![]() |
#121 | |
Naczelny Hipster
|
Dot.: Czy te wkurzające linki w postach użytkowniczek to jakaś nowa forma reklamy?
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Administrator
|
Dot.: Czy te wkurzające linki w postach użytkowniczek to jakaś nowa forma reklamy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
and cigarettes
|
Cytat:
U mnie też jej nie ma. Wyłączyłam Adblocka i też mi się nie pojawiła. Może ją spotkam prędzej czy później. Polecam Wam doinstalować sobie https://adblockplus.org/elemhidehelper do AdBblocka. Jak zainstalujecie, to w Adblocku pojawi Wam się opcja "wybierz elementy do zablokowania". Wystarczy wybrać tę opcję, kliknąć na coś, co się nie podoba, czy to reklama, czy menu czy cokolwiek i Adblock od razu zrobi filtr. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | ||
Oby do wiosny
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
A ja od pewnego czasu obserwuję jak pewna wizażanka ma w swoim podpisie reklamę podróbek perfum. I to na dużą skalę
![]() Oczywiście reklama płatna, hajs się zgadza... itp itd No ale na perfumach podróbki są ostro tępione, nie wolno ich wymieniać na targowisku. Co na to wizażu, podwójna moralność ![]() Jakby co służę linkiem, ale nie na wątku, bo nie zamierzam wspierać handlu tym badziewiem ![]() To wszystko pokazuje dokąd zmierza to forum, hm
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
rude jest piękne:)
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...4&postcount=21 nowy wizaz ,nowe standardy jak wszedzie rownamy w dol ![]() Siarko ,jak teraz bedziesz reagowac na podroby na Targowisku ,skoro w sposob legalny mozna reklamowac ? wspolczuje Zielonym ,wspolczuje Aniolkowi ![]() ![]()
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW ![]() Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2015-11-18 o 07:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
I na stronie są zdjęcia oryginalnych flaszek, więc nie wiem jakim cudem taki sklep może normalnie funkcjonować? to legalne?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja miałem na myśli nie tylko reklamy, a wiele innych spraw w których mają nasze opinie tam gdzie słońce nie dochodzi. Ale nie odpowiedziałaś czy nasze sugestie są realnie rozpatrywane, brane pod uwagę. Ja rozumiem, że to ich portal, ale stworzony dla nas. A jeszcze zapytam, jak sprawa z obiecaną nową skórką? No chyba że to były tylko żarty z Waszej strony. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Konto usunięte
|
Jeśli mówimy o tej samej, to wszystko mówi samo za siebie - na przykład wątki, w jakich się wypowiada: imię na ostatnią literę, mów prawdę, telepatia i inne, jakie możemy znaleźć wśród Wizażowych Wyliczanek -_-
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | ||
Oby do wiosny
|
Cytat:
Szkoda, bo pamiętam te "dobre" czasy wizażu... Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
rude jest piękne:)
|
Cytat:
![]() ma pozwolenie ,oplacona reklame nie wazne ,co reklamuje ![]()
![]() |
![]() |
#140 |
Oby do wiosny
|
a, no tak. rozumiem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |||
Administrator
|
Cytat:
![]() ![]() Jeśli potrzebujesz więcej szczegółów i masz pytania do Redakcji - napisz bezpośrednio do Redakcji - na nie wszystkie pytania mogę odpowiedzieć Ci w imieniu Redakcji na forum, nie dlatego, że to tajemnica ale dlatego, że nie znam szczegółów ![]() Skórki na zarazie pozostaną takie jakie są obecnie - nic nie zostanie dodane ani zmienione - i to się nie zmieni do ok marca 2016 r. ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
![]() Reklama stron komercyjnych w podpisie, tak jak i reklama w post jest zabroniona - Regulamin forum. Wymiana "podróbkami" na Targowisku - zabroniona, regulaminem Targowiska - nic się nie zmieniło. Reklama jest dozwolona w płatnej ramce - Mikroreklama , zgodnie z zasadami dostępnymi tutaj: https://wizaz.pl/Mikroreklama Jeśli strona jest niezgodna z prawem lub zasadami Mikroreklamy może zostać zablokowana, ale aby to zrobić potrzebne są konkretne dowody ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
ja Ci odpowiem ![]() Tak samo jak do tej pory - wymiana podróbkami jest zabroniona na targowisku ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2015-11-18 o 09:13 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Wiesz, z tymi .... nie chce mi się nawet gadać, bo im chyba pieniądz przysłonił cały świat wizażu. Co mi da, że im wytknę, że traktują nas jak kurczaki z chowu klatkowego? Mamy tylko generować zysk i najlepiej morda w kubeł. Nie będę dyskutował z takimi ciemniakami. Nic aby kasa, można reklamować podróby (patrz kilka postów wyżej!!!) i jest spoko, bo kasa się zgadza. Nie dziw się, że taka jest nasza opinia. Grupa Trzymająca Władzę na Wizażu sama wystawia sobie notkę. Pewnie Pani sobie jeszcze poreklamuje zanim jej zdejmiecie uprzejmie ten perfum z reklamy. Działania są opieszałe i tyle. To samo było z panią na Perfumowym, która na innych portalach a i na wymiankowym robiła ludzi w trąbę. No ale takiemu komuś nic zrobić nie można, bo na Wizażu jej w sumie oszustwa nie udowodnili. Kutfa, to jakaś zakichana podwójna moralność władz tutejszych ![]() Niejasne zapisy w regulaminie (który zapewne się zmieniał niedawno na te najnowsze reklamy), które można interpretować jak się chce to można. ale zbanować oszustki nie można, bo oficjalnie nie oszukała tu nikogo I dlaczego dotąd brak odpowiedzi na zapytanie koleżanki? Można tego tajemniczego kogoś, kto Ci przekazuje te decyzje i informacje prosić o ustosunkowanie się do tego zapisu z Kodeksu Etyki Reklamy? Art. 9 Reklamodawca, promujący, pośrednik i środki przekazu, każdy wyłącznie w zakresie swojej działalności dotyczącej reklamy, będzie przestrzegał zasady, aby odbiorca reklamy powstałej lub rozpowszechnianej z jego udziałem mógł zawsze zidentyfikować, że dany przekaz jest reklamą. Źródło cytatu: https://www.radareklamy.pl/kodeks-et...owall=&start=3 Nie potrafisz Ty odpowiedzieć, to niech się te mądrale z Redakcji wypowiedzą, oni przecież wszystko wiedzą ![]() Cytat:
Byłem świadom, że skóry nie będzie, tylko chciałem zapytać jaka bedzie reakcja, i była taka jakiej oczekiwałem. Dzięki. Edytowane przez 3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 Czas edycji: 2015-11-18 o 09:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Administrator
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;53500056]...
Można tego tajemniczego kogoś, kto Ci przekazuje te decyzje i informacje prosić o ustosunkowanie się do tego zapisu z Kodeksu Etyki Reklamy? Art. 9 Reklamodawca, promujący, pośrednik i środki przekazu, każdy wyłącznie w zakresie swojej działalności dotyczącej reklamy, będzie przestrzegał zasady, aby odbiorca reklamy powstałej lub rozpowszechnianej z jego udziałem mógł zawsze zidentyfikować, że dany przekaz jest reklamą. ...[/QUOTE] Reklama " w słowa" została wstawiona dlatego, że tak chciał właściciel portalu, może ale nie musi Ci się tłumaczyć ze swojej decyzji - weź to pod uwagę ![]() Ja na pewno przekażę Twoją prośbę. Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie chce się nikomu ustosunkować? To tylko pokazuje ich stosunek do nas, pewnie jest serdeczny ![]() 2. Chyba kompletnie nie pamiętasz o co chodził z tą skórką, wnioskuję z tego co piszesz. Ale chyba nie ma sensu żebym przypominał i się produkował. Uwag nie musisz do redakcji kierować i tak nic nie zrobią, bo jest super. Pozdrawiam. PS. Czemu nie ustosunkujesz się do pani od podrób? Bana za reklamy podrób nie będzie? PS2. Z powyższym ubiegłaś mnie w edytowanym. Edytowane przez 3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 Czas edycji: 2015-11-18 o 10:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Administrator
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;53500840]1. A my możemy wyrażać swoje opinie o wyczynach redakcji.
Nie chce się nikomu ustosunkować? To tylko pokazuje ich stosunek do nas, pewnie jest serdeczny ![]() 2. Chyba kompletnie nie pamiętasz o co chodził z tą skórką, wnioskuję z tego co piszesz. Ale chyba nie ma sensu żebym przypominał i się produkował. Uwag nie musisz do redakcji kierować i tak nic nie zrobią, bo jest super. Pozdrawiam. PS. Czemu nie ustosunkujesz się do pani od podrób? Bana za reklamy podrób nie będzie? PS2. Z powyższym ubiegłaś mnie w edytowanym.[/QUOTE] Ty chyba masz naprawdę zły dzień ![]() Przeczytaj to co napisałam wyżej i przedstaw dowód, że reklama w Mikroreklamie łamie prawo lub zasady Mikroreklamy - jeśli nie masz takiego dowodu to przyjmij do wiadomości, że reklama umieszczona w szarej ramce jest legalna i pozostanie - żadnego bana za to nikt nie dostanie! ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2015-11-18 o 10:12 Powód: za dużo cytatów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Oby do wiosny
|
Cytat:
W końcu sprzedaż podróbek jest ścigana prawem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Administrator
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;53500840]...
...Ale chyba nie ma sensu żebym przypominał i się produkował. ....[/QUOTE] Jeśli tak uważasz, to proszę więcej nie narzekaj na skórki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Zeby to stwierdzic wystarczy odrobina wysilku, wejscie na strone, przeczytanie "gwiazdki", opisu jednego zapachu, porownanie go z opisem zapachu oryginalnego. Tyle. Send from my mind using the Force. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Widocznie Tobie się udaje to, ale tylko troszkę, gratulacje moje Oczywiście nie raczyłaś dostrzec mojego drugiego PS. Edytowałaś swój post i dlatego nie zobaczyłem dalszej części, bo byłem już w trakcie pisania. Aniołku, chcesz dowodu? Ok, mogę od tych złodziei kupić kilka flaszek perfum, ale jak się okażą podróbami, to zwracacie mi pieniądze, skoro sami wiecie lepiej. Rozumiem, że nie każdy musi się znać na perfumach, ja sie trochę znam, ale nikt o zdrowych zmysłach nie pomysli, że za 15 zł kupi oryginalne Amani Code PH w pojemności 33 ml, bo po pierwsze do oficjalnej dystrybucji nie trafiły flakony o tej pojemności, a dwa to za najmniejszy flakonik 20 ml trzeba zapłacić minimum 70 zł na allegro. To za mało? A gdzie ja narzekam na skórki? Ty mnie chcesz serio sprowokować czy nie wiesz o jakiej sprawie mówimy? ![]() Może moje PW (odpowiedź na Twoje PW) Cię uświadomi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
lise-kotta
|
handel podróbami perfum jest w PL karalny, więc reklamowanie tegoż handlu nie powinno być wspierane przez wizaż, zwłaszcza że pani spamuje na wyliczankach byleby tylko ktoś w te podróby kliknął.
w jej mikroreklamie jest napisane "odpowiedniki" czyt. "podróby". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.