|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. V
Mojakaren firma zajmuje sie produkcja tlumikow do samochodow, a on na wozek widlowy tam isc.
---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Dziekuje
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#4622 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie mamusie
chętnie dopisze się do tej grupki ;-) jestem w 29 tc. z córeczką Oliwią. Pozdrawiam! |
|
|
|
#4623 | |
|
Zakorzenienie
|
Malwi, najważniejsze że będzie pracował, to i on się lepiej psychicznie poczuje. A z wymarzoną praca to teraz bardzo cięzko, w ogóle z jakąkolwiek pracą
Cytat:
|
|
|
|
|
#4624 |
|
Zakorzenienie
|
MALWI, wózek widłowy to fajna sprawa. Mój mąż ma teraz uprawnienia na nie konserwatorskie i operatorskie, każdemu się chwali
|
|
#4625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Med chodzilo mi o to, ze 30 km od nas, nooo ale juz nie marudze. Jak troszke pouklada sie finansowo, to bedzie robil nowe kursy. Ja tez chce, zeby mial jak najwiecej kursow porobionych, bo zawodu wyuczonego nie ma.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#4626 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
malwi Super
|
|
|
|
|
#4627 |
|
Zakorzenienie
|
Witam nowa mamusie
Iola dlatego sie ciesze. Jaka juz jest niech bedzie. Wazne, zeby byla umowa i pieniadze raz w miesiacu wplywaly na konto
|
|
|
#4628 |
|
Zakorzenienie
|
MALWI, mój mąż dojeżdża 50km... więc nie martw się, będzie dobrze!
|
|
#4629 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też 29tc i córka Olivia :-D
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#4630 |
|
Zakorzenienie
|
malwi jasne takie kursy to powiem Ci, że czasami lepsza sprawa niż zawód, a np zawód lepsza niż magister wiadomo nie w każdej dziedzinie, ale teraz takie czasy że z samym magistrem to nie za dużo można zrobić.
|
|
|
|
#4631 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczynki
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A ja dziś niespodziewanie zakupiłam W KOŃCU wózek COLETTO MARCELLO ART jak mój wyciągnie go z auta to wrzucę zdjęcia
|
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko tak jak w zeszłym roku po prostu symbolicznie bardzo - W tamtym roku robiłam choinki z pierników o takie:![]() W tym roku nie mam piekarnika, który by mi nie spalił ciastek więc robię czekoladki - roztopię czeko (mleczną, gorzką i białą), zaleję foremki do czekoladek, wcisnę orzecha/żurawinę/migdał/rodzynka a jak zastygną to do celofanu albo tiulu i zawiążę takie woreczki i dam każdemu ![]() I myślałam zrobić jeszcze stroiki/wianki z szyszek tak żeby świeczkę można było wsadzić w środek Nie duży koszt a coś innego Super! |
|
|
|
|
#4633 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4634 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4635 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4636 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja tez nie wytrzymałam i zrobiłam sobie frytki ![]() Cytat:
skad jestes ?
|
||
|
|
|
#4637 | |
|
Zakorzenienie
|
baby wesoło masz tak z nimi, nie ma co.
ewula graty za wizytę i nowy tydzień ![]() hariett ładna ta torba ![]() malwi nie ważne jaka, ważne że jest i daje stały dochód. kasia gratuluję zakupu ![]() magda śliczne te choinki ![]() ja na początku tez pomyślałam, że o taką chodzi Cytat:
|
|
|
|
|
#4638 |
|
Zakorzenienie
|
Choinki piekne sa!!!!
Kogiel frytki Dobrze, ze jest, nie wymyslam juz. Ciesze sie, ze ja dostal, bo kurde z mojej wyplaty to ciezko bedzie wyzyc.
|
|
|
#4639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam foremki takie kwiatuszki w Tesco, lukier z jajek i cukru pudru (polecam się zaopatrzyć w większą ilość żeby nie biegać jak ja Dumna z nich byłam!Żadna praca nie hańbi a jak się odbijecie to może szukać coś innego ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- A no i najważniejsze - tanio nas mega wyszło a na tym mi najbardziej zależało
|
|
|
|
|
#4640 |
|
Zakorzenienie
|
MAGNEZ PRZEKROCZYŁ MI GRANICĘ NORMY! !!!!! HURRA
to dlatego ostatnio lepiej się czuję!
|
|
#4641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#4642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4643 |
|
Zakorzenienie
|
A tak dla równowagi to coś jest nie tego, bo mi leci białko z moczem, w surowicy mam go za mało, a mocz ciulowy. Zakwaszam i zakwaszam, a tu fosforany i szczawiany,leuko i ery, zasadowe ph... potas spadł do mojej normalnej przedciążowej zaniskości no i tyle z radochy - jak nie urok to sraczka
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2015-11-09 o 19:22 |
|
|
|
#4644 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja w tym roku kupuję prezent mężowi (nie mam pojęcia co ), dwóm chłopcom (5 latkowi i półroczniakowi) i to chyba tyle ![]() Cytat:
Ja dziś dzień łóżkowy - spałam na zmianę z oglądaniem tv
|
||||
|
|
|
#4645 |
|
Wtajemniczenie
|
Dołączam zdjęcia nowej fury^^
|
|
|
|
#4646 |
|
Zakorzenienie
|
Staywithmyforever witaj
ja też 29tc, na kiedy masz tp?kasia01987 gratki za wózek! czekamy na zdjecia ![]() medeline super wieśc z magnezem No i najważniejsze, że Ty odczuwasz poprawę na lepsze ![]() Z moczem współczuję, sama męczę się z leukocytami i bakteriami od początku ciąży eh.. tydzień temu skończylam antybiotyk więc jutro powtarzam badania
|
#4647 |
|
Rozeznanie
|
Medeline gratuluję. Szok ze w ciąży można przekroczyć jakaś w normę. Zazwyczaj wszystkiego brakuje
super! !Magda1706 piękne te choinki. ja 3 lata temu robiłam wielkie serca z piernika dla każdego z jego imieniem i tez pakowałam w celofan. Było 15 osób na Wigilii. Tez uważam że ręcznie robione prezenty lub drobnostki ale pięknie zapakowane są cudownym prezentem. Zresztą już kupuje. Mam sweterek dla teścia. Kubek dla siostry. Bieżnik świąteczny (kupiony w zeszłym roku po świętach na sprzedaży w home&you za 8zl) dla bratowej. Mamie kupie patere na ciasta z przykrywą. a jeszcze dwoje dzieci rodzeństwa ma urodziny w tym miesiącu i tez musze coś wymyślić. .. Zawsze zaczynam kupować prezenty juz w październiku żeby mieć spokój przed świętami. Malwi gratulacje dla Tż. Każdy pieniądz potrzeby a o pracę ciężko. Edytowane przez 86ewula Czas edycji: 2015-11-09 o 20:20 |
|
|
|
#4648 | |
|
Wtajemniczenie
|
i kolejna ma wózek z głowy! osz
mam nadzieję, że ja w sobotę do Was dołączę ![]() Cytat:
a w home&u na promocjach poświątecznych rzeczywiście warto się zaopatrzyć na następny rok ![]() Też macie taki apetyt? Żołądek mnie boli po wszystkim, nie mogę zjeść za dużo, ale głodna jestem ciągle po prostu. Zjem kanapkę i za 15 min wiem , że mogłabym zjeść takich 10 |
|
|
|
|
#4649 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4650 | ||
|
Zakorzenienie
|
Malwi gratki za pracę TŻ
O matko ja tak samoo ![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Super
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.

jestem na nich tak wsciekla i rozżalona bo nie mam sił już na to. Co z tego że sie pogodze, mimo ze nawet nie moja wina, juz wyciagnelam reke i co? Dalej mnie upokażają.
mozemy co najwyzej kupic i zapakowac jakies czekolady, czy bombonierki, by z pustymi rekami nie isc.
Tylko tak jak w zeszłym roku po prostu symbolicznie bardzo - W tamtym roku robiłam choinki z pierników o takie:
to dlatego ostatnio lepiej się czuję!