![]() |
#181 |
MBZ♥
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.9
Scarlett, u Ciebie to pewnie nie ma problemów ze szkółką pływacką dla maluchów? U mnie była możliwość ale dla niemowlaków-wtedy nie miałam jak z tego korzystać. Dla 2,5 latków nie ma nic. Dopiero dla starszych. Sami jeździmy z Nią na kryty albo miejski tak po prostu żeby się pobawić, popluskać, oswoić. Pływa sobie w kółku i próbuje w pływaczkach. A Ty czego się konkretnie boisz?
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#183 |
MBZ♥
|
U mnie można
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#185 |
MBZ♥
|
Nie ma:/ale one są dość ciasne. Zosia też ma drobną pupę i nie spada. Tym bardziej że jeszcze strój podtrzymuje
![]() ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Aha, Sorce i Demeter dzięki za wiadomość o podnóżku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mniammm własny miodek ![]() my mamy 3 słoje prosto z Podhala ![]() jaka kontuzja? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Dywanik z ulicami mamy ale schowany jeszcze.. za to ostatnio J. na kocu w pasy/krate bawil sie tak ze byly to ulice wiec moze czas na taki dywanik. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.9
JolanT ahh bo już chciałam Ci słoik wysyłać
![]() Ehhh kontuzja, hmmm, nadziałam sie na kant drzwi szafki kuchennej TAM ![]()
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2015-08-12 o 06:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#189 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() T. siadł jak miał 9 miesięcy. nic dziwnego jego lekarz od ruchu w tym nie widział... a Kuba ile miał jak usiadł? Cytat:
![]() ![]() ![]() Michał miał dwa jednocześnie przypięte ![]() ![]() ale Biedronka z Tesco (6 zł) była przecudna ![]() Michał rzadko ma kontakt z dużą wodą i też sobie radzi. bardzo dobrze. myślę, że takie oswajanie dużo daje. albo raczej nastawienie dziecka. na TAK dla wody. o raju... ale się musiałaś gwizdnąć ![]() Siedzę z farbą na włosach. Nie wiem czy się jeszcze odezwę. 1,5 tygodnia u t. trzymać kciuki! Będę czytać z telefonu, także proszę duuużo pisać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
Sąsiad krzyczy zza płotu: Michał, co dziś robisz?
T.: Zrobiłem! koopę na trawkę! wielką i paskudną ![]() Grunt to pozostawić po sobie dobre wrażenie ![]() ![]()
![]() |
#191 |
MBZ♥
|
Moderna, ałaaaa
![]() ![]() Pani ![]() ![]() ![]() Niech moc będzie z Tobą u t ![]() Despa ![]() ![]() Zoś też od początku uczona, że po piechu się sprząta ![]() ![]() Demeter już pełza? ![]() ![]() ![]() Jolu, niestety znam przypadki wyrywania dziecka z łóżka żeby zrobiło:/ Czekamy na kuriera więc nici z wyjazdu na basen. Ale jutro nadrobimy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#193 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() widzisz- jakbym wiedziała, że masz miodek to bym u Ciebie zamówiła.. teraz mam zapas ![]() Cytat:
![]() ![]() choć nie powiem dziś położyłam na włosy żelatynę bo już suche jak siano i o dziwo nikt mnie nie wołał ![]() tekst do sąsiada- ![]() powodzenia u teściowej! moja ostatnio była w tak dobrym humorze, że powiedziała do mnie "słoneczko" ![]() chyba się rozpędziła.. schowałam się do kuchni bo musiałam ochłonąć ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#194 | |
Zakorzenienie
|
Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.9
Cytat:
![]() Dasz radę ! Trzymam kciuki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Jola jak Ci sie skończy miód daj znać , wyślę Ci na skosztowanie ![]() Zaraz po "wypadku" tzn dzien po byłam u lekarza, fachowe oko jednak uspokoja, krwiak był wielkości avocado, teraz już mniejszy ![]() Dzisiaj byłam znowu, lekarz mówi żeby czekać , bo ciecie wiązać sie może z komplikacjami, mówił ze tak duży to nawet kilka tygodni będzie sie wchłaniał ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Villga czytałam Twój post o odstawieniu na KP, ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Panika aż sie zalogowałam przez przeglądarkę zobaczyć co to za załącznik dodałas (bo już myślałam ze z farba na włosach ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- BYou cóżeś znowu zamówiła ? ![]()
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Gadałam z TŻtem i będziemy robić metamorfozę pokoju Z - musimy zasiąść i policzyć kasę i wtedy zdecydujemy co i jak, więc może to nie być zaraz, albo etapami. Chcecie foty przed i po? Czy to będzie zaśmiecanie klubu?
#196 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze tylko jutro i urlop...
Hit dnia Wam zapodam, o godz 7:30 w pokoju temperatura 34 stopnie , zeby nam sie ochlodzilo dostalysmy klimatyzator. Kuriozum polega na tym, ze dostalysmy go na godzine, hehehe i zeby dzialal trzrba rure wystawic za okno. Za oknem temperatura ponad 30 stopni, to co ciut schlodzilo to wpalo oknem slonce. Po godzinie temperatura 36 stopni ![]() Moderna, az mnie zabolalo. BYou co zakupilas? Panika trzymaj sie dzielnie u t. I dzieki za Elmera, kolejny hicior. A tak btw to w gazetce Carrefourowskiej widzialam, ze maja byc Elmerki. BYou, jakie Emelki wybralas dla Zosi?
#197 |
Zadomowienie
|
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi odnośnie diety i majciochow. ;-*
Panika, Jola, stalowe nerwy i poker face Was uratują ;-) Moderna, ała! Sam opis mnie przerazil! Oby szybko przeszło... A co do odstawienia to dzięki ![]() Przejrzałam dziś szafę Kini. Nawet jest przygotowana na przedszkole, jeszcze tylko buty i skarpetki a reszta ewentualnie wyjdzie w praniu. Scarlett, dawaj foty, lubię oglądać metamorfozy. Pani, tekst z kupą dobry. Dzieci takie już są -szczere 😁 Ktoś jeszcze pytał o pampersy na noc. My zakładamy choć w dzień już od dawna nie nosi. Czasem wola w nocy soku a czasem nie, a że pół nocy śpi z nami to nie mam jak łóżka zabezpieczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() "Mam wakacje" a raczej dziecko pojechało na wakacje ![]() mogę Was nadrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
MBZ♥
|
Moderna no dziś kurier nie dojechał, wnerwia mnie to dpd
![]() ![]() takie:http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/t-...2p2864179.html i http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/t-...2p2873908.html Polecam brać rozmiar mniejsze ![]() Oliwka odważnaś ![]() ![]() Despa mam wrażenie czasem, że pracujesz w takim miejscu gdzie kończy się logika ![]() ALe byle do urlopu ![]() Emelków nie kupowałam jeśli chodzi o sandałki ![]() na jesień mamy Mrugały, narazie są dobre ![]() Villga jak byłyśmy u Rodziców i spałyśmy razem to dawałam podkład plus ten pokrowiec z ikei ![]() Jola to Ci teściowa zaserwowała powitanie ![]() ![]() ![]() Scarlett dawaj przed i po ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Zadomowienie
|
Vilga ja pytałam (; no właśnie u nas też ten problem że w nocy przychodzi do nas i śpi do rana więc chyba dopóki rano pielucha morka to nie będę ściągać.
a moje dziecko ostatnio wszystkim opowiada że bedzie mieć siostrę bo mama ma duży brzuch. Chyba czas na dietę. ..
#201 |
Wtajemniczenie
|
U nas tez jeszcze pielucha na noc...jednak wieczorem duzo pije i w nocy dużo siusia.
Jest już regał, zabawki ulozone, a K już rozwalił ![]() Edytowane przez Demeter Czas edycji: 2015-08-12 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
Jak tylko zabawki, a nie regał to taki standard.
#203 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() moderna-współczuję...ja cierpię bo mam zastrzał na palcu- mydła, rywanol, wrzątki nie pomogły dzis dpostałam maśc z antybiotykiem i jak nie pomoże w piątek- żniwa u chirurga... Kacper co dziennie z rykiem do przedszkola idzie...miesiąc mamiwisizmu dało sie we znaki...na szczescie po kilkunastu minutach mu przechodzi i cwaniaczy z od wrze snia-nowe przedszkole... Czy w panstwowych przedszkolach sie kupuje wyprawke samemu czy składka jest ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
BYou tam gdzie w gre wchodza uklady polityczne i pieniadze, logika zanika
![]() A jakie macie Mrugaly? Klementyna i tak i tak, u nas byla skladka. Jeszcze tylko przezyc dzis...
#205 |
Zakorzenienie
|
Mam dość juz tych upałów, na szczęście chyba niedługo koniec ;-)
Co do pieluchy to my też w nocy bez a wszystko przez przypadek bo raz zapomniałam założyć na noc i majteczki suche, wiec na kolejne noce tez nie założyłam i na razie bez wpadki. Ja już na zwolnieniu bo okropnie się czuje dużo gorzej niż z F. kto wie to się śmieje ze dziewczynka ale raczej nie ma szansy na dziewczynkę z 20dnia cyklu :-P Wczoraj F. zbiera poziomki, pytam jak Ty ja wypatrzyłeś? Oczyskami mama. |
![]() ![]() |
![]() |
#206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#207 | ||||
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() u JUlki była skłądka u Karola będzie trzeba samemu kupić wyprawkę ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Scarlet a długie masz cykle? Dałas ziarenko nadziei.... ale itak czuje ze chłopak ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio ponoć statystycznie udowodnione, że stres ma duzy wpływ na płeć i łatwiej zestresowanym o dziewczynkę
![]() |
#210 |
Wtajemniczenie
|
Witam się ze wsi
![]() Panika - ja od wtorku u "mamusi" i żyję. Żyję i tyję bo tyle tu łakoci. A miałam żywić się tym, co da mi natura... Scarlettwrzucaj foty - będzie skąd czerpać inspiracje. Oliwka Fi był tydzień mojej mamy - wył bo nie chciał wracać, aż się boję jak od teściów wrócę. Moderna AAAAŁ. Ale tak w kość czy od środka? AAAAŁŁŁ A miodu zazdroszczę. U nas rocznie idzie ok 6-7 słoików takich dużych (bodajże 0.9l). Despa przebierasz nogami? Coraz bliżej urlop, coraz bliżej urlop. U mojego tż pracują teraz 6-14 (miast 8-16) bo produkcję przesnęli na wieczór i noc. Mają zakaz włączania klimy, żeby produkcji prądu straczyło ![]() Widzę, że Urząd Królewskiego Miasta Krakowa wymiata z klimą heheh Monicca ja mam (podobno, bo już nikomu nie ufam :P) dziewczynkę z 15 dc, a cykle mam jak w mordę 27-29 dni więc teoretycznie w punkt w owulację. Jak Ci na urlopie? Ja jeszcze się z tym oswajam. Kierownik mnie napastuje telefonami kilka razy w tyg więc mam hotline z biurem. Pytania są różne, od tych gdzie co mam (czy mam w ogóle), jaką miałam wizję, po pytania dlaczego coś zrobiłam właśnie w taki sposób (tu mu odpowiadam: BO TAK [i ciśnie mi się na usta: bo kur.,., tak mi się podobało]), a kończy na pytaniach jak np w excelu zrobiłam takie makro bo fajne, ale on by jeszcze coś dorobił. Idę na loda ![]() ![]() AH, a z tym różem to ja trochę żartuję... mam tylko awersję do tego koloru na mnie -mam jasną karnację, łatwo się czerwienię i w różu wyglądam jak prosiak ![]()
Terry Pratchett Edytowane przez Sorceresss Czas edycji: 2015-08-13 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.