|
|
#31 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Życiowe rozterki
Elfir- gdzie wyczytalas te statystyki ? I skad te wnioski, uwazasz tak jak ja, ze to za wczesnie?
po kolei.. mam hobby. Uwielbiam czytac ksiazki psychologiczne i kryminaly. Zaglebiam sie w portrety psychologiczne i takie tam kocham spacery i podroze ale niestety.. brak kasy wlasnie na wypad w Pieniny lub Bieszczady . Ale jak sie zawezme to pojade nawet gdybym miala spac pod mostem
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Życiowe rozterki
Cytat:
Zainteresuj sie czyms co mozesz robic z ludzmi (nawet niekoniecznie z samymi facetami) np -fitness, joga, sztuki walki (nowe kolezanki, ktore maja braci, kolegow itp krąg znajomych sie poszerza i juz wieksza szansa poznania kogos) -wolontariat -lubisz czytac? Portale tematyczne dla ludzi o podobnych zainteresowaniach -podroze jesli lubisz-szukaj na portalach typu loter czy fly4free ludzie sie skrzykuja na wspolne podroze jak najmniejszym kosztem. Moj najfajniejszy okres w zyciu zaczal sie od tego, ze tydzien po tym jak facet mnie rzucil, zobaczylam w necie ogloszenie, ze ktos szuka osoby do wspolnego wyjazdu. Pojechalam sama za granice z obcym facetem w samochodzie. I to byla najlepsza spontaniczna decyzja w zyciu
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:41.

po kolei.. mam hobby. Uwielbiam czytac ksiazki psychologiczne i kryminaly. Zaglebiam sie w portrety psychologiczne i takie tam