|
|
#451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016:) Część V
Cytat:
|
|
#452 |
|
Konto usunięte
|
fasolka1987; ja też jednym kącikiem oka oglądałam "Listy do M" i -rozpłakałam się, synek przyszedł pocieszać
trzydziescidwa- ja też nie piekłam, nie umiem i w ogóle nie lubie, a jak siedzę tak w domu od 3 mies. to zaczynam doceniać ten czas- którego nigdy nie mamy bedąc zagonieni pracą, obowiązkami.. Czyli- domowe ciasto, czas poświęcony dziecku, czas dla siebie. Ciasto zawsze można podzielić -ja daje kawałek teściowej zawsze. ktoregos_dnia;5- nic ciekawego , gulasz wieprzowy + makaron kokardki dla męża,jeszcze są pierogi do odsmażania , ja coś nie jestem godna, jak się spędza pół dnia w lózku to się jeść nie chce ![]() - Bonku; - elajnera umrę..Ale też czesto nie umiem czegoś napisać i mam lenia popatrzeć
|
|
|
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś tak jak ostatnio dr przyłożył głowicę USG do brzucha i patrząc na główkę małej powiedział "no to obejrzymy Twoją córeczkę"(nie pamiętał mnie od ostatniej wizyty). Dopiero na koniec badania sprawdził płeć. Ja naprawdę nie mam pojęcia jak on to robi
ale dosłownie słynie z tego (słyszałam już kilka opowieści). Np. koleżanka weszła do gabinetu, a on "połóż się i obejrzymy syneczka"-była u niego pierwszy raz
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
potwierdzam, bo ja ciągle w łóżku i tylko (wstyd się przyznać) o skromnym śniadaniu jestem. Ale idę zaraz coś zjeść, co by córce sił na kopanie nie brakowało
|
#455 |
|
Zadomowienie
|
Pół dnia mnie nie ma i tylko 4 nowe strony?
Byłam z teściową w lumpku, przywiozłam siatkę ubranek, szału nie ma bo dzisiaj już wszystko przebrane ale kilka perełek sie znajdzie np dwa śpiworki po 2 zł każdy, jeden żółty drugi w krateczkę ![]() W rossmanie dorwałam eyeliner z rimmela scandaleyes, testuję pierwszy raz i cienie z manhattana, chociaż niebardzo lubię kosmetyki tej firmy to były to ostatnie cienie bez lśniących drobinek których niecierpię a za 14zł to i tak się opłacało emma, faith gratuluję udanych wizyt! ![]() Nadia ja sugeruję się tą listą wyprawkową z 1 strony, kilka rzeczy wykresliłam ale sporo ponad nią też mam w planie kupić ![]() moonunit mój mąż sprezentował mi takiego karchera -romantyk ale przyznaję że to ekstra sprzęcior, wart wydanych na niego pieniędzy ![]() Nastawiłam pranie i zrobiłam obiadek, teraz padam na twarz po dzisiejszym shoppingu i brzuch i plecy dają o sobie znać czas więc na leżakowanie
|
#456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma chyba USG w oczach
|
|
#457 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam ją szyby w samochodzie umyć owszem, no cud miód ale okna trzeba z góry na dół jednym ruchem bo inaczej zostają paskudne ślady a ciężko tak bo tu parapet, tu podłoga np.przy oknie balkonowym..
|
|
|
#458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#459 |
|
Wtajemniczenie
|
monikmi mój tez do romantyków nie należy, na pierwsza gwiazdke po ślubie dostalam zelazko
ale potem juz się poprawił, tzn podsuwalam mu pomysły i nie było rozczarowan Mam niedlugo urodziny wiec może sobie zazycze taki sprzęt, kusi mnie juz od jakiegoś czasu ![]() Słoneczko wydawało mi się ze to porządny sprzęt :-/ widzialam tez takie z viledy i muszę sobie porównać
01.04.2016 synek Edytowane przez moonunit Czas edycji: 2015-11-12 o 14:32 |
|
|
|
#460 |
|
Zakorzenienie
|
Poza tym jest niezwykle miły, zawsze wita kobietę przy wchodzeniu do gabinetu wyciągając do niej rękę "witam piękna blondyneczko"
Słuchając jego opowiadania o poszczególnych częściach ciała i narządach wewnętrznych czuję się tak jakbym słuchała opowieści o czymś wyjątkowym, wszystko szczegółowo pomimo, że wizyta trwała ok 20min. Naduś czy chodziło Ci o coś takiego? http://www.zadowolenie.pl/agd-male/d...FQxmGwodfrMDKg
|
#461 |
|
Wtajemniczenie
|
Jest trochę szok, ale od razu pojechałam do lumpka, potem wstawię łupy. J edsyna co lekarz jeszcze powiedZiał to łożysko jest na przedniej ścianie i ze mały jest nie korzystnie ułożony
|
|
|
|
#462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#463 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie mówię, że nie jest porządny ale wcale nie skraca pracy tak jakby się wydawało a czasami to nawet do szału potrafi doprowadzić i w ruch idzie niezawodny ręcznik papierowy :p
|
|
|
#464 |
|
Konto usunięte
|
polly, a Wake-Me Up z rimmela nr 100 też jest dla Ciebie za ciemny, bo ja w ziemie też jestem blada jak śmierć i ten mi pasuje. Ja spogladam na podkład Bell w Biedrze, któraś z blogerek polecala.. a w Rossku będę braka Borjoiua Healphy Mix
Lancome- to nie moje progi cenowe Dorka__00; manią mnie te BB, ale jedyne których używałam to te z Garnier, i dla mnie nie są fajne. Chce spróbować z Borjoiua i z Bell -CC Tych droższych nie probowałam, możesz podac stronki na których zamawiasz? fasolka1987;- ja w ogóle wszystkie rzeczy ciuchy, buty i kosmetyki kupuje mężowi On czesto nie wie co ma w szafie nie żeby wiedzieć co i skąd i za ile mam ja emma;-dziekuję za dobre słowa, no właśnie cyt...:" nie mieszkam na pustkowiu," polly_;cyt:" Jak ja nie lubię obierać ziemniaków" - i ja nienawidzę moooniaaaa;-"Takie urządzenie to się chyba nazywa "pani do sprzątania" - no Mooonia dzięki taki mój zawód. A takiego jak u Was podziału obowiązków baardzo zazdroszczę. |
|
|
|
#465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#466 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałam mieć połówkowe na płycie, ale powiedział, że mała jest niefajnie ułożona i prawie nic nie będzie widać, więc pewnie w okolicach 30 tygodnia się do niego umówię. ![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Cytat:
W internecie dorwałam nawet odcień 010, ale jest za różowy dla mnie.![]() Ja już wszystko obrałam, zaraz będę smażyć. ![]() Cytat:
|
|
|
#467 |
|
Konto usunięte
|
ktoregos_dnia;- też nie lubie się malować, ale muszę
krokiety, -super , pewnie że można faithworkswonders;- super! witam w gronie mam gentlemanów kallina_2014 Ja mam dzisiaj dzień lenia, nic mi się nie chce ...a to nie jestem sama ![]() moonunit;- oekstra to co trzeba ![]() http://allegro.pl/myjka-do-okien-kar...763313225.html ![]() Misia skoro tak to życzę powodzenia, zazdroszczę zakupów i czekam na foty obnówki
|
|
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
A czemu musisz?
Przecież bardzo ładna jesteś, więc na pewno nie musisz
|
|
|
|
#469 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też od czasu jak jestem w domu nie ma podziału obowiązków.. Wszystko musze robić sama, chyba, że tż o coś poproszę - żeby poodkurzał, obrał ziemniaki albo coś. Jak pracowałam to było inaczej.. No ale trudno..
|
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
My mamy podzial
teraz tym bardziej. TZ stalymi zajeciami jest zmywanie, śmieci, i mycie podlogi w kuchni i na pewno skladanie prania
|
|
|
|
#471 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
U nas też podział
|
|
|
|
#475 |
|
Zakorzenienie
|
Ja przed ciążą miałam w obowiązkach łazienkę, ale teraz nie daje rady z umyciem kabiny prysznicowej.
To się zamieniliśmy.
|
|
#476 |
|
Zakorzenienie
|
A my mamy wanne ale umycie jej zostawiam TZ i tak hahaha
ale np.. jak on lustro umyje to Panie Boze.. haha
|
|
|
|
#477 |
|
Wtajemniczenie
|
Nadrobiłam Was
![]() Swoimi wypiekami zrobiłyście mi ochoty. Jak mąż wróci z pracy to pójdziemy na zakupy i kupię jakieś owoce do placka ;-) zobaczę na co mąż będzie mieć ochotę. Ja uwielbiam piec tyle, że nigdy nie potrafię odmierzyć proporcji na mniejszą blaszkę. Lubię, kiedy nas ktoś odwiedza, bo wtedy można poszaleć z piekarnikiem. Gdybyśmy kogoś mieli przy sobie to nie byłoby problemu z wydaniem ciasta, ale nie pojadę 70km ;-) Na zaplanowane wyjazdy do rodziny zawsze biorę ciasto na wynos. Co do sprzątania my też mamy podział obowiązków. Jednak teraz, kiedy jestem w domu i dobrze się czuję staram się, żeby mąż tylko po pracy sobie odpoczął. Dziś poszalałam, bo popakowałam odzież, ręczniki, pościele w worki próżniowe i mamy miejsce na gadżety dla dziecka ![]() Znalazłam nawet 2 małe ręczniczki, które będą dla dzieciaczka-użycie podobnie, jak przy pieluszkach. Na obiad grochówka
Edytowane przez milenujdka Czas edycji: 2015-11-12 o 15:11 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas też grochówka tyle, że z poniedziałku. Smakuje lepiej niż pierwszego dnia wczoraj baliśmy się ją jeść bo jechaliśmy w gościnę
|
|
#479 | ||
|
Wtajemniczenie
|
dziekuje
dziekuje dziekuje dziekuje dziekuje Cytat:
dziekuje Cytat:
u mnie dzisiaj krem z brokul na obiad a pozniej planuje pierogi ruskie ![]() przed pierwsza ciaza mielismy podzial obowiazkow,bo tez pracowalam ale pozniej sie to zmienilo I dom jest na mojej glowie,ale ja lubie sprzatac wiec mi to nie przeszkadza teraz tz pomaga mi w miare mozliwosci,bo coraz czesciej dokucza mi niestety przpuklina,i nie moge nic ciezkiego dzwigac itd
|
||
|
|
|
#480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja lubię prkatyczne prezenty także w sumie byłam zadowowlona ![]() moja ostatnio tez była poziomio ułożona, główkę miałam przy prawej pachwinie, a nóżki przy lewej ;d
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.

gulasz wieprzowy + makaron kokardki dla męża,jeszcze są pierogi do odsmażania , ja coś nie jestem godna, jak się spędza pół dnia w lózku to się jeść nie chce 
- Bonku; - elajnera umrę..Ale też czesto nie umiem czegoś napisać i mam lenia popatrzeć
ale dosłownie słynie z tego (słyszałam już kilka opowieści). Np. koleżanka weszła do gabinetu, a on "połóż się i obejrzymy syneczka"-była u niego pierwszy raz 
a za 14zł to i tak się opłacało
po dzisiejszym shoppingu i brzuch i plecy dają o sobie znać 
trzeba z góry na dół jednym ruchem bo inaczej zostają paskudne ślady

ale potem juz się poprawił, tzn podsuwalam mu pomysły i nie było rozczarowan