![]() |
#451 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016:) Część V
Cytat:
![]()
![]() |
#452 |
Konto usunięte
|
fasolka1987; ja też jednym kącikiem oka oglądałam "Listy do M" i -rozpłakałam się, synek przyszedł pocieszać
![]() trzydziescidwa- ja też nie piekłam, nie umiem i w ogóle nie lubie, a jak siedzę tak w domu od 3 mies. to zaczynam doceniać ten czas- którego nigdy nie mamy bedąc zagonieni pracą, obowiązkami.. Czyli- domowe ciasto, czas poświęcony dziecku, czas dla siebie. Ciasto zawsze można podzielić -ja daje kawałek teściowej zawsze. ktoregos_dnia;5- nic ciekawego , ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#453 |
Zakorzenienie
|
Dziś tak jak ostatnio dr przyłożył głowicę USG do brzucha i patrząc na główkę małej powiedział "no to obejrzymy Twoją córeczkę"(nie pamiętał mnie od ostatniej wizyty). Dopiero na koniec badania sprawdził płeć. Ja naprawdę nie mam pojęcia jak on to robi
![]() ![]()
#454 |
Zakorzenienie
|
potwierdzam, bo ja ciągle w łóżku i tylko (wstyd się przyznać) o skromnym śniadaniu jestem. Ale idę zaraz coś zjeść, co by córce sił na kopanie nie brakowało
![]()
#455 |
Zadomowienie
|
Pół dnia mnie nie ma i tylko 4 nowe strony?
![]() Byłam z teściową w lumpku, przywiozłam siatkę ubranek, szału nie ma bo dzisiaj już wszystko przebrane ale kilka perełek sie znajdzie ![]() ![]() W rossmanie dorwałam eyeliner z rimmela scandaleyes, testuję pierwszy raz i cienie z manhattana, chociaż niebardzo lubię kosmetyki tej firmy to były to ostatnie cienie bez lśniących drobinek których niecierpię ![]() ![]() emma, faith gratuluję udanych wizyt! ![]() ![]() Nadia ja sugeruję się tą listą wyprawkową z 1 strony, kilka rzeczy wykresliłam ale sporo ponad nią też mam w planie kupić ![]() moonunit mój mąż sprezentował mi takiego karchera -romantyk ![]() ![]() Nastawiłam pranie i zrobiłam obiadek, teraz padam na twarz ![]() ![]() ![]()
#456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#457 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam ją ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#459 |
Wtajemniczenie
|
monikmi mój tez do romantyków nie należy, na pierwsza gwiazdke po ślubie dostalam zelazko
![]() Mam niedlugo urodziny wiec może sobie zazycze taki sprzęt, kusi mnie juz od jakiegoś czasu ![]() Słoneczko wydawało mi się ze to porządny sprzęt :-/ widzialam tez takie z viledy i muszę sobie porównać ![]()
01.04.2016 synek ![]() ![]() Edytowane przez moonunit Czas edycji: 2015-11-12 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#460 |
Zakorzenienie
|
Poza tym jest niezwykle miły, zawsze wita kobietę przy wchodzeniu do gabinetu wyciągając do niej rękę "witam piękna blondyneczko"
![]() ![]() Słuchając jego opowiadania o poszczególnych częściach ciała i narządach wewnętrznych czuję się tak jakbym słuchała opowieści o czymś wyjątkowym, wszystko szczegółowo pomimo, że wizyta trwała ok 20min. Naduś czy chodziło Ci o coś takiego? http://www.zadowolenie.pl/agd-male/d...FQxmGwodfrMDKg
#461 |
Wtajemniczenie
|
Jest trochę szok, ale od razu pojechałam do lumpka, potem wstawię łupy. J edsyna co lekarz jeszcze powiedZiał to łożysko jest na przedniej ścianie i ze mały jest nie korzystnie ułożony
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#462 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#463 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie mówię, że nie jest porządny ale wcale nie skraca pracy tak jakby się wydawało a czasami to nawet do szału potrafi doprowadzić i w ruch idzie niezawodny ręcznik papierowy :p
![]() ![]() |
![]() |
#464 |
Konto usunięte
|
polly, a Wake-Me Up z rimmela nr 100 też jest dla Ciebie za ciemny, bo ja w ziemie też jestem blada jak śmierć i ten mi pasuje. Ja spogladam na podkład Bell w Biedrze, któraś z blogerek polecala.. a w Rossku będę braka Borjoiua Healphy Mix
Lancome- to nie moje progi cenowe ![]() Dorka__00; manią mnie te BB, ale jedyne których używałam to te z Garnier, i dla mnie nie są fajne. Chce spróbować z Borjoiua i z Bell -CC Tych droższych nie probowałam, możesz podac stronki na których zamawiasz? fasolka1987;- ja w ogóle wszystkie rzeczy ciuchy, buty i kosmetyki kupuje mężowi ![]() ![]() emma;-dziekuję za dobre słowa, no właśnie cyt...:" ![]() polly_;cyt:" Jak ja nie lubię obierać ziemniaków" - i ja nienawidzę ![]() moooniaaaa;-"Takie urządzenie to się chyba nazywa "pani do sprzątania" ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#466 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chciałam mieć połówkowe na płycie, ale powiedział, że mała jest niefajnie ułożona i prawie nic nie będzie widać, więc pewnie w okolicach 30 tygodnia się do niego umówię. ![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ja już wszystko obrałam, zaraz będę smażyć. ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#467 |
Konto usunięte
|
ktoregos_dnia;- też nie lubie się malować, ale muszę
![]() ![]() faithworkswonders;- super! witam w gronie mam gentlemanów ![]() kallina_2014 Ja mam dzisiaj dzień lenia, nic mi się nie chce ...a to nie jestem sama ![]() moonunit;- oekstra to co trzeba ![]() ![]() http://allegro.pl/myjka-do-okien-kar...763313225.html ![]() Misia skoro tak to życzę powodzenia, ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#468 |
Zakorzenienie
|
A czemu musisz?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#469 |
Zakorzenienie
|
U mnie też od czasu jak jestem w domu nie ma podziału obowiązków.. Wszystko musze robić sama, chyba, że tż o coś poproszę - żeby poodkurzał, obrał ziemniaki albo coś. Jak pracowałam to było inaczej.. No ale trudno..
#470 |
Zakorzenienie
|
My mamy podzial
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#471 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#474 |
Zakorzenienie
|
U nas też podział
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Zakorzenienie
|
Ja przed ciążą miałam w obowiązkach łazienkę, ale teraz nie daje rady z umyciem kabiny prysznicowej.
![]() ![]()
![]() |
#476 |
Zakorzenienie
|
A my mamy wanne ale umycie jej zostawiam TZ i tak hahaha
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#477 |
Wtajemniczenie
|
Nadrobiłam Was
![]() Swoimi wypiekami zrobiłyście mi ochoty. Jak mąż wróci z pracy to pójdziemy na zakupy i kupię jakieś owoce do placka ;-) zobaczę na co mąż będzie mieć ochotę. Ja uwielbiam piec tyle, że nigdy nie potrafię odmierzyć proporcji na mniejszą blaszkę. Lubię, kiedy nas ktoś odwiedza, bo wtedy można poszaleć z piekarnikiem. Gdybyśmy kogoś mieli przy sobie to nie byłoby problemu z wydaniem ciasta, ale nie pojadę 70km ;-) Na zaplanowane wyjazdy do rodziny zawsze biorę ciasto na wynos. Co do sprzątania my też mamy podział obowiązków. Jednak teraz, kiedy jestem w domu i dobrze się czuję staram się, żeby mąż tylko po pracy sobie odpoczął. Dziś poszalałam, bo popakowałam odzież, ręczniki, pościele w worki próżniowe i mamy miejsce na gadżety dla dziecka ![]() Znalazłam nawet 2 małe ręczniczki, które będą dla dzieciaczka-użycie podobnie, jak przy pieluszkach. Na obiad grochówka ![]() Edytowane przez milenujdka Czas edycji: 2015-11-12 o 15:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas też grochówka tyle, że z poniedziałku. Smakuje lepiej niż pierwszego dnia ![]() ![]()
![]() |
#479 | ||
Wtajemniczenie
|
dziekuje
![]() dziekuje ![]() dziekuje ![]() dziekuje ![]() dziekuje ![]() Cytat:
![]() dziekuje ![]() Cytat:
![]() u mnie dzisiaj krem z brokul na obiad a pozniej planuje pierogi ruskie ![]() przed pierwsza ciaza mielismy podzial obowiazkow,bo tez pracowalam ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ja lubię prkatyczne prezenty także w sumie byłam zadowowlona ![]() moja ostatnio tez była poziomio ułożona, główkę miałam przy prawej pachwinie, a nóżki przy lewej ;d
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.