Mamusie styczniowe 2016, cz. V - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-09, 13:05   #4561
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. V

Dotka a sie martwilas dobrze, ze glowka w dol

"MOTOR" masz pod maską np. samochodu
"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
malwi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 13:06   #4562
niepozorna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Aaa w ogole to witam sie w 31 t i 8 m-cu!

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzięki za opinie o biedro gadałam z tz i mówię że "dziewczyny na wizażu mówiły że szafa może być spoko" a ten skomentował to "wizaz znowu wszechwiedzacy"
A jak!

Cytat:
Napisane przez lune1992 Pokaż wiadomość
Podobnie jej odpowiedziałam, że zdrowsze jest kp ja tak uwazam a ona : "ja karmiłam mm i nie narzekam to nie ma reguły, nie słuchaj mądrych rad bo to bez roznicy jakie mleko"
Pozniej powiedziala ze jej córka po 3 miesiącach zycia przestala tolerowac mm i musiala ją już normalnie karmic, miala dodatkowo refluks.
Ale ona wie najlpiej, stwierdziłam że ma nierowno pod sufitem.
Potem mnie zjechała znow. Powiedziała : " To ja wam załatwiłam restauracje jak braliście ślub cywilny, zadzwoniłam do kolegi i mówię daj im jakiś rabat bo wiadomo im się nie przelewa"
No poje***a!

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

A pozniej mówi: jak was stać jak mnie to wykupcie sobie położna.
A potem: mysleliście o jakimś kredycie na mieszkanie? Co bedziecie wynajmowac ciągle?
A potem: zainwestujcie koniecznie w krew pępowinową bo wiadomo że ty masz PCOS i gruczolaka na przysadce wiec sie przydac moze a koszt jest naprawde niski. Za wpisowe tylko 1500zł i pozniej płacisz raz do roku.
A potem: Moja córcia uwielbia chodzić do dentyski naszej, ale wiadomo koszt 150 zl za zęba a robiła ostatnio 4 na raz, a tu jeszcze szkołe angielskiego opłacic 2000zł na rok ale to już grosze.
Nie no żenada... Ale dobrze Magda mówi, ja bym ją chyba wyśmiała w twarz jakby mi wyjechała z takimi tekstami. Ciekawe co by wtedy zrobiła.

Cytat:
Olka śpi, robię sobie żarcie i też idę w kime do niej może mi dzięki temu sił więcej przybędzie
Ale Ci zazdroszczę. Też bym się przytuliła do podusi.

Cytat:
Z malym wsio ok, wazy 1500g ulozony glowka w dol! Wydaje mi sie, ze obrocil sie w sobote. Teraz ruchy czuje znow bardzo dobrze wiec moze slabe ruchy byly kwestia tego ze byl ulozony glowka w gore i po drugiej stronie.
Super!

Prostujemy zą
bki
niepozorna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 13:08   #4563
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Jak ktoś ma wizytę i chce wpisać to piszcie mi priv to jak wejdę na kompa w domu to wpisze inaczej mi ucieka wszystko a z telefonu ciężko mi
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 13:08   #4564
lune1992
Zadomowienie

Cytat:
A i w pewnym momencie nie pozostaje nic innego jak tylko się śmiać jakby się miał człowiek przejmować takimi idiotami to byśmy zeszli z tego świata moim zdaniem najlepiej się odciąć a jak jesteś zmuszona do bycia z nią i rozmowy to zacznij się z niej nabijac lekko i tyle
No dokładnie ale żeby cała rodzina taka porąbana była to szok.
Jak przyjdzie za tydzień to ją wyśmieje.
Dobrze ze jest wizaz mam komu sie wyzalić bo mąż ma dość mojej gadki
lune1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 13:09   #4565
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Cytat:
Babcia mojej kolezanki zawsze powtarzala, ze takie rzeczy przeklada sie z glowy do d.upy.

"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
Stary 2015-11-09, 13:10   #4566
czarnulax
Zakorzenienie

Dotka gratulacje
Stary 2015-11-09, 13:10   #4567
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hariett Pokaż wiadomość
Lune Po 3 miesiącach "normalnie" karmiła? O mamo... No i "przestała tolerować mleko"- ciekawa diagnoza i spisób "leczenia" ;D
No, masakra jakaś pewnie nawet nie chciało jej sie próbować innego mleka niż dotychczas podawała....
Cytat:
Napisane przez Jerzyczka Pokaż wiadomość
Super, ze wszystko ok ponoc swietni przyswajalne zelazo maja..jajka! Wbrew pozorom nie mieso czy szpinak, ale wlasnie jaja. Ja jem sporo, mam na nie ochote od poczatku ciazy i zelazo ani razu nie spadlo ponizej normy, chociaz za tydzien na wizycie moze byc juz roznie, bo to wiadomo blizej niz dalej
Z tym żelazem w ciąży to w ogóle jakoś dziwnie jest ja tak normalnie czasem mam jakieś lekkie niedobory, a teraz mi dopiero lekko spadło poza normę przy ostatniej wizycie gdzie jajek teraz jem mniej niż zwykle (średnia ochota), mięsa prawie w ogóle, a jak już top najczęściej chude a nie np.wieprzowinę więc nie wiem skąd ten brak problemów u mnie koleżana która nigdy nie miała problemów z żelazem ma chyba od 20 tc anemię
Cytat:
Najgorsze jest to że ona sama nie zarabia na to. fakt mają pieniądze ale zasługa męża, mieszkają u teściów na gorze to jej sie pofarciło.
Wiec co ona mi z kredytem wyjezdza.
A ona na kase chce isc do Auchana na pół etatu. Mowi ze idzie tam dla rozrywki bo nie musi pracowac, zarobi na corki przedszkole.
Co za laska, ale serio ile byś jej mogła poodgryzać odnoście kupowania mieszkania "a co ? Wy kiedy W KOŃCU będziecie na swoim?", " No tak 4 tys. jak się nie płaci za wynajem czy kredyt to żadne pieniądze....", "Kasa w Auchan? Nie będzie to dla Ciebie upokarzające? Dla mnie by było" oczywiście wszystko z niewinnym uśmiechem
Stary 2015-11-09, 13:13   #4568
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość

Co za laska, ale serio ile byś jej mogła poodgryzać odnoście kupowania mieszkania "a co ? Wy kiedy W KOŃCU będziecie na swoim?", " No tak 4 tys. jak się nie płaci za wynajem czy kredyt to żadne pieniądze....", "Kasa w Auchan? Nie będzie to dla Ciebie upokarzające? Dla mnie by było" oczywiście wszystko z niewinnym uśmiechem
Hahaha

Stary 2015-11-09, 13:13   #4569
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
Nie cała - tz ci ocalal cudem no cóż trafiają się idioci a jak przez idiotow są utwierdzani w swojej racji to nie przetłumaczysz.. Szkoda tylko dzieci
Trzeba się pośmiać trochę i nabrać dystansu do jej gadek, bo inaczej wyjdziesz z siebie z nerwów a szkoda zdrowia na głupote także niech sobie gada, posmiej się trochę z niej, pokiwaj wyrozumiale, a jej w końcu się znudzi, bo zauważy, że na tobie to nie robi wrażenia sakarzm będzie najlepsza obrona
Stary 2015-11-09, 13:13   #4570
lune1992
Zadomowienie

Cytat:
No, masakra jakaś pewnie nawet nie chciało jej sie próbować innego mleka niż dotychczas podawała....

Z tym żelazem w ciąży to w ogóle jakoś dziwnie jest ja tak normalnie czasem mam jakieś lekkie niedobory, a teraz mi dopiero lekko spadło poza normę przy ostatniej wizycie gdzie jajek teraz jem mniej niż zwykle (średnia ochota), mięsa prawie w ogóle, a jak już top najczęściej chude a nie np.wieprzowinę więc nie wiem skąd ten brak problemów u mnie koleżana która nigdy nie miała problemów z żelazem ma chyba od 20 tc anemię

ty dobrze mówisz haha spróbuje jak tylko przyjdzie za tydzień
lune1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 13:15   #4571
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Albo "wooooooow! Naprawdę! Matko ale ty jesteś zdolna że na kasę się dostałaś woooooow!"
Podobno wrednosc to moje drugie imię Haha
Stary 2015-11-09, 13:18   #4572
niepozorna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwi89 Pokaż wiadomość
Babcia mojej kolezanki zawsze powtarzala, ze takie rzeczy przeklada sie z glowy do d.upy.
Hahaha mega

Cytat:
Dokładnie!

Prostujemy zą
bki
niepozorna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 13:21   #4573
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Hahaha
Cytat:
ty dobrze mówisz haha spróbuje jak tylko przyjdzie za tydzień
Ja sie nauczyłam ze takim ludziom trzeba pokazać że nie dasz sobie włazić na głowę i zobaczysz że wtedy zacznie Cię szanować i głupie teksty się skończą, jak by się zaczeła obrażać to robisz tak " ale o co chodzi? przecież tak tylko sobie rozmawiamy, nie miałam nic złego na myśli "
Stary 2015-11-09, 13:24   #4574
tygrysek83
Zadomowienie

Cytat:
Zadyszka mnie dzis lapie jakbym 150 kg wazyla.. Nawet jak siedze
Ja też najczęściej dostaję jak siedzę Sprawdzałam to już i za każdym razem po prostu moje tętno świruje. Podobno to norma i nie ma co się przejmować.

Cytat:
To prawda , we wszystkich sklepach już świąteczne dekoracje a planujecie dziewczyny choinkę w tym roku? Ja chyba odpuszczę tylko jakieś gałązki skombinuję (sztucznych choinek nie uznaję)
Ja planuję jak co roku dużą choinkę, uwielbiam ten zapach i klimat jaki tworzy. Szczególnie, że myślę iż Kindze się bardzo spodoba. Za rok też będzie chyba, że jakiś mega urwis się trafi.

Cytat:
Bylam w lidlu po zakupy i tak mnie wkurzaja Ci ludzie, widza ze ide do kasy jak kaczorek juz, ogromna kolejka, kazdy patrzy na brzuch jak na jakies objawienie, przygladaja sie, ale zeby przepuscic? Gdziezby znowu. Burasy.
Cytat:
O, a mnie dziś dwoje ludzi w klinice puściło do rejestracji i jeszcze wkurzali się że kasa z pierwszeństwem nieczynna, bo mi się należy i radzili wepchnięcie się bez czekania ale ja dziś samych uśmiechniętych ludzi spotykałam
Na różne osoby się trafi. Ja wychodzę z założenia, że jeżeli nie ma kasy pierwszeństwa to mi takowe nie przysługuje, a jeżeli trafią się osoby które mnie przepuszczą to tylko się cieszę

malwi, miejmy nadzieję, że ktoś fajny trafi się do pokoju. Ja jak leżałam to należałam raczej do tych mniej rozmownych więc zapewne byś się ze mną zanudziła ;p

lune, co za teksty Pamiętaj, że z rodziną to najlepiej na zdjęciach. Moim zdaniem stosowanie zagrywek podobnych do nich nic nie da, a jedynie może ich nakręcić. Chyba szłabym w ignorowanie po prostu.

eleo żeby udało się z L4

kinga, Ci Niemcy chyba oszaleli tak wcześnie zaczynając ze świętami. A u nich nie ma żadnych świąt jak haloween, wszystkich świętych, czy cokolwiek w międzyczasie?
W Niemczech uwielbiam kalendarze adwentowe. Szkoda, że w PL nie można takich dostać. W tym roku Kinga jeszcze za mała, ale za rok na pewno będę chciała jej jakiś fajny wymyślić.

baby oby nowa ekipa się spisała i udało się zamknąć etap remontu

harriet, a jakie żelazo bierzesz? Mi pomogła dopiero zmiana specyfiku i teraz mam już w normie, a miałam mega słaby.

Przyznam szczerze, że nawet siedzenie w domu nie ułatwia nadążania za wami
tygrysek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 13:29   #4575
iola14
Rozeznanie

Cytat:
To prawda , we wszystkich sklepach już świąteczne dekoracje a planujecie dziewczyny choinkę w tym roku? Ja chyba odpuszczę tylko jakieś gałązki skombinuję (sztucznych choinek nie uznaję)
Choinka musi być, koniecznie żywa to może chwilę przy moim łobuzie i kocie postoi

Cytat:
Aaa w ogole to witam sie w 31 t i 8 m-cu!
Co do wkładek to tę u mnie są obowiązkowe, nigdy ich tyle nie używałam co teraz

Cytat:
Napisane przez pietrusiowata Pokaż wiadomość
Lune współczuję, tacy ludzie to tragedia. Trzeba mieć trochę taktu... No ale tego się nie kupi
Otóż to.

hariett Gratulacje udanej wizyty

Wyszłam w tą największą ulewę a jak wyszłam ze sklepu to nagle przestało padać zmokłam tylko niepotrzebnie
iola14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 13:30   #4576
czarnulax
Zakorzenienie

O tak, w DE kalendarze adwentowe są super i ogromny wybór
Stary 2015-11-09, 13:37   #4577
iola14
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tygrysek83 Pokaż wiadomość
Przyznam szczerze, że nawet siedzenie w domu nie ułatwia nadążania za wami
Haha dokładnie Coś tam pocytuję a zanim odpiszę i opublikuje to rozmowa już na drugiej stronie się toczy
iola14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 13:40   #4578
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez nie lubie lidla za brak kas z pierwszenstwem

Ja po usg jeszcze rozmowa z lekarzem.

Z malym wsio ok, wazy 1500g ulozony glowka w dol! Wydaje mi sie, ze obrocil sie w sobote. Teraz ruchy czuje znow bardzo dobrze wiec moze slabe ruchy byly kwestia tego ze byl ulozony glowka w gore i po drugiej stronie.

Aktualnie wpycha mi na chama noge pod zebro
Super że wszystko ok i że synek się odwrócił

Lune ta laska jest beznadziejna, serio

Zapomniałam Wam napisać że wczoraj zawieźliśmy wózek do rodziców (bo na razie nie chcemy go trzymać na klatce a w mieszkaniu nie mamy miejsca ) i zmontowaliśmy żeby zobaczyć czy są wszystkie części i moim rodzicom normalnie szczęka opadła jak zobaczyli jakie teraz są wózki i jakie mają funkcje no tak, 30 lat temu to był jeden rodzaj i tyle

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 13:46   #4579
mojakaren
Zakorzenienie

lune tak jak dziewczyny radzą - ciętą ripostą ją i pobłażliwym uśmiechem bądź ponad to bo laska widać nie ma do zaoferowania nic więcej ponad kasę swojego męża i mieszkanie u tesciów - szał faktycznie

Dotka ale świetnie wieści! Bardzo się cieszę i niech Witek sie juz tam mocno nie gimnastykuje
A czułaś jakos szczególnie to jego przekręcenie się?

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 13:46   #4580
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Ja planuję jak co roku dużą choinkę, uwielbiam ten zapach i klimat jaki tworzy. Szczególnie, że myślę iż Kindze się bardzo spodoba. Za rok też będzie chyba, że jakiś mega urwis się trafi.
Też uwielbiam klimat choinki tylko że tż mój niezbyt choinkowy a ja pewnie nie będę mieć siły żeby ją stroić itp. więc wymyśliłam gałązki żeby chociaż namiastka była i był ten cudny zapach

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Zapomniałam Wam napisać że wczoraj zawieźliśmy wózek do rodziców (bo na razie nie chcemy go trzymać na klatce a w mieszkaniu nie mamy miejsca ) i zmontowaliśmy żeby zobaczyć czy są wszystkie części i moim rodzicom normalnie szczęka opadła jak zobaczyli jakie teraz są wózki i jakie mają funkcje no tak, 30 lat temu to był jeden rodzaj i tyle
No wtedy to nawet nikomu do głowy by nie przyszły wózki 3 w 1 chociaż fakt faktem że te dawniejsze wózki miały świetną amortyzację i ogólnie były nie do zajechania - ten który moja mama miała dla mnie używała potem moja kuzynka i moja siostra jeszcze ślady użytkowania były znikome
Stary 2015-11-09, 14:00   #4581
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Dotka, a poradzili Ci coś na przeziębienie?

Ja bym choinkę chciała nawet, ale jak pomyślę o tym, że będę z małym dzieckiem umęczona, a zanim doproszę się żeby mąż ją rozebrał, to nas marzec zastanie... to mi się odechciewa... :banghead:

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 14:06   #4582
kogielmogiel
Rozeznanie

Cytat:
Tez mam dzisiaj gorszy dzien. Kolezanka, z ktora sie dogaduje dzisiaj wychodzi. Ciesze sie, ze idze do domku, ale zostaje z malo gadatliwa dziewczyna :-(
Poza tym mam ochote kupic sobie cos ladnego, ale teraz to nie ma sensu. W ogole mam zachciewajki jak baba w ciazy i sama ze soba nie wytrzymuje.
To chyba normalne że w ciąży masz zachcianki jak baba w ciąży
Też bym poszła na takie mega zakupy, na których nie musiałabym się martwić o budżet, no ale nie ma sensu bo po co kupować ciuchy na 2 miesiące
Może przyjdzie jakaś fajna dziewczyna na jej miejsce.
Cytat:
No właśnie podoba mi się bardzo takie zdjęcia zrobiłam pudełka na szybko.. Na tym pierwszym nie widać jej całej, ale mniej więcej widać o co chodzi..

U Olki jest taka szafa w salonie zmierze sobie czy podobna wielkość, bo ona jest naprawdę pojemna i duża.. Odkurzacz by wszedł na dół. Ale martwi mnie kolor bo raczej nie ma innych.. Nie wiem czy znajdę później komodę w takim samym
Miałam tą szafę w wynajmowanym mieszkaniu i była ok. Bardzo pojemna ta cześć z wieszakami, natomiast półki były trochę małe.

lune1992 współczuję rodzinki, ale tak jak dziewczyny mówią, nie ma się co przejmować, tacy ludzie wiedzą najlepiej o wszystkim i lepiej nie dyskutować bo dla niej inne argumenty nie istnieją, a TY się tylko będziesz niepotrzebnie denerwować.

Eleo765 kciuki za wizytę i L4.

Cytat:
Już po wizycie! Mam dowód na syna i słodkie zdjęcie pysiaczka :3 Młodziutki już nóżkami do góry leży, serducho mu pięknie bije i jest ok, za to mi żelazo ciągle spada, mam poprawić dietę bo żelazo już biorę w podwójnej dawce. Do tego przepusał mi magnez (nie wiem czemu, no ale...), w ramach profilaktyki przedwczesnego porodu mam brać podwojna dawke dha, na bakterie w moczu jakieś leki dostałam i jeszcze dowcipnie mam coś przepisane. Będę zamiast śniadania garść leków brać
Lekarz bardzo fajny spokojny, delikatny, wszystko dokładnie sprawdza. Tylko trochę cicho mówi. Jestem z niego zadowolona I położna przy nim jakaś bardziej rozmowna
Gratulacje
Dotka, gratulacje, synek już taki duży
Stary 2015-11-09, 14:27   #4583
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Kogiel ale momentami to jest az przerazajace, od dwoch dni mam ochote na mandarynki. Wczoraj zjadlam jedna, drapalam sie jak glupia, mam uczulenie, dzisiaj tez sie zlapalam za mandarynki, bo nie jestem w stanie sie opanowac. Chce mi sie ich i juz. Aaaa na obiad zamowilam sobie rosol z frytkami. Razem oczywiscie!
Wczoraj na topie byla kaszanka i nosilo mnie na nia, ale nigdzie tz nie mogl dostac takiej jak chcialam

Stary 2015-11-09, 14:30   #4584
Magdusiaaa
Wtajemniczenie

Widzialyscie takie cudo? Bo ja nawet przeglądając internety na to nie trafiłam wydaje się być bardzo wygodne.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1447075792842.jpg (28,1 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1447075822386.jpg (18,3 KB, 19 załadowań)

Serduszko malutkie

Magdusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 14:43   #4585
hariett
Zadomowienie

Cytat:

Aktualnie wpycha mi na chama noge pod zebro
Dotka super Gratulacje
Cytat:
Na różne osoby się trafi. Ja wychodzę z założenia, że jeżeli nie ma kasy pierwszeństwa to mi takowe nie przysługuje, a jeżeli trafią się osoby które mnie przepuszczą to tylko się cieszę

harriet, a jakie żelazo bierzesz? Mi pomogła dopiero zmiana specyfiku i teraz mam już w normie, a miałam mega słaby.
Ja tak samo, a w razie czegoś buzię mam i w niej język żeby poprosić o wpuszczenie mnie wcześniej

Ja biorę teraz już trzecie żelazo, więc trudno mi powiedzieć Badanie miałam przy innym i teraz tez biorę inne, więc może to mi pomoże. Aa no i jak sprawdziłam to ostatnio poziom żelaza miałam 100, teraz 99, więc znowu aż tak nie spadło Ale norma jest od 120 w górę, więc tak czy inaczej super nie jest. Już jajo wciągnęłam

hariett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 14:49   #4586
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Dotka super Gratulacje

Ja tak samo, a w razie czegoś buzię mam i w niej język żeby poprosić o wpuszczenie mnie wcześniej

Ja biorę teraz już trzecie żelazo, więc trudno mi powiedzieć Badanie miałam przy innym i teraz tez biorę inne, więc może to mi pomoże. Aa no i jak sprawdziłam to ostatnio poziom żelaza miałam 100, teraz 99, więc znowu aż tak nie spadło Ale norma jest od 120 w górę, więc tak czy inaczej super nie jest. Już jajo wciągnęłam

No niestety ja z tych co spuszcza glowe i przezyja w duchu zlosc na niewpuszczajace osoby nie wymagam tego od nikogo, ostatnio nawet odmowilam, ale dzis w duchu narzekania i ogolnie zlego samopoczucia czuje sie upowazniona na narzekanie na bezduszny lud

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Jerzyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 15:06   #4587
kogielmogiel
Rozeznanie

Cytat:
Kogiel ale momentami to jest az przerazajace, od dwoch dni mam ochote na mandarynki. Wczoraj zjadlam jedna, drapalam sie jak glupia, mam uczulenie, dzisiaj tez sie zlapalam za mandarynki, bo nie jestem w stanie sie opanowac. Chce mi sie ich i juz. Aaaa na obiad zamowilam sobie rosol z frytkami. Razem oczywiscie!
Wczoraj na topie byla kaszanka i nosilo mnie na nia, ale nigdzie tz nie mogl dostac takiej jak chcialam
Ja też mam ostatnio fazę na mandarynki
Może chodzi o to, że leżysz, nudzisz się i przez to wynajdujesz jakieś dziwne potrawy ? Bo rosól z frytkami to
To teraz TŻ się musi wykazać, no bo co ciężarnej nie odmówi. Apropo zrobiłaś mi smaka na frytki.
Cytat:
Napisane przez Magdusiaaa Pokaż wiadomość
Widzialyscie takie cudo? Bo ja nawet przeglądając internety na to nie trafiłam wydaje się być bardzo wygodne.
Fajnie to wygląda, ma jakąś nazwę ?

Cytat:
No niestety ja z tych co spuszcza glowe i przezyja w duchu zlosc na niewpuszczajace osoby nie wymagam tego od nikogo, ostatnio nawet odmowilam, ale dzis w duchu narzekania i ogolnie zlego samopoczucia czuje sie upowazniona na narzekanie na bezduszny lud

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Też taka jestem jestem, nie walcze o swoje bo mi się nie chce użerać z ludzmi. Ostatnio w kasie dla ciężanych stało stado młodych facetów z pełnymi wózkami i nikt nawet się nie zająknął żeby przepuścić. Jakby wiedzieli jakimi epitetami ich obdarzyłam w głowie
A poźniej dostałam jeszcze reprymende od kasjera, że następnym razem mam nie patrzeć kto stoi w kolejce tylko na chama podchodzić do kasy, bo kasjer ma obowiązkowo ciężarne obsługiwać bez kolejki. No cóż następnym razem chyba tak zrobię
Stary 2015-11-09, 15:06   #4588
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

O kurde spałam jak zabita Znowu jej nie mogę dobudzic
Jeszcze 2 h i do domu
Stary 2015-11-09, 15:08   #4589
Magdusiaaa
Wtajemniczenie

O tutaj jest link http://tuptutaj.pl/ubranka-kombinezony-c-37_34.html ale cena hmm spora...

Serduszko malutkie

Magdusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 15:28   #4590
6963c1fb65109977f9c6bf649cbcc3d41e8cdb1e_65c0253828816
Konto usunięte

Gratulacje z wszystkich wizyt! Cieszę się, że wszystkie idziemy do przodu z dobrymi wieściami, oby tak już do końca
6963c1fb65109977f9c6bf649cbcc3d41e8cdb1e_65c0253828816 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości