30 + 40 + dzień po dniu :-) - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-31, 14:09   #4021
gosia261282
Gang Iren

Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)

Obok na wątku dzieqczyna ma obag, chyba nawet dwie i bardzo sobie chwali
Stary 2015-07-31, 17:57   #4022
Michell72
Zakorzenienie

Łeba mnie boli.Byliśmy po towar.Jeszcze trudno mi się wdrożyć ..Jakaś słaba jestem
Michell72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-31, 18:47   #4023
gosia261282
Gang Iren

Miszka odpoczywaj jak najwięcej. Musisz dać sobie czas na regenerację
Stary 2015-07-31, 23:11   #4024
201605090958
Konto usunięte

Hej Dziewczynki
po burzy padl mi net, komp, laptop. Od wczoraj jestem w sieci i nadrabiam. Moja psina wylądowała na operacji i czeka nas łącznie 9 nocy razem, nie moze byc na dworze i musi byc pod stala opieka wiec efekt jest taki ze nie trybie spiac dziennie po jakies 2-3 h
201605090958 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 07:08   #4025
Wonder Woman
Zadomowienie

Dzień dobry
Kawa zaraz będzie gotowa

Miszka, to normalne, ze jeszcze nie jesteś w pełni sił. Przyjaciółka, o ktorej tu wspominałam, po tym zabiegu dostała 2 tygodnie zwolnienia. Musisz dać sobie troche czasu

Danusia, no juz właśnie miałam pytać, gdzie sie podziewasz, a tu widzisz....Współczuję, niech psiaczek szybko dochodzi do siebie. Ale Ty musisz spać więcej, bo długo tak nie pociągniesz
Stary 2015-08-01, 08:05   #4026
gosia261282
Gang Iren

Dzień dobry.
Danusia współczuję. Zdrówka dla pieska życzę! A ja myślałam, że psy dużo śpią. Pies nie może sobie leżeć a ty dłużej pospać?
Stary 2015-08-01, 11:23   #4027
201605090958
Konto usunięte

koniecznie. Tym razem zadziała

Dzięki Dziewczyny za słowa wsparcia
Sara /piesek/ śpi od 5 rano, a ja o tej porze wstaję i nijak się jej nie da przetłumaczyć jeszcze tydzień. Najwyżej zacznę jej czytać moje materiały do nauki-moja rodzina nawet nie chce o tym slyszeć wiec może i Sara uśnie wcześniej

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-08-02, 08:03   #4028
gosia261282
Gang Iren

Dzień dobry.
Jaka tu cisza..
Stary 2015-08-02, 11:43   #4029
Michell72
Zakorzenienie

Faktycznie cisza..Gdzie Was dziołszki wywiało?

Od poniedziałku nad Polske nadciągają upały i zapowiadają,że tak gorąco u nas jeszcze nie było..Ponoć apogeum w czwartek..Strach się bać..
Stary 2015-08-02, 21:15   #4030
dircikowa
Zadomowienie

Może pozostałe dziewczyny planują pisać dopiero jak będą się w domowych pieleszach kryć przed tymi upałami

Już teraz życzę wszystkim udanego kolejnego tygodnia
dircikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 22:04   #4031
konspiracja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wonder Woman Pokaż wiadomość
Konspiracja, a Twój synek w jakim wieku jest ?
Szalony pięciolatek wesolo jest.

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Ja jakoś nie narzekam na brak czasu. Fakt, że to zależy od dnia, ale mam czas na maseczkę i malowanie paznokci, na książkę i film. No nie mogę narzekać.

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Ale jak moje dzieci idą spać to ja nie marzę o tym, żeby się położyć, tylko energia mnie rozpiera i chcę robić wszystko na raz np leżę w wannie z maseczką na twarzy i czytam książkę, albo oglądam film i maluję paznokcie. Robienie kilku rzeczy na raz oszczędza czas
brawo, też sie staram stosowac te fortele
Jestem (niestety) juz na tym etapie że SAMO ogladanie filmu jest nudne i potrzebuje dodatkowe stymulacji (czyt. zajęcia). z jednej strony to fajne bo np ogladam film i ćwiczę, ale z drugiej tak naprawde "leniwie oglądałam film chyba za czasow studenckich...

