![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ***ESTEE LAUDER*CHANEL*LA ROCHE*IsaDora*BOURJOIS i inne
nie ta maskara mi nie odpowiada-wybacz
kurcze a masz cos jeszcze jakkies szampony, odzywki do włosów, kremy do twarzy albo co? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Zadomowienie
|
mam jeszcze na wydaniu puder rozświetlajacy do ciała avon magic,moge zrobić odlewke perfum D&G the one 20ml do atomizerka h&m,odlewke perfum naomi catdeluxe 15ml
rozumiem ze z collistara rezygnujesz?
![]() |
#214 |
Zadomowienie
|
mam jeszcze cien loreal colorappeal tylko testowany przeze mnie,kolor 155-kosztował ponad 50zl
cienie Esteelauder podwójne jasniutki różowy i wrzosowy,fotki wklejam nizej
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
no raczej tako bo ja sie boje ze mi nie bedzie odpowiadal. JA W SUMIE JESTEM ZADOWOLONA PO BARDZO DUZYCH POSZUKIWANIACH Z CHANEL DOUBLE PERFECION,
mysle ze cienie i puder isa dora za moj puder estee lauder by sie zgadzaly cenowo? C |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#218 |
Zadomowienie
|
ja tez nie wiem czy puder od Ciebie bedzie mi pasował -tak to juz jest z tymi wymiankami
![]() Do rozświetlacza IsaDora mogę dołozyć cien loreal lub El,chyba ze wolisz potrojne cienie IsaDora+cien loreal lub EL.Wybór zostawiam Tobie. wymianka cienie potrojne +rozswietlacz mi nie odpowiada. Chyba ze masz cos jeszcze poza watkiem wtedy moglybysmy zrobic wieksza wymianka.
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
a moze za te cienie i puder isa dory dodalabym ci profesjonalny wloski fluid -zel do ukladania wlosow hantesis prawie cały
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Zadomowienie
|
jaka jest jego pojemność?
a moze masz cos z pielegnacji do włosów albo cos ciekawego z kolorówki na wydaniu?
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
ta pojemnosc to 200ml, kurde z kolorówki za bardzo nie mam
tylko nowe 3 kolorowe cieni inglot-granat-niebieski i jasno niebieski |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
u fryzjera zaplacilam 40zl za ten fluid, ale ja raczej wogole nie uzywam nic do stylizacji wlosow wieć stoi i czeka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
a do pielegnacji mam ale nie oddam
![]() fluid jest nowy -jak ci nie bedzie odpowiadal to go wymienisz na wizazu cenowo i tak ci sie oplaca ta wymianka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Zadomowienie
|
patrze bardziej pod katem przydatności a nie cenowo
![]() ok,zgadzam sie wstepnie na wymianke rozświetlacz isadora+potrójne cienie IsaDora za Estee Lauder, Double Wear, Stay-in-Place Powder Makeup SPF 10 -kolor 3C1 Pebble +profesjonalny wloski fluid -zel do ukladania wlosow hantesis prawie cały. prosze jeszcze o real foto tego pudru(chciałam zobaczyć kolor) i jesli bedzie pasował to mozemy wymieniac sie adresami.
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
a co do zdjecia to bardzo mi przykro bo nie mam aparatu
moge cie jedynie zaproponowac str www.douglas.de i tam mozesz sprawdzic kolorek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Zadomowienie
|
na stronie znalazlam ten kolor,wkleje fotke a Ty powiedz czy jest on identyczny jak na foto czy moze jaśniejszy lub ciemniejszy
![]()
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
wiesz co moze ciut jasniejszy
ja uzywam np podkladow chanel nr 05, w kompakcie 100, clinique puder 04 , lancome teint idole 05 moze znasz te kolory i to ci pozwoli okreslic kolor mojej skory ten estee lauder jest dla mnie za jasny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Zadomowienie
|
ok,wiec dogadane-robimy wymianke.
![]() zapraszam na PW,podaj mi adres to jeszcze dzisiaj wysle paczuszke.A kiedy ty mozesz wyslac?
![]() |
#231 |
Rozeznanie
|
Cześć. Może znajdziesz jakiś zapach dla siebie u mnie za
:-LUKSUSOWY ZESTAW 10 POMADEK/BŁYSZCZYKÓW MARKI SEPHORA LIMITED LIP CANDY PALETTE BY SEPHORA -Bourjois, Delice De Poudre (puder brązujący prasowany),nowy Puder brązujący, który wyglądem i zapachem przypomina czekoladę. Zamknięty jest w solidnym kartonowym opakowaniu wyglądającym jak książeczka. Znakomicie pachnie, daje bardzo subtelny i naturalny efekt - Jessica Simpson błyszczyk Candy http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=210062 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Rozeznanie
|
pisałas u mnie w watku,czekoladka jest wolna,błyszczyki sephora tez.poza watkiem mam:
-podkład collistar nowy ,kolor nr 5 cognac -podklad YSL,kolor 3 -maskara pupa -koktajl aquolina 150ml bez kilku psików,zapach pizmo i jezyna -moschino i love love u Ciebie podoba mi sie: - Bright Crystal ok. 25 (nawet więcej) z 30ml, z kartonikiem, - L Lolita Lempicka ok. 20 z 30ml, z kartonikiem, odp u mnie co Ci sie podoba i jak widzialabys ewentualnie nasza wymianke. pozdrawiam cześć. Mam pyt. Czy podkład collister jest do cery suchej czy mieszanej? I jaki to podklad ysl, i jaki odcien mniej wiecej to jest bo nie mogę nigdzie znalezc? http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post5317350 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
Wazy ponad kilogram, z matrixem paczka by miala 2kg.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.