Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VII - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-10, 12:27   #3061
oczarowana
Zadomowienie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VII

Cytat:
Napisane przez aakkzzii Pokaż wiadomość
Celulit spojrz

Widzialyscie kiedys cos takiego ?? Od stop do glow taka jestem !!! Ja mam w sobie z 10 kilo wody nadmiaru moge sie zalozyc bo nigdy nie mialan celulitu kumacie to co ja mam ? Powinnam sie powiesić za jaja chyba
Iza moje giry też tak wyglądają,też mam cichą nadzieję,że co najmniej połowa z tego co przytyło mi się to woda i że zejdzie zaraz po porodzie.
Ja mam takie coś też na plecach,w górnej cześci-takie buły mi się porobiły na łopatkach i po bokach,no i w gębe trochę poszło. Wgl wyglądam tak mega ujowo dziś,włosy są ze mną i zabiegami niekompatybilne-ułożyć sie nie dają,wyglądam jakbym ileś nocy nie spała i była najbardziej zaniedbaną laską w ciaży na osiedlu. Blond mi jakoś zżółkł,nie pomagają płukanki,kładzenie innych blondów-nie wiem moze to przez hormony? wqu się przez to,idę niedługo do rossmanna,kupuje co trzeba,przyciemniam sie na jasny brąz a na dniach zrobię moje ukochane ombre. Może mi to humor poprawi i cera sie bedzie lepiej prezentować bo teraz w żółtym blondzie z rozpiżdżoną czupryną i zmęczoną,zestresowaną mordą wyglądam jak samo zuoooooooo.

Kissmmisiu zazdroszcze takich cudów na pazurach i długości-są piękne! Ja raczkuję w tej dziedzinie,coś tam mi wychodzi podobnego jak u aakkzzii ale są u mnie dwa ALE:
1- z racji mojego zawodu w pracy nie mogam mieć takich paznokci i długich tym bardziej(wychodzących poza opuszek) bo prawie co dziennie masowałam pacjentów
2- jak nałożę lakier (a testowałam już ich wiele) i zrobie sobie cuda na kiju na nich to dzień,dwa po pomalowaniu paznokci mam takie dziwne uczucie jakby mi się paznokcie dusiły z...braku tlenu (wiem chore porównanie,ale tak je czuję i strasznie to jest dla mnie niekomfortowe. wmawiam sobie,że to w moim łbie sie dzieje a nie w realu).

BYłam z psami na długim spacerze,zaczoł padać deszcz,meszka mnie u........ła w prawe ucho.Swędzi,spuchło i boli
oczarowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-10, 12:30   #3062
meryy82
Zakorzenienie

Cytat:
A mowilam Michałowi weź te pieguski do pracy bo zjem je cale z herbatą.

I co

Nie wziol ... a one są już u mnie w brzuszku. Wszystkie .....

Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
hihihi, złośliwe są te Michały

Cytat:
Najfajniejszy gadżet jezeli chodzi o ciążę to wózek
Juz nie moge sie doczekac aż wsasze do niego bejbika

przypomniałaś mi, że do wyprania mam jeszcze wózek

w ogóle stresujecie mnie tym, że już pierzecie i prasujecie.
Na razie posegregowałam rzeczy, daje sobie teraz tydzień odpoczynku gorzej jak przyjdzie materacyk (a może przyjść w poniedziałek), bo rzeczy do prania powkładałam do łóżeczka.
zresztą muszę też poczekać, aż chłopaki poprzestawiają meble, a ja dorobię się nowego żelazka i nowej deski do prasowania
meryy82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-10, 12:30   #3063
olkma
Raczkowanie

Macie czasem takie myśli, że nie dacie rady...
Ja się boje, że bede mieć baby blues albo i gorzej, że dziecko bedzie ciągle budzić sie w nocy ( jak jego brat, od urodzenia do 3 roku nie miałam ani jednej nocy przespanej, a do roku potrafił budzić się dosłowanie co 15min w nocy! )
Nachodzą mnie jakieś glupie myśli od tygodnia, że nie dam rady ;(
Stary 2015-07-10, 12:32   #3064
meryy82
Zakorzenienie

dobra mykam, bo mam trochę rzeczy do załatwienia i znowu czeka mnie bieganie po mieście

miłego dnia
meryy82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-10, 12:36   #3065
truskafffka91
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez olkma Pokaż wiadomość
Ja się boje, że bede mieć baby blues albo i gorzej, że dziecko bedzie ciągle budzić sie w nocy ( jak jego brat, od urodzenia do 3 roku nie miałam ani jednej nocy przespanej, a do roku potrafił budzić się dosłowanie co 15min w nocy! )
Ja tak mam. Zreszta zawsze się niczym nie przejmowałam, a w ciąży cały czas płacze z byłe powodu. Tż mnie przytula, tłumaczy, rozwesela.

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Cytat:
Napisane przez meryy82 Pokaż wiadomość
hihihi, złośliwe są te Michały

przypomniałaś mi, że do wyprania mam jeszcze wózek

w ogóle stresujecie mnie tym, że już pierzecie i prasujecie.
Na razie posegregowałam rzeczy, daje sobie teraz tydzień odpoczynku gorzej jak przyjdzie materacyk (a może przyjść w poniedziałek), bo rzeczy do prania powkładałam do łóżeczka.
zresztą muszę też poczekać, aż chłopaki poprzestawiają meble, a ja dorobię się nowego żelazka i nowej deski do prasowania
Z tym prasowanie ubranek to jest tak, że wygląda, że jest baaardzo dużo, a jak już konczysz prasować to Ci szkoda, że jest tak mało.
truskafffka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-10, 12:37   #3066
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się bardziej boję tego, że teraz lubię poleżeć, mogę coś odłożyć na później, a z dzieckiem tak nie będzie. Nie ma, że nie chce mi się zrobić prania i zrobię jutro, albo nie wyparzę butelki czy nie ściągnę mleka. Muszę to zrobić i już.
No i jak Mała będzie chorować boję się, że będę wpadać w panikę.

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-10, 12:39   #3067
olkma
Raczkowanie

Ide robić pomidorówke
Stary 2015-07-10, 12:42   #3068
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

Cytat:
Ide robić pomidorówke
Slinie sie !! Moja ulubiona zupa !!!!

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Cytat:
Ja cały czas informuje mojego tz ile zostalo do konca i czy jest na to gotowy . Na co on odpiwiada mi bardzo stanowczo TAK
To mnie trzyma przy zyciu

wymianki
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1112886
aakkzzii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-10, 12:43   #3069
ridja devojka
Zakorzenienie

Jak to jest z tymi ręcznikami, dziecko musi mieć swoje bo one są jakieś delikatniejsze czy coś? Czy kupuje się bo są po prostu ładne i dziecięce i mają kapturki?
Stary 2015-07-10, 12:47   #3070
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
Jak to jest z tymi ręcznikami, dziecko musi mieć swoje bo one są jakieś delikatniejsze czy coś? Czy kupuje się bo są po prostu ładne i dziecięce i mają kapturki?
Ja nie kupuje ręcznika bo mam ich masee.

wymianki
Stary 2015-07-10, 12:48   #3071
truskafffka91
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja nie kupuje ręcznika bo mam ich masee.

A ja mam dwa ręczniki z kapturkiem. Jeden dostałam ( taaaaki mięciuuutki), a drugi kupiłam.

I powiem szczerze, że to jest mega wygodne rozwiązanie dla rodziców.
Stary 2015-07-10, 12:49   #3072
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

Ten kaptur ?

wymianki
Stary 2015-07-10, 12:55   #3073
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez truskafffka91 Pokaż wiadomość
Ja chyba skurcze przepowiadające mam, ale w........ łydkach....
Okropne, złapały mnie już parę razy. Ciekawe jak się mają skurcze w łydkach do skurczu porodowego...
Cytat:
Napisane przez oczarowana Pokaż wiadomość
2- jak nałożę lakier (a testowałam już ich wiele) i zrobie sobie cuda na kiju na nich to dzień,dwa po pomalowaniu paznokci mam takie dziwne uczucie jakby mi się paznokcie dusiły z...braku tlenu (wiem chore porównanie,ale tak je czuję i strasznie to jest dla mnie niekomfortowe. wmawiam sobie,że to w moim łbie sie dzieje a nie w realu).
Też tak mam po lakierach. No i na pewno to nie jest tylko w Twojej głowie, jednak skóra pod paznokciami oddycha. Tylko wydaje mi się że do tego też się człowiek przyzwyczaja jak często ma coś na paznokciach. A jak raz od wielkiego dzwonu to czujesz bardziej.
Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Ja się bardziej boję tego, że teraz lubię poleżeć, mogę coś odłożyć na później, a z dzieckiem tak nie będzie. Nie ma, że nie chce mi się zrobić prania i zrobię jutro, albo nie wyparzę butelki czy nie ściągnę mleka. Muszę to zrobić i już.
No i jak Mała będzie chorować boję się, że będę wpadać w panikę.

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Oooo tak ja też się tego najbardziej boję. Że nie można czegoś zrobić później czy sobie klapnąć na odpoczynek jak się ma ochotę.
Cytat:
Na pewno wygodniejsze są z tym kapturem, ja jeden kupiłam a tak to będę normalnymi wycierać. Filozofii tu chyba żadnej nie ma.
Stary 2015-07-10, 12:58   #3074
truskafffka91
Wtajemniczenie

Cytat:
Ten kaptur ?

Taaak, ja mam z "rzepami'.
Popatrz.i

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
Okropne, złapały mnie już parę razy. Ciekawe jak się mają skurcze w łydkach do skurczu porodowego...
No właśnie, bo ja już " wymiękam" przy tych łudkowych skurczach, a co powiedzieć jak będą normalne....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1436525805775.jpg (33,1 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1436525818704.jpg (42,7 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1436525832800.jpg (34,3 KB, 4 załadowań)
Stary 2015-07-10, 13:03   #3075
oczarowana
Zadomowienie

Cytat:
Może to idiotycznie zabrzmi ale ja się boję również tego co Ty. Lubię być wyspaną. Nienawidzę budzić się i mieć sen na raty. Ja nie wyspana= mix wściekłej osy z muchą tse tse w dodatku obiema chorymi na BSE (chorobę wściekłych krów) Mam tego pecha,że mam płytki sen i w dodatku nie zasnę nie mając ciszy,zaciemnionego pomieszczenia,spokoju. Dlatego tego się obawiam najbardziej,że z niedoboru/braku snu- psychicznie eksploduję niczym reaktor czarnobylski i rozbłysnę na niebie niczym meteoryt nad Czelabińskiem...
oczarowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-10, 13:16   #3076
olkma
Raczkowanie

Cytat:
Może to idiotycznie zabrzmi ale ja się boję również tego co Ty. Lubię być wyspaną. Nienawidzę budzić się i mieć sen na raty. Ja nie wyspana= mix wściekłej osy z muchą tse tse w dodatku obiema chorymi na BSE (chorobę wściekłych krów) Mam tego pecha,że mam płytki sen i w dodatku nie zasnę nie mając ciszy,zaciemnionego pomieszczenia,spokoju. Dlatego tego się obawiam najbardziej,że z niedoboru/braku snu- psychicznie eksploduję niczym reaktor czarnobylski i rozbłysnę na niebie niczym meteoryt nad Czelabińskiem...
Ja też niewyspana a jeszcze niedaj boże głodna = lepiej nie podchodz bez kija. Mam nadzieje, że z drugim bedzie łatwiej, przede wszystkim ze snem.
Dodam, że w wieku 3 miesięcy wyszły mu już dwie jedynki, do tego miał kolki od początku... Mówie wam noce masakryczne, zreszta dnie nie wiele lepsze. W domu płacz, na spacerze płacz, u rodziny i znajomych płacz coś strasznego, nie wiem jak to przetrwałam...
Stary 2015-07-10, 13:21   #3077
owieczkaa
Zakorzenienie

Dla mnie też sen jest mega ważny. Raz w życiu nie przespałam nocy jak byłam w dlugiej podróży z wieloma przesiadkami i byłam chora przez 3 dni...

Dzisiaj mnie strasznie nosi, śniło mi sie ze bieglam po lesie i było tak super... Poszlabym na siłownię, poruszała się tak mega intensywnie.
Stary 2015-07-10, 13:25   #3078
mysza007
Zakorzenienie

Witajcie

Boze, jak ja sie w...łam!
Teściowa zaprosiła sobie na naszą rocznicę ślubu gości, 12 osób, ona robi impreze. My oczywiście mamy być, nie pytała nas oczywiście o zdanie. Dzisiaj moja matka zadzwonila i powiedziała, ze do teściowej moze pójdzie, ale ona i tak przyjezdza do nas.
Niemal mnie szlag trafi, tętno znowu od nerwów mam wysokie. Każdy sobie robi co chce, a ty sie człowieku wszystkim dopasowuj, jeszcze będąc w ciązy i mając problemy z pulsem.
Mam gdzieś tę jutrzejszą imprezę. Sami sobie będą świętować.

mysza007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-10, 13:28   #3079
fatal21
Wtajemniczenie

Olkma u mnie 1 a może i 2 rok tak wygladal

Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Stary 2015-07-10, 13:30   #3080
ridja devojka
Zakorzenienie

Cytat:
Też się boję. Niewyspania, zmęczenia, bałaganu, nerwówki... boję się, że będziemy się kłócić z mężem, że przestaniemy być parą a będziemy jedynie rodzicami. Że będziemy jeść byle co i byle kiedy, wszystko odkładać na potem. Wiem, że większość z tych rzeczy zależy od nas - no ale boję się.
Stary 2015-07-10, 13:42   #3081
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Też się boję. Niewyspania, zmęczenia, bałaganu, nerwówki... boję się, że będziemy się kłócić z mężem, że przestaniemy być parą a będziemy jedynie rodzicami. Że będziemy jeść byle co i byle kiedy, wszystko odkładać na potem. Wiem, że większość z tych rzeczy zależy od nas - no ale boję się.
Najwięcej zależy od dziecka a nie od was. Nawet idealna para przygotowana na wszystko nie wytrzyma jak dziecko jest mega wrażliwe i kolkowe. A jeszcze dorzuć zęby albo alergie i zestaw pod tytułem kryzys małżeński gotowy.
Stary 2015-07-10, 13:48   #3082
olkma
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
Olkma u mnie 1 a może i 2 rok tak wygladal

I jak dałaś rade tyle czasu?
Ja nie wiem naprawdę jak to zniosłam!
Teraz nie dalabym rady chyba, tym bardziej ze mam starszaka już 5 letniego i duzo wiecej obowiazkow ( wtedy mieszkalismy jeszcze z mama ).
Stary 2015-07-10, 13:50   #3083
fatal21
Wtajemniczenie

A miałam wyjście?dodam ze mała miała 7 mcy jak wróciła do pracy a 10 jak kończyła mgr.pisanie to był hardcore.mam teściową na miejscu i dużo pomagała ale kółek calidobowych nie życzę nikomu

Stary 2015-07-10, 13:55   #3084
loudres
Zadomowienie

Cytat:
Ja też niewyspana a jeszcze niedaj boże głodna = lepiej nie podchodz bez kija. Mam nadzieje, że z drugim bedzie łatwiej, przede wszystkim ze snem.
Dodam, że w wieku 3 miesięcy wyszły mu już dwie jedynki, do tego miał kolki od początku... Mówie wam noce masakryczne, zreszta dnie nie wiele lepsze. W domu płacz, na spacerze płacz, u rodziny i znajomych płacz coś strasznego, nie wiem jak to przetrwałam...
Ja miałam tak przez 3 msc. Ciągle ryk.. później dostałam cudowny lek na kolkę i mały puszczał baki jak ojciec ale żadnej kolki. później miałam problem tylko przy odstawieniu smoczka w 7 msc. Z zębami tylko raz gorączkowal. Nie mogę więc tak strasznie narzekać

Cytat:
Napisane przez mysza007 Pokaż wiadomość
Witajcie

Boze, jak ja sie w...łam!
Teściowa zaprosiła sobie na naszą rocznicę ślubu gości, 12 osób, ona robi impreze. My oczywiście mamy być, nie pytała nas oczywiście o zdanie. Dzisiaj moja matka zadzwonila i powiedziała, ze do teściowej moze pójdzie, ale ona i tak przyjezdza do nas.
Niemal mnie szlag trafi, tętno znowu od nerwów mam wysokie. Każdy sobie robi co chce, a ty sie człowieku wszystkim dopasowuj, jeszcze będąc w ciązy i mając problemy z pulsem.
Mam gdzieś tę jutrzejszą imprezę. Sami sobie będą świętować.
A może teściowa wcale nie chciała zrobić ci na złość. Tylko właśnie przyjemność. Przecież nie każe co noc przygotowywać macie poprostu być? ! Tak?! Nie widzę nic w tym złego, a nawet bym się ucieszyła ze pamięta i chce coś przyrządzić. Przecież nie musicie pić całą noc..?!

Oj chyba czasem same siebie nakręca cie
loudres jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-10, 14:19   #3085
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Jutro chyba zamówimy wózek z fotelikiem. Znalazłam już ten wózek najtaniej jak się dało, ale w tym sklepie internetowym fotelik jest tylko w 3 kolorach do wyboru... no niby to nie jest najważniejsze, ale jak mam dopłacać i zamawiać gdzie indziej tylko z powodu koloru to muszę to przemyśleć robię risercz, nie mogę się doczekać!
Nam się udało kupić wszystko w kolorze ale jak masz na tym sporo zaoszczędzić do pewnie sama bym się nie wahała
Cytat:
A magnez bierzesz? Ja odkąd łykam magnez ro brzuch mi nie twardnieje.
Cytat:
Iza moje giry też tak wyglądają,też mam cichą nadzieję,że co najmniej połowa z tego co przytyło mi się to woda i że zejdzie zaraz po porodzie.
Ja mam takie coś też na plecach,w górnej cześci-takie buły mi się porobiły na łopatkach i po bokach,no i w gębe trochę poszło. Wgl wyglądam tak mega ujowo dziś,włosy są ze mną i zabiegami niekompatybilne-ułożyć sie nie dają,wyglądam jakbym ileś nocy nie spała i była najbardziej zaniedbaną laską w ciaży na osiedlu. Blond mi jakoś zżółkł,nie pomagają płukanki,kładzenie innych blondów-nie wiem moze to przez hormony? wqu się przez to,idę niedługo do rossmanna,kupuje co trzeba,przyciemniam sie na jasny brąz a na dniach zrobię moje ukochane ombre. Może mi to humor poprawi i cera sie bedzie lepiej prezentować bo teraz w żółtym blondzie z rozpiżdżoną czupryną i zmęczoną,zestresowaną mordą wyglądam jak samo zuoooooooo.

Kissmmisiu zazdroszcze takich cudów na pazurach i długości-są piękne! Ja raczkuję w tej dziedzinie,coś tam mi wychodzi podobnego jak u aakkzzii ale są u mnie dwa ALE:
1- z racji mojego zawodu w pracy nie mogam mieć takich paznokci i długich tym bardziej(wychodzących poza opuszek) bo prawie co dziennie masowałam pacjentów

BYłam z psami na długim spacerze,zaczoł padać deszcz,meszka mnie u........ła w prawe ucho.Swędzi,spuchło i boliala:
Oczarowana ja teraz i przez najbliższy rok szaleje z paznokciami bo w pracy nie mogę. Muszą być krótkie i w neutralnych kolorach. Najlepiej french. Chociaż przy dziecku takie długie to nie wygodne.

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Cytat:
Napisane przez loudres Pokaż wiadomość
Ja używam. Ale nie codziennie kupiłam jedno opakowanie i na zmianę z oliwką i balsamem. Lubie ten zapach i konsystencję

Bardzo ładne wozidelko!

Ja też mówiłam ze nie będę korzystać ze znieczulenia. Później beczalam żeby się szybciej wkluwali. Nie wiem czy to akurat przez znieczulenie ale przez jakiś czas bolał mnie kręgosłup. Minęło dość szybko.

Haha mnie też pytają i jak mowie ze we wrześniu to oczy jak 5zł bo Myślały ze juz niedługo. . Ale wszyscy bezapelacyjnie mówią ze ciąża mi służy o bardzo ładnie wyglądam. A wtedy to już jak paw się czuje i wybaczam ze mówi o wielkim brzuchu hihihi.

