|
|
#991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 11
Szerokiej drogi z mała ilością postojow
|
#992 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Cytat:
![]() A tak serio, spróbuj jutro, dzieci mają różne zachcianki;-) ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Bo się zawstydzę ![]() ![]() ![]() Nie no...przynajmniej sama się czegoś nauczę a dodatkowo będzie to super rozrywka;-) ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Cytat:
To super taka kasa na zakupy!;-)Takie niespodzianki to i ja lubię;-))
|
|
#993 |
|
Zakorzenienie
|
A moja Ada co raz lepiej siedzi
dziś na spacerze z półleżącej pierwszy raz sama siadała i tak jechala sobie trzymając się jedną ręką parasolki , tylko musiałam wolno wózek prowadzić.---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Zaciśnięte ✊🏻✊🏻 ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Tak pomyslałam że jakbyśmy wszystkie na raz przeszły na mm to żadna by wyrzutów nie miała hehe To jutro ??? 😜😜😜😜
|
#994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zosia na kolacje je kaszkę 😉 |
|
|
|
|
#995 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53845552]
---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- ale milo no bo masz mega fajną urode faktycznie! jak dasz sie nagrac do teledysku to się nam pokaz ![]() VIOLKA, to co, robisz eksperyment z mm? ja bym zrobiła, no ale moja butli nie chce dzis w pracy taka starsza koleżanka z niedowierzaniem sie pytała czy ja jeszcze karmie piersią (..?...). no ale fakt, tak mi sie kojarzy, że pokolenie naszych mam to po 3 m-cu stale pokarmy i szybko na butle chyba przechodzilo, bo do pracy trzeba bylo wracać. w ogole to niezbyt tam bylam koleżnkom potrzebna do jakiegos "szkolenia", bo wszystko wiedza, tylko dyrektorka paniki narobila, bo jak ja pracowalam to było ok, a po mnie zastepczyni pierwsza takiego bajzlu narobila, że ona teraz pupą trzęsie. Pośmiałam sie troche z ich 'problemow' pracowych teraz to mi się takie błache wydają ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Hanka ciągnie drzemke od 14:15, sie zastanawiam czy ja ok 16tej obudzic... ???[/QUOTE] Dziękuje Kochana jesteś;-)Oczywiście się pokaże, ale to dopiero jak wypali to po nowym roku;-) Przynajmniej jesteś doceniana przez dyrektorkę ;-) ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Cytat:
Ja chyba jeszcze nie jestem gotowa na mm ![]() ale na noc jak najbardziej ...albo kaszka;-)
|
|
#996 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja właśnie na noc tylko narazie rozważam. Ale dobra spróbuje chyba dziś kaszkę za jakieś pół godzinki Tylko kaszka wieczorem średnio mi odpowiada, bo ja niechce jej tuczyć a rano kaszka mi pasuje, bo jest potem długa przerwa i spokojnie na spacer można iść.Próbowałam któregoś dnia płatki jaglana Adce dać, zjadła kilka lyzeczek, ale z obrzydzeniem i potem płacz. Teraz dałam banana w siatce, o mamo jaki szał, jak chciałam jej podsunąć żeby łatwiej gruźć miała, to taki bunt że szok i dIki szał w oczach okrutnie jej smakowało![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Cytat:
Spoko narazie kolację tylko rozważam.
|
|
#997 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja juz bebiko mojej próbowalam podawać, z butli, z niekapka, ale cóż z tego...a dzis mam tak cycki nabombane, chyba przez ta noc,ze zaraz mi wybuchną. nie chce mi sie odciagac, bo jeszcze napędze niepotrzebnie, a i tak do zlewu pewnie bym wylać musiała moja kaszke je na kolacje, ok 19:30 i zaraz potem ma kąpiel. tuczący sinlac je. i w dodatku ostatnio właśnie kolacje zjada przyzwoicie (!) moze kurka za dużo i dlatego sie budzi? :| ja juz nieee wieeeem a i zaczęła po ociupince jesc owocki, te 30-40 gram... taaa wiem, zastraszająca ilośc tak w porównaniu do waszych
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#998 |
|
Zakorzenienie
|
GOSIP szerokosci!
CASH gratki! VIOLKA ja mam nadal wyrzuty ale coraz mniejsze ![]() My po rekolekcjach. Ide ogarnac kolacje
|
#999 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53844073]O super ze klaskac umie
😀 dlugo go uczylas? fajnie,ze tylko kilka wyjątków mieliscie. Moja ma rytual, a ostatnio kąpiel traktuje chyba jako sygnal do zabawy. Niestety proby kladzenia ja wczesniej na drugą drzemke sa bezowocne,na sile jej nie uspie,jak nie śpiąca. Dzis pierwsza mialamoze z pol godziny,to moze sie uda wczesniej ja uspic na drugą... wczoraj pierwsza 2,5h prawie i ta driga chyba jej niepotrzebna była,no ale przysnela przy kp.[/QUOTE] W sumie to nie uczyłam, tylko jak coś zrobił np. Stał bez trzymanki to brawo bilam. Natomiast buziaka go ciągle uczę i nic Każdy kapie jak uważa, Maciek uwielbia się kąpać i mu tego nie odbiorę. ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Cytat:
2 myślę, że wystarcza, a jak będzie spala to nie bądźcie specjalnie Cytat:
---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- tez się dowiem i złapie, może posmakuje Cytat:
---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Szerokiej drogi! Cytat:
Super, właśnie do mnie dotarło, że przez 10lat i ja dostawalam kasę na swieta...Teraz jestem bezrobotna.. Cytat:
Maćka ja nie wiem kiedy przestanę, bo on kocha cycusia, a butli nie łapie.. ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1000 |
|
Zakorzenienie
|
poczytałam Was, odpisalam, ale mam dość nie chce mi dodawać postów juz czwarty raz pisze wrrrr
|
#1001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Maz mi dal cynk ze przyznali mi w robocie 200zl dla chlopcow na ksiazki super
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
Nafutrowałam
(spodobało mi się to hasło ) Adriankę kaszką tak z pół godz przed spaniem - 150 ml zjadła aż musiałam dorabiać. Na noc cyc, ale niemogla zasnąć i drugi raz dałam, potrzymać w buziaku i śpi. Zobaczymy co dalej mi zagunduje. Miałam w salonie trochę kurze ogarnąć, ale jakoś bez energii jestem, niechce siè
|
#1003 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dlatego ja nie chwale Cytat:
![]() [1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53838417]Dzięki ![]() też humoru nie mam,ale tak zdechlakowato.a w dodatku wymyslilam w tym roku wigilie u nas,co mnie opetalo?! ej! podziel sie zapalem i tą euforia Hanka spac poszla o 21:40,godzine po kąpieli się chichrala, pol godziny ja wyciszalam. I pogniotla mi książkę z Tuwimem i pewnie jak zwykle obudzi sie o 23... 😒[/QUOTE]mi sie marzy taka spokojna rodzinna wigilia... Takie u nas zawsze byly [1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53838601]Moje kondolencje. Szkoda ze tak mlodo umarla, prawnuczka jej nie pozna cos mi mowi,ze mimo ze nietypowe to nic chorobowego to trzęsienie,moja np. się tak ostatnio czasem wzdraga bo tak mocno zęby zaciska, widac ja swedza lub bolą. Oj Filipek fan mleczka, ale przynajmniej o jego wagę się nie masz co martwic. moja do wczoraj tez czesto kp zamiast posiłku,dzis sie odblokowala od rana,pewnie na chwilę. Ja porządki to w sobote moze...pogonie TZta Hanka, no zdrowiejmy!Madelinem, przytulam Cie wirtualnie,dzieci masz fajowe i kochane,olej tzta poki co na razie i sie nie przejmuj 😚 ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Mozna w sklepie zwrocic Moja znajoma narzekala,ze raz w nocy sie budził jej synek jak zabkowal, że to taka masakra byla ze lohoho. Jak sie dopytalam jej meza o szczegoly to dwie noce mieli takie ze godzine czy dwie nie spal. Pierwsze dziecko miala takie spokojne i spiace,ze nie pamieta żeby w nocy sie budzil czy plakal. Z tym ze pozniej mial troche opoznien rozwojowych, b. pozno mowil, klopoty z uczeniem i terapie jakies. ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- No i juz piersza pobudka byla... to dobranoc, moze z godzinke sie przespie[/QUOTE] olalam go i daje rade jakos ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no przykre...ale moze cos kiedys dotrze do tego lba... Cytat:
no wiem ![]() U nas tez ostatnia drzemka max do 16.30, bo pozniej masakra wieczorna. Cytat:
Nadrabiam dalej malo zostalo. Dziewczyny spia tz próbuje gadac ze mna...
|
||||||
|
|
|
#1004 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1005 |
|
Zakorzenienie
|
U nas już po 40 minutach pobudeczka na smoka była standardowo..
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
No wiec pisze na szybko ostatni raz - u nas noc była fajna tym razem. Dwie pobudki na cyca, i jedna nad ranem usypialam suszarką
GOSSIP szerokiej drogi! GOCZEK, VIOLKA kciuki za dzisiejsza noc oby dziś nie mialyscie tylu pobudek! ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- MADZIXX gratki zebulka! CASH super ze Szymek juz siada! Ale jakoś tak mi się wydaje ze juz jakiś czas temu wklejalas foto ze Szymek siedzi czy się mylę? AMETTY na pewno wszystko jest ok z Twoja Bibs! Zimne stopki to chyba nic poważnego nie znaczą, a resztę wyjasnisz u neurologa i będziesz spokojna ![]() NIEZAWSZE gratki klaskania brawo Maciuś
|
#1008 |
|
Zakorzenienie
|
Pawel juz idzie spac wlasnie.
Poszlam mu umyc pupsko, buzie o raczki i wsadzilam go calego namydlilam i prysznic szybki. Tak zescie pisaly ze wyszlam na brudaske he he ![]() Ogolnie dzien wporzo. Lubie wieczory bo sie wyglupiamy i jest fajnie. Tz dzis zdychal to sami z pawciem szlelismy. Wydaje mi sie ze teraz nie gorne jedynki a dolne dwojki beda pierwsze bo napuchniete ma.
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
Moja trojca jeszcze kica po podlodze. Jutro maja wolne to niech maja labe
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
A właśnie Black! Zdrówka dla Pawcia kurcze ze tez musiał się zarazić no! :/
Ja dziś porządki trochę porobilam ale dużo nie dałam rady przy Filipku. Wszędzie za mną łazi i wchodzi tam gdzie mu nie wolno i wciąż trzeba go wyciągać z zakazanych zakamarkow Dalej nie mam dla siebie kolczyków i się tak zastanawiam może w necie zamówię? Zamawiala któraś złoto przez neta? I może polecić adres sklepu?
|
#1011 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53840600]Hejka. U mnie nocjak zwykle zrypans,z 8-10pobudek, momentami to co 20minut ryki, a poza tym co godzine. Podam dzis chyba niunce przed snem paracetamol, bo tyle rykow to jednak nienormalne, stwierdzam. Tz gada ze górną jedynkr wyczywa,ja za cholrre nie moge wymacac 😔 na szczescie tylko moja mama i siostra, TZta rodzina u siebie wigilie robi. Obudzilam się z bolem gardła, booosko 😒 VIOLKA,tez takie nocki mam chyba od października,chociaz przed 2-3tyg bylo tylko 4-5pobudek. Probowalam dzis lulac,przytulac zamiast kp i tylko dluzszy ryk ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- MAJKA, HANKA,gtatuluje nowych ząbków. ☺[/QUOTE] wspolczuje, trzymam kciuki za lepsza nastepna. spokojnej podrozy ![]() Cytat:
brawo ;* Milena tez mi czesto budzi Agate, albo gadaniem, a ona to glosna, albo krzykiem.itp. czy wlasnie jak ja uslyszy to zaraz.przylatuje.i gada do niej I wtedy pospane Cytat:
![]() Cytat:
gratulacje Cytat:
te do testowania? Bo dostalam info, ze sie zalapalam, ale nie.wiem, co wysylaja, I z.nestle.tez.cos dostane. Cytat:
na pewno to nic.strasznego. Ja caly czas.mam.zimne.stopy i dlonie, to niby przez niskie.cisnienie, zyje i zdrowa (???) jestem ![]() Cytat:
![]() Az.sie.czasami boje, ze.sobie wybije uszkodzi czy cos... |
|||||||
|
|
|
#1012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj Zofia dziś zmęczona była... Z ostatniej drzemki wstala o 15, wiec tym razem zasnęła godzinę wcześniej. Czekam na męża, ciekawe czy się doczekam... Wczoraj wrócił do domu przed 1. Przed świętami mają nawał pracy, ledwie żywy ostatnio chodzi. |
|
|
|
|
#1013 |
|
Zakorzenienie
|
AMETTY mój też obgryza wszystko co się da, a łóżeczko mamy juz tak obgryzione i podrapane z przewijaka ze brzydko to wygląda aż.
GOSIAK ale fajnie z ta Wasza trojca macie ![]() KANA no tak przed świętami kurierzy mają chyba dość swojej pracy...
|
|
#1014 | |
|
Zadomowienie
|
Niezawsze, mam nadzieje, bo mimo wszystko szkoda tego co bylo, troche pogadalismy, zobaczymy co to da...
Black, zdrowka, oby to tylko katar, i szybko minal Obie spia, Milena wybrala Agacie mosia w pepco, spi teraz z nim, chociaz i tak najlepiej sie nim macha i rzuca. I kupilam te butki renifery, co niektore z.was maja, Milena mnie namowila ![]() Agata juz kombinuje cs z chodzeniem, kroczki w bok robi przy lozku i ku mojemu przerazeniu puszcza sie i trzyma tylko jedna reka. .juz nie raz rypnela, na szczescie nie groznie i guzow nie ma. Najbardziej mi sie podoba jak gdzies raczkuje, ja ja wolam to odwraca sie i pedzie do mnie, potem wyciaga rece zeby ja wziąć slodka taka...---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
jak otworzylam mu z agata na rękach i milena.za.plecami to juz taki chetny na zamiane nie byl. Ale.jaki przystojny
|
|
|
|
|
#1015 |
|
Zakorzenienie
|
Maż nie kurier 😉 ale w firmie kurierskiej pracuje, wiec roboty mają masę.
|
|
|
|
#1016 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
daj mu scierke niech od razu w tych zakamarkach wyciera ![]() Cytat:
![]() Z hippa co dostaniesz to sie dowiesz jak paka dojdzie. Lada dzien pewnien bo juz nas pare dostalo. Z nestle to ja juz dostalam puszke mleka nan pro 2, teraz czekam na jogolino razy 2 i mleko nan pro 3 razy dwa bo na siebie i na meza bralam ![]() Cytat:
cudni sa czasem daja w palnik ale za nic w swiecie bym ich nie zmienila
|
|
#1017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1018 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1019 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się śmiać chciało jak kiedyś czekaliśmy na paczkę dla Małej, kurier z firmy męża podjechał pod bramkę, nawet nie zadzwonił, akurat zauważyłam samochód przez okno, mąż wyjść z domu nie zdążył a ten odjechał. Nowy jakiś był, miał dużo paczek i jakimś dziwnym sposobem chciał sobie odjąć pracy, pecha miał chłopak, mąż zadzwonił do kolegi, żeby dowiedzieć się o co chodzi, a tu już dobite, że nie ma takiego adresu 😉 kurier jak szybko odjechał od nas to tak szybko się wracał 😉
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.

czy moja Psota sama została? 
tatus rano pojechał po zakupy do lidla kupił bio bananki i tak się Macko krzywi..natomiast moja kanapkę mi wyrwać chciał i zjadl pół buly
daj znać jak będziecie na miejscu
moja kaszke je na kolacje, ok 19:30 i zaraz potem ma kąpiel. tuczący sinlac je. i w dodatku ostatnio właśnie kolacje zjada przyzwoicie (!) moze kurka za dużo i dlatego sie budzi? :| ja juz nieee wieeeem
zgaz