|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. V
Dotka a sie martwilas
dobrze, ze glowka w dol
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#4562 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4563 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ktoś ma wizytę i chce wpisać to piszcie mi priv to jak wejdę na kompa w domu to wpisze inaczej mi ucieka wszystko a z telefonu ciężko mi
|
|
|
|
#4564 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak przyjdzie za tydzień to ją wyśmieje. Dobrze ze jest wizaz mam komu sie wyzalić bo mąż ma dość mojej gadki
|
|
|
|
|
#4565 |
|
Zakorzenienie
|
Babcia mojej kolezanki zawsze powtarzala, ze takie rzeczy przeklada sie z glowy do d.upy.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#4566 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka gratulacje
|
|
|
|
#4567 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie nawet nie chciało jej sie próbować innego mleka niż dotychczas podawała....Cytat:
ja tak normalnie czasem mam jakieś lekkie niedobory, a teraz mi dopiero lekko spadło poza normę przy ostatniej wizycie gdzie jajek teraz jem mniej niż zwykle (średnia ochota), mięsa prawie w ogóle, a jak już top najczęściej chude a nie np.wieprzowinę ![]() Cytat:
oczywiście wszystko z niewinnym uśmiechem
|
|
#4568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no cóż trafiają się idioci a jak przez idiotow są utwierdzani w swojej racji to nie przetłumaczysz.. Szkoda tylko dzieci Trzeba się pośmiać trochę i nabrać dystansu do jej gadek, bo inaczej wyjdziesz z siebie z nerwów a szkoda zdrowia na głupote także niech sobie gada, posmiej się trochę z niej, pokiwaj wyrozumiale, a jej w końcu się znudzi, bo zauważy, że na tobie to nie robi wrażenia sakarzm będzie najlepsza obrona
|
|
|
|
|
#4570 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ty dobrze mówisz haha spróbuje jak tylko przyjdzie za tydzień
|
|
|
|
|
#4571 |
|
Zakorzenienie
|
Albo "wooooooow! Naprawdę! Matko ale ty jesteś zdolna że na kasę się dostałaś woooooow!"
Podobno wrednosc to moje drugie imię Haha
|
|
|
|
#4572 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4573 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie nauczyłam ze takim ludziom trzeba pokazać że nie dasz sobie włazić na głowę
ale o co chodzi? przecież tak tylko sobie rozmawiamy, nie miałam nic złego na myśli "
|
#4574 | |||
|
Zadomowienie
|
Ja też najczęściej dostaję jak siedzę
Sprawdzałam to już i za każdym razem po prostu moje tętno świruje. Podobno to norma i nie ma co się przejmować.Cytat:
Cytat:
Cytat:
malwi, miejmy nadzieję, że ktoś fajny trafi się do pokoju. Ja jak leżałam to należałam raczej do tych mniej rozmownych więc zapewne byś się ze mną zanudziła ;p lune, co za teksty Pamiętaj, że z rodziną to najlepiej na zdjęciach. Moim zdaniem stosowanie zagrywek podobnych do nich nic nie da, a jedynie może ich nakręcić. Chyba szłabym w ignorowanie po prostu.eleo żeby udało się z L4kinga, Ci Niemcy chyba oszaleli tak wcześnie zaczynając ze świętami. A u nich nie ma żadnych świąt jak haloween, wszystkich świętych, czy cokolwiek w międzyczasie? W Niemczech uwielbiam kalendarze adwentowe. Szkoda, że w PL nie można takich dostać. W tym roku Kinga jeszcze za mała, ale za rok na pewno będę chciała jej jakiś fajny wymyślić. baby oby nowa ekipa się spisała i udało się zamknąć etap remontu harriet, a jakie żelazo bierzesz? Mi pomogła dopiero zmiana specyfiku i teraz mam już w normie, a miałam mega słaby. Przyznam szczerze, że nawet siedzenie w domu nie ułatwia nadążania za wami
|
|||
|
|
|
#4575 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do wkładek to tę u mnie są obowiązkowe, nigdy ich tyle nie używałam co teraz ![]() Cytat:
Otóż to.hariett Gratulacje udanej wizyty ![]() Wyszłam w tą największą ulewę a jak wyszłam ze sklepu to nagle przestało padać
|
||
|
|
|
#4576 |
|
Zakorzenienie
|
O tak, w DE kalendarze adwentowe są super i ogromny wybór
|
|
|
|
#4577 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lune ta laska jest beznadziejna, serio ![]() Zapomniałam Wam napisać że wczoraj zawieźliśmy wózek do rodziców (bo na razie nie chcemy go trzymać na klatce a w mieszkaniu nie mamy miejsca ) i zmontowaliśmy żeby zobaczyć czy są wszystkie części i moim rodzicom normalnie szczęka opadła jak zobaczyli jakie teraz są wózki i jakie mają funkcje no tak, 30 lat temu to był jeden rodzaj i tyle
|
|
|
|
|
#4579 |
|
Zakorzenienie
|
lune tak jak dziewczyny radzą - ciętą ripostą ją i pobłażliwym uśmiechem
bądź ponad to bo laska widać nie ma do zaoferowania nic więcej ponad kasę swojego męża i mieszkanie u tesciów - szał faktycznie ![]() Dotka ale świetnie wieści! Bardzo się cieszę i niech Witek sie juz tam mocno nie gimnastykuje ![]() A czułaś jakos szczególnie to jego przekręcenie się?
|
#4580 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
chociaż fakt faktem że te dawniejsze wózki miały świetną amortyzację i ogólnie były nie do zajechania - ten który moja mama miała dla mnie używała potem moja kuzynka i moja siostra jeszcze
|
|
#4581 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka, a poradzili Ci coś na przeziębienie?
Ja bym choinkę chciała nawet, ale jak pomyślę o tym, że będę z małym dzieckiem umęczona, a zanim doproszę się żeby mąż ją rozebrał, to nas marzec zastanie... to mi się odechciewa... :banghead:
|
#4582 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Też bym poszła na takie mega zakupy, na których nie musiałabym się martwić o budżet, no ale nie ma sensu bo po co kupować ciuchy na 2 miesiące ![]() Może przyjdzie jakaś fajna dziewczyna na jej miejsce. Cytat:
lune1992 współczuję rodzinki, ale tak jak dziewczyny mówią, nie ma się co przejmować, tacy ludzie wiedzą najlepiej o wszystkim i lepiej nie dyskutować bo dla niej inne argumenty nie istnieją, a TY się tylko będziesz niepotrzebnie denerwować. Eleo765 kciuki za wizytę i L4. Cytat:
![]() Dotka, gratulacje, synek już taki duży
|
|||
|
|
|
#4583 |
|
Zakorzenienie
|
Kogiel ale momentami to jest az przerazajace, od dwoch dni mam ochote na mandarynki. Wczoraj zjadlam jedna, drapalam sie jak glupia, mam uczulenie, dzisiaj tez sie zlapalam za mandarynki, bo nie jestem w stanie sie opanowac. Chce mi sie ich i juz. Aaaa na obiad zamowilam sobie rosol z frytkami. Razem oczywiscie!
Wczoraj na topie byla kaszanka i nosilo mnie na nia, ale nigdzie tz nie mogl dostac takiej jak chcialam
|
|
|
#4584 |
|
Wtajemniczenie
|
Widzialyscie takie cudo? Bo ja nawet przeglądając internety na to nie trafiłam
wydaje się być bardzo wygodne.
|
#4585 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja biorę teraz już trzecie żelazo, więc trudno mi powiedzieć Badanie miałam przy innym i teraz tez biorę inne, więc może to mi pomoże. Aa no i jak sprawdziłam to ostatnio poziom żelaza miałam 100, teraz 99, więc znowu aż tak nie spadło Ale norma jest od 120 w górę, więc tak czy inaczej super nie jest. Już jajo wciągnęłam
|
|
#4586 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No niestety ja z tych co spuszcza glowe i przezyja w duchu zlosc na niewpuszczajace osoby nie wymagam tego od nikogo, ostatnio nawet odmowilam, ale dzis w duchu narzekania i ogolnie zlego samopoczucia czuje sie upowazniona na narzekanie na bezduszny lud Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4587 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Może chodzi o to, że leżysz, nudzisz się i przez to wynajdujesz jakieś dziwne potrawy ? Bo rosól z frytkami to To teraz TŻ się musi wykazać, no bo co ciężarnej nie odmówi. Apropo zrobiłaś mi smaka na frytki. Cytat:
Cytat:
A poźniej dostałam jeszcze reprymende od kasjera, że następnym razem mam nie patrzeć kto stoi w kolejce tylko na chama podchodzić do kasy, bo kasjer ma obowiązkowo ciężarne obsługiwać bez kolejki. No cóż następnym razem chyba tak zrobię
|
|||
|
|
|
#4589 |
|
Wtajemniczenie
|
O tutaj jest link http://tuptutaj.pl/ubranka-kombinezony-c-37_34.html ale cena hmm spora...
|
#4590 |
|
Konto usunięte
|
Gratulacje z wszystkich wizyt! Cieszę się, że wszystkie idziemy do przodu z dobrymi wieściami, oby tak już do końca
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

dobrze, ze glowka w dol 

No i "przestała tolerować mleko"- ciekawa diagnoza i spisób "leczenia" ;D
pewnie nawet nie chciało jej sie próbować innego mleka niż dotychczas podawała....
ja tak normalnie czasem mam jakieś lekkie niedobory, a teraz mi dopiero lekko spadło poza normę przy ostatniej wizycie gdzie jajek teraz jem mniej niż zwykle (średnia ochota), mięsa prawie w ogóle, a jak już top najczęściej chude a nie np.wieprzowinę
21.06.2014r.

także niech sobie gada, posmiej się trochę z niej, pokiwaj wyrozumiale, a jej w końcu się znudzi, bo zauważy, że na tobie to nie robi wrażenia
sakarzm będzie najlepsza obrona 
ale o co chodzi? przecież tak tylko sobie rozmawiamy, nie miałam nic złego na myśli "
Pamiętaj, że z rodziną to najlepiej na zdjęciach. Moim zdaniem stosowanie zagrywek podobnych do nich nic nie da, a jedynie może ich nakręcić. Chyba szłabym w ignorowanie po prostu.
żeby udało się z L4
Co do wkładek to tę u mnie są obowiązkowe, nigdy ich tyle nie używałam co teraz

Znowu jej nie mogę dobudzic