![]() |
#31 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Sex bez miłości- dla przyjemności...
Cytat:
dokladnie!!!!!!!!!!!! a to moj "pierwszy raz" i sie ciagle zastanawiam i mam watpliwosci ![]() poprostu sie boje ![]()
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zreszta przez 3/.4 zycia jestem sama i musialabym ciagle szukac kogos do sexu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
moim zdaniem główny pociąg to pożądanie jak kolezanka wyżej powiedziała
![]() czasami czujemy taki dreszczyk ze chcemy cos takie przezyc acz kolwiek w rzeczywistosci boimy sie i nie chcemy ![]() ja powiedzmy czasami mam takie mysli ktos juz o tym pisał ale najlepszy jest sex z TYM jedynym ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
![]()
największa jędza w tym kurniku !!! ![]() Edytowane przez Monicoor Czas edycji: 2013-04-01 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Niestety nie mogę zdecydować za Ciebie ani nic Tobie podpowiedzieć. ![]() Decyzja i wszelkie związane z nią konsekwencje są Twoje i tylko Twoje. ![]() Off top: znamy się z innego wątku. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
To układ tylko dla osób ktore w jakis sposob umieja kontrolowac swoje uczucia i sie łatwo nie zakochuja.
A w takim układzie bardzo łatwo po pewnym czasie o głebsze uczucie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziękuję Monicoor. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Jak byłam w związku z eks tż-tem gadałam,że ngdy nic nie zrobie takiego,że tylko z ukochanym,blablabla.A jak się rozstaliśmy,to po rozstaniu miałam taką hm "chcice" brakowało mi tego nie da się ukryć i z pare razy się z kimś umówilam noi doszło do pieszczot nic więcej.Nie żałuje,było fajnie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
![]()
największa jędza w tym kurniku !!! ![]() Edytowane przez Monicoor Czas edycji: 2013-04-01 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
![]()
Pytałam o to ponieważ znam taki układ. Znamją się ponad 4 lata, przyjaźnią się bardzo mocno. Od zawsze ich do siebie ciągło aczkolwiek żaden związek nie ma szans ponieważ mają odmienne poglądy na życie. Uwielbiają ze sobą rozmawiać, imprezować i uprawiać sex i to wszystko co ich łączy. W łóżku oboje zaspokajają się w 100% jest im cudownie. Od razu z góry powiedziała "że to sex bez miłosci dla przyjemności, pasuje Ci?" : "pasuje" . Więc jeśli dwie osoby czują do siebie ogromne pożądanie, mają takie same upodobania erotyczne, to dlaczego nie miały by z tego korzystać? Każde z nich ma swoje życie całkowicie oddzielne. Jej nie przeszkadza wizja jego z inną kobietą, jemu wizja jej z innym facetem. Układ 100% dogadany, dyskretny. Obojgu im zależy na tym by zostało to między nimi. I będąc w sexualnym zwiążku wyzwalają swoje najbardziej skryte żądze.
Edytowane przez kasieńka:) Czas edycji: 2010-03-01 o 09:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
Nie brakuje wam w takich zwiazkach czulosci? Bo kto ja nam da jak nie nasz ukochany...
![]() |
#42 | ||
Zakorzenienie
|
O.T. Czesio ruleeeez
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A w tym wypadku cos innego to zastepuje. Ciezko to wytlumaczyc... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wierzę w to, że SEX z kimś obcym uczuciowo będzie lepszy niż z facetem, którego kocham. Może mam inne doświadczenia i nie mieści się to w moich hierarchiach myślenia o tych sprawach. Kolejna sprawa, taki układ jest fajny jeśli nie depcze czyichś uczuć, czyli jeśli we dwoje jesteście SINGLAMI ![]() ![]() Praktycznie rzecz biorąc jest to wtedy zwykla ZDRADA ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#46 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
sex z ukochana osoba jest najlepszy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
![]()
największa jędza w tym kurniku !!! ![]() Edytowane przez Monicoor Czas edycji: 2012-06-08 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Trafne ujęcie tematu. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Przyczajenie
|
![]()
Całe szczęście dziewczyny, że tak napisałyście, bo już czułam się jak wyrzutek społeczenstwa. ja taką przygodę miałam. Co prawda reguły były jasne od początku. Było poprostu fantastycznie, nawet teraz po latach jak o tym pomyślę to mi się ciepło robi. Po 4 miesiącach zaczynało robić się kochliwie i stwierdzilismy, że rozstajemy się na jakiś czas. To była bardzo racjonalna decyzja. Co z tego miałam? Zapytajcie mojego chłopaka. Z tamtym poznawałam tajniki dobrego sexu. Nauczył mnie wiele, jak dawać i jak brać przyjemność. Jeśli decydujemy się na taki układ to róbmy to w pełni świadomości.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
No, no
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
![]()
największa jędza w tym kurniku !!! ![]() Edytowane przez Monicoor Czas edycji: 2012-06-08 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Rozeznanie
|
Eh... ja mam propozycje tylko na taki układ od faceta, do którego czuję coś więcej. Wiem, że jesli sie zgodzę to mnie zrani bo nie ma szans na związek, a z drugiej strony niechcę obejść sie smakiem i zaprzestać na samych rozmowach i to dosyć rzadkich.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
Mi wydaje sie,ze tez mam okazje na taka propozycje...ale wole naprawde zrezygnowac niz kolejny raz przezywac to co kiedys
![]()
![]() |
#55 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
coś w tym jest ![]() coś pod czym się podpisuje ![]() btw uprawiałam jednorazowy seks bez zobowiązań, ot po prostu poniosło nas i tyle. było przyjemnie. owy delikwent pozostał ze mną na stopie koleżeńskiej. normalnie się widujemy, z reguły w większym gronie: na imprezach, w akademiku itp zyjemy tak, jakby nic się nie stało tamtej nocy ![]() i dobrze nam z tym heh na szczęście pod tym względem jesteśmy oboje podobni - nic nie wychodzi do osób trzecich - tego jestem pewna. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
![]()
największa jędza w tym kurniku !!! ![]() Edytowane przez Monicoor Czas edycji: 2013-04-01 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
Hmmm ja bym nie potrafiła bez emocjonalnego zaangażowania, w ogóle bez czucia czegoś do drugiej osoby nie potrafię się zbliżyć nie mówiąc o seksie, może jestem "zimna" hehe ale jak się zakocham to nie jestem zimna a zakochuję się raczej łatwo tylko potem łatwo też mnie zranić. Tzn. jeżeli nie jestem zakochana to pocałunek nie ma w ogóle smaku, a jak się kogoś kocha i na niego czeka to wtedy jest super. Ale nie jestem bardzo doświadczona i może trochę zbyt naiwna.
Uważam, że warto poczekać na tego właściwego z którym chcę być niż szukać przygód, ale to jest moja opinia. Widywałam się z kolesiem który nie był zaangażowany emocjonalnie rano wychodził ode mnie z domu i dzwonił potem dopiero po kilku dniach, czułam się okropnie, myślałam że w końcu się zaangażuje w związek ale tak się nie stało więc mu powiedziałam że mi to nie odpowiada ale powiem szczerze że nadal mnie do niego ciągnie i to jest problem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#59 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Seks w takich układach nie jest zimny i bez czucia, bo wtedy kompletnie nie byłoby z niego żadnej przyjemności. Po prostu ludzie decydują się na jasny układ, graja w tzw. otwarte karty ustalając, że poza seksem nic ich nie będzie łączyło. Co nie znaczy, że nie mogą sobie przekazywać emocji i uczuć w seksie. Jak już wcześniej wspominałam jest to kwestia indywidualnego podejścia do tego i pewnej dojrzałości emocjonalnej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
nie potępiam. czasem taki sex poza związkiem może być dobrym lekiem na samotność..
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.