Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 7 - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-12, 20:05   #1891
niezawsze
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 7

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Wyruszam dzis wieczorem w miasto ;-D przyleciala moja przyjaciolka zapowiada sie super wieczor!
Baw się dobrze!

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
cześć, ale mam wkur,wa. M ma wolne i do szału mnie doprowadza. Nic praktryxznie nie zrobi ttylko leży odpoczywa. Nosz w mać!. Leń taki i nierób (znaczy rób bałaganu) że mu powiedziałam że ma nie wracać(pojechał gdzies z synkiem) wrr!!!A i jeszcze sie mnie czepia
O to miałam dziś podobnie. On ma weekend to odpocząć musi. Wpadł na genialny pomysł bym pojechała sama na zakupu...z Maćkiem, hehe juz wole z Mają. Powiedziałam, że mam lepszy by on jechał na zakupy z Mają, Maćkiem i by zapłacił za nie... Coś zaczął brzeczec to mu powiedziałam by się w mojej sytuacji postawił, a on, że mógłby się zamienić rolami. żarty się go trzymają to mu mowie, ze świetny pomysł, chętnie bym chxiala wychodzić do pracy na 8h gdzie mogę zjeść spokojnie posiłek na mieście i mieć luźne ręce i nie wyciągać cycka.

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
35 stopni?

U mnie 18 i pochmurno.

Koperco - moj dzis grzeczny bo na pepkowke idzie. Swoja droga debilny zwyczaj. Kobieta wymeczona po porodzie a facet balanga
No beznadziejny zwyczaj, facet go pewnie wymyślił...

Byliśmy w tym tesco kupiłam skarpetki dzieciom i były zabawki za 1/2 ceny i Maciusiu kupiłam trąbke. Bawi się nią świetnie i wygląda na zajaranego . Przełącza w nim dźwięki i światełka, do tej pory miał same grzechotki i zabawki typu lamaze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1442081105146.jpg (27,6 KB, 13 załadowań)

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-12, 20:22   #1892
gossip_girl21
Zakorzenienie

A moj sie jutro na ryby wybiera... No nic, przeciez weekend ma, ale robi podteksty ze "moze nie pojade bo zas sama bedziesz siedziec" chyba czeka az mu powiem no co Ty jedz... To sie nie doczeka... 😕

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-12, 20:24   #1893
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
A moj sie jutro na ryby wybiera... No nic, przeciez weekend ma, ale robi podteksty ze "moze nie pojade bo zas sama bedziesz siedziec" chyba czeka az mu powiem no co Ty jedz... To sie nie doczeka... 😕
Mój też tak gada czasem i liczy ze ja coś powiem. Np wczoraj mówi że mu się słodkiego chce i myślał że mu swoją czekoladę urodzinowa oddam 😉
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-12, 20:26   #1894
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Baw się dobrze!

O to miałam dziś podobnie. On ma weekend to odpocząć musi. Wpadł na genialny pomysł bym pojechała sama na zakupu...z Maćkiem, hehe juz wole z Mają. Powiedziałam, że mam lepszy by on jechał na zakupy z Mają, Maćkiem i by zapłacił za nie... Coś zaczął brzeczec to mu powiedziałam by się w mojej sytuacji postawił, a on, że mógłby się zamienić rolami. żarty się go trzymają to mu mowie, ze świetny pomysł, chętnie bym chxiala wychodzić do pracy na 8h gdzie mogę zjeść spokojnie posiłek na mieście i mieć luźne ręce i nie wyciągać cycka.

Byliśmy w tym tesco kupiłam skarpetki dzieciom i były zabawki za 1/2 ceny i Maciusiu kupiłam trąbke. Bawi się nią świetnie i wygląda na zajaranego . Przełącza w nim dźwięki i światełka, do tej pory miał same grzechotki i zabawki typu lamaze
Julek lubi sie bawić pianinkiem
Stary 2015-09-12, 20:32   #1895
blackberry89
Zakorzenienie

Synek zasnął a my epokę lodowcowa oglądamy.
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-09-12, 20:39   #1896
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Mój oczywiście miał pepkowke i to z pompą ale poza domem. Nie zgodziłam się na picie w domu.
Jakie słoiczki?

Koperco - tak Cię nosi. Może @ sue zbliża

My po kąpieli. Jemy. Zaaplikowalam czopek viburcol i wyszedl z kupą. Młody na raty srajtoli. Nie może porządnie sie wyproznic ech.
no nie wiem, może bo jeszcze nie miałam. Ale wydaje mi się że to dlatego że Mała wymyśla, zatkana jest, przy ściąganiu się wyrywa, je na raty i wierzga a ten leży i i dpoczywa i syf robi. Wrócił a po karmieniu Ali jablkiem dalej wszystko upierd.olone stoi-mu nie przeszkadza jak widać. On leży i odpoczywa z lapkiem. I jestem podminowana że Ala marudzi i sama biedna nie wie czego chce.
Cytat:
Baw się dobrze!

fajna.
Mój też ma pomysły na zamiany. Ale kapituluje jak mowie ze szukam pracy i on idzie na macierz-ciekawe czemu..
A Twój jak reaguje na to że moze jednak Ty pojdziesz do pracy?
Albo tekst- to ja tu zarabiam na dom. To po drugim takim tekście wyśmiałam i stwierdziłam że chyba nie ogarnia kasy na koncie bo kasy więcej to mam ja siedząc w domu

Cytat:
albo czeka na nie jedź i nie pojedzie i będzie miał na kogo wine zrzucić.
Mój też ma czasem takie jazdy. Miał częściej ale już mu przeszło
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-12, 20:48   #1897
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Super zazdro
Też miałam iść z przyjaciółką opic moje urki ale jej mąż ma polpasca 😕

rozbawilo mnie bailando 😉 wiem co czujesz u nas też tak było. Dobry tydzień i minęło. Oby U was też ☺

Nie uznajesz ale u siebie czy u kogoś też Ci przeszkadza?

Debilny. Mój nie miał pepkowy. Utluklabym...

My po zakupach. W biedrze słoiczki z hipp których nigdzie nie widziałam wcześniej. Widzialyscie?
Dla mnie kazda istotka ma prawo do zycia. I wiadomo ze jezeli ktos to robi to wylacznie jego decyzja ale dla mnie to swiadome zabojstwo a do tego takiego niewiniatka.

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

My bylismy dzisiaj w wesolym miasteczku bo na weekend do nas przyjechalo

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Pan sasiad debil siedzi cicho poki co. Jego straszenie narazie nie ma odzwierciedlenia w rzeczywistosci..

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-12, 20:56   #1898
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Dla mnie kazda istotka ma prawo do zycia. I wiadomo ze jezeli ktos to robi to wylacznie jego decyzja ale dla mnie to swiadome zabojstwo a do tego takiego niewiniatka.

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

My bylismy dzisiaj w wesolym miasteczku bo na weekend do nas przyjechalo

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Pan sasiad debil siedzi cicho poki co. Jego straszenie narazie nie ma odzwierciedlenia w rzeczywistosci..
Rozumiem twoje stanowisko. Ja wychodzę z założenia ze jak jest chore to nie chciałabym żeby się meczylo na tym chorym swiecie...
Dobrze ze sąsiad siedzi cicho. Narwany du.pek...
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-09-12, 21:12   #1899
madelinem
Zadomowienie

Hej. Zwolnilyscie to was dogonilam.

Widze ze tzeci to dalej gh. Moj tez. Wie ze jutro rano msza za babcie, dawno mu mowilam, to wymyslil ze jedzie na ryby. Mial zostac z Agata, bo nie chce jej ciagnac do kosciola z rana. Pozniej gadal ze nie.jedzie, a teraz sie okazuje ze jednak tak. Rzygac mi sie chce jak slysze o tych jego rybach. Ja nie mam czasu dla.siebie. wszystko robie w miedzyczasie. Ale.na.obiad to on nie ma co liczyc jutro. Wkurzyl mnie masakrycznie.

Nastepny zab mnie boli, do wyrwania jest. A nie mam.teraz kasy. Musze wytrzymac do pazdziernika :/

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Co do aborcji to zgadzam sie.z black. Chcialabym miec wybor. Nie kazdy jest na tyle silny, by poradzic sobie z ciezko chorym dzieckiem. Ja wiem, ze nie.dalabym rady.

Cos mlodsza sie kreci. Ogladam epoke, i modle sie.by starsza nie darla sie w nocy. Juz nie.wiem, co jej.jest. neurolog juz niedlugo, ciekawe co powie.
madelinem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-12, 21:36   #1900
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Julek lubi sie bawić pianinkiem
No właśnie coś w tym stylu chciałam, a to za 26zl kupilam

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Synek zasnął a my epokę lodowcowa oglądamy.
Tez oglądamy oprócz Macka

Koperco mój to by mnie już do pracy wysłał..Bo uważa, że ja nic nie robie a sam to w domu by nie wytrzymał, a kasy teraz to i ja mam więcej od niego, bo on zmienił prace na gorsza... To kolejna porażka i przez to się stresuje i w ogóle

Madelinem, ale jak to z krzykiem się budzi? Sni się jej coś czy boli?

Maciuś
Stary 2015-09-12, 21:43   #1901
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

NIEZAWSZE,super ta zabawka,to w kazdym Tesco taka promocja?
Cytat:
debilny no ale coż. Ja to jeszcze pępkowego nie miałam w takim razie..Oj biedny będzie M jak Ala przejdzie na butle.. Nie że w tango pójdę ale skończy się usypianie Małej i że ja ją mogę uspokoić zawsze..

A widzisz, to zazdroszę. Bez kitu dziś żałuję że nie jest dzień tygodnia bo mi tylko M przeszkadza-daaawno tak nie miałam.
ide kąpać Małą i ogarniać dla odmiany bo chłopaki się ulotniły. Kurde czuję się jak samotna matka od kilku dni.
ja dzis tez swojego prosilam,zeby mi nie przeszkadzal przynajmniej przy probie uczenia malej spania...a on di mnie z tekstami,ze mecze dziecko,ajak przestala plakac i usnela to "a moze sie udusila?" I wg niego to powinnismy czekac wieczorem,az mala sobie sama w salonie przy zabawkach usnie 😫 Koperco, Twoja Ala usypia przy cycku,tak?

Cytat:
Napisane przez madelinem Pokaż wiadomość
Hej. Zwolnilyscie to was dogonilam.

Widze ze tzeci to dalej gh. Moj tez. Wie ze jutro rano msza za babcie, dawno mu mowilam, to wymyslil ze jedzie na ryby. Mial zostac z Agata, bo nie chce jej ciagnac do kosciola z rana. Pozniej gadal ze nie.jedzie, a teraz sie okazuje ze jednak tak. Rzygac mi sie chce jak slysze o tych jego rybach. Ja nie mam czasu dla.siebie. wszystko robie w miedzyczasie. Ale.na.obiad to on nie ma co liczyc jutro. Wkurzyl mnie masakrycznie.

Nastepny zab mnie boli, do wyrwania jest. A nie mam.teraz kasy. Musze wytrzymac do pazdziernika :/

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Co do aborcji to zgadzam sie.z black. Chcialabym miec wybor. Nie kazdy jest na tyle silny, by poradzic sobie z ciezko chorym dzieckiem. Ja wiem, ze nie.dalabym rady.

Cos mlodsza sie kreci. Ogladam epoke, i modle sie.by starsza nie darla sie w nocy. Juz nie.wiem, co jej.jest. neurolog juz niedlugo, ciekawe co powie.
Oj biedna córcia,oby coś neurolog zaradzil. I wspolczuje bolu zęba,oby przeszło. A i zazdroszcze świeżej rybki z polowu,zjadlabym
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-12, 21:48   #1902
gossip_girl21
Zakorzenienie

O losie faceci to matoły... Tym optymistycznym akcentem zakoncze dzisiejszy dzien....😆

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-09-12, 21:48   #1903
madelinem
Zadomowienie

Cytat:
No właśnie coś w tym stylu chciałam, a to za 26zl kupilam

Tez oglądamy oprócz Macka

Koperco mój to by mnie już do pracy wysłał..Bo uważa, że ja nic nie robie a sam to w domu by nie wytrzymał, a kasy teraz to i ja mam więcej od niego, bo on zmienił prace na gorsza... To kolejna porażka i przez to się stresuje i w ogóle

Madelinem, ale jak to z krzykiem się budzi? Sni się jej coś czy boli?
Podejrzewam leki nocne, ona rano twierdzi ze nie plakala i krzyczala. Snow nie pamieta, czasami tylko marudzi, czasami wola mnie, a sa dni ze krzyczy tak przerazajaco. Czasami da sie ja uspokoic, a czasami nie. Wyniki ma wszystkie ok. Teraz bedzie neurolog, a ja mysle jeszcze i psychologu. Zaczelo sie jak bylam w ciazy, i tak.sie.ciagnie.

Taaa. Rybka, takie to do akwarium moge wpuscic.

I jedzie. D..ek i juz. Gh jak nic.
madelinem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-12, 21:52   #1904
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
O losie faceci to matoły... Tym optymistycznym akcentem zakoncze dzisiejszy dzien....😆
Bezmozgi... eh...
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-09-12, 21:58   #1905
kamilove
Zakorzenienie

Hehe a Wy dalej narzekacie na tych swoich Tżow, jakby to powiedziała moja babcia, jak Ci się nie podoba to sobie zmień 😉

Niezawsze a to taka cwaniara jesteś 😁 ja odkąd jest droga (a właściwie jej cześć &#128514 to chodzę codziennie właściwie tam za plac zabaw jeszcze, wychodzi zawsze 2h spaceru 😃 a Ty co robisz z Maćkiem na placu zabaw? Pozwala Ci siedzieć? 😁 pytam bo Nadia jednak woli jak mama chodzi, nie lubi gdy siedzę w miejscu 😉
Stary 2015-09-12, 21:59   #1906
niezawsze
Zakorzenienie

Goczek nie wiem czy wszędzie. Dużo było zabawek za 1\2 ceny v-techa. Szkoda, że fp nie byl

Maciuś
Stary 2015-09-12, 22:01   #1907
Majka232
Zakorzenienie

Dobranoc Wszystkim poza GH of kors :P
Stary 2015-09-12, 22:32   #1908
Koperco
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52745715]NIEZAWSZE,super ta zabawka,to w kazdym Tesco taka promocja?
ja dzis tez swojego prosilam,zeby mi nie przeszkadzal przynajmniej przy probie uczenia malej spania...a on di mnie z tekstami,ze mecze dziecko,ajak przestala plakac i usnela to "a moze sie udusila?" I wg niego to powinnismy czekac wieczorem,az mala sobie sama w salonie przy zabawkach usnie 😫 Koperco, Twoja Ala usypia przy cycku,tak?

Oj biedna córcia,oby coś neurolog zaradzil. I wspolczuje bolu zęba,oby przeszło. A i zazdroszcze świeżej rybki z polowu,zjadlabym [/QUOTE]

dziś bam w Tesco i u nmnie nie było promocji.
Ala to zasypia przy cycku czasem ale zazwyczaj zasypia sama w łóżeczku. Albo przY karuzeli albo ogląda książeczkę albo naklejki na ścianie(przy łóżeczku).

ja jestem przeciwniczka takiego zasypiania przy zabawkach bo ta raczej zamiast zasypiac dziecko pada na ryj tam gdzie się znajduje a nie idzie spać w łóżku swoim. Moja śpi w łóżku zawsze,drzemki tez. Raz się zdarzyło ze zasnela na macie to przenioslam do łóżeczka. No chyba że na spacerze w wózku a tak to zawsze w łóżeczku. To jedyne tak na prawdę bezpieczne miejsce dla niej teraz

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Hehe a Wy dalej narzekacie na tych swoich Tżow, jakby to powiedziała moja babcia, jak Ci się nie podoba to sobie zmień 😉

Niezawsze a to taka cwaniara jesteś 😁 ja odkąd jest droga (a właściwie jej cześć &#128514 to chodzę codziennie właściwie tam za plac zabaw jeszcze, wychodzi zawsze 2h spaceru 😃 a Ty co robisz z Maćkiem na placu zabaw? Pozwala Ci siedzieć? 😁 pytam bo Nadia jednak woli jak mama chodzi, nie lubi gdy siedzę w miejscu 😉
Moja mi nie pozwala siedzieć. Odpoczywajaca mama jest słaba😉
Stary 2015-09-12, 23:07   #1909
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
dziś bam w Tesco i u nmnie nie było promocji.
Ala to zasypia przy cycku czasem ale zazwyczaj zasypia sama w łóżeczku. Albo przY karuzeli albo ogląda książeczkę albo naklejki na ścianie(przy łóżeczku).

ja jestem przeciwniczka takiego zasypiania przy zabawkach bo ta raczej zamiast zasypiac dziecko pada na ryj tam gdzie się znajduje a nie idzie spać w łóżku swoim. Moja śpi w łóżku zawsze,drzemki tez. Raz się zdarzyło ze zasnela na macie to przenioslam do łóżeczka. No chyba że na spacerze w wózku a tak to zawsze w łóżeczku. To jedyne tak na prawdę bezpieczne miejsce dla niej teraz

Moja mi nie pozwala siedzieć. Odpoczywajaca mama jest słaba😉
No ja tez wiem,ze dziecko powinno zasypiac u siebie,a nie padac ze zmęczenia. Ala ma włączone swiatlo wieczorem jak zasypia? Zeby te naklejki,ksiazeczke widziec?
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-12, 23:08   #1910
blackberry89
Zakorzenienie

Lecę spać. Dobranoc dziewczynki ☺
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-09-12, 23:15   #1911
violka848
Zakorzenienie

Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 7

Majka mój też dzisiaj na pepkowie he Ma jeszcze godzinę na powrót- zobaczymy czy będzie słowny- dobrze wie ze strasznie nielubie niesłowności i rano ma dyżur przy córuni Aha i już dzwonił od kolegi że telefon ma pobity

Edit: dzwonił że o północy bedą wychodzić większą grupką. No ok fajnie że zameldował

Edytowane przez violka848
Czas edycji: 2015-09-12 o 23:17
violka848 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-12, 23:37   #1912
Koperco
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52746540]No ja tez wiem,ze dziecko powinno zasypiac u siebie,a nie padac ze zmęczenia. Ala ma włączone swiatlo wieczorem jak zasypia? Zeby te naklejki,ksiazeczke widziec?[/QUOTE]

Ja moja kąpie ok 19 więc najpóźniej 19.20 jest w wyrku to jest jeszcze szarawo i widzi. Na wieczór zazwyczaj włączam karuzelke (ma lampke) ale światła jej nie palę. Czasem jak widzę że nie zmęczona bardzo to zostawiam przyciemnione światło (mam podłączony ściemniacz do lampki)żeby sobie popatrzyła i po 10-15min całuje w czolko, mówię dobranoc i gasze światło jak było zapalone i wychodzę. Najwyżej palę światło w korytarzu jak potrzeba ja wyjąć z pomiędzy szczebelkow czy coś,żeby jej po oczach nie świecić i nie rozpraszac.

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Majka mój też dzisiaj na pepkowie he Ma jeszcze godzinę na powrót- zobaczymy czy będzie słowny- dobrze wie ze strasznie nielubie niesłowności i rano ma dyżur przy córuni Aha i już dzwonił od kolegi że telefon ma pobity

Edit: dzwonił że o północy bedą wychodzić większą grupką. No ok fajnie że zameldował
Miło z jego strony😏
Stary 2015-09-13, 00:11   #1913
niezawsze
Zakorzenienie

Maciek sam niestety nie zasypia przy cycku lub tuli musze lub w wózku. Niestety też śpi ze mną, a ja to uwielbiam jest mi łatwo wystawić cycka i juz, dlatego się wysypiam

Maciuś
Stary 2015-09-13, 08:13   #1914
gosiak0512
Zakorzenienie

Hej.
Ja na chwile
Chrzciny na 11.30 i pogoda sie robi

BLACK ja widzialam i kupilam na probe. Pisalam wam o tym bo fajna cena tez za 190g 3.89zl bodajze.

MALA jak Jasia brzuch po marchewce? Mam nadzieje ze dobrze

MAJKA warzywa srodziemnomorskie z baklazanen, ziemniak z pasternakiem i jakis warzywny. 190g za 3.89zl bodajze.

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-13, 08:21   #1915
gossip_girl21
Zakorzenienie

Wstał teraz mleko zrobic ale zeby pokarmic to sie nie domyslil...zla jestem bo sie nie wyspalam a ten sie pyta zdziwiony czemu jestem zla....
No i oczywiście na ryby jedzie wsta mu sie chce, ale zeby do dziecka w nocy wstac to spi bo go glowa boli... Ale mnie wkurrrrr!!!

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-09-13, 08:33   #1916
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Hej.
Ja na chwile
Chrzciny na 11.30 i pogoda sie robi

BLACK ja widzialam i kupilam na probe. Pisalam wam o tym bo fajna cena tez za 190g 3.89zl bodajze.

MALA jak Jasia brzuch po marchewce? Mam nadzieje ze dobrze

MAJKA warzywa srodziemnomorskie z baklazanen, ziemniak z pasternakiem i jakis warzywny. 190g za 3.89zl bodajze.
Dzięki. Zerkne przy okazji.
Udanych chrzcin

Dzien dobry
Noc do 1 ciężka ale potem do 8 ok
Książę je. Drugi tez Zaraz królowa idzie na śniadanie
Stary 2015-09-13, 08:39   #1917
gossip_girl21
Zakorzenienie

Nie jedzie... Sasasasasasa 😁 zmienia pieluche, haha nie powiedzialam ze kupsko jest 😀 no prosze suprise 😂😂😂 mistrzyni zła 😂

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

Ale idzie na dzialke 😑

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-09-13, 08:56   #1918
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Maciek sam niestety nie zasypia przy cycku lub tuli musze lub w wózku. Niestety też śpi ze mną, a ja to uwielbiam jest mi łatwo wystawić cycka i juz, dlatego się wysypiam
ja też sie wysypiam Ale ja mam złote dziecko, które wstaje na jedzenie raz ok 4-5. no pomijajac teraz przeziebienie, choć dziś dwie pobudki 3i5
Ja spać z Ala nie cierpie-jestem tak połamana że szok
Cytat:
Wstał teraz mleko zrobic ale zeby pokarmic to sie nie domyslil...zla jestem bo sie nie wyspalam a ten sie pyta zdziwiony czemu jestem zla....
No i oczywiście na ryby jedzie wsta mu sie chce, ale zeby do dziecka w nocy wstac to spi bo go glowa boli... Ale mnie wkurrrrr!!!
hehe bo w nicy z ciepłego wyrka sie nie chce wychodzić.. abędzie co raz gorzej:/
Cytat:
Dzięki. Zerkne przy okazji.
Udanych chrzcin

Dzien dobry
Noc do 1 ciężka ale potem do 8 ok
Książę je. Drugi tez Zaraz królowa idzie na śniadanie
Pewnie że królowa a Król-GH?
Cytat:
Nie jedzie... Sasasasasasa 😁 zmienia pieluche, haha nie powiedzialam ze kupsko jest 😀 no prosze suprise 😂😂😂 mistrzyni zła 😂

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

Ale idzie na dzialke 😑
a czemu nie jedzie? sam na to wpadł?
Stary 2015-09-13, 09:04   #1919
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
ja też sie wysypiam Ale ja mam złote dziecko, które wstaje na jedzenie raz ok 4-5. no pomijajac teraz przeziebienie, choć dziś dwie pobudki 3i5

hehe bo w nicy z ciepłego wyrka sie nie chce wychodzić.. abędzie co raz gorzej:/

Z kolegami miał jechać ale sie schlali wczoraj czy cos takiego... A w d**ie to juz mam... Ide robic bo obiad trzeba zrobic, kuchnie ogarnac, dziecko... Dzień jak co dzień...

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

A dwa u mnie kulminacja złości bo okres mam dostać 😑😕

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-09-13, 09:31   #1920
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:

Król śpi. Jajecznice zrobił synkowi i dalej śpi. Julek wstal o 8 i po 9 znów usnal. Cycka dlugo pociumkal.
A Twój dzus TZ czy GH?
Tez nie lubię razem z dziećmi spać.
Julek pieknie noce przesypial i coś się odmieniło.

Violka - dlaczego mało się odzywasz? Jak Tz? Przejął Adke?

Domima - a Ty gdzie się zgubilas?
Jestes zadowolona z tej pościeli Olafka? Tu zamawialas? http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=37098647

Pavlinecka - co u Ciebie?

Gdzie Wy się podziewacie?

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości