|
|
#4021 |
|
Gang Iren
|
Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)
Obok na wątku dzieqczyna ma obag, chyba nawet dwie i bardzo sobie chwali
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
Łeba mnie boli.Byliśmy po towar.Jeszcze trudno mi się wdrożyć ..Jakaś słaba jestem
|
|
|
|
#4023 |
|
Gang Iren
|
Miszka odpoczywaj jak najwięcej. Musisz dać sobie czas na regenerację
|
#4024 |
|
Konto usunięte
|
Hej Dziewczynki
po burzy padl mi net, komp, laptop. Od wczoraj jestem w sieci i nadrabiam. Moja psina wylądowała na operacji i czeka nas łącznie 9 nocy razem, nie moze byc na dworze i musi byc pod stala opieka wiec efekt jest taki ze nie trybie spiac dziennie po jakies 2-3 h |
|
|
|
#4025 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Kawa zaraz będzie gotowa Miszka, to normalne, ze jeszcze nie jesteś w pełni sił. Przyjaciółka, o ktorej tu wspominałam, po tym zabiegu dostała 2 tygodnie zwolnienia. Musisz dać sobie troche czasu Danusia, no juz właśnie miałam pytać, gdzie sie podziewasz, a tu widzisz....Współczuję, niech psiaczek szybko dochodzi do siebie. Ale Ty musisz spać więcej, bo długo tak nie pociągniesz
|
|
#4026 |
|
Gang Iren
|
Dzień dobry.
Danusia współczuję. Zdrówka dla pieska życzę! A ja myślałam, że psy dużo śpią. Pies nie może sobie leżeć a ty dłużej pospać?
|
#4027 |
|
Konto usunięte
|
koniecznie. Tym razem zadziała![]() Dzięki Dziewczyny za słowa wsparcia Sara /piesek/ śpi od 5 rano, a ja o tej porze wstaję i nijak się jej nie da przetłumaczyć jeszcze tydzień. Najwyżej zacznę jej czytać moje materiały do nauki-moja rodzina nawet nie chce o tym slyszeć wiec może i Sara uśnie wcześniej |
|
|
|
#4028 |
|
Gang Iren
|
Dzień dobry.
Jaka tu cisza..
|
#4029 |
|
Zakorzenienie
|
Faktycznie cisza..Gdzie Was dziołszki wywiało?
Od poniedziałku nad Polske nadciągają upały i zapowiadają,że tak gorąco u nas jeszcze nie było..Ponoć apogeum w czwartek..Strach się bać.. |
|
|
|
#4030 |
|
Zadomowienie
|
Może pozostałe dziewczyny planują pisać dopiero jak będą się w domowych pieleszach kryć przed tymi upałami
![]() Już teraz życzę wszystkim udanego kolejnego tygodnia |
|
|
|
#4031 | |||
|
Zakorzenienie
|
Szalony pięciolatek
wesolo jest.Cytat:
brawo, też sie staram stosowac te fortele ![]() Jestem (niestety) juz na tym etapie że SAMO ogladanie filmu jest nudne i potrzebuje dodatkowe stymulacji (czyt. zajęcia). z jednej strony to fajne bo np ogladam film i ćwiczę, ale z drugiej tak naprawde "leniwie oglądałam film chyba za czasow studenckich... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Muszę sie do czegoś przyznać - jestem oficjalną fanką Twoich recencji. WSZYSTKO czego spróbwałam ( a troche tego bylo ) wszystko mi sie potwierdza Nie myślalaś może o jakims blogu kosmetycznym? I recenzuj częściej I szybkiego powrotu do zdrowia dla Sary. ps. Co za egzamin teraz zdajesz? Michelle - oczywiście nie byłabym soba gdybym nie sprawdziła tego adipexu - i? przeraziałaś mnie
Edytowane przez konspiracja Czas edycji: 2015-08-02 o 22:24 |
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4032 |
|
Gang Iren
|
Dzień dobry po kawce
![]() Rozpogodziło się u mnie. Od wczoraj ciepło. Korzystamy
|
#4033 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa
![]() Słonecznie od rana.Sera z wit C idą do lodówki,a na półkę powracają filtry z wyższym faktorem. http://www.filmweb.pl/Pamietnik Polecam.Lekki,fajny film-pokazujący potęgę miłości.. |
|
|
|
#4034 |
|
Zadomowienie
|
Rany, dziewczyny, jaki upał.... Na czwartek czy na piątek zapowiadają 36 stopni
lubię, jak jest ciepło, ale prawie 40 stopni to juz nawet dla mnie za dużo....Gosia, zakupiłam maskę Tołpy, o ktorej pisałaś, jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to nałożę ją na facjatę dziś wieczorem ile czasu ją trzymałaś ?Miszka, te tabsy, o których pisałaś nie są u nas dostępne. Ty sie dobrze po nich czułaś ? Nie najlepsze opinie o nich przeczytałam :-(
|
|
#4035 |
|
Gang Iren
|
Wonder 15 min trzymałam maseczkę.
|
|
#4036 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki Gosia
a tak w ogóle "natchnęłaś" mnie ostatnio i sie zebrałam i pomalowałam paznokcie czas skończyć z tym marazmem ![]() Hmmm, swoją droga rzeczywiście cichutko tu ostatnio, chyba upał rozleniwia wszystkich Beti, nadchodzą ciężkie dni dla Ciebie, skwar będzie sie lał z nieba ....
|
|
#4037 |
|
Zakorzenienie
|
Wykonczona jestem - praca, obowiązki, @...Jutro będzie gorzej
![]() Ale jak poczytam o Miszce czy Danusi, o matkach na pełnym etacie - to wychodzi, ze i tak mam lajtowe zycie i nie ma co narzekac ![]() Miszka, zdrowiej, fizycznie to jedno, ale i psychicznie... Danusia, oby sunia szybko poczuła się lepiej, bo potem to ona będzie musiała czuwac nad Tobą ![]() Ciepło. Przynajmniej na zewnątrz, bo w domu ciepłe skarpety nałożyłam Ale jutro będzie gorzej. Upały trawie w Egipcie, w domu nie, zwłaszcza, jak musze zasuwac ze zdwojonym tempem..Gorąco= więcej pacjentów bólowych. inni lekarze na urlopach. ja dostałam @, więc jestem bardziej niemrawa. a po oparzeniach wylazły mi pęcherze, więc lewa reke mam mniej sprawna...Do tego upał - sama radość...Myslałam jutro o siłowni, ale jednak sobie odpuszczę...
|
|
|
|
#4038 |
|
Zadomowienie
|
Gosia, maska nałożona, teraz czekam jakie cuda zdziała
![]() Dobrze, ze uprzedziłaś, ze tak szczypie, bo juz podczas nakładania dała mi nieźle popalić ![]() Kamlisa, kolejnym etapem będzie maksymalne łuszczenie skóry i swędzenie, ale na razie musisz przetrwać jeszcze bolące bąble ..... No dobra, po maseczce czas na relaksik i troche winka ![]() Miłego wieczora
|
|
#4039 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ojej, wzruszyłam się parę razy pytano mnie, czy pracuję w branży modowej, na imprezy modowe chcą mnie wkręcic z ulicy więc jest nieźle Pocieszam się, że jak wysiądą mi kiedys synapsy to będę ubierać ludzi i zarabiać na modzie. A co do egzaminu jak zdam to się pochwalę ![]() Sara-piesek nadal śpi w domu wiec ja nie dosypiam, ale jutro jest wet, więc jest szansa, że zacznę spać normalnie. Dzięki Dziewczyny za wsparcie Kamanie mam poczucia, że dużo pracuję patrząc na to, ile pracują ludzie dookoła mnie. |
|
|
|
|
#4040 |
|
Zakorzenienie
|
O proszę leniwie sie rozkręcacie
![]() Daj łapkę Kama -podmucham Wonder dobrze i wciąż szczupło,więc powiadam po raz enty-nie ma nic lepszego.Oczywiście mówimy tu o braniu orginału,przywozonego z apteki Czeskiej i z głową...Ludzie to i nadmiarem syropu potrafią sie zatruć,więc wszystko zależy od tego kto-co i jak... Kama nie łuszczyłaś sie po tym serum?Mnie dzis jakaś susz dopadła i debatuję-spadek hormonów czy night peel?A może Otc 21,5 ![]() Cokolwiek mi narobilo tylu skórek na paszczu musiałam podratowac eco bazą..Uczucie przy upalnym dniu-bezcenneKupiłam dziś chwalona bazę The body shop http://allegro.pl/the-body-shop-baza...436141731.html Za jedna przesyłka i jednym zamachem tonik aloesowy dobrałam http://allegro.pl/the-body-shop-mini...381831885.htmlSłyszałyście o zbawiennym wpływie Niepokalanka mnisiego? ![]() |
|
|
|
#4041 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Serum z wit.c jest - chyba ze mowisz o innym: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...itamina-c.html ;-) ale dla mnie niedostępne, juz calkiem oszaleję jak bede z usa zamawiać ;-) A opiszesz kiedyś , po egzaminie szczegolowo swoj plan pielęgnacyjny??? ![]() Cytat:
![]() i co zgodzisz się? Chętnie bym pooglądała. Lubię dobry smak. Cytat:
![]() Upalow dzis nie poczułam, tak nam chlodzą w pracy że zmarzłam w swoich sandalkach... brr.... Czy są tu posiadaczki długich włosow? Michelle Ty masz dlugie prawda? Jak je nosisz? cos fajnego wygładzajacego? Zastanawiam sie czy zostawić w spokoju czy poleciec na łatwiznę i wyprostować keratynowo... wygoda... ale z drugiej strony falizna wiecej chyba daje możliwosci...
Edytowane przez konspiracja Czas edycji: 2015-08-03 o 21:05 |
|||
|
|
|
#4042 |
|
Zadomowienie
|
Miszka - a kto i gdzie tak chwali tę bazę Instablur? Na wizażu nie widzę recenzji...
Co do Bodyshopu - youtuberki chwalą ich BB, ale bez wypróbowania na pewno nie kupię, a nie mam tak wprost w zasięgu ręki the BodyShop. Przy okazji oglądania recenzji na youtube rzuciła mi się w oczy nasza polska naturalna, wegańska marka Resibo. Składy tych kosmetyków wyglądają bardzo zachęcająco. Krem pod oczy, odżywczy i olejek do demakijażu są bardzo chwalone, ten ostatni również na wizażu (tylko 3 recenzje, ale aż 3 hity!): https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...emakijazu.html Miałyście okazję wypróbować ich produkty? Konspiracja: keratyna to chyba tylko jak masz długie, bez grzywki i lekko falowane (na mocny skręcie odrost wygląda dziwacznie). Dobry preparat, mega-dobry fryzjer i kilka godzin na zabieg to kolejne warunki konieczne. Trzeba brać pod uwagę, że zabieg rozjaśnia też włosy. Te wszystkie warunki skutecznie mnie zniechęciły. I masz rację - fale dają dużo więcej możliwości. A od kiedy stosuję pielęgnację włosów od Kevina Murpy'ego nie mówię już, że moja czupryna jest niezdyscyplinowana ![]() Szczególnie polecam olejek young.again, świetnie nawilża i wygładza włosy, również przed prostowaniem (zabezpiecza do 230C), koniecznie prostownicą profesjonalną. Nie wierzyłam w to, że rodzaj prostownicy ma znaczenie. Ale teraz mam dowody rzeczowe - po "zwykłej" (ale niby porządnej) prostownicy moje włosy przypominają siano, a jak kupiłam profesjonalną (przez fryzjera) - to prostowanie wygląda dokładnie tak samo, tyle, że włosy wyglądają na zdrowe i błyszczące. Edytowane przez dircikowa Czas edycji: 2015-08-03 o 21:15 |
|
|
|
#4043 |
|
Konto usunięte
|
konspiracja
http://skinandtonics.com/o-s-t-origi...-serum-review/ to je to cudo, odjazd i moja blog by mi szybko padł, kosmetyczny bo nowe notki bylyby raz na kwartal, a modowy, bo już widzę falę hejtu, że to nudne i nie z Zary
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4044 |
|
Gang Iren
|
Miszka daj znać jak wypróbujesz te produkty z TBS. Ja bardzo lubię różności od nich
|
#4045 |
|
Zakorzenienie
|
Dircik wpisujesz nazwę bazy TBS -review i ....czytasz kochana- co tam na blogach opisują dziołchy z całego świata..
Nowszą i ulepszoną wersją serum z wit C http://www.wishtrend.com/skin-care/1...serum-c20.html Kupiłam na ebay ![]() Dzis dostałam mój rozswietlacz Becca-na który czekałam z wywieszonym jęzorem http://www.sephora.com/shimmering-skin-perfector-pressed-P381176 Zdam relację po wypróbowaniu.Narazie za goraco na kolorówkę. Konspiracja mam długie włosy .W zależności od nastroju proste lub loki..Polecam http://allegro.pl/saryna-key-zestaw-regeneracyjny-do-wlosow-3w1-i5361986970.html ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Ten spray lubię i mam już 2 butlę https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...e-booster.html |
|
|
|
#4046 |
|
Zadomowienie
|
Miszka - wiem, wiem jak naleźć opinie o kosmetyku, który mnie interesuje
. Nieco inną kwestią jest wyłowienie w tym gąszczu perełki, o której istnieniu się nie ma pojęcia, a jest warta uwagi Nota bene z ciekawości przejrzałam jakieś 3 recenzje - 2 zachwyty (ale dziewczyny jakoś mnie nie przekonywały jako osoby) i trzecia - kompletna krytyka - że to tyko tańszy odpowiednik Benefit Porefessional, ale dużo gorszy. Trzymam kciuki, żeby Twoje wrażenia były lepsze
|
|
|
|
#4047 |
|
Zakorzenienie
|
Dircik z moich wnikliwych przeglądów wynikało iż baza jest fajnym produktem,który nie ma zaporowej ceny i w dodatku działa -jak opisuje producent. http://reviews.thebodyshop-usa.com/6...87/reviews.htm
Ocena na makeupalley.com -powyżej 4. Na blogach tez chwalona. Wiadomo,że nie każdemu spasuje,ale jeżeli ma wydłużyć i poprawić jakość makijażu,ukryc pory i zmatowić to jestem chętna na przetestowanie ![]() Już jest gorąco W Iranie 74 stopnie ![]() :m dleje:http://www.twojapogoda.pl/wiadomosci...c-jak-w-saunie
Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2015-08-04 o 08:44 |
|
|
|
#4048 |
|
Konto usunięte
|
http://blogstar.pl/list-otwarty-olgi...slow-sejmu-rp/
Co myślicie o tej prowokacji? Zachodzę w głowę od niedzieli, czy to specyficzny głos w dyskusji o niepłodności, in vitro, przyroście naturalnym? Czy po prostu aktor robi sobie jaja, żebym sobie głowę w tym upale łamała, o co chodzi?!? ![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Książkowo jestem w postapokaliptycznych klimatach nadciągającej zimy atomowej ![]() http://lubimyczytac.pl/ksiazka/19475...spiew-ksiega-i Dobrze się czyta. Z innej książki - Kompleks 7215 Biedrzyckiego dowiedziałam się, że uznano, że na Polskę nie warto zrzucać bomby atomowej, więc załatwiono nas bronią biologiczną... Niedobitk i przetrwały m.in. w warszawskim metrze, podzieleni, jak to Polacy...Ciekawy serial ZOO http://www.filmweb.pl/serial/Zoo-2015-727710 Zaczęliśmy oglądać 2 sezon Detektywa. naczytałam się ochów i achów o genialności 1 sezonu, który w sporej części przespałam , po pierwszym odcinku, cóż mogę powiedzieć...Jest... specyficzny
|
|
|
|
#4049 |
|
Konto usunięte
|
Książkowo jestem w postapokaliptycznych klimatach nadciągającej zimy atomowej
![]() http://lubimyczytac.pl/ksiazka/19475...spiew-ksiega-i Dobrze się czyta. Z innej książki - Kompleks 7215 Biedrzyckiego dowiedziałam się, że uznano, że na Polskę nie warto zrzucać bomby atomowej, więc załatwiono nas bronią biologiczną... Niedobitk i przetrwały m.in. w warszawskim metrze, podzieleni, jak to Polacy...Ciekawy serial ZOO http://www.filmweb.pl/serial/Zoo-2015-727710 Zaczęliśmy oglądać 2 sezon Detektywa. naczytałam się ochów i achów o genialności 1 sezonu, który w sporej części przespałam , po pierwszym odcinku, cóż mogę powiedzieć...Jest... specyficzny
|
|
|
|
#4050 |
|
Zadomowienie
|
Beti, ja jestem na bieżąco z 2 sezonem Detektywa, mnie osobiście sie podoba, lubię seriale w takim klimacie, a 1 sezon wciągnął mnie na maksa.
Czy któraś z Was używała kiedyś smashbox photo finish foundation primer ? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...on-primer.html
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.

koniecznie. Tym razem zadziała

brawo, też sie staram stosowac te fortele
lubię, jak jest ciepło, ale prawie 40 stopni to juz nawet dla mnie za dużo....
Pocieszam się, że jak wysiądą mi kiedys synapsy to będę ubierać ludzi i zarabiać na modzie. A co do egzaminu jak zdam to się pochwalę 
musiałam podratowac eco bazą..Uczucie przy upalnym dniu-bezcenne