|
|
#2011 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 7
Cytat:
A body? Kurczę ja spie w długich spodniach i koszulce z długim i dosyć zimno mi i ubieram ja w body długi/krotki rękaw, pajac i śpiworek. U mnie jest około 19/20 stopni, mi sie wydaje, ze chłodniej |
|
|
|
|
#2012 |
|
Zakorzenienie
|
Nigdy pod pajaca nie ubieram body
![]() No ale u nas jest 23-24st aktualnie |
|
|
|
#2013 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pajaca a pod to body z krotkim i kołderka, ale dlatego tak grubo bo cieniej sie przeziebila, rozkopyje sie i zmarznirta jest w nocy, u nas po 20 stopni w mieszkaniu, ja sama w dresie spie i podkoszulku
|
|
#2014 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Wyżłopałam dwa kubki melisy. dziecko cieszy sie do mnie z leżaczka i miętoli kocyk. Nie chciała spać Bubka, co zasnęła to zaraz pobudka z wrzaskiem. Wczoraj noc była znośna, mam nadzieję, że dzisiaj jednak też pośpimy. |
||
|
|
|
#2015 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Od nas niedawno pojechali znajomi, byli w odwiedkach. Maja dwojke dzieci, w tym jedno trzy dni mlodsze od naszego Szymcia. Super miec wsrod znajomych kogos takiego Chlopcy grzeczni byli, fajnie sobie razem brykali na kocu i jedli piankowe puzzle ;-) Dostalismy piekne prezenty recznie zrobione, wrzuce fotki i sie pochwale. Aha telefonem po naprawie dlugo sie nie cieszylam, rozbilam wczoraj wyswietlacz:-/ Zrobily sie dwie rysy i dotyk nie dziala :-/ No i musze nowy kupic. Znowu jestem na tym prehistorycznym:-/ GOSIAK super że chrzciny udane PAVLINECKA wspolczuje takiego okresu.. MAJKA dzieki za przepis! Zrobilam, koledze bardzo smakowalo i kazal kumpeli wziac przepis ;-) BLACK kurka no, tez bym była wściekła na TZ. Te chlopy to często jak dzieci... :-/
|
#2016 | |||||
|
Zakorzenienie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52753194]Ale mi sie corka rozpelzala! Jakas madakra! do przodu jak dzdzownica sunie i to w ekstra tempie,jakby sie wwiercala. i to na sofie tak nam ruszyla,a chwile wczesniej leżała na ful relaksie. Dostala prezent na urodziny (5 miesiecy dzis) to i nam prezent postanowila zrobic
[/QUOTE]Spryciula 😃 Cytat:
te 200zl to miałam na myśli że napisałaś żeby chociaż on kosztował 1600 a nie 1800zl 😉 też myślałam że śpiworka nie muszę mieć od wózka ale jednak jest tak przemyślany że kompatybilny z wózkiem tzn nie trzeba go odpinac i zdejmować przy składaniu wózka. Chyba nie wszystkie BJ mają błyszcząca tapicerkę, moj nie ma 😉 Cytat:
Cytat:
O rany niefajnie... Cytat:
super ze chrzciny udane 😃 Cytat:
|
|
#2017 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny! Dopiero teraz się witam bo cały dzień nas nie było. Odwiedziliśmy moich rodziców. Arturka odwiedziła zębowa wróżka w postaci dziadka :p i sypnęła kasiorką za 2 piękne ząbki
A ja pogrzebałam w ciuchach po siostrzeńcu i mamy dwa kombinezony na jesień / lekką zimę, kurtkę zimową i kombinezon ale raczej młody do niego nie dorośnie bo jest na 9-12 miesięcy. Więc nie jest źle aaa jeszcze mamy buty trapery, nowki sztuki z h&m Jesteśmy gotowi na zimę ale wcale na nią nie czekam :p A na noc małemu zakładam tylko pajaca i śpi pod kocykiem który i tak rozkopuje. Wydaje mi się, że zimno mu nie jest. Za to ja sypiam z termoforem w nogach a mamy w mieszkaniu 23-24 stopnie... |
|
|
|
#2018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kamilove mi już wszystko jedno i tak po sezonie..tylko niech postawi lub kasę odda, nie chce o sądach chodzic |
|
|
|
|
#2019 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiak - fajnie że chrzciny udane
Pavlinecka - Julek śpi w pajacu pod kocykiem takim dwuwarstwowym. Stopni mamy 21/22 Goczek - to na pewno skok i minie. Trzymaj się :-*
|
#2020 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy 23 stopnie. Ja śpię w koszulce z krótkim rękawem i spodenkach. Malutka w pajacu samym i kocykiem przykryta, rączki często ma zimne, jak zrobi się chłodniej to body będę wkładać. Ale i tak muszę kołderkę w końcu kupić.
|
#2021 |
|
Zakorzenienie
|
Cashmere - to nie wkopalas koleżanki bo babka prosta więc mozna często piec
|
#2022 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiak fajnie ze wszystko się udało
![]() Pavlinecka Zdrówka Zuzi i Tobie żeby przeszedł ten brzuch
|
#2023 |
|
Zakorzenienie
|
PAVLINECKA moj spi w pajacu i pod kocykiem.
Jeju oczy mi sie zamykaja. Do jutra ;-)
|
#2024 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba dobrze, narazie bez zmian
To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni, przybrało ludzką postać ... JAŚ Edytowane przez MaŁa_Sylwia Czas edycji: 2015-09-13 o 22:59 |
|
|
|
#2025 |
|
Zakorzenienie
|
MAJKA, KAMILOVE - w tym tyg idę do labu pytać czy robią u nas te badania kupki. Juz się cieszyłam ze delicol pomaga a tu zaś
VIOLKA a widziałaś krzesełka apollosun? Madelinem ma takie ślicznie wygląda i cena też super
|
#2026 |
|
Zakorzenienie
|
A jaka ta krew jest? Taka żywo czerwona czy ze sluzem poszarpana? Może Filip ma szczelinę czy jak tam się to nazywa
|
|
|
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
A co jest jutro? :P
|
#2028 |
|
Zakorzenienie
|
AMETTY świetny wózek, tylko jak dla mnie te kółka z przodu wolałabym w normalnym rozstawie. Poza tym ekstra
![]() BLACK mój Tz tez jest taki ze trzeba go pilnować ze wszystkim, jak z dzieckiem normalnie. Czy wziął lekarstwa? Czy prad zapłacony? Gdzie są jego spodnie? Dziś szukał właśnie rano spodni i nie mógł znaleźć. Ja podeszłam do szafy, nie minęło pół minuty i spodnie się znalazły... masakra!
|
#2029 |
|
Zakorzenienie
|
HANKA czytalam opinie o apollo sun i nie maja za dobrych..
Wszyscy spia a ja karmie mala Powiem wam ze jestem w szoku ile Martyska zebrala a do tego dostala sliczne zlote kolczyki w ksztalcie serduszka z diamencikami
|
|
#2030 | ||
|
Konto usunięte
|
GOSIAK,ale fajnie,ze mala do księdza gugala, ciekawe co mu chciala powiedziec ? 😀 Super wspomnienie ☺
Cytat:
Aaa,pies ja nosem trącal! Cytat:
Ja w pajaca ubieram tylko i kołderką letnią przykrywam,nie rozkopuje sie. 22-23 stopni mamy. BLACK, współczuję nerwów i życzę żeby sie jakos poukladalo bezstratnie. |
||
|
|
|
#2031 |
|
Zakorzenienie
|
FLIGHT
VIOLKA my skarpetek nie gubimy zbyt często ale zdarzyło się raz czy dwa ze ściągnął w wózku nie wiem kiedy ![]() GOCZEK, BLACK gratki 5 miesiąca! Boziu my też zaraz 5 kończymy, kiedy to zlecialo!
|
#2032 |
|
Zakorzenienie
|
Gratki 5 msc!
U nas tez dzis 5 skonczony
|
#2033 |
|
Zakorzenienie
|
Nic. Zakręcona jestem i dla mnie dziś była sobota. Ehh..
|
#2034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To Adka taka nasprytniejsza z tymi skarpetkami patrzę- nowa umiejetność hehe ![]() Popatrzę na to krzesełko fajne jest, poczytam opinie, bo Gosiak pisze że słabe. Przykro mi że Delicol do końca nie pomógł ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Kuwa znowu mnie całe ciało swędzi - musi to być żel albo balsam- odstawię i zobaczymy.
|
|
#2035 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Królika dzis w lidlu uplowalam,nie wiem jak go przyrządzić...jadacie kroliki? |
|
|
|
|
#2036 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje 5 miesięcy !!! 🍭🍭🍭
|
#2037 |
|
Zakorzenienie
|
GOCZEK współczuję tych wieczornych rykow. Kurcze nie wiem co Ci poradzić. Może faktycznie ma kolki teraz dopiero?
PAVLINECKA ja też ubieram najczęściej małego w pajaca samego. Lub zakładam teraz body na długi i spiochy na ramionkach do tego lub luźne spodenki długie. CASH co za pechowy telefon ![]() GOSIAK fajnie ze chrzciny udane i super ze goście hojni a o krzeselku opinii nie czytałam, oglądałam je tylko na allegro i mi się spodobały.
|
#2039 | |
|
Zakorzenienie
|
No to w takim razie gratki i dla Was!
Cytat:
![]() Mnie też często swędzi całe ciało i wszystko po kolei. W ogóle zauwazylam ze się wysuszylam TAM strasznie. Nawet wkładek nie używam bo nie mam po co. Tez tak macie? Nie fajnie tak. .. NIEZAWSZE to są takie małe strzepki krwi wymieszane z sluzem. Ale tego śluzu i tak mniej jest niż było. Ale meczy się biedulek przy tych kupkach. Płacze zanim zrobi i prezy się przy tym. Żal mi go. A co to jest to o czym piszesz?
|
|
#2040 |
|
Zakorzenienie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52755823]Ala macie fajnie z tymi dzieciakami, tylko zeby sie chciało Wam kontakty utrzymywać. My niby mamy znajomych z podobnym wiekowo brzdącem,ale problem z kontaktem mimo moich starań :/ i szkoda telefonu, ale widac Ci niepisany,bedzie lepszy, tego kwiata jest pół swiata 😉
Królika dzis w lidlu uplowalam,nie wiem jak go przyrządzić...jadacie kroliki?[/QUOTE] Jak kp pierwszego syna jadlam ze dwa razy ale nie przekonałam się i teraz nie jem. Co do ryków wieczornych to wg mnie samo minie. Raczej nie ma to jakiejs tajemniczej przyczyny tak myślę.
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.

ja spie w długich spodniach i bluzce z krotkim/długim rękawem 
Chlopcy grzeczni byli, fajnie sobie razem brykali na kocu i jedli piankowe puzzle ;-) Dostalismy piekne prezenty recznie zrobione, wrzuce fotki i sie pochwale.
pomiędzy BJ w BI jest więcej niż 200zł różnicy 

A ja pogrzebałam w ciuchach po siostrzeńcu i mamy dwa kombinezony na jesień / lekką zimę, kurtkę zimową i kombinezon ale raczej młody do niego nie dorośnie bo jest na 9-12 miesięcy. Więc nie jest źle