|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2611 | |
Rozeznanie
|
Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV
Cytat:
Baaardzo Ci dziekuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
~Bywają w życiu chwile, których ból daje się zmierzyć dopiero po jego przeżyciu, i wówczas dziwi nas, iż zdołaliśmy go znieść.~ — Maria Kalergis Edytowane przez senioritta19 Czas edycji: 2016-01-19 o 20:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2612 |
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV
Ja pochłonęłam 1 sezon praktycznie na raz. Byłam miło zaskoczona ogólną estetyką serialu, graficznie wszystko ładnie się komponowało i podkreślało lekko mroczny klimat. Fabuła wciągająca, a główna postać nie miał nic wspólnego z wyidealizowanymi, wystylizowanymi superbohaterami, jacy zdarzają się w niektórych filmach. Edytowane przez 201607111008 Czas edycji: 2016-01-19 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2613 |
Użyszkodniczka
|
Seniorita
![]() Trzymam kciuki za Ciebie. Jedyne co mogę doradzić, to rób coś dla siebie- choćby raz w tygodniu-basen, sauna, kino, wycieczka, cokolwiek. Nigdy nie wiesz, gdzie możesz spotkać bratnią duszę. Powodzenia ![]()
Edytowane przez RudeOne Czas edycji: 2016-01-19 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2614 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2615 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trenerka dobra? Porządny trening czy machanie nożka? [/color] |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2617 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zgadzam się z tym pogrubionym. Różnica w kwocie między Maxi, a RLM jest taka a nie inna bo RLM ogląda gimbaza, która raczej sporymi kwotami nie dysponuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2618 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2619 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z mojego doświadczenia : nie wierz ze kręcenie 60 minut na rowerku/bieżni spali tłuszcz. Nie ma sensu katowanie brzucha przez godzinę. Nie pchaj się na ćwiczeniach na maszynach. Jakichkolwiek. Proś o dobry trening siłowy dla początkujących. Swoją drogą jak Ty sobie wyobrażasz współpracę? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2621 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czasami mysle.. czego ty dziewczyno chcesz? masz praktycznie wszystko na co masz ochote, jestes gdzie jestes , nie jeden by sie z Toba zamienil a ty sie uzalasz i ryczysz ![]() ![]() Bycie blisko z rodziną, silna więź - to najlepsza rzecz, ale też - i nie zrozumcie mnie zle - przekleństwo prawie. Słyszę to codziennie od mądrzejszych od siebie - musisz myśleć o sobie, o stworzeniu własnej przyszłości, własnej historii - a nie blokować się tym, że w Kielcach są dziadkowie, i nie są najmłodsi, i nie wiem, ile czasu nam razem zostało. Babcia mówi: to ty musisz żyć, my już nie jesteśmy ważni, idź i żyj. Nie umiem w tej bliskości rodzinnej znaleźć motywacji do rozwoju - zjadają mnie wyrzuty sumienia i sentymenty. Rozumiem, co czujesz :/ Rozumiem też bardzo dobrze to parszywe uczucie, że "nie należę". I to, że słyszę, że moje narzekanie (które nawet nie jest werbalne - ale je widać) nie ma prawa się pojawiać, bo "masz tak super"- to pogłębia marazm i wyrzuty sumienia, i poczucie, że coś jest ze mną nie tak. Wiedz, że nie jesteś sama w tym myśleniu swoim. Ściskam mocno, mocno i kciuki trzymam, żebyś odnalazła szczęście, gdziekolwiek jesteś. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2622 | |
Użyszkodniczka
|
Cytat:
Edytowane przez RudeOne Czas edycji: 2016-01-19 o 21:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2623 | |
Karo
|
Cytat:
![]() |
#2624 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jestem w poniekąd podobnej sytuacji, wyjazd, znajomi pozostali w Warszawie (no ok, większość też się porozjeżdźała), potem studia za granicą, budowanie nowych znajomości, grup bliższych ludzi, jakieś pseudozwiązki...teraz praca, znowu przeprowadzka na drugi koniec kraju (obcego nadal) i znowu wszystko od początku, gdzie nie znam nikogo oprócz ludzi z pracy i tak sobie totalnie sama egzystuje praca-dom. Studentką już teraz nie jestem, a nie oszukujmy się - w takich grupach najłatwiej poznaje się ludzi. Rodziny oprócz rodziców nie mam niestety co też podbija moje małe osamotnienie. Przynajmniej mam wizaż ![]() Edytowane przez loczek88 Czas edycji: 2016-01-27 o 17:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2625 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2626 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#2627 |
no witam
|
weszłam na wizaż celem odstresowania się i poprawienia humoru, zamiast tego skończyłam z zeszklonymi oczami. pewnie bym się popłakała, gdyby nie to, że nie lubię i zawsze się powstrzymuję. chyba jednak coś jest w tym blue monday
![]() przynajmniej buble u lioness i latające muszki poprawiły mi humor. |
![]() ![]() |
![]() |
#2628 | |
.
|
Cytat:
![]()
Normal is an illusion. What is normal for the spider, is chaos for the fly. Edytowane przez _Morticia Czas edycji: 2016-01-19 o 23:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2629 |
Zakorzenienie
|
Nowy vlog Laury
![]() http://youtu.be/YG1mo91vXVU PS. Jak wstawiacie miniaturki filmików ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2630 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jestem w szoku za tak mile wsparcie dziewczyny ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2631 |
Rozeznanie
|
Sarunia, pojechała z tym przybliżeniem na usta i przy okazji powycierany pomarańczowy podkład:
Miniaturka tego nie oddaje ![]() ---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- U Hani mroczny makeup: |
![]() ![]() |
![]() |
#2632 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że nie odbierzecie mojego postu jako atak. :kwiatek:
Może warto byłoby wydzielić osobny wątek na offtopy, porady, może jakiś klub dla stałych uzytkowniczek wątku? Ja wiem, że offtopy na szaro, Ale niestety nie każdy się do tego stosuje, a nawet jeśli to większość szuka tu informacji o Youtube, jakiejś tam rozrywki a tutaj bum remonty, wyprowadzki, pytania o knajpy, seriale o krem ( ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2633 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez jajunio Czas edycji: 2016-01-20 o 07:55 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2634 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2635 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
"Give me reason but don't give me choice. 'Cause I'll just make the same mistake again.." Edytowane przez Vampi_z_piekla_rodem Czas edycji: 2016-01-20 o 08:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2636 |
Raczkowanie
|
Już nie przesadzajcie. Wątek nazywa się "+offtopy, więc to już chyba powinno wam wytłumaczyć, że offtopy są tu równie często jak rozmowy o vlogerkach. Przecież jeśli komuś to nie pasuje, to może założyć wątek "Tylko o vlogerkach urodowych, bez offtopów". Zwłaszcza, że osoby zgłaszające te zastrzeżenia nie są stałymi piszącymi w tym wątku (jak zresztą i ja, dlatego ja się offtopów nie czepiam, zresztą - mi nie przeszkadzają), trochę to nieprzyjemne tak wpadać na wątek na którym rzadko się udziela i próbować zmieniać zasady.
#2637 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zmieniać zasady a wyrażać opinie to różnica. Ty rozumiem status raczkowanie z przypadku? Bo piszesz regularnie i masz wszelkie prawa? Edytowane przez apiaQ Czas edycji: 2016-01-20 o 08:25 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2638 |
Konto usunięte
|
Filmik o zapachach u naszej wizażowej heatery ![]() Ogromna kolekcja, jak dla mnie - posiadaczki... 4 flakoników (z czego jeden z Orsay za zawrotne 60zł)! Nie znam wszystkich zapachów, ale nie rozumiem fenomenu J'adore, kompletnie nie czuję tego, o czym mówi każda osoba zachwalająca te perfumy. Light Blue przyjemne na kimś, bo nie drażni nozdrzy, ale może właśnie ta neutralność sprawia, że tak wiele kobiet je nosi. Decadence ![]() ![]() Aż mi się zachciało "pochwalić się" swoimi perfumami |
![]() ![]() |
![]() |
#2639 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2640 |
Wtajemniczenie
|
U Słonilli to chyba teraz wszystkie filmiki będą miały w tytule: ślub, zaręczyny itp
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.