|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 33 i 1/3 ;)
Iwonko płaszczyk piękny
Byłam oglądać u nas w Reserved i nie była zamszowych tylko zwykłe skórzane. Tak sobie nad nimi dumam
|
#1022 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() http://allegro.pl/item240440302_hit_...saszki_38.html zachorowalam chyba na nie
|
||
|
|
|
#1023 |
|
Zadomowienie
|
Beatko wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń
A ja właśnie wróciłam ze spacerku do banku... ale ciepło się zrobiło..... Dzisiaj w golfiku wyglądam zdecydowanie dziwnie
|
|
|
|
#1024 |
|
Zakorzenienie
|
Oreganko-no niestety jesteś zagrożeniem na drogach
![]() chyba musiałabyś na któregoś z rodziców załatwiać,ale nie wiem czy musi być współwłaścicielem czy nie ![]() faktycznie ciepło dzisiaj ciekawe czy Iwonka też w golfiku poleciała Navi-fajne te butki,ale ja bez przymierzenia też nie kupię |
|
|
|
#1025 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1026 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dziń dybry
Tnę: Cytat:
więc nie marudzić ![]() Dzis mam żakiet na sobie. Fotke pl znałam, ale aaaby sprzedać jest czaderskie Cytat:
![]() I pachnie skórką, a ja uwielbiam taki zapach w sklepach skórzanych kto lubi tak, jak ja? ![]() W Łodzi na szczęście dziś jest tylko szaro ale dość ciepło bo prawie 20 stopni i deszczu niet.Cytat:
![]() Sztruksowe miewam żakiety i spodnie No to będziemy się wymieniać namiarami na staniki ze średniej półki, bo w tej cenie, co Pingwinek to ja bym wolała nie kupować. Ale powiem Wam, że moja mama wczoraj się bez problemu poddała mojej stanikowej dominacji i obie stwierdziłyśmy, że mamy źle dobrane staniki, bo sa bułki pod pachami i nam się przesuwają, jak coś robimy, że miska spłaszcza itd. no i teraz obie szukamy z mniejszym obwodem i większymi miskami. A moja mama ma wymiary podobne do moich, więc problemu za dużego nie będzie ![]() No i Oreganko czekam na nazwę autka, ja mam aktualnie bzyczka i porszaka ![]() Do wąchania ![]() Cytat:
![]() Navi nie lubisz wąchać ? ![]() A brązu to ja też nie noszę mam tylko jedną sztruksową spódnicę na halce w kwiatki, kiedyś wklejałam brazową i teraz ten płaszczyk mnie, jako zimie nie bardzo jest w brązach, ale czarny sztruks mało fajnie się prezentuje ![]() Nie wybrzydzać mi tu ![]() Cytat:
ja czekam na wygraną w Totka ![]() No, może mała to by chciała tam cos kupić ![]() Cytat:
:kwiatek: ja też będę chodziła, choć brąz lubię średnio, ale do płaszcza mi pasuje |
||||||
|
|
|
#1027 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja sie chyba odwaze, bo mam 10 dni na zwrot/wymiane, wiec nie wyrzuce kaski w bloto ![]() Cytat:
ze ni by co, kobiety jakies niepelnosprytne, czy to taki przywilej za same trudy naszego marnego jestestwa? ![]() edit: Iwonko to dobrze, bo w golfie bys sie mogla zagotowac dzis ![]() to on skorzany jest nie zamszowy?? ![]() skore UWIELBIAM wąchac ![]() az mi tu zapachnialo |
|||
|
|
|
#1028 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja bym nie chciała żeby auto mnie zrujnowało Oreganko Cytat:
No i masz dziś Imieninki, okazja, jak znalazł Cytat:
Navi, czy Ty już chcesz w kozakach chodzić? ![]() Ja nie lubię takich obcasów, bo dla mnie one są nie wiadomo jakie albo bym je przedłużyła żeby były wysokie albo zrobiła taki oficerski ale kozaczki ładne, proste, klasyczne, tez takie lubię Cytat:
i w szyjkę mi ciepło i akurat się dziś ubrałam ![]() A wczoraj jeszcze mi się spodobała sukienka zimowa, taka z wełny zakładana na golfy i różne bluzki, wklejam linka: http://www.promod.co.uk/dresses/1960...8P5Z1STA3.html w necie ejst też wersja czarna, jak się kliknie na kółeczko z boku, ale w sklepie ta tylko była. W realu ciut ciemniejszy brąż i myslę, czy by nie kupić, bo do golfów pasuje |
||||
|
|
|
#1029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie chciałoby mi się tak latać na poczte, czekać na zwrot kaski nie wiadomo ile, ale jak Navi kupisz to daj nam znać i zdjęcia ![]() No on jest zamszowy, ale pachnie Golf mam cienki dzianinowy, ale w szyjke nie zimno A czemu navi mówisz, że brązu nie lubisz, skoro włoski masz brązowe? i czy w kreacji na Urodzinki Podrzutka nie byłaś w brązach?? ja nie lubię, bo blada cera i czarne włosy średnio sie zgrywają z kolorami ziemi
|
|
|
|
|
#1030 |
|
Zakorzenienie
|
Iwonko sliczna!
te obcasy tak raczej tez mi sie srednio podobaja, moglyby byc plaskie, ale co zrobic ![]() wlasnie tak mysle, ze za 90zl to nigdzie nie znajde... a w listopadzie ma byc snieg, wiec lepiej sie zabezpieczyć ![]() Bea no wlasnie, moze TŻetowi delikatnie zasugeruj |
|
|
|
#1031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
blisko mam ![]() pewnie ze dam zdjecia wloski brazowe, ale ciemne i brazowych nie przypominają ![]() kreacje masz na mysli tą ostatnią? to byly imieniny ![]() a bluzka czarna, spodnica granatowa
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeśli chodzi o ogrzewanie, to chyba sobie kupię jakieś małe elektryczne cudo, które zapobiegnie mojej stopniowej przemianie w sopelek lodu Póki co na żadne wieksze inwestycje mnie nie stać - działalność prowadzę w jednym pomieszczeniu i zasuwam sama (wspomagana od czasu do czasu przez jednostki zaprzyjaźnione). Ale jak już moja Artevia będzie wielką korporacją... Dobra, marzenia na bok, wrzucam zdjęcia i wracam do pracy ![]() 1. Z małżonkiem na plaży (o dziwo nawet trafiły nam się dwa dni przyzwoitej pogody )2. Dorwałam kota i oczywiście musiałam go pomiziać ![]() 3. Z uwagi na to, że klienci ścigali nas nawet na urlopie, od czasu do czasu musieliśmy biegać z laptopem po Władysławowie i łapać zasięg z hotspota ![]() 4. Pod koniec urlopu pogoda się spsuła, co (jak widać) nie przeszkadzało mi wleźć do wody (w efekcie spodnie nadawały się tylko do suszenia )
|
|
#1033 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1034 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nie a nie jestem jeszcze psychicznie przygotowana na śnieg!No właśnie Beatko dobry pomysl ![]() Cytat:
myslałam, że kreacja była w ciemnym prawie czarnym brązie ![]() Eee skoro widziałam, że włoski brązowe to przypominają ![]() No i nie ważne jakie święto, bo ja mam sklerozę, ale święto a jak prezent, bo nie pisałaś?? trafiony??
|
||
|
|
|
#1035 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze bardziej mi się zimno zrobiło ![]() Akane zdjęcia super A kto Wam robił zdjęcia? czy statyw? ![]() Cytat:
no prawie wszystko ![]() Milgryfku to Twój tuptus chyba by się polubił z moim bzyczkiem ![]() A ja mam
|
||
|
|
|
#1036 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fotki super Cytat:
![]() lubie mazde 121, mialam kiedys zieloną żabkę tzn moja mama nie ja, ja wtedy mialam 11 lat
|
||
|
|
|
#1037 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no moze i przypominaja, ale ciemne są ![]() prezent sie BARDZO spodobal ![]() Cytat:
![]() niom, ja bym Ci Akane dala do 20 lat
|
||
|
|
|
#1038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ma tez kozaki z traperkowa guma pod spodem płaskie, jak mrozy i sniezyce szaleją ale przeważnie latam na stabilnym wysokim obcasie, czasem na szpilce.A ta sukienka wełniana do kozaków by pasowała? kurcze szkoda, że w sklepie tylko brąż był ![]() Fajnie, że prezent udany cieszę się ![]() Akane strasznie młodziutko i śliczniutko wygląda ![]() No, jak to party postowe to jest |
|
|
|
|
#1039 |
|
Zakorzenienie
|
Iwonka: zdjęcia robił "statyw" (czasem w postaci ławki, czasem zesyztu ułożonego na piasku, a czasem wyciągniętej ręki małżonka
).navi: dzięki za ciepłe słowa odnośnie www A co do mojej "urody", to rzeczywiście najczęściej słyszę, że wyglądam na 18-20 lat, chociaż w październiku stuknie mi 26. Czasem trochę się wkurzam, gdy kurier na mój widok rzuca hasło "A czy jest ktoś starszy w domu?", ale w przeważajacej większości przypadków jestem zadowolona z takiego wyglądu
|
#1040 |
|
Rzabbocop
|
Ivuś
Akane fajne fotki ![]() Ja też bardzo lubię Twoją buźkę a w temacie offtopowym to wczoraj zakupy dla mamy poczyniłam http://www.marksandspencer.com/gp/pr...ze=9&rh=&page= |
|
|
|
#1041 | |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaaaa no przeciez
![]() no to ![]() brazowa mi sie chyba nawet bardziej od czarnej podoba ![]() chcialabym byc blondynką im brazy pasują ![]() Cytat:
(jestem na IV roku studiow ). ale tez mi to ani troche nie przeszkadza ![]() lepiej w te strone edit: Rzabbko ulala, fajny a ja mam mierzyc 70C? bo bede miala dzis okazje a zapomnialam ale chyba tak ![]() zeby mnie tylko nic na kupno nie podkusilo bo zbankrutuje |
|
|
|
|
#1042 |
|
Rzabbocop
|
My mieliśmy "ścierkę" czyli forda sierrę
![]() a dla tych teraz to nie mamy nazw jeszcze choć na chryslera to małż mówi tramwaj
|
|
|
|
#1043 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz bardzo sutelna urodę, więc na pewno długo tak będziesz wyglądać i ładnie się zestarzejesz za setki lat Ech miło powspominać ciepłe dni, choć mam wrażenie, ze to wieki temu było brrrr ![]() Cytat:
moja siostra ma spory biust i tez nosi takie zabudowane. Ostatnio kupiła w Triumphie pomniejszający i jest z niego bardzo zadowolona, nie wiem, czy rozmiar był ok w sensie naszych rozważań, ale ona się w nim świetnie czuje. Ja bym nie mogła nosić takich mega zabudowanych, bo nie ma czego zabudować ![]() My z moja mama to push upki ![]() Rzabciu, jak się Twoje autko zwie?
|
||
|
|
|
#1044 |
|
Zakorzenienie
|
stanik pomniejszający... ehh ze tez niektore kobiety moja takie problemy
|
|
|
|
#1045 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brązowa w realu wyglądała tak no jesiennie na zdjęciu ten brąz też bladawy, jak w płaszczu w realu ładny brązik, ale cena była powalająca i nie wiem, czy rozmiar mój jest, musiałabym iść oblukać. No i w ogóle oblukać, jak sukienka na mnie wygląda.Mam koleżanki brunetki z brązowymi oczami i tylko brązy różne noszą i pięknie wyglądają :0 Navi może spróbuj? są różne odcienie danego koloru przecież a Ty masz brązowe oczka ![]() Navi 70C albo 65 D musisz pomierzyć. ja też mam kilka ocji i treaz będę szukała i mierzyła, jak coś znajdę dam znać Cytat:
tez dobre ![]() Mój podrzutek miał "wzorca" teraz ma "rzęcha"
|
||
|
|
|
#1046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(nissana ).brazu juz nie raz probowalam i raczej marnie.. jakos po prostu do mnie nie pasuje. oczka nie trafione-mam zielono-szare taki czekoladowy braz jeszcze ujdzie, ale te jasne ooo to sprobuje to 70C, bo 65 chyba nie maja w H&M
|
|
|
|
|
#1047 |
|
Zakorzenienie
|
Moja siostra jest mojego wzrostu, kiedyś była też mojej postury, a teraz ma 42/44 nie znosi siebie takiej, ale lubi jeść bardzo szczególnie słodycze, więc się postanowiła zaakceptować, a przy tym jest zgrabna, ma wcięcie w talii i taka kobieca jest, więcw sumie ok
ale nie znosi ani u siebie ani u innych duzych biustów, nie podoba się jej to i swoje maskuje ile się da. Zawsze miała mały biust, a teraz ma bardzo duży w porównaniu z tym, co kiedyś i mówi o nich balony więc staniki zmniejszające są idealne dla niej
|
|
|
|
#1048 |
|
Zakorzenienie
|
Od kilku dni przewija się tu tak intensywnie temat bieliźniany, że chyba nie wytrzymam i też sobie zrobię frajdę kupując jakieś cudo
Noszę się z takim zamiarem od pewnego czasu, a Wasze posty i zdjęcia mnie mocno zmotywowały do ruszenia tyłka
|
#1049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślałam, ze masz jasno brązowe oczy matko jedyna ale to wina tych ust bo zawsze na nie się patrzę i na błyszczące włoski ![]() Nie byłam niestety jeszcze w H&M, Navi jak będziesz to sprawdź proszę w H&M numerację i jak byś mogła u tego M&S, bo w Łodzi nie ma, a Rzabcia mówiła, że mają super rozmiarówkę i zerknij na ceny tez u nas H&M jest tylko w Manufakturze, a mi tam nie bardzo po drodze, jeszcze jak te remonty to już w ogóle ![]() A Navi zdjęcia kiedy oblukamy? ![]() A ja z brązów też tylko czekoladowe
|
|
|
|
|
#1050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale moje oczy zmieniaja kolor w zaleznosci od swiatla, wiec jestes usprawiedliwiona ![]() oblukam ![]() a zdjecia nie sadzilam ze chcecie, to nic szpecjalnego ![]() ale moge wstawic oczywsicie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:44.

:kwiatek: 
ze ni by co, kobiety jakies niepelnosprytne, czy to taki przywilej za same trudy naszego marnego jestestwa? 

(jestem na IV roku studiow