|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 33 i 1/3 ;)
|
|
|
|
#992 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poważnie zaczynam rozmyslać nad emigracja, jakaś Portugalia ewentualnie Hiszpania w rejonie Galicii. Dziś zmarzłam, przemokłam, przewiało mnie i zawilgotniałam czekając wracając do domu ponad 40 minut na autobus. Teraz jest dużo remontów, korki straszne, ja pracuję w centrum i zerezygnowałam z auta, bo gdzie mogę staram się iść pieszo i tak jest szybciej. Ale normalnie się wkurzyłam, bo pogoda nie jest wcale wczesno wrześniowa Takie hehehe.Cytat:
Fajnie z autkiem! czekam na relację z pierwszej dłuższej samodzielnej jazdy własnym już autkiem jak go nazwałaś? moje się nazywały zawsze ![]() Cytat:
No wiem, że już tak ludzie chodzą ![]() Cytat:
Dobrze, że wszystko ok i maluch rośnie spokojnie ![]() Cytat:
![]() E też była moim prywatnym doradcą ![]() I zamiaruję też kupić na allegro perfumy, chyba, że się całkiemw realu wypstrykam ![]() Także Maglisko - ja jestem z pewnością w tym temacie tłumok! większego nie ma opanowałam tylko opcję "kup teraz" Cytat:
Poprosze na priwa te staniki śliczne. Cytat:
Płaszcz dziś kupiłam, choć na taki deszcz to on się nadaje, jak nie powiem co i gdzie. Mam nadzieję, że z nim nie będzie, jak z kapturkiem i założę go jeszcze w tym roku ![]() Cytat:
Czekamy na relacje z wyjazdów i delegacji cykaj fot ile się da, bo te z delegacji mają swój niepowtarzalny klimat ![]() No właśnie, coś milczy dziwnie. A na pewno w szkole się sporo dzieje, a my ciekawe jesteśmy jak Jej tam i jak te dzieci i w ogóle Rzęsko - opowiedz nam troszkę! Cytat:
kolorowych Cytat:
![]() Lide, ja to rozumiem i mnie ubieranie się innych nie drażni ![]() moje mnie drażni, jesli się ubiorę niestosownie do okazji albo pogody czy innych okoliczności, a że zmarzlak jestem to zawsze jestem przed wszystkimi, albo za wszystkimi ![]() Cytat:
Oreganko to cudownie ![]() Nie ma co się zastanawiać ile trwać będzie, trzeba cieszyć się chwilą i tym, co jest Wklejam płaszcz. On jest przed kolana. W realu ma kolor misia brązowego, na zdjęciach wyszedł wypłowiały E, widziała to potwierdzi, że w realu ładniejszy i ciemniejszy i zdecydowany taki.A w ogóle to pani mi w sklepie zaproponowała 40-stkę byłam z moją siostrą 42/44 i siostra mówi do mnie: ciekawe, jaki numer pani by mi zaproponowała płaszcz mam rozmiaru 36, bo takie przewaznie noszę.
|
|||||||||||
|
|
|
#993 |
|
sophisticated
|
cześć
![]() u mnie coś na kształt słońca wygląda podpucha jakaś czy co i 20 st. zapowiadają ![]() Iwonka chyba płaszczyk chrzest bojowy może przejść, nie wiem jak tam z deszczem w Łodzi dziś ![]() rzeczywiście piękny jest ale na tobie byłby bardziej efektowny niż na szafie ![]() EDIT no i może ktoś ma dziś imieniny? ![]() EDIT2 od wczoraj wam to niosę, ale mnie wywala znalazłam na perfumach w offtopach, rozrywkowy hardcore, ostrzegam http://fotkapeel.blogspot.com/ale jeszcze bardziej polecam to ![]() http://aaaby-sprzedac.blogspot.com/
Edytowane przez Brewka :) Czas edycji: 2007-09-06 o 08:54 |
|
|
|
#994 |
|
Zakorzenienie
|
Iwona fajny płaszcz
![]() jakoś mało spamujecie u Krak leje koszmarnie, a tak chciałam pobiegać nad Wisłą ![]() miłego ja uciekam na basen
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#995 |
|
Zakorzenienie
|
hello kobietki
![]() Iwuś ale cudny ten płaszczyk, ja nie powinnam tego oglądać bo taki płaszczyk chodzi mi po głowie już od zeszłej jesieni... ale niestety będę chyba śmigać w moim orsey-owym z sztruksu, tylko już się ledwo w niego wciskam bo kupowałam go za czasów chudości i jest w rozm 34, na biodrach się ledwo dopinamtak po za tym to jest jeszcze całkiem całkiem Iwonko jak Ty będziesz miała jakiś namiar na te staniki to też czekam na info ![]() a autkiem śmigam cały czas, niby w celu pozałatwiania wszystkiego mogłabym z niegonie wysiadać, a woziki u mnie też zawsze nazwy mają ten jeszcze nie ma
|
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
Pingi,ale zazdraszczam-uwielbiam Kraków!
Oreganko-też bym jeździła w końcu musisz się wprawiać![]() Iwonko-śliczniutki ten płaszczyk,zachęca do wtulenia się ![]() Brewko-zabijesz mnie tymi zdjęciami! gdybym nie widziała to bym nie uwierzyła
|
|
|
|
#997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ponoc tak mialo byc ![]() te linki jeden lepszy od drugiego edit: aaa Iwuś zapomnialam! plaszczyk sliczny! choc ja zamszu nie trawie i brazu tez nie ![]() ale jest sliczny ![]() chetnie bysmy zobaczyly na Tobie ![]() oreganko jak u lekarza? wszystko ok? ej, na jednym z tych zdjec w 1 linku jest moj samochod!!
|
|
|
|
|
#998 |
|
sophisticated
|
navi zaraz poszukam
![]() ale nie mogę się oderwać od aaaby sprzedać, to jest absolutnie niewyobrażalne
|
|
|
|
#999 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie też ma niby być 20'
![]() o,ale wczoraj już było słoneczko,więc może limit został wyczerpany ![]() Iwonko-zapomniałam napisać,że te rejony emigracji też bardzo mi odpowiadają-jakbyś szukała kompanów ![]() Brewko-też latam po archiwach ![]() i chichram jak wiewiórka-małej też się chyba podoba,bo doopkę wypina ![]() świetny początek dnia
|
|
|
|
#1000 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Ślicznotki
|
#1001 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
U mnie też cieplej ale w rączki to dalej zimno .Strasznie ciężko było się tu dostać dzisiaj. Iwonka płaszczyk bardzo ładny, ale wolałabym obejrzeć go na tobie |
|
|
|
#1002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapewne chodzi o audi TT, miód malina
|
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
Brewka aaaby jest genialne
umieram ze śmiechu ludzie są po prostu niemozliwi a Rzesa się obraziła, bo bywa na forum tylko nic nie pisze który to już raz
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1005 |
|
Rzabbocop
|
Cześć
![]() Wczoraj ból głowy mnie pokonał i już nie zajrzałam Maglisko poproszę fotki na @ a E mierzyłaś? Pinguś masz arabelkę? zazdraszczam
|
|
|
|
#1006 |
|
sophisticated
|
no właśnie, bo ja kwiatki przytargałam na poprzedniej stronie, zabierać?
|
|
|
|
#1007 | |
|
Rzabbocop
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1008 |
|
Zakorzenienie
|
Rzabba Ty niczemu nie zawiniłaś taki charakter
moim zdaniem nie było powodu do obrazy, lae każdy jest inny i tak wyszło
|
|
|
#1009 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kazdy by wolal na Iwonce ![]() TT ![]() to super ze oki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() edit: ta smutna minka tyczy sie tego, ze tez nie uwazam zeby rzeska miala az taki powod do obrazy...
|
||||
|
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
Słoneczka dziekuję
Ja obchodzę urodziny, ale ze każda okazja dobra do świętowania to
|
#1011 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
![]() za zdrowie Beatki, żeby nam kwitła jako ta róża w szczęściu i miłości ![]() |
|
|
|
|
#1012 |
|
Zakorzenienie
|
no to wszystkiego co najpiękniejsze dla Ciebie koffana!
byś zawsze była tak piękna,mądra i pełna optymizmu jak teraz ![]() |
|
|
|
#1013 | |
|
Rzabbocop
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#1014 |
|
Zakorzenienie
|
Rzęska musi po prostu od czasu do czasu od nas odpocząć chyba
![]() Rzabbko-niczego sobie nie wyrzucaj,bo to pewnie hormony w niej buzują |
|
|
|
#1015 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej, wzruszyłam się
![]()
|
#1016 |
|
sophisticated
|
![]() tylko żebyś sobie kreseczek nie rozmazała ![]() a dzisiaj masz grube, czy cienkie? |
|
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś nie mam wcale bo zaspałam
|
#1018 |
|
Zakorzenienie
|
BEATKO!
ja rowniez dolaczam sie do zyczen!! ![]() zebys byla usmiechnieta, szczesliwie zakochana i zeby na Twojej drodze stawalo jak najmniej problemow edit: moze to i lepiej ze zaspalas ![]() ja z tego samego powodu z brudna glową siedze
|
|
|
|
#1019 |
|
Rzabbocop
|
Ivuś piękny płaszczyk
ja akurat lubię brąz i mogłabym chodzić w takim
|
|
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
Beatko to ja też życzę wszystkiego naj naj
____ obawiam się że z tym ubezpieczeniem nic nie wskóram, bo nie ukończyłam 25 lat, a w takich wypadkach obcinają zniżki i dają pełne 100% mam nadzieję że ten samochód mnie zrujnuje....
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.

poważnie zaczynam rozmyslać nad emigracja, jakaś Portugalia ewentualnie Hiszpania w rejonie Galicii.
hehehe.
kolorowych
podpucha jakaś czy co
i 20 st. zapowiadają 

i brazu tez nie
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)