Tak to taka sieciowka z produktami do włosów, te same produkty co wciskają w sklepach fryzjerskich tylko w niższych cenach. Mają dużo produktów, i takie na których pracują fryzjerzy.
Bo chce kupić. I zastanawiam się jaka pojemność wybrać

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Przyszła mi kiecka z H&Mu i komplet dla młodego
Stary 2015-07-10, 14:32   #3086
Mediona
Zadomowienie

Witam sie w 30 tc..uffff. Udało mi sie was nadrobić. Ja kolejna noc źle przespana. Nie umiem zasnąć. No co jest. Jak spałam po 10 godzin tak teraz leże w łózku i ni hu hu nie umiem zasnąć.
Oglądałam ten filmik na fb no i co popłakałam sie A ja nigdy nie płacze . O ja, te hormony to mi szleją.
Cytat:
Napisane przez dirtyblack Pokaż wiadomość
ostatnio byla u mnie znajoma i od progu 'ojej przytylas na buzi i ramionach'. Myslalam, ze jej je.bne i poplacze sie jednoczesnie. przed ciaza duzo cwiczylam, z blizniakami mi nie woln to logiczne, ze rzezba spadla i inaczej cialo wyglada, ale moim zdaniem takich rzeczy sie nie mowi, tym bardziej, ze sama do szczuplych nie nalezy.
Co za beszczelny typ.
Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
Ja miałam wczoraj nieprzyjemny wieczór bo zaliczyłam upadek w domu. Potknęłam się o kabel i wywinęłam orła, leciałam na brzuch ale ostatecznie wylądowałam na łokciu i kolanie. Obserwowałam się cały wieczór i noc, ale wszystko wydaje się w porządku chociaż w pierwszej chwili na IP chciałam jechać, potem stwierdziłam że nie ma co robić afery jak nic nie boli, mały się rusza i jest wszystko jak zwykle.
Dobrze że nic sie nie stało. Taki upadek może być niebezpieczny.
Cytat:
Napisane przez jamalowa Pokaż wiadomość
Więcej tu zaglądam niż się udzielam bo po prostu brak mi czasu i jestem przeszczęśliwa bo nocami od tygodnia Was nadrabiałam!! CAŁE 101 stron i aktualnie skończyłam!!!

W poniedziałek byliśmy na badaniach, młody waży 1650/-+ 200 a od wczoraj jesteśmy w 31tygodniu

Wózek zamówiliśmy taki:
ma łatwy mechanizm wypinania gondoli i jest dość lekki

łóżeczko też już w sumie czeka tylko na kliknięcie "kup teraz"

Pochwalę się, że wczoraj wygrałam na rossnecie zestaw kosmetyków tołpy dla kobiet w ciąży i po porodzie i od razu humor powrócił!

Namieszałyście z tymi materacami z gryki i kurde zmieniłam zdanie i kupuję piankowy bo jednak troszkę się przestraszyłam...

Ze znieczulenia chciałabym nie korzystać i wolałabym gaz bo to chyba troszkę bezpieczniejsze...

Ktoś kiedy pytał o te kody z allegro czy trzeba kupować u jednego sprzedawcy za 100zł... OTÓŻ NIE! przetestowałam i wystarczy zrobić łączoną wpłatę

I w ogóle to piękne macie te brzuszki
Ja na swój nie narzekam bo nie jest rozlany tylko taki szpic śmieszny

Teraz juz na bieżąco będę czytać i jak będę miała coś do powiedzenia to będę się udzielać
Super wózek. I gratuluję zdrowego synka.
Cytat:
A mowilam Michałowi weź te pieguski do pracy bo zjem je cale z herbatą.

I co

Nie wziol ... a one są już u mnie w brzuszku. Wszystkie .....

Specjalnie to zrobił. Podpuścił cie.
Cytat:
Jutro chyba zamówimy wózek z fotelikiem. Znalazłam już ten wózek najtaniej jak się dało, ale w tym sklepie internetowym fotelik jest tylko w 3 kolorach do wyboru... no niby to nie jest najważniejsze, ale jak mam dopłacać i zamawiać gdzie indziej tylko z powodu koloru to muszę to przemyśleć robię risercz, nie mogę się doczekać!
Jak zamówisz to sie pochwal.
Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Powodzenia! My też jutro po wózek i fotelik jedziemy. Plus wanienka, materacyk i ręczniki i będzie wszystko
Szał zakupów. Daj znać czy wszystko kupiłaś.
Cytat:
hahah. Ja też
Cytat:
Slinie sie !! Moja ulubiona zupa !!!!

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Ja cały czas informuje mojego tz ile zostalo do konca i czy jest na to gotowy . Na co on odpiwiada mi bardzo stanowczo TAK
To mnie trzyma przy zyciu
dobre.
Cytat:
Ja mam 2 małe i 2 duże. @ sama kupiłam a 2 dostałam w prezencie.
Cytat:
Taaak, ja mam z "rzepami'.
Popatrz.i

No właśnie, bo ja już " wymiękam" przy tych łudkowych skurczach, a co powiedzieć jak będą normalne....
Ale fajny na rzepy. Nie widziałm takich
No ciekawe czy damy. Ja sobie tłumacze że dam rade tyle kobiet urodziło i udało im sie że ja też dam rade. Trzeba być twardym nie miętkim

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Cytat:
Napisane przez [COLOR=Silver

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------
[/COLOR]Przyszła mi kiecka z H&Mu i komplet dla młodego
Mam taki sam

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Któraś sie pytał o olejek Bio-Oil. Ja używam na zmiane z Palmersem. Ale pierwsze 4 msc tylko bio-oil używałam
19.09.2015 Mała Mi.
http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/21309
Mediona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-10, 14:47   #3087
Blondynka17
Zadomowienie

Cytat:
Mnie najbardziej wkurza jak każdy pyta sie kiedy rodze, ja mówie ze jeszcze z półtorej miesiąca to każdy mi odpowiada że myślał ze na dniach rodze... Że mam duży brzuch, przykro mi się robi, a ja później płacze mężowi że mam wielki brzuch ;(

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Mozecie podac linka do tych meteracy z robalami? Bo coś słyszałam, ale nie wiem dokladnie o co chodzi...
Wygoogluj sobie robaki w materacu. MammyDoriska na yt tez nagrywala film o tym.

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Stary 2015-07-10, 14:48   #3088
loudres
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
Nam się udało kupić wszystko w kolorze ale jak masz na tym sporo zaoszczędzić do pewnie sama bym się nie wahała

A magnez bierzesz? Ja odkąd łykam magnez ro brzuch mi nie twardnieje.

Oczarowana ja teraz i przez najbliższy rok szaleje z paznokciami bo w pracy nie mogę. Muszą być krótkie i w neutralnych kolorach. Najlepiej french. Chociaż przy dziecku takie długie to nie wygodne.

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Bo chce kupić. I zastanawiam się jaka pojemność wybrać

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Przyszła mi kiecka z H&Mu i komplet dla młodego
Ja mam ten malutki. Jest dość wydajny, tym bardziej ze stosuje go na zmianę.
loudres jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-10, 14:49   #3089
Blondynka17
Zadomowienie

Dzisiaj mam verwe jak bym pod dystrybutor sie podłączyła z rana ;-) posprzatalam 2 szafy ogarnęłam bajzel po remoncie jeszcze odkurze i finito 😊 za to na formu 100 postów do nadrobienia jeeeeenny lecicie jak szalone 😉

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Stary 2015-07-10, 14:52   #3090
truskafffka91
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mediona Pokaż wiadomość
Witam sie w 30 tc..uffff. Udało mi sie was nadrobić. Ja kolejna noc źle przespana. Nie umiem zasnąć. No co jest. Jak spałam po 10 godzin tak teraz leże w łózku i ni hu hu nie umiem zasnąć.
Oglądałam ten filmik na fb no i co popłakałam sie A ja nigdy nie płacze . O ja, te hormony to mi szleją.

Co za beszczelny typ.

Dobrze że nic sie nie stało. Taki upadek może być niebezpieczny.

Super wózek. I gratuluję zdrowego synka.

Specjalnie to zrobił. Podpuścił cie.

Jak zamówisz to sie pochwal.

Szał zakupów. Daj znać czy wszystko kupiłaś.

hahah. Ja też

dobre.

Ja mam 2 małe i 2 duże. @ sama kupiłam a 2 dostałam w prezencie.

Ale fajny na rzepy. Nie widziałm takich
No ciekawe czy damy. Ja sobie tłumacze że dam rade tyle kobiet urodziło i udało im sie że ja też dam rade. Trzeba być twardym nie miętkim

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Mam taki sam

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Któraś sie pytał o olejek Bio-Oil. Ja używam na zmiane z Palmersem. Ale pierwsze 4 msc tylko bio-oil używałam
Ja się pytałam, ale to było 2-3 części.

Dziewczyny, ja mam skurcze w udach! Nie tak bolące jak w łydkach, ale są. Chyba kupie ten magnez.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości