![]() |
#271 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: odchodzę
Cytat:
Takie sprawy wyjaśnia się i zamyka się im drzwi przed nosem ![]() Nie można w nieskończoność ciągnąc za sobą błędu partnera... jeśli tak się robi - to albo występują u takiego osobnika zapędy masochistyczne - albo używa się tego błędu jako pretekst dp - przepraszam za słowo - szmacenia partnera.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Zadomowienie
|
wiem , że warto....tylko czy właśnie małemu to wyjdzie na dobre....po latach wiecznych kłótni....sam się przyznał ze jest wybuchowy i zazdrosny no i zaborczy....najśmieszniej sze jest to że mam 100% świadomość że nie dalej jak jutro usiądzie gdzieś w Polsce na kafejce i to będzie czytał...bo musi wiedzieć wszystko...
![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie chcialam napisac , ze tak naprawde to najwazniejsze sa spokój - Twój i dziecka...
Mam koleżankę, której mąż wyżywał się na niej - przez swoje niezrealizowane marzenia, którym przeszkodziło pojawienie się na świecie ich dziecka... On kocha to dziecko...ale frustracje lądowały na jej głowie - i w przenośni i dosłownie... Ona trwała przy nim... dla dobra dziecka...( nie zoszę tego określenia) - dosżło do tego, że mały - kieyd ojciec wchodził do domu - zasłaniał sobą Mamę i prosił ojca, żeby tylko nie krzyczał, żeby nie ruszał mamy... wyobrazacie to sobie?!? kilkuletni szkrab... a walczył o nią, ochraniał przed ojcem... Zapytałam jej kiedyś - czy takie zachowanie małego świadczy o tym, ze warto trwać przy tym bydlaku...dla "dobra syna"...? rozeszli się niedawno... w tragicznej atmosferze... po tym, jak przyłożył jej noz do gardła... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Zadomowienie
|
ja nie wiem jak to jest ale czytając swoje posty od soboty widać wyraźnie że się miotam...to chyba normalne po 4 latach....czy ja nie umiem się jednoznacznie określić
![]()
![]() |
![]() |
#275 | |
BAN stały
|
Cytat:
super pomysl hotmaui c_chanel w pewnym sensie nasze sytacje sa podobne, i nasz stan emocjonalny rowniez, jak ty sie zalamiesz to ja tez, bedziesz miec rowniz mnie na sumieniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
Chanel - najważniejsze są czas i trzeźwa ocena sytuacji... oraz to, o czym zapominasz -Twoje marzenia... to, jak wyobrazasz sobie swoje życie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
cokolwiek się stanie - paimiętaj, zeby zachować twarz... nawet jeśli wróci do mamy - po rozmowie, w czasie której powinnaś być oaza spokoju - będzie myślał, myślał, myślał... i może jak coś wymyśli to nad Wami zaświeci słonce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Zadomowienie
|
dobra moje kochane... idę się położyć obok szkraba....jutro wraca po chorobie terroryzować przedszkolanki....napewno się za nim stęskniły
![]() Dobranoc kochane ![]()
![]() |
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() wypilam kawe i chyba nie ide spac, posiedze z wami dokad tam tutaj bedziecie, zreszta i tak musze znalesc kafelki do lazienki bo jutro trzeba zamowic, i nie moge sie na nic zdecydowac ![]() ![]() edit: eeeeee...no to zostaje sama ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
refleksyjna - smigaj na forum - dom
http://www.wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=59 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() jest tutak jeszcze jakis fajny watek do poczytania? ps. przepraszam za off topic |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Przyczajenie
|
Witam,
chanel jestes dzielna osoba,dobrze ze ktos ci pomogl w trudnej chwili...w sumie jestem pewna ze mimo tego ze mysli o "odejsciu" na chwile obecna sa za toba to dalej ze wzgledu na sytuacje z TZ jest ciezko... ale dasz rade!!! nie ma na ziemi sytuacji bez wyjscia,a ty masz cudownego synka i dla niego warto zyc,on potrzebuje mamy - ale wazne jest to zeby ta mama byla szczesliwa ja po rozstaniu z mezem cierpialam bardzo,tez bylam pewna ze sobie nie poradze bez niego,ze bez niego zycie stracilo sens,bardzo cierpialam,ale...czas leczy rany poradzisz sobie - musisz ![]() dasz rade jestem pewna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
Fuufoo - witamy na forum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Raczkowanie
|
jesteś dzielną dziewczynką
![]() to twój syn i nie rezygnuj z niego,nie oddawaj nikomu-to całe twoje życie wybacz ale nie potrafie narazie napisać nic więcej bo twoj post wywołał we mnie przykre wspomnienia...
![]() |
#287 |
Zadomowienie
|
dzisiaj jest mi lżej....dzisiaj rozmowa z psychologiem.....
![]() |
![]() |
#288 |
Konto usunięte
|
Chanel,cieszę się,że jest lepiej.
Bo do wszystkiego potrzeba czasu. Ty z dnia na dzień jesteś silniejsza-a on,może z dnia na dzień coraz bardziej będzie się przekonywał,że nie może bez Was żyć. Chciałam zrobić taki mały off top-cieszę się,że Carolinka tu jest. Dobry duch Wizażu,gotowa do pomocy każdemu i o każdej porze. Na prawdę zawsze można na Nią liczyć-sprawdziłam na sobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Zadomowienie
|
Nie poddawaj sie tylko bo nie warto. Jesteś dzielna i dasz sobie rade w kazdej sytuacji. Dużo już przeszłaść wiec przejdziesz dalej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Zadomowienie
|
przeżywam teraz proces powolnego umierania złych emocji taka agonia może trwać baaaaardzo długo
![]()
![]() |
![]() |
#291 |
Zadomowienie
|
... ale kiedys sie zakonczy! I to jest najwazniejsze!
![]() |
#292 |
Zadomowienie
|
Zapomniałam o najwazniejszym!
Kochane z racji tego, że jest was tak dużo, nie mogę