Mamusie czerwcowe 2015! cz.7 :) - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-31, 08:25   #3931
Irmusia81
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! cz.7 :)

Hello,

Indu- nie zamartwiaj się kochana! Skonsultuj to jeszcze. A nawet jak będą potrzebne jakieś ćwiczenia to na pewno szybko wszystko się wyrówna.

Prince - gratuluję ząbka 😊

Siacha- sto lat dla Szymka!

Gabisun- ja biorę ibuprom, tantum Verde, prenalen, drosetux jak mnie gardło boli.

Ja robię sałatkę z rukolą i suszonymi pomidorami i szarlotkę spod tater😉
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 08:26   #3932
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
Gabi ty nadal kp? Waga imponujaca.

Chcialam jej posmarowac te dziasla dentinoxem bo przyszedl wczoraj ale nie daje sobie dotknac tych dziasel hmmym
Moja uwielbia smarowanie

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

A Laurka wczoraj zalozyla bluzę na 68 rosnie
Stary 2015-12-31, 08:45   #3933
k a j a
Zakorzenienie

Hello, dopiero wstałam och marzyłam o tym, wstać tak sama z siebie !

Indu spoko, pójdziecie raz i będzie dobrze a może wgl nie będzie trzeba

Gaz mi się skończył a chce kawy. A robię w kawiarce. Nie zrobie normalnie z czajnika.

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 08:51   #3934
country111
Zakorzenienie

Indu nie przejmuj się G szybko wyrówna a reh metoda bogatka jest fajna voyty bardziej wymagajaca samodzielnej pracy. Jak odwiedzasz poradnię neurologiczna to będziesz się cieszyć że z taką blachostka przyszlyscie . Głowa do góry

Co robicie z dziećmi jak musicie wyjść np do toalety? Ja mam wrażenie że gdzie nie zostawię to sobie krzywdę zrobi
country111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 08:52   #3935
Princesika
Zakorzenienie

Jejuuu muszę nauczyc Lauri usypiac sama. Mam taki dramat z tym usypianiem ostatnio, ze szok. Usypiam ja na rekach po 20-30 minut, nie moge jej odlozyc i tak czasem to trwa godzinę. Jak ja nauczyc samodzielnego usypiania?
Stary 2015-12-31, 08:53   #3936
country111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
Jejuuu muszę nauczyc Lauri usypiac sama. Mam taki dramat z tym usypianiem ostatnio, ze szok. Usypiam ja na rekach po 20-30 minut, nie moge jej odlozyc i tak czasem to trwa godzinę. Jak ja nauczyc samodzielnego usypiania?
Nie wiem ale też się chętnie dowiem
country111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 09:03   #3937
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez country111 Pokaż wiadomość
Indu nie przejmuj się G szybko wyrówna a reh metoda bogatka jest fajna voyty bardziej wymagajaca samodzielnej pracy. Jak odwiedzasz poradnię neurologiczna to będziesz się cieszyć że z taką blachostka przyszlyscie . Głowa do góry

Co robicie z dziećmi jak musicie wyjść np do toalety? Ja mam wrażenie że gdzie nie zostawię to sobie krzywdę zrobi
Ja moja na macie zostawiam albo w lozeczku

Cytat:
Nie raz pisalysmy o tym. U nas trzeba wyczaic moment ze chce spac ale nie jest jeszcze bardzo zmeczona, wkladam do lozeczka, daje smoka i buzi, opatulam kocykiem, daje przytulanke, wlaczam karuzelke lub tv i wychodze z pokoju. Czasem mimo to nie chxe usnac to przychodze kilka razy, podaje wyplutego smoka, poprawiam kocyk i usypia.
Kolejne drzemki zazwyczaj przy cycu usypia
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-12-31, 09:06   #3938
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:

Na podłodze albo w lezaczku

Lena
Stary 2015-12-31, 09:19   #3939
mehja
Zakorzenienie

wrzucam oryginalny przepis.
tylko my zmieniliśmy trochę ale ten zmieniony to dopiero na blogu tż będzie bo nie chce mi się pisać

mleka w proszku mi jeszcze zostało więc zrobie z niego w najbliższym czasie ciasto milky way

zrobiliłam też to banofee czy jakoś tak-ale pycha wyszło!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kinder.jpg (198,9 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bueno.jpg (178,4 KB, 22 załadowań)
Stary 2015-12-31, 09:32   #3940
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
Zostawiam na macie lub czasami w łóżeczku. Zresztą gdziekolwiek nie zostawię to i tak się przemieści w jakieś inne miejsce. Ze sobą nie zabieram, bo ja mam toaletę przy werandzie i tam jest zimno, a w środku się ze mną nie zmieści

Cytat:
Eh, ja jestem załamana usypianiem. Teraz też usypiałam Wojtka godzinę. Tylko, że on przysypia mi na rękach i nagle zaczyna się rzucać. Okazuje się, że chce się pobawić, więc bawi się 5 minut i ryk od nowa, bo przypomniało mu się, że jest zmęczony..
Jeszcze tydzień temu pięknie zasypiał. Nie wiem co mu jest.

Cytat:
tylko my zmieniliśmy trochę ale ten zmieniony to dopiero na blogu tż będzie bo nie chce mi się pisać

mleka w proszku mi jeszcze zostało więc zrobie z niego w najbliższym czasie ciasto milky way

Łoooo, pewnie pyszne
Ja mam po świętach jeszcze tyle placków, że rzygać mi się chce na ich widok
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 09:35   #3941
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:

Chcialam jej posmarowac te dziasla dentinoxem bo przyszedl wczoraj ale nie daje sobie dotknac tych dziasel hmmym
Tak, cały czas. Tak do marca planuję.

Może tak ją boli? Mój daje bez problemu

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Hello,

Indu- nie zamartwiaj się kochana! Skonsultuj to jeszcze. A nawet jak będą potrzebne jakieś ćwiczenia to na pewno szybko wszystko się wyrówna.

Prince - gratuluję ząbka 😊

Siacha- sto lat dla Szymka!

Gabisun- ja biorę ibuprom, tantum Verde, prenalen, drosetux jak mnie gardło boli.

Ja robię sałatkę z rukolą i suszonymi pomidorami i szarlotkę spod tater😉
dzięki ma ibuprom w domu, wezmę bo nie daję już rady

Cytat:

ja zostawiam w macie. W leżaczku już się boję, bo on ledwo tam się mieści i zaczyna sobie siadać

gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-31, 09:40   #3942
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

indu cos Ty nie martw się....zobacz.
.jeden pediatra uznaje że takie rzeczy wymagają rehabilitacji a drugi poczeka aż się samo wyrodna...nie martw się

gabisun współczuję twoim plecom. Zdrówka

mehjahttp://bymagda.blog.pl/2013/12/03/pierogi-ala-kebab/ do tego sos czosnkowy

U nas dzisiaj jedzenia sporo...znajomy zrobił jeszcze jakieś szaszłyki i kieszonki z ciasta francuskiego z różnymi nadzieniami... Do tego sałatki.

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

gabisun zapomniałam napisać że ja też ibuprom bralam.

country ja zostawiam na podłodze lub w bujaku

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 09:43   #3943
kejtiCe
Zakorzenienie

A ja robię dziś kurczaka z warzywami, skrzydełka w musztardzie, coś mają przynieść dwaj znajomi mojego Tża, coś ma przynieść Tża kuzynka, coś pewnie mama postawi i kupimy chipsy
Miałam robić gyrosa, ale szczerze mówiąc to totalnie mi się nie chce..

Nawet nie liczę na to, że teściowa cokolwiek przyniesie, bo ona po prostu się zjawia i jest
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 09:45   #3944
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
indu cos Ty nie martw się....zobacz.
.jeden pediatra uznaje że takie rzeczy wymagają rehabilitacji a drugi poczeka aż się samo wyrodna...nie martw się

gabisun współczuję twoim plecom. Zdrówka

mehjahttp://bymagda.blog.pl/2013/12/03/pierogi-ala-kebab/ do tego sos czosnkowy

U nas dzisiaj jedzenia sporo...znajomy zrobił jeszcze jakieś szaszłyki i kieszonki z ciasta francuskiego z różnymi nadzieniami... Do tego sałatki.

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

gabisun zapomniałam napisać że ja też ibuprom bralam.

country ja zostawiam na podłodze lub w bujaku
nie ma co wspołczuc, on nie nauczony noszenia na rękach nie był nigdy też bujany, inaczej bym sobie niezłe kuku zrobiła ogólnie to w rodzinie się ze mnie nabijają, że nie muszę na siłownie chodzić jakoś się przyzwyczaiłam do jego wagi i widzę różnicę dopiero jak wezmę na ręce ( starszą) bratanicę, ważącą sporo mniej. No ale ona dla odmiany sporo noszona

Dobrze, że nigdy nie chciałam chusty

Stary 2015-12-31, 09:51   #3945
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Jutro chce zrobić pieczonego buraka z jabłkiem (też pieczonym), ale będę się czaic na sałatkę z buraka z Gruszka (pieczony burak, surowa Gruszka, sos z oliwy i soku z cytryny), poźniej makaron z pesto z buraków, ale to już gluten będzie.

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ----------

Dominika strasznie wyla cały dzień... Praktycznie nie spała
Na wieczór jej się poprawiło i zjadła z nami kolacje, kawałek pieczonego mięsa. Wióry leciały ciekawe ile polknela..

Monika jak będziesz robiła ten makaron z pesto z buraków?
Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość
Ooooo zazdro!!!!!
Rob foty!

Wiecie co mam dola. Juz wczoraj o tym nie pisalam bo musialam to przetrawic.
Widialam sie z ta moja kolezanka lekarka i o a zwrocila uwage z G chyba ma zbyt wielkie napiecie w gornej części kręgosłupa....i mi bobatha zaproponowala...
Ja wiedzialam ze ona a duzo ma rece do boku jak lezy i sie tak wygina wtedy ale na dekach tez sie ladnie podpiera wiec myslalam ze to samo sie skoryguje. Ja w domu zawsze zwracam uwage zeby te rączki miala jak najczesciej z przodu ...

No ale sie okazalo ze jednak przydalaby sie fizjoterapi....

Mam mega dola

No a poza tym zmierzyla mi dziecko i mloda ma 77 cm
Indu nie przejmuj się Zapytaj tego ped dzisiaj, zobaczysz co powie i tj. Cos napisała-znajdź też dobrego reha.
A nawet jak potrzeba będzie rahabilitować to to nie takie straszne, zobaczysz. Nawet w formie zabawy możecie ćwiczyć
Cytat:
Masija fajnie ze juz mozecie normalnie zyc z Lenka. Jeszcze tylko to mleko dobierzecie i bedzie w ogole super

Bede tez robic przystawke z ciasta francuskiego z gruszka, serem plesniowym i orzechami mniam
Daj znać czy dobre wyszło

No, prawie normalnieAle jest coraz lepiej
Zazdroszczę Wam tego samodzielnego usypiania
Cytat:
Napisane przez sylwusiach Pokaż wiadomość
Czesc ... Za nami ciezka noc.. Mala zasnela jak zwykle, obudzila sie z mega placzem po 22 I do 23 sie z nia bujalismy.. Ma katar i pokasluje. Spi z nami . TZ czuwal cala noc.. Trzeba znow szpital w domu zrobic..
Oj, biedactwo

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
Hello! Coś tam próbuje nadrabiać, ale ciężko jest

Widzę zęby wszędzie na tapecie, u nas jeszcze nie ma ani jednego, ale chyba idą bo od 2 nocy młody nie chce jeść w nocy. Najlepsze jest to, że jemu idą zęby, a starszej wypadają

Mnie czeka dzisiaj sylwek pod kocem, przeziębiłam się

co można na przeziębienie przy kp?

M waży już 12kg nie wiem ile mierzy, ale body nosi na 86cm. Muszę go zmierzyć

Indu wiele takich rzeczy się samo wyrównuje, masz gdzieś w okolicy kogoś kto ćwiczy metodą bobathów albo vojty? pewnie wystarczy raz pójść, zapamiętać ćwiczenia i sobie spokojnie w domu potem trenować. Z dziećmi już tak jest, ciągle trzeba się o coś martwić
Heeej Gdzieś Ty była?!
Cytat:

Oj, to pewnie bolą.. coś czuję, że na Nowy Rok wyjdą

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 09:53   #3946
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Moja uwielbia smarowanie

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

A Laurka wczoraj zalozyla bluzę na 68 rosnie
my przechodzimy na 74

ja zostawiam Mlodego na macie lub w lozeczku... nie wiem w sumie po co kupilam mate jak O. caly czas jest piza nia ucieka po całym pokoju

Edytowane przez myboyismine
Czas edycji: 2015-12-31 o 09:55
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 09:54   #3947
masija
Zakorzenienie

Cytat:
nie ma co wspołczuc, on nie nauczony noszenia na rękach nie był nigdy też bujany, inaczej bym sobie niezłe kuku zrobiła ogólnie to w rodzinie się ze mnie nabijają, że nie muszę na siłownie chodzić jakoś się przyzwyczaiłam do jego wagi i widzę różnicę dopiero jak wezmę na ręce ( starszą) bratanicę, ważącą sporo mniej. No ale ona dla odmiany sporo noszona

To tak jak u mnie
Ale u nas mała też rzadko noszona. Zresztą ona chwilę wytrzyma jak coś chwilę ale zaraz chce się położyć. Nie lubi być za bardzo noszona.

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 09:57   #3948
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:

No ja swojej jakoś tam też nie noszę a usypia na rękach ale mimo wszystko mój kręgosłup i bez Majki nie jest w najlepszym stanie. Kuba już go mocno nadwyrezyl bo też był ciężki bardzo a moja praca też nie ulatwia

Maja
Stary 2015-12-31, 10:02   #3949
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:
Ja moja na macie zostawiam albo w lozeczku

Nie raz pisalysmy o tym. U nas trzeba wyczaic moment ze chce spac ale nie jest jeszcze bardzo zmeczona, wkladam do lozeczka, daje smoka i buzi, opatulam kocykiem, daje przytulanke, wlaczam karuzelke lub tv i wychodze z pokoju. Czasem mimo to nie chxe usnac to przychodze kilka razy, podaje wyplutego smoka, poprawiam kocyk i usypia.
Kolejne drzemki zazwyczaj przy cycu usypia
No wlasnie moja przy cycu nie, tylko w nocy a poza tum chce przestac kp. A w dzien dramat z tym spaniem.
A jak krzyczy to nie wiem juz czy przeczekac czy co?

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Cytat:

Dobrze, ze nie widzę zdjęć bo jeszcze bym chciala
Stary 2015-12-31, 10:03   #3950
mehja
Zakorzenienie

Alkamor fajny przepis, dziś już nie zdążę ale wypróbuję na pewno te pierożki.

Lila już od dawna 74 nosi

U nas usypianie w dzień ładne ale za to na noc się popsuło
Stary 2015-12-31, 10:08   #3951
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
Monika jak będziesz robiła ten makaron z pesto z buraków?

Indu nie przejmuj się Zapytaj tego ped dzisiaj, zobaczysz co powie i tj. Cos napisała-znajdź też dobrego reha.
A nawet jak potrzeba będzie rahabilitować to to nie takie straszne, zobaczysz. Nawet w formie zabawy możecie ćwiczyć

Daj znać czy dobre wyszło

No, prawie normalnieAle jest coraz lepiej
Zazdroszczę Wam tego samodzielnego usypiania
Oj, biedactwo

Heeej Gdzieś Ty była?!

Oj, to pewnie bolą.. coś czuję, że na Nowy Rok wyjdą
zawieruszyłam się a potem się wciągnęłam w poszukiwania Ewy Tylman

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
To tak jak u mnie
Ale u nas mała też rzadko noszona. Zresztą ona chwilę wytrzyma jak coś chwilę ale zaraz chce się położyć. Nie lubi być za bardzo noszona.
no mój tak samo, tak jakby mu niewygodnie było ( jak był mniejszy) teraz na rękach lubi się tak wtulić jak jakiś koala .

U nas podobne gabaryty nie? pamiętam w klubie jakiś czas temu pisałaś coś o 10kg?

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
No ja swojej jakoś tam też nie noszę a usypia na rękach ale mimo wszystko mój kręgosłup i bez Majki nie jest w najlepszym stanie. Kuba już go mocno nadwyrezyl bo też był ciężki bardzo a moja praca też nie ulatwia
to mój się jakoś trzyma póki co, usypia sam, kładę na bok i wychodzę, drzemki tak samo. A karmimy się od początku na leżąco, na siedząco pewnie teraz byłoby dla pleców za ciężko, nawet nie próbowałam.

Tak czytam o waszym rozszerzaniu diety i gotowaniu i się załamuję...czy tylko ja jest wyrodną matką i kupuję słoiczki?

Stary 2015-12-31, 10:10   #3952
mehja
Zakorzenienie

Gabisun dlaczego wyrodną? ja też daję słoiczki bo im ufam bardziej niż warzywom ze sklepu

Princesika jak krzyczy to może już za bardzo zmęczona jest? ma mniej więcej stałe pory drzemek? to może spróbuj ją położyć chwilę przed tą porą
Stary 2015-12-31, 10:16   #3953
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:

Maja
Stary 2015-12-31, 10:16   #3954
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:
Gabisun dlaczego wyrodną? ja też daję słoiczki bo im ufam bardziej niż warzywom ze sklepu

Princesika jak krzyczy to może już za bardzo zmęczona jest? ma mniej więcej stałe pory drzemek? to może spróbuj ją położyć chwilę przed tą porą
ja też nie ma swoich pewnych produktów. Tylko jajka czasem od babci. Dlatego wolę słoik. Wyrodną może dlatego, że przy starszej coś tam jeszcze gotowałam, a teraz nic kompletnie . Wieczorem to ja wolę odpocząć.

Jeszcze młody po zmianie czasu mi się nie przestawił i chodzi spać 17.30- 18

Stary 2015-12-31, 10:21   #3955
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Ja cześć gotuje a część kupuje

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Ja wieczorem też odpoczywam...w dzień gotuje,miksuje, pakuje w sloiczki i do zamrażarki. Ostatnio zrobiłam 9 sloiczkow

Maja
Stary 2015-12-31, 10:26   #3956
industria
Zakorzenienie

Dzieki, troche mnie podnioslyscie na duchu

Cytat:
Lila już od dawna 74 nosi
:

Margareta tez

Cytat:

Tak czytam o waszym rozszerzaniu diety i gotowaniu i się załamuję...czy tylko ja jest wyrodną matką i kupuję słoiczki?
Cos ty ja tez daje sloiczki.
No dzis pierwszy raz dostanie "domowy " obiad bo gotowalam warzywa do salatki i kalafior na obiad to troche jen odłożyłam.

Czesc zmiksuje na zupke a troche sprobuje dac do raczki . bedzie debiut bo poki co raczkami jadla pietke i chrupki

Aaa i deser dzis tez dostanie domowy, uprazylam jablko

Bo nie chwalilam sie ale G w koncu nauczyla sie je jesc
Przemycalam jej w czym sie dalo i zalapala
Troche sie krzywi ale otwiera buzie i szamie wiec jest super :😁
Stary 2015-12-31, 10:35   #3957
k a j a
Zakorzenienie

Zrobiłam sok z buraka

Lena

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-12-31, 10:39   #3958
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Masija - to był jakiś prosty przepis więc chyba makaron i do tego zblendowany ugotowany burak z Gruszka i chyba tak pestki słonecznika były odrzucone.

To z książki alaantkowe blw. Bardzo fajna książka, mysle ze długo będziemy korzystać bo i dla starszakow fajne pomysły na przemycenie kasz, warzyw.

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Słoiczków nie kupuje, ale jak mi się nie chce gotować to nic nie daje, tylko cyc i nie mam wyrzutów.

moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 10:52   #3959
siacha_ck
Zakorzenienie

Cytat:

Zostawiam w lóżeczku albo na macie
Cytat:
tylko my zmieniliśmy trochę ale ten zmieniony to dopiero na blogu tż będzie bo nie chce mi się pisać :

Później wejde na kompa, bo teraz nie widzę zdjęć

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
Zostawiam na macie lub czasami w łóżeczku. Zresztą gdziekolwiek nie zostawię to i tak się przemieści w jakieś inne miejsce. Ze sobą nie zabieram, bo ja mam toaletę przy werandzie i tam jest zimno, a w środku się ze mną nie zmieści

Eh, ja jestem załamana usypianiem. Teraz też usypiałam Wojtka godzinę. Tylko, że on przysypia mi na rękach i nagle zaczyna się rzucać. Okazuje się, że chce się pobawić, więc bawi się 5 minut i ryk od nowa, bo przypomniało mu się, że jest zmęczony..
Jeszcze tydzień temu pięknie zasypiał. Nie wiem co mu jest.

Łoooo, pewnie pyszne
Ja mam po świętach jeszcze tyle placków, że rzygać mi się chce na ich widok
Nam też zostało i muszę je wywalic.

Cytat:
zawieruszyłam się a potem się wciągnęłam w poszukiwania Ewy Tylman

no mój tak samo, tak jakby mu niewygodnie było ( jak był mniejszy) teraz na rękach lubi się tak wtulić jak jakiś koala .

U nas podobne gabaryty nie? pamiętam w klubie jakiś czas temu pisałaś coś o 10kg?

to mój się jakoś trzyma póki co, usypia sam, kładę na bok i wychodzę, drzemki tak samo. A karmimy się od początku na leżąco, na siedząco pewnie teraz byłoby dla pleców za ciężko, nawet nie próbowałam.

Ja też póki co daje sloiczki, ale to bardziej z lenistwa. Jedynie wczoraj gotowałam brokuła.
Przy córce tez gotowałam, ze sloiczka dostawała tylko to czego nie gotowalam dla nas.

Indu pojdziedzie do ped albo od razu do reh, pocwiczycie i na pewno szybko się wyrówna

Czy tylko ja nic nie szykuje na dzisiaj?
U nas w tym roku dzień jak każdy inny.

Wysłane z mojego Tab2A7-10F przy użyciu Tapatalka

WIKTORIA

SZYMON
siacha_ck jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 10:56   #3960
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siacha_ck Pokaż wiadomość
Zostawiam w lóżeczku albo na macie

Później wejde na kompa, bo teraz nie widzę zdjęć

Nam też zostało i muszę je wywalic.

Ja też póki co daje sloiczki, ale to bardziej z lenistwa. Jedynie wczoraj gotowałam brokuła.
Przy córce tez gotowałam, ze sloiczka dostawała tylko to czego nie gotowalam dla nas.

Indu pojdziedzie do ped albo od razu do reh, pocwiczycie i na pewno szybko się wyrówna

Czy tylko ja nic nie szykuje na dzisiaj?
U nas w tym roku dzień jak każdy inny.

Wysłane z mojego Tab2A7-10F przy użyciu Tapatalka
Ja też nic nie robie, dzień jak dzień

Lena
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości