane przez Jess922 Pokaż wiadomość
ja mam na myśli te lody świderki z budki- takie jak nad morzem
ale takie zwykłe, które się nazywają świderki też lubię, ta śmietanka jest przepyszna
Aaaa, no chyba że ja mówiłam tylko o tych sklepowych
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 20:53   #1833
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

heroine a mój mąż też na nocki a ja w nocy z dwójeczką będę

jess taaa pewnie na piwko sie umówicie phi chyba na wspólne mleko.. matki karmiące

roxana opieka to by się do mnie dobrała jakbym na jedno pytanie dokładnie( 14 ) odp,że po położeniu dziecka mam ochotę wypuścić dymka i chlapnąc piwko żurawinowe
Stary 2015-05-22, 20:57   #1834
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ambiwalentna29 Pokaż wiadomość
No mój na szczęście nie wszystkie noce, ale jednak... Ty już masz doświadczenie z malutkim dzieckiem, a ja jestem zielona mój TŻ jest bardziej ogarnięty niż ja
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2015-05-22, 21:01   #1835
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
No mój na szczęście nie wszystkie noce, ale jednak... Ty już masz doświadczenie z malutkim dzieckiem, a ja jestem zielona mój TŻ jest bardziej ogarnięty niż ja
mój też nie wszystkie całe szczęście! dasz radę! ja też zostawałam z jednym małym bez doświadczenia- nie było tak źle. Szczerze to czasami do dziś się nie czuje bezpiecznie bez niego.. jak np mały chory albo coś > Jednak do wszytskiego idzie sie przyzwyczaic no ale wiadomo milej by było jakby był ktos obok w nocy w takich przypadkach
Stary 2015-05-22, 21:07   #1836
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
mój też nie wszystkie całe szczęście! dasz radę! ja też zostawałam z jednym małym bez doświadczenia- nie było tak źle. Szczerze to czasami do dziś się nie czuje bezpiecznie bez niego.. jak np mały chory albo coś > Jednak do wszytskiego idzie sie przyzwyczaic no ale wiadomo milej by było jakby był ktos obok w nocy w takich przypadkach
No oby oby... dobrze, że ten początkowy okres będzie ze mną to może się czegoś nauczę od Niego i będę wiedzieć co robić w razie choroby czy coś...
Stary 2015-05-22, 21:23   #1837
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
No oby oby... dobrze, że ten początkowy okres będzie ze mną to może się czegoś nauczę od Niego i będę wiedzieć co robić w razie choroby czy coś...
ja ogólnie też jestem niemile zamotana i zawsze się dziwiłam innym mamą jak sobie dają radę.. wiedzą jak robić itp.. Sama zobaczysz... instynkt matki tak podpowiada,że tego nie da się opisać!!! to przychodzi wraz z narodzinami dziecka i często to się wręcz czuje jak matka polka

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-05-22, 21:27   #1838
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
ja ogólnie też jestem niemile zamotana i zawsze się dziwiłam innym mamą jak sobie dają radę.. wiedzą jak robić itp.. Sama zobaczysz... instynkt matki tak podpowiada,że tego nie da się opisać!!! to przychodzi wraz z narodzinami dziecka i często to się wręcz czuje jak matka polka
No to mam nadzieję, że dostanę jakiegoś olśnienia dzisiaj oglądałam filmik jak należy przewijać dziecko
Stary 2015-05-22, 21:32   #1839
MsLullaby
Zakorzenienie

Potwierdzam słowa Ambi, wszystko samo przychodzi a inne rzeczy można się szybko nauczyć ja rodzac Bartka miałam do pomocy tylko tż który wiedział jeszcze mniej niż ja i sobie super poradziliśmy

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 05:22   #1840
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:

jess taaa pewnie na piwko sie umówicie phi chyba na wspólne mleko.. matki karmiące

roxana opieka to by się do mnie dobrała jakbym na jedno pytanie dokładnie( 14 ) odp,że po położeniu dziecka mam ochotę wypuścić dymka i chlapnąc piwko żurawinowe
Bezalkoholowe oczywiscie zlot jest w czerwcu wiec jeszcze nie karmiace
Witam się i zmykam dalej spac
Stary 2015-05-23, 06:12   #1841
martulka0991
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
Kochana wierze, ze wszytsko sie ułoży. Nie wiem nawet co Ci napisac bo nigdy nie byłam w takiej sytuacji, TŻ jest zawsze na miejscu pomimo, ze tez durnie pracuje godzinowo ale chyba bym nie dała rady na taka rozłąkę
Trzymam za Was mocno kciuki

Jak robisz taka zupę owocowa?[COLOR="Silver"]
Dzis odzie rozmawiac z szefem, zobaczymy co mu powie... Jesli sie zgodzi to do konca czerwca popracuje i pozniej chyba wyprowadzka. Sezon sie zaczyna wiec moze jakas prace szybko dorwie, a jak juz sie gdzies zaczepi to poszukamy lepszej.

Zupe owocowa robie szybko ;-) do zagotowanej wody z cukrem wrzucam owoce (wczoraj mialam mrozone, wypestkowane) i powstaje taki ala kompot, wsypuje drobniutki makaron lub wstazke, po kilku minutach zageszczam zupe smietana rozmieszana z maka, w razie potrzeby dosladzam. I gotowe ja ta zupe uwielbiam, smaki dziecinstwa babcia kiedys gotowala wisnianke i do tego osobno ziemniaczki ;-) z roznych owocow gotujemy, ale np jak dorzucisz jablka to robia sie jak taka pianka i czesto rozgotowuja.
A tak w ogole dzien dobry dzis chyba pojade do tesco, musze kupoc cos dla naszego malego chlopca...
martulka0991 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-23, 06:49   #1842
Mravka
Zadomowienie

Dzien dobry
Szaro-buroooo ide robic kolorowe sniadanie

Milego weekendu!
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski
Mravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 07:41   #1843
roxana_lu
Zakorzenienie

Dzien dobry
U nas tez brzydko dzisiaj na dworze, junior poszedł do szkoły na dzien sportu, TŻ zaraz do pracy jedzie...
Wczoraj junior u tesciowej chwile był, oczywiscie tak mnie podgrzała, ze do dzisiaj chodze wsciekla (a moze inaczej - dopiero dzisiaj sie nas tym zastanowiłam i wścieklam)...
Kicha, humor do niczego, TŻ nie ma, syf w domu, obiadu brak a ja wygladam jak siedem nieszczęść
Ide sie ogarnac cos bo juz o 11:00 musze juniora ze szkoły odebrac a w pizamie chodze...

Miłego dnia

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 08:30   #1844
natalia1011
Zadomowienie

Hej dziewczyny
Wczoraj na wieczor Was o jedzeniu i lodach wzielo, ja to przeczytalam i teraz siedze zasliniona i musze zebrac sie w sobie do sklepu po kaktusa ale najpierw skacze pic kawunie

Humor mam sredni, dobrze ze sie chociaz wysypiam i wstaje w nocy tylko raz

Ktoras miala bakterie w moczu? Bo ja jakies tam mam ale lekarz kazal brac tylko zurawit.

zaręczyny 14.07.2011 r.

ślub 30.08.2014 r.

"uparcie i skrycie, och życie kocham cie nad życie!"

http://s1.suwaczek.com/20140830580113.png
natalia1011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 08:37   #1845
sandeo
Zadomowienie

Dzień doberek
Natalia ja miałam bakterie. Gin kazał mi przez dwa tygodnie brać 2x1 witaminę C (dawka 200) zeby trochę zakwasić organizm i żurawit na noc
Stary 2015-05-23, 08:38   #1846
martulka0991
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez natalia1011 Pokaż wiadomość
Ktoras miala bakterie w moczu? Bo ja jakies tam mam ale lekarz kazal brac tylko zurawit.
Ja mam od poczatku nieliczne ilosci bakterii ale lekarz mowi ze to normalne w ciazy. Zawsze tylko pyta czy duzo pije wody mineralnej. A ja pije i to ile... Jakos mi smakuje bardziej woda niz napoj czy herbata... ;-) ostatnio pytal mnie czy badania robilam na czczo... Ja na to ze zawsze robie na czczo a on ze ok.
Stary 2015-05-23, 08:38   #1847
sandeo
Zadomowienie

W poniedziałek jadę sie badać do lab wiec zobaczymy czy pomogło
Stary 2015-05-23, 08:53   #1848
beaciorq
Zadomowienie

Czesc mamusie i ja sie witam w ten szaro bury poranek, taka pogode to ja lubie jest chlodno i da sie funkcjonować dzis planujemy jechac ogladac wózki takze moze cos wybierzemy bo juz chyba najwyższa pora sie tym zajac zycze wszystkim milej soboty
beaciorq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 08:58   #1849
kasperka
Zakorzenienie

Witam się i ja
31 tc dziś zaczynam
Wczoraj pisałyśmy o urlopach, a dziś rano wstałam i Tż się pyta kiedy nad morze jedziemy

Udanego weekendu dziewczyny
kasperka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-23, 09:39   #1850
Niespodziewajka25
Rozeznanie

Hej hej , dziś sobota więc od rana sprzątamy z TŻetem , na szczęscie juz koniec bo ledwo dycham

A na obiadek dziś pieczone udka , młode ziemniaczki i mizeria

Cytat:
Napisane przez martulka0991 Pokaż wiadomość
Ja ugotowalam zupe owocowa z czeresniami, truskawkami i drobniutkim makaronem a kanapeczki takie dobre, swiezutkie... Mmm...
Zupa owocowa , zmora mojego dzieciństwa .. ale co kto lubi

Cytat:
nosz KU** napisz ,że go wietrze mniej wysiłku niby mąż to robi ale jak jest w domu.. teraz cały tydzień ja .. i Wam powiem,że wymiekam już go kąpać Ledwo podniose żeby wyszedł z wanny i brzuch od razu się napina
Ja jak kąpę Adasia to już go nie dzwigam , pomagam mu po prostu wyjśc z wany wycieram i sam sie tranportuje do pokoju pod kołderkę . No ale moje Adasiątko starsze od Twojego synka wiec troche mi łatwiej ..

Cytat:
Napisane przez sandeo Pokaż wiadomość
I kaktusy tez mam! Opakowanie zbiorcze oczywiście juz nie mogę patrzeć na swoje dooooopskooo w lustrze ale co zrobić skoro zachcianki takie silne
Ja ostatnio spojrzałam na mój tył i się nadziwić nie mogłam ile mi tam wystaje .. Wreszcie mam prawdziwą kobiecą pupę

Siara mi się pojawiła . Dziś już jedna bluzka ''zalana'' ehh
Niespodziewajka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 10:11   #1851
MsLullaby
Zakorzenienie

Dzień dobry mi dziś słabo coś, tż w domu wiec mi lżej.
U nas dziś duszone żeberka z cebulką, ziemniaki i sałata ze śmietaną popołudniu idę po kapsułki i płyn dla dzieci i zacznę juz prac rzeczy maluszka. Jednak jutro shopping

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 10:52   #1852
belleza_ines
Wtajemniczenie

Witam prawda, szaro-buro....noo niestety.

Ja już po zakupach spożywczych... i oczywiście nie obyło się bez problemu w kolejce.
Byłam w lewiatanie, musiałam stanąć w ogromnej kolejce po mięso i wędliny... szłam z wózkiem wzdłuż nie kończącego sznura ludzi i oczywiście każdy pierwsze co na brzuch się gapi, jakbym jakaś trędowata była... stanęłam o stoję, byłam 18
jakiś wózek był przede mną kilka rzeczy w nim, a właściciela brak,
więc przeszłam dalej, a paniusia w szpilkach min 12cm podchodzi i mówi ,,ja przepraszam, ale byłam za tym panem tylko musiałam na chwilkę pójść po coś, żeby nie zapomnieć, ja do niej to niech pani stoi i pilnuje swojej kolejki, a nie łazi po całym sklepie!!!''
walnęła głupi uśmiech i wrąbała się przede mnie....
no myślałam, że walnę....
duszno mi się zrobiło we chwili, gorąco, ludzi pełno, ale musiałam kupić na jutro coś z mięs, za chwilę pani która podaje wędliny na cały głos ,,proszę panią w ciąży z końca kolejki przejść bliżej do lodówek, panią pierwszą obsłużymy, jak szłam to ludzie chcieli mnie zjeść wzrokiem....
Usłyszałam jak jakiś facet mówi... przecież ciąża to nie choroba, a ekspedientka do niego.... a był pan kiedyś w ciąży, że teraz na głos się tak wypowiada? I nastała cisza

Ja to nie wiem... taka znieczulica w ludziach jest, że szok, stanie jadna przekupa z drugą i po pięć plasterków wybierają, a to tego, a to tego.
A ciężarna to najlepiej jakby w domu siedziała i nigdzie nie wychodziła.
belleza_ines jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 11:09   #1853
Mirabelka_90
Zadomowienie

Dzień dobry
A ja dziś znów sama. TŻ pojechał łóżeczko zeszlifować i samochód wyprać i umyć, więc pewnie koło 3 dopiero wróci. A ja wczoraj gdzieś przeczytałam, że w 31 tc powinno się już mieć torbę do szpitala spakowaną i tak sobie to wkręciłam, że śniło mi się, że rodzę. Ale, że słabe skurcze mam i mi podali okscytocyne i miałam takie skurcze, że masakra. I płakałam, że to za wcześnie. Ech nie ma to jak się nakręcić;d
Cytat:
Napisane przez belleza_ines Pokaż wiadomość
Witam prawda, szaro-buro....noo niestety.

Ja już po zakupach spożywczych... i oczywiście nie obyło się bez problemu w kolejce.
Byłam w lewiatanie, musiałam stanąć w ogromnej kolejce po mięso i wędliny... szłam z wózkiem wzdłuż nie kończącego sznura ludzi i oczywiście każdy pierwsze co na brzuch się gapi, jakbym jakaś trędowata była... stanęłam o stoję, byłam 18
jakiś wózek był przede mną kilka rzeczy w nim, a właściciela brak,
więc przeszłam dalej, a paniusia w szpilkach min 12cm podchodzi i mówi ,,ja przepraszam, ale byłam za tym panem tylko musiałam na chwilkę pójść po coś, żeby nie zapomnieć, ja do niej to niech pani stoi i pilnuje swojej kolejki, a nie łazi po całym sklepie!!!''
walnęła głupi uśmiech i wrąbała się przede mnie....
no myślałam, że walnę....
duszno mi się zrobiło we chwili, gorąco, ludzi pełno, ale musiałam kupić na jutro coś z mięs, za chwilę pani która podaje wędliny na cały głos ,,proszę panią w ciąży z końca kolejki przejść bliżej do lodówek, panią pierwszą obsłużymy, jak szłam to ludzie chcieli mnie zjeść wzrokiem....
Usłyszałam jak jakiś facet mówi... przecież ciąża to nie choroba, a ekspedientka do niego.... a był pan kiedyś w ciąży, że teraz na głos się tak wypowiada? I nastała cisza

Ja to nie wiem... taka znieczulica w ludziach jest, że szok, stanie jadna przekupa z drugą i po pięć plasterków wybierają, a to tego, a to tego.
A ciężarna to najlepiej jakby w domu siedziała i nigdzie nie wychodziła.
Uwielbiam ten tekst :ciąża to nie choroba. Aż się we mnie gotuje jak to słyszę. A ludzie to są po prostu okropnie wredni.. Fajnie, że ekspedientka Cię zawołała. A ludzie tacy są, że lubią sobie pogadać. Ja zawsze wpuszczałam ciężarne przed siebie i też się nasłuchałam przez to nie raz. Ale solidarność jajników musi być;d
Mirabelka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 12:53   #1854
martulka0991
Zadomowienie

Dziewczyny teraz wszedzie taka znieczulica, nie patrza czy ciaza, czy niepelnosprawnosc czy ktos ledwo stoi, kazdy mysli o swoim tylku... Jeszcze glupie komentarze, ja jak bylam u rodzicow to pojechalam do dentysty, chcialam sie zamienic z mezem na miejsca zeby on poszukal miejsca parkingowego a ja chcialam isc na wizyte zeby sie nie spoznic to jakis facet zaczal sie rzucac do mojego Ł ze stajemy sobie jak pod stodola itd a to ja kierowalam, stanelam nie zawadzajac nikomu, i sie wscieklam i zaczelam soe z nim klocic, chcial policje wzywac nie wiadomo co jeszcze... Idiota... A czepil sie nas bo mial nerwa ze w psie odchody na spacerze wjechal wozkiem, a ze zobaczyl ze mlodzi to chcial sie wyladowac... Ale jak pozniej maz przyszedl do poczekalni to zaraz mi mowil ze nie powinnam sie tak denerwowac, ze jestem teraz cala w plamy z nerwow ze malenstwo to czuje itd, ale wez sie nie zdenerwuj jak tacy idioci chodza po tym swiecie... I sie trafia na nich jak nie na ulicy to w sklepie...

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

U nas dzis zlot motocyklowy... Chyba pokazy i parada sie zaczyna bo taki halas ze to masakra... I tradycji stalo sie zadosc, pada deszcz :-D
Stary 2015-05-23, 13:26   #1855
beatrix28
Zadomowienie

belleza,martulka,masakra z tymi marketami i przychodniami,ostatnio bylam z dzieckiem u lekarza to 1,5godz zcekalismya widzialy ze jestem w zaawansowanej,u ans to jzu specjalnie rozpinam plaszcz czy kurtke coby nie bylo watpliwosci,panowie to jeszcze ale niektore babska to celowo marudza przy kasie ....
na prawde nie wiem skad w ludziach tyle goryczy i zlosliwosci..

Edytowane przez beatrix28
Czas edycji: 2015-05-23 o 13:28
beatrix28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 14:06   #1856
beaciorq
Zadomowienie

Ciekawa jestem czy ta znieczulica zwiazana jest z naszym narodem xzy w innych krajach jest tak samo... przyznam szczerze ze 2 razy sie zapytalam u dentysty czy mnie przepuszcza ludzie w kolejce bo było opoznienie godzinne i na szczęście zawsze trafiłam na facetów i nie bylo problemu. Niestety sami z siebie ludzie rzadko wykazują sie empatia.

Ja juz teraz wiem ze zawsze bede przepuszczać kobiety w ciąży i z malymi dziecmi bo wiem jak ciężko jest stac w kolejce. A ci chamscy niech sie pocaluja, karma wraca )

A teraz z milszych rzeczy kupilismy dzis wozek, tzn zamowilismy i będzie za 2 tyg. Wahalismy sie miedzy bebetto vulcano i holland i ostatecznie wybraliśmy vulcano bo holland zostal zdyskwalifikowany tylko ze wzgledu na kosz. No nie podobał mi sie taki zapinany do tego fotelik maxi cosi
Stary 2015-05-23, 14:23   #1857
roxana_lu
Zakorzenienie

Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)

Cytat:
Napisane przez beaciorq Pokaż wiadomość
Ciekawa jestem czy ta znieczulica zwiazana jest z naszym narodem xzy w innych krajach jest tak samo... przyznam szczerze ze 2 razy sie zapytalam u dentysty czy mnie przepuszcza ludzie w kolejce bo było opoznienie godzinne i na szczęście zawsze trafiłam na facetów i nie bylo problemu. Niestety sami z siebie ludzie rzadko wykazują sie empatia.

Ja juz teraz wiem ze zawsze bede przepuszczać kobiety w ciąży i z malymi dziecmi bo wiem jak ciężko jest stac w kolejce. A ci chamscy niech sie pocaluja, karma wraca )

A teraz z milszych rzeczy kupilismy dzis wozek, tzn zamowilismy i będzie za 2 tyg. Wahalismy sie miedzy bebetto vulcano i holland i ostatecznie wybraliśmy vulcano bo holland zostal zdyskwalifikowany tylko ze wzgledu na kosz. No nie podobał mi sie taki zapinany do tego fotelik maxi cosi

Gratuluje wyboru wózka
Czyli fura dla malenstwa juz jest hihi
Tez mamy fotelik maxi cosi

---
U nas dzis totalne lenistwo, posprzatalam, odebrałam juniora ze szkoły, małe zakupy no i miałam sie zabrać za obiad ale TŻ zadzwonił, ze dzis bedzie wczesniej z pracy i po drodze przywiezie cos z kfc lub mc nie koniecznie mam na to ochote ale mimo wszystko wygrywa to z moim dzisiejszym lenistwem
Aha... Juniora dorwała gorączka, mnie tez cos bierze

Synuś i Córcia

Edytowane przez roxana_lu
Czas edycji: 2015-05-23 o 14:25
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-05-23, 15:07   #1858
belleza_ines
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez beaciorq Pokaż wiadomość

Gratuluję wyboru ja nadal jestem nie zdecydowana :/
A jaki kolor wybraliście?
belleza_ines jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 15:39   #1859
moniska139
Zadomowienie

Hej
Jestem tak zmęczona jakbym cały dzien ogródek przekopywała... ogarnęłam trochę dom, zrobiłam z teściową zakupy i posprzątałyśmy kościół bo nasza kolej była. Mam jeszcze do mycia podłogi ale nie chce mi się.
Miałam w planach jechać z młodym na dni nysy na chwilę ale nie mam już siły.
Beaciorq poważne zakupy za wami
moniska139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 15:52   #1860
beaciorq
Zadomowienie

Belleza ines o taki
http://www.sklepikdzieciecy.pl/image...rezentacja.jpg
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości