|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VI
Cytat:
![]() Malwi Ja chyba nie będę szczepić. Chociaż jak widziałam jak Grześ się męczył to się zastanawiam Tym bardziej, że mała będzie miała kontakt ze starszym rodzeństwem, które może coś przynieść z przedszkola czy szkoły Nie wiem ![]() Ewusia 35 tc Już tak blisko Kinga ![]() Viki mi też wygodniej w staniku Jeśli chodzi o mleko to mi też nic nie leci Nie mam mleka
|
|
|
|
|
#4322 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A maluszek poszedl spac, bo pewnie tez sie martwi o tate i woli przespac ![]() Cytat:
Pewnie bym zrobila to samo.. I zaplacila a potem sie zloscila. Tak mialam u dentysty-endodonty jak juz bylam w ciazy, mial do zrobienia jeden kanal pod mikroskopem, a nagle przy kasowaniu podal mi kwote prawie 1000 zl, bo zab mial 4 kanaly. Ja w szoku, akurat wzielam 1000 zl ale w zyciu sie nie spodziewalam takiej kwoty i z tego wszystkiego..zaplacilam. Do tej pory nie wiem czy tak mialo byc czy mnie oszukali. Cytat:
![]() Cytat:
Przeslij kawalek szarlotki )
|
|||||
|
|
|
#4323 |
|
Zakorzenienie
|
kinga warto pójść chociaż na początek do braffiterki
|
|
|
|
#4324 |
|
Wtajemniczenie
|
Mamusie styczniowe 2016, cz. VI
Ja dzis w lozku caly dzien: brzuch sie spina i kregoslup boli.. Az zalapalam dola i zly humor z tego wszystkiego. Jedyne co mnie cieszy to jutrzejsze pierwsze zajecia w szkole rodzenia
Edytowane przez Jerzyczka Czas edycji: 2015-11-24 o 13:46 |
|
|
|
#4325 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to tak jak mi. lubię mieć jak najmniej warstw na sobie, więc po co mam nosić stanik ![]() Cytat:
który ząb ci robił? bo pierwsze słyszę o tym żeby robić kanałowe tylko jednego kanału a resztę zostawić...
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||
|
|
|
#4326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może masz ochotę wpaść jutro na herbatę? O ile możesz się swobodnie poruszać. |
|
|
|
|
#4327 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mialam robione wszystkie kanaly, ale przez to,ze bylam juz w ciazy nie moglam miec zrobionego rentgenu,bo to byla wczesna ciaza. Moja dentystka mi zrobila 3 kanaly, a zab bolal nadal. Wiec wyslala mnie do swojego znajomego endodonty,ktory ma mikroskop i byl w stanie znalezc ukryty 4 kanal w zebie. Tez dentysta zrobil ten jeden kanal, a policzyl mnie za zrobienia zeba, czyli 250 zl od jednego kanalu. Czad
|
|
|
|
|
#4328 |
|
Zakorzenienie
|
hmm ale jesteś pewna że nie przerobił ci na nowo tych pozostałych trzech?
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#4329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak swoją drogą czy w Niemczech Marks&Spencer nie oferuje takiej usługi?
|
|
#4330 |
|
Zakorzenienie
|
Kinga, mąż dojedzie i wroci do Ciebie caly i zdrowy
Co do doboru stanika to ja chodze do sklepu przy ktorym jest producent stanikow tam jest kobitka, ktora bardzo fajnie dobiera biustonosze ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#4331 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4332 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bylam pewna,ze grzebal tylko pod jednym katem w tym zebie.. Bo pamietalam pozostale kanaly i miejsca gdzie byly i wydaje mi sie,ze mnie oszukal.. Ale teraz to juz bez znaczenia, ulga bez bolu zeba nie do opisania byla, tym bardziej,ze nie moglam zadnych przeciwbolowych wziac ![]() Ale co sie nameczylam i wybulilam kase na tego glupiego zeba to moje. A najlepsze,ze ruszylam go do odswiezenia plomby z wlasnej woli, tydzien przed tym jak dowiedzialam sie,ze jestem w ciazy bo mnie tknelo,ze dawno u dentysty nie bylam :p po tej akcji stwierdzilam,ze najblizszego dentyste zalicze jak mnie zaboli zab a nie ze sama z siebie ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- A moze Ci sie wydaje,ze nie urosly? Bo mi sie tak caly czas wydawalo dopoki nie zobaczylam dowodu w postaci rozstepu :/ |
|
|
|
|
#4333 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4334 |
|
Zakorzenienie
|
Mikroskopowe leczenie zęba tak po prostu kosztuje. Mój mąż zapłacił jakieś 1200zł na naszej prowincji, ceny takie też i w Krakowie są. Niestety.
Ja miałam przed ciążą 65D , teraz mam w biuście 88, niby większy obwód, ale jednak chyba kupie coś na 65F do szpitala i po porodzie
|
|
#4335 |
|
Zakorzenienie
|
Jerzyczka - ja do dentysty nie chodzę na kontrolę tylko wtedy gdy coś boli bo inaczej na pewno coś znajdzie
ale to się zrobi po wszystkim już
|
|
|
|
#4336 |
|
Zakorzenienie
|
Lune wcale Ci sie nie dziwie. Ja na szczęście mieszkamnw centrum, wszędzie blisko galeria, sklepy, biblioteka, no i dom rodziców. Z mamcia codziennie sie spotykamy na nordic walking i ploty
moja siostra z kolei po slubie przeprowadzila sie do domu tesciow na wies i jest zalamana nudą. Także dobrze Cie rozumiem. A Twoja mama nie moglaby do Ciebie przyjechac na kilka dni? O leczeniu kanalowym nawet mi nie mowcie bo czeka mnie po raz pierwszy w życiu ale juz po porodzie i chyba umre ze strachu Kinga mąż na pewno bedzie jechal ostrożnie! A dzidzia pewnie wyczuwa Twoj niepokój Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
|
#4337 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bemowo lub Pieńkow za łomiankami wiec blisko. W pienkowie mieszkają moi rodzice i czasem udaje mi się do nich zebrać. Może w pt będę jechac to tez mogę wpaść
|
|
|
|
|
#4339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
Czarnula, Kasia za wizytę. MallaMi mi tam też nic nie leci jeszcze, ale to podobno nie ma znaczenia, więc ja się cieszę, że nic się nie leje ![]() Kinga Cytat:
![]() I dzisiaj zaczynam 34 tydzień |
|
|
|
|
#4340 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4341 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#4342 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chodzę do sklepu, w ktorym mierza i dobieraja cycniki. Przed ciążą miałam 75B, teraz wzięłam od mamy 80D i miseczka jest ok, ale pod cyckami już mi ciasno. Najbardziej mnie wkurza to, że kurde tyle kupiłam przed ciążą staników, tanie to one nie były, a w ciąży nie mogłam już ich założyć
![]() Kinga nie zamartwiaj się, bo Maluszek to czuje. Ja dzisiaj gdzies wyczytałam, że już trzeba unikać dużego strsu, bo to moze wpływać na zachowanie dziecka po porodzie. Skoro mozna sobie oszczedzić stresu, to trzeba tak zrobic
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#4343 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie na szczęście niema takiego dowodu...mam wystarczające więc lepiej dla mnie żeby nie rosły ![]()
|
|
|
|
|
#4344 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4346 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się zdarza... zwłaszcza jak się najem
|
#4347 |
|
Zakorzenienie
|
Niepozorna, ja dopiero 31tc zaczelam
w 36 ma byc wizyta i ustawiam sie na 11.01 wiec w 38tc bedzie cc.Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#4348 |
|
Wtajemniczenie
|
Jaki dzis dzien dziewczyny
![]() Szlam do lazienki,zagapilam sie nie wiem kalafior ciazowy i z calej sily przygrzmocilam klamka w brzuch na wysokosci gdzie lekarz pokazywal ostatnio glowke ((( zabolalo mnie jak po uderzeniu, ale teraz mam schize boje sie,ze malemu czegos nie zrobilam bo to akurat miejsce glowki (( myslicie ze wody dobrze chronia malenstwo? ale jestem zla, az sie splakalam
|
|
|
|
#4349 |
|
Zakorzenienie
|
No zjadłam pół kromki i w sumie zastanawiam się czy nie jestem już głodna więc nie wiem ale nienawidzę tego ucisku
Jerzyczka - moim zdaniem chroni |
|
|
|
#4350 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mi tak samo. Szczególnie jak się położę wieczorem. Do tego mam ciągle sucho w nosie i to tylko jeszcze bardziej mi utrudnia takie swobodne oddychanie
![]() Cytat:
I na którą klinikę się zdecydowałaś ostatecznie?Cytat:
Twoja skóra, macica i jeszcze wody płodowe dobrze chronią Maleństwo. Nie stresuj się
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:22.

Tym bardziej, że mała będzie miała kontakt ze starszym rodzeństwem, które może coś przynieść z przedszkola czy szkoły
Nie wiem 
Już tak blisko 

21.06.2014r.
za wizytę.