![]() |
#3901 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! cz.7 :)
Cytat:
![]() Dzisiaj dostał pierwszy raz brokuła, zmieszałam z marchewka i ni bardzo mu podeszło. Resztę warzyw bez problemu. Na widok łyżeczki aż się trzęsie ![]() Wysłane z mojego Tab2A7-10F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3904 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Brawa dla Szymka Super! Znalazłam opiekunkę dla Amy ![]() Wysłałam tez maila do przedszkola/żłobka czy maja tam miejsca. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3905 |
Zakorzenienie
|
Prince gratki!!!
![]() Dzisiaj lekarz oglądał dziąsła i mówi, że są bardzo rozpulchnione, więc czekamy ![]()
#3906 |
Zakorzenienie
|
indu Moja też wcale nie ma apetytu. Już drugi dzień....wydaje mi się ze to zęby. Górne jedynki tak ja męczą
aikaOoo super. A jaka jest różnica w cenie jeżeli chodzi o żłobek a opiekunkę?? ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Ja buraka dodałam do.innych warzyw tzn do.jarzynowej. |
![]() ![]() |
![]() |
#3907 |
Zakorzenienie
|
u nas też zęby na tapecie. a co Ciekawe wychodzi dwójka na dole. U góry nic nie widać..
![]() jutro robię tartę szpinak + feta, sałatkę i pizzę ![]() a tż mi kupił mojego ukochanego szampana martini ![]()
![]() |
#3908 |
Zakorzenienie
|
Szampan.Martini....ja ☠☠☠☠a przy bezalkoholowym z sokiem będę siedzieć
![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Aktualnie jestem w trakcie lepienia pierozkow kebabowych |
![]() ![]() |
![]() |
#3910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3911 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dawaaj przepis ![]() Cytat:
O rany ![]() ![]() ![]() Dziękuję ![]() ![]() Suuper!!! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Myślałam że to o tym konkretnym o którym mu pisałaś ![]() z ziemniakiem ![]() Cytat:
Super oby się sprawdziła ![]() Cytat:
Byliśmy u znajomych i mała była fajna. Tzn malo się smiala i byla trochę nieswoja ale nie płakała i posiedzielosmy 3 h. ![]()
![]() |
#3912 |
Zakorzenienie
|
Kebabowych
fartuch no moja hrabianka butelki nie tknie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3913 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Podobnie, przedszkole za dzien to jakieś £35 a opiekunka £3.60 za godzinę. Jak pójdzie od 8:00-17:00 to 9h czyli jakieś £32. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3914 | |
Zakorzenienie
|
Siacha brawo, kokejne bejbi ms pół roku matko zaraz nasze dzieci będą miały roczek
---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- My mamy jedynki i jedną dwójkę na dole. Góra iiiiiiidzie dopiero. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3915 |
Zakorzenienie
|
Jutro chce zrobić pieczonego buraka z jabłkiem (też pieczonym), ale będę się czaic na sałatkę z buraka z Gruszka (pieczony burak, surowa Gruszka, sos z oliwy i soku z cytryny), poźniej makaron z pesto z buraków, ale to już gluten będzie.
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Dominika strasznie wyla cały dzień... Praktycznie nie spała ![]() Na wieczór jej się poprawiło i zjadła z nami kolacje, kawałek pieczonego mięsa. Wióry leciały ![]() Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#3916 | ||||
Zadomowienie
|
Laura je naprawdę wiele rzeczy ale buraka jej nie dawałam. Jakbym dała to normalnie do zupy jarzynowej na początek ale jakoś mi nie po drodze z tym brakiem.
Cytat:
No to brawo! Mam nadzieję że się sprawdzi ![]() Cytat:
No to teraz czekamy na Wojtka. A czy teraz wiesz co to znaczy rozpulchnione dziąsła? Bo ja nadal nie potrafię rozpoznać tego zjawiska ;-) Wiem ze u nas idą zęby bo są gorące jak ogień, do tego wszystkim o nie pociera, gryzie itd ale rozpulchnione?! ;-) Cytat:
Pięknie! Oby więcej takich wizyt!!! ![]() Cytat:
Moje dziecko obudziło się dziś raz na karmienie i teraz jeszcze śpi... Albo była tak wykończona po tym maratonie nieprzespanych nocy ostatnio albo wyszedł ząb i ją już nie męczy ;-) |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3917 |
Zakorzenienie
|
Ooooo zazdro!!!!!
Rob foty! ![]() Wiecie co mam dola. Juz wczoraj o tym nie pisalam bo musialam to przetrawic. Widialam sie z ta moja kolezanka lekarka i o a zwrocila uwage z G chyba ma zbyt wielkie napiecie w gornej części kręgosłupa....i mi bobatha zaproponowala... Ja wiedzialam ze ona a duzo ma rece do boku jak lezy i sie tak wygina wtedy ale na dekach tez sie ladnie podpiera wiec myslalam ze to samo sie skoryguje. Ja w domu zawsze zwracam uwage zeby te rączki miala jak najczesciej z przodu ... No ale sie okazalo ze jednak przydalaby sie fizjoterapi.... Mam mega dola ![]() No a poza tym zmierzyla mi dziecko i mloda ma 77 cm ![]()
#3918 |
Zakorzenienie
|
Indu skonsultuj sie z jakas rehabilitantka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3919 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pochwalilam wczoraj a ona poszla spac dopiero o 23, plakala. Spala ze mna ale to nic nie dalo i noc niespokojna. Rano patrze a dziasla sie zrobily rozpulchnione |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3920 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3921 |
Zakorzenienie
|
Masija fajnie ze juz mozecie normalnie zyc z Lenka. Jeszcze tylko to mleko dobierzecie i bedzie w ogole super
Indu nawet jesli bedzie rehab. potrzebna to ona jest taka przez zabawe, tylko cwiczen dziennie. Gosia pewnie sama by sobie z tym poradzila i wyrownala ale mozna jej w tym pomoc. Zapytaj pediatry albo uderz od razu do rehabilitanta na kontrole. Przepis podam po sniadaniu bo wtedy sprubuje ciasta. Bede tez robic przystawke z ciasta francuskiego z gruszka, serem plesniowym i orzechami mniam |
![]() ![]() |
![]() |
#3922 | |
Zakorzenienie
|
Czesc ... Za nami ciezka noc.. Mala zasnela jak zwykle, obudzila sie z mega placzem po 22 I do 23 sie z nia bujalismy.. Ma katar i pokasluje. Spi z nami . TZ czuwal cala noc.. Trzeba znow szpital w domu zrobic..
Co do buraka to wczoraj ugotowalam buraka I dodalam do innych warzyw I zupa jest slodka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
Czekam na przepis !!!
![]() |
#3923 |
Zakorzenienie
|
Ja mam wrazenie ze u nas najpierw wyjda gorne zeby,mozliwe to? Gora ja ewidentnie boli i pulchna jest
|
![]() ![]() |
![]() |
#3924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to siostrzenicy wyszły 1, potem jedna 2 i 4 a pozostałych 2 nie ma jeszcze. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3926 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj Wojtek miał tylko jedna drzemke. Zasnął po kąpieli jak susel i miałam cicha nadzieję, że lepiej pośpi w nocy.. Ale nie. Pierwsza pobudka już o 23. Masakra!
#3927 |
Zakorzenienie
|
Hello! Coś tam próbuje nadrabiać, ale ciężko jest
![]() Widzę zęby wszędzie na tapecie, u nas jeszcze nie ma ani jednego, ale chyba idą bo od 2 nocy młody nie chce jeść w nocy. Najlepsze jest to, że jemu idą zęby, a starszej wypadają ![]() Mnie czeka dzisiaj sylwek pod kocem, przeziębiłam się ![]() co można na przeziębienie przy kp? M waży już 12kg ![]() ![]() Indu wiele takich rzeczy się samo wyrównuje, masz gdzieś w okolicy kogoś kto ćwiczy metodą bobathów albo vojty? pewnie wystarczy raz pójść, zapamiętać ćwiczenia i sobie spokojnie w domu potem trenować. Z dziećmi już tak jest, ciągle trzeba się o coś martwić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3928 |
Zakorzenienie
|
Dzieki
![]() Wlasnie 10 idziemy na szczepienie i wypytam ped. Moze mi jakies skierowanie da. A jak nie to prywatnie pojde
#3929 |
Zakorzenienie
|
Gabi ty nadal kp? Waga imponujaca.
Chcialam jej posmarowac te dziasla dentinoxem bo przyszedl wczoraj ale nie daje sobie dotknac tych dziasel hmmym |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:20.