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Miszka odpoczywaj jak najwięcej. Musisz dać sobie czas na regenerację
Nie szalej jeszcze na 100% możliwosci

Cytat:
Napisane przez danusiaes Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki
po burzy padl mi net, komp, laptop. Od wczoraj jestem w sieci i nadrabiam. Moja psina wylądowała na operacji i czeka nas łącznie 9 nocy razem, nie moze byc na dworze i musi byc pod stala opieka wiec efekt jest taki ze nie trybie spiac dziennie po jakies 2-3 h
Hej
Muszę sie do czegoś przyznać - jestem oficjalną fanką Twoich recencji. WSZYSTKO czego spróbwałam ( a troche tego bylo) wszystko mi sie potwierdza Nie myślalaś może o jakims blogu kosmetycznym?
I recenzuj częściej
I szybkiego powrotu do zdrowia dla Sary.

ps. Co za egzamin teraz zdajesz?

Michelle - oczywiście nie byłabym soba gdybym nie sprawdziła tego adipexu - i? przeraziałaś mnie

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą

Edytowane przez konspiracja
Czas edycji: 2015-08-02 o 22:24
konspiracja jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-03, 09:10   #4032
gosia261282
Gang Iren

Dzień dobry po kawce
Rozpogodziło się u mnie. Od wczoraj ciepło. Korzystamy
Stary 2015-08-03, 09:14   #4033
Michell72
Zakorzenienie

Kawa

Słonecznie od rana.Sera z wit C idą do lodówki,a na półkę powracają filtry z wyższym faktorem.

http://www.filmweb.pl/Pamietnik Polecam.Lekki,fajny film-pokazujący potęgę miłości..
Stary 2015-08-03, 13:32   #4034
Wonder Woman
Zadomowienie

Rany, dziewczyny, jaki upał.... Na czwartek czy na piątek zapowiadają 36 stopni lubię, jak jest ciepło, ale prawie 40 stopni to juz nawet dla mnie za dużo....

Gosia, zakupiłam maskę Tołpy, o ktorej pisałaś, jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to nałożę ją na facjatę dziś wieczorem ile czasu ją trzymałaś ?

Miszka, te tabsy, o których pisałaś nie są u nas dostępne. Ty sie dobrze po nich czułaś ? Nie najlepsze opinie o nich przeczytałam :-(
Stary 2015-08-03, 16:36   #4035
gosia261282
Gang Iren

Wonder 15 min trzymałam maseczkę.
Stary 2015-08-03, 16:44   #4036
Wonder Woman
Zadomowienie

Dzięki Gosia a tak w ogóle "natchnęłaś" mnie ostatnio i sie zebrałam i pomalowałam paznokcie czas skończyć z tym marazmem

Hmmm, swoją droga rzeczywiście cichutko tu ostatnio, chyba upał rozleniwia wszystkich
Beti, nadchodzą ciężkie dni dla Ciebie, skwar będzie sie lał z nieba ....
Stary 2015-08-03, 16:56   #4037
Kamlisa
Zakorzenienie

Wykonczona jestem - praca, obowiązki, @...Jutro będzie gorzej
Ale jak poczytam o Miszce czy Danusi, o matkach na pełnym etacie - to wychodzi, ze i tak mam lajtowe zycie i nie ma co narzekac
Miszka, zdrowiej, fizycznie to jedno, ale i psychicznie...
Danusia, oby sunia szybko poczuła się lepiej, bo potem to ona będzie musiała czuwac nad Tobą
Ciepło. Przynajmniej na zewnątrz, bo w domu ciepłe skarpety nałożyłam Ale jutro będzie gorzej. Upały trawie w Egipcie, w domu nie, zwłaszcza, jak musze zasuwac ze zdwojonym tempem..Gorąco= więcej pacjentów bólowych. inni lekarze na urlopach. ja dostałam @, więc jestem bardziej niemrawa. a po oparzeniach wylazły mi pęcherze, więc lewa reke mam mniej sprawna...Do tego upał - sama radość...Myslałam jutro o siłowni, ale jednak sobie odpuszczę...
Kamlisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-03, 19:17   #4038
Wonder Woman
Zadomowienie

Gosia, maska nałożona, teraz czekam jakie cuda zdziała
Dobrze, ze uprzedziłaś, ze tak szczypie, bo juz podczas nakładania dała mi nieźle popalić

Kamlisa, kolejnym etapem będzie maksymalne łuszczenie skóry i swędzenie, ale na razie musisz przetrwać jeszcze bolące bąble .....

No dobra, po maseczce czas na relaksik i troche winka
Miłego wieczora
Stary 2015-08-03, 19:18   #4039
201605090958
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość
Hej
Muszę sie do czegoś przyznać - jestem oficjalną fanką Twoich recencji. WSZYSTKO czego spróbwałam ( a troche tego bylo) wszystko mi sie potwierdza Nie myślalaś może o jakims blogu kosmetycznym?
I recenzuj częściej
I szybkiego powrotu do zdrowia dla Sary.

ps. Co za egzamin teraz zdajesz?
Cześć
ojej, wzruszyłam się fajnie, że Ci się sprawdza. Rzadko dodaję, bo rzadko cokolwiek dokupuję, jestem wierna kosmetycznie więc większosć z moich kosmetykow zrecenzowanych używam do tej pory, czasami kupuję marki, ktorych nie ma na KWC i z lenistwa nie chce mi się dodać produktu /tak mam chociażby z Dudu z Shealife, serum z witaminą C z OST/. Nad blogiem nie myślałam, natomiast wszyscy namawiają mnie na bloga modowego, mam talent do ubierania ludzi i tak wyrazisty wlasny styl, że osoby, z ktorymi przebywam podłapują ten styl. Mam niezle oko na to, co będzie modne, czasem zaczynam w czyms chodzić, co whodzi dopiero za rok. Koleżanki już wiedzą, że jak zaczynam coś nosić to trzeba szybko kupować. Śmiesznie jest czasem jak jestem na zakupach-wiele osob podchodzi pod te rzeczy, które oglądalam parę razy pytano mnie, czy pracuję w branży modowej, na imprezy modowe chcą mnie wkręcic z ulicy więc jest nieźle Pocieszam się, że jak wysiądą mi kiedys synapsy to będę ubierać ludzi i zarabiać na modzie. A co do egzaminu jak zdam to się pochwalę

Sara-piesek nadal śpi w domu wiec ja nie dosypiam, ale jutro jest wet, więc jest szansa, że zacznę spać normalnie. Dzięki Dziewczyny za wsparcie
Kamanie mam poczucia, że dużo pracuję patrząc na to, ile pracują ludzie dookoła mnie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-03, 20:15   #4040
Michell72
Zakorzenienie

O proszę leniwie sie rozkręcacie

Daj łapkę Kama -podmucham

Wonder dobrze i wciąż szczupło,więc powiadam po raz enty-nie ma nic lepszego.Oczywiście mówimy tu o braniu orginału,przywozonego z apteki Czeskiej i z głową...Ludzie to i nadmiarem syropu potrafią sie zatruć,więc wszystko zależy od tego kto-co i jak...

Kama nie łuszczyłaś sie po tym serum?Mnie dzis jakaś susz dopadła i debatuję-spadek hormonów czy night peel?A może Otc 21,5
Cokolwiek mi narobilo tylu skórek na paszczumusiałam podratowac eco bazą..Uczucie przy upalnym dniu-bezcenne

Kupiłam dziś chwalona bazę The body shop http://allegro.pl/the-body-shop-baza...436141731.html Za jedna przesyłka i jednym zamachemtonik aloesowy dobrałam http://allegro.pl/the-body-shop-mini...381831885.html

Słyszałyście o zbawiennym wpływie Niepokalanka mnisiego?

Stary 2015-08-03, 21:03   #4041
konspiracja
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć
ojej, wzruszyłam się fajnie, że Ci się sprawdza. Rzadko dodaję, bo rzadko cokolwiek dokupuję, jestem wierna kosmetycznie więc większosć z moich kosmetykow zrecenzowanych używam do tej pory, czasami kupuję marki, ktorych nie ma na KWC i z lenistwa nie chce mi się dodać produktu /tak mam chociażby z Dudu z Shealife, serum z witaminą C z OST/.

Serum z wit.c jest - chyba ze mowisz o innym:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...itamina-c.html ;-)
ale dla mnie niedostępne, juz calkiem oszaleję jak bede z usa zamawiać ;-)
A opiszesz kiedyś , po egzaminie szczegolowo swoj plan pielęgnacyjny???
Cytat:
Nad blogiem nie myślałam, natomiast wszyscy namawiają mnie na bloga modowego, mam talent do ubierania ludzi i tak wyrazisty wlasny styl, że osoby, z ktorymi przebywam podłapują ten styl. Mam niezle oko na to, co będzie modne, czasem zaczynam w czyms chodzić, co whodzi dopiero za rok. Koleżanki już wiedzą, że jak zaczynam coś nosić to trzeba szybko kupować. Śmiesznie jest czasem jak jestem na zakupach-wiele osob podchodzi pod te rzeczy, które oglądalam parę razy pytano mnie, czy pracuję w branży modowej, na imprezy modowe chcą mnie wkręcic z ulicy więc jest nieźle Pocieszam się, że jak wysiądą mi kiedys synapsy to będę ubierać ludzi i zarabiać na modzie.
Niech będzie
i co zgodzisz się?
Chętnie bym pooglądała. Lubię dobry smak.

Cytat:
Kamanie mam poczucia, że dużo pracuję patrząc na to, ile pracują ludzie dookoła mnie.
ja miałam bardzo ciężkie ostatnie czasy, a ostatni m-c to juz maskara- i faktem jest to, że kiedyś gdy widziałam takich ludzi, pukalam sie w czolo, a potem lecisz sama raz, dwa i kolejny wieczór i juz wydaje Ci sie takie konieczne, potrzebne tak bardzo, że aż normalne... o nie, never, nie patrzę juz

Upalow dzis nie poczułam, tak nam chlodzą w pracy że zmarzłam w swoich sandalkach... brr....

Czy są tu posiadaczki długich włosow? Michelle Ty masz dlugie prawda?
Jak je nosisz? cos fajnego wygładzajacego?
Zastanawiam sie czy zostawić w spokoju czy poleciec na łatwiznę i wyprostować keratynowo... wygoda... ale z drugiej strony falizna wiecej chyba daje możliwosci...

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą

Edytowane przez konspiracja
Czas edycji: 2015-08-03 o 21:05
konspiracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-03, 21:05   #4042
dircikowa
Zadomowienie

Miszka - a kto i gdzie tak chwali tę bazę Instablur? Na wizażu nie widzę recenzji...
Co do Bodyshopu - youtuberki chwalą ich BB, ale bez wypróbowania na pewno nie kupię, a nie mam tak wprost w zasięgu ręki the BodyShop.

Przy okazji oglądania recenzji na youtube rzuciła mi się w oczy nasza polska naturalna, wegańska marka Resibo. Składy tych kosmetyków wyglądają bardzo zachęcająco.
Krem pod oczy, odżywczy i olejek do demakijażu są bardzo chwalone, ten ostatni również na wizażu (tylko 3 recenzje, ale aż 3 hity!): https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...emakijazu.html

Miałyście okazję wypróbować ich produkty?

Konspiracja: keratyna to chyba tylko jak masz długie, bez grzywki i lekko falowane (na mocny skręcie odrost wygląda dziwacznie). Dobry preparat, mega-dobry fryzjer i kilka godzin na zabieg to kolejne warunki konieczne. Trzeba brać pod uwagę, że zabieg rozjaśnia też włosy. Te wszystkie warunki skutecznie mnie zniechęciły.
I masz rację - fale dają dużo więcej możliwości. A od kiedy stosuję pielęgnację włosów od Kevina Murpy'ego nie mówię już, że moja czupryna jest niezdyscyplinowana
Szczególnie polecam olejek young.again, świetnie nawilża i wygładza włosy, również przed prostowaniem (zabezpiecza do 230C), koniecznie prostownicą profesjonalną. Nie wierzyłam w to, że rodzaj prostownicy ma znaczenie. Ale teraz mam dowody rzeczowe - po "zwykłej" (ale niby porządnej) prostownicy moje włosy przypominają siano, a jak kupiłam profesjonalną (przez fryzjera) - to prostowanie wygląda dokładnie tak samo, tyle, że włosy wyglądają na zdrowe i błyszczące.

Edytowane przez dircikowa
Czas edycji: 2015-08-03 o 21:15
Stary 2015-08-03, 21:14   #4043
201605090958
Konto usunięte

konspiracja
http://skinandtonics.com/o-s-t-origi...-serum-review/ to je to cudo, odjazd i moja wśród witamin C
blog by mi szybko padł, kosmetyczny bo nowe notki bylyby raz na kwartal, a modowy, bo już widzę falę hejtu, że to nudne i nie z Zary
Stary 2015-08-03, 21:50   #4044
gosia261282
Gang Iren

Miszka daj znać jak wypróbujesz te produkty z TBS. Ja bardzo lubię różności od nich
Stary 2015-08-03, 22:34   #4045
Michell72
Zakorzenienie

Dircik wpisujesz nazwę bazy TBS -review i ....czytasz kochana- co tam na blogach opisują dziołchy z całego świata..

Nowszą i ulepszoną wersją serum z wit C http://www.wishtrend.com/skin-care/1...serum-c20.html

Kupiłam na ebay Fajne

Dzis dostałam mój rozswietlacz Becca-na który czekałam z wywieszonym jęzoremhttp://www.sephora.com/shimmering-skin-perfector-pressed-P381176
Zdam relację po wypróbowaniu.Narazie za goraco na kolorówkę.

Konspiracja mam długie włosy .W zależności od nastroju proste lub loki..Polecam http://allegro.pl/saryna-key-zestaw-regeneracyjny-do-wlosow-3w1-i5361986970.html
---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

Ten spray lubię i mam już 2 butlę https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...e-booster.html
Stary 2015-08-04, 07:04   #4046
dircikowa
Zadomowienie

Miszka - wiem, wiem jak naleźć opinie o kosmetyku, który mnie interesuje . Nieco inną kwestią jest wyłowienie w tym gąszczu perełki, o której istnieniu się nie ma pojęcia, a jest warta uwagi
Nota bene z ciekawości przejrzałam jakieś 3 recenzje - 2 zachwyty (ale dziewczyny jakoś mnie nie przekonywały jako osoby) i trzecia - kompletna krytyka - że to tyko tańszy odpowiednik Benefit Porefessional, ale dużo gorszy. Trzymam kciuki, żeby Twoje wrażenia były lepsze
Stary 2015-08-04, 08:25   #4047
Michell72
Zakorzenienie

Dircik z moich wnikliwych przeglądów wynikało iż baza jest fajnym produktem,który nie ma zaporowej ceny i w dodatku działa -jak opisuje producent. http://reviews.thebodyshop-usa.com/6...87/reviews.htm
Ocena na makeupalley.com -powyżej 4. Na blogach tez chwalona. Wiadomo,że nie każdemu spasuje,ale jeżeli ma wydłużyć i poprawić jakość makijażu,ukryc pory i zmatowić to jestem chętna na przetestowanie

Już jest gorąco
W Iranie 74 stopnie:m dleje:http://www.twojapogoda.pl/wiadomosci...c-jak-w-saunie

Edytowane przez Michell72
Czas edycji: 2015-08-04 o 08:44
Stary 2015-08-04, 13:45   #4048
201608151053
Konto usunięte

http://blogstar.pl/list-otwarty-olgi...slow-sejmu-rp/

Co myślicie o tej prowokacji?
Zachodzę w głowę od niedzieli, czy to specyficzny głos w dyskusji o niepłodności, in vitro, przyroście naturalnym?
Czy po prostu aktor robi sobie jaja, żebym sobie głowę w tym upale łamała, o co chodzi?!?

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Książkowo jestem w postapokaliptycznych klimatach nadciągającej zimy atomowej

http://lubimyczytac.pl/ksiazka/19475...spiew-ksiega-i

Dobrze się czyta.
Z innej książki - Kompleks 7215 Biedrzyckiego dowiedziałam się, że uznano, że na Polskę nie warto zrzucać bomby atomowej, więc załatwiono nas bronią biologiczną...Niedobitk i przetrwały m.in. w warszawskim metrze, podzieleni, jak to Polacy...

Ciekawy serial ZOO

http://www.filmweb.pl/serial/Zoo-2015-727710

Zaczęliśmy oglądać 2 sezon Detektywa. naczytałam się ochów i achów o genialności 1 sezonu, który w sporej części przespałam, po pierwszym odcinku, cóż mogę powiedzieć...Jest... specyficzny
201608151053 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-04, 13:48   #4049
201608151053
Konto usunięte

Książkowo jestem w postapokaliptycznych klimatach nadciągającej zimy atomowej

http://lubimyczytac.pl/ksiazka/19475...spiew-ksiega-i

Dobrze się czyta.
Z innej książki - Kompleks 7215 Biedrzyckiego dowiedziałam się, że uznano, że na Polskę nie warto zrzucać bomby atomowej, więc załatwiono nas bronią biologiczną...Niedobitk i przetrwały m.in. w warszawskim metrze, podzieleni, jak to Polacy...

Ciekawy serial ZOO

http://www.filmweb.pl/serial/Zoo-2015-727710

Zaczęliśmy oglądać 2 sezon Detektywa. naczytałam się ochów i achów o genialności 1 sezonu, który w sporej części przespałam, po pierwszym odcinku, cóż mogę powiedzieć...Jest... specyficzny
201608151053 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-04, 16:03   #4050
Wonder Woman
Zadomowienie

Beti, ja jestem na bieżąco z 2 sezonem Detektywa, mnie osobiście sie podoba, lubię seriale w takim klimacie, a 1 sezon wciągnął mnie na maksa.

Czy któraś z Was używała kiedyś smashbox photo finish foundation primer ?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...on-primer.html

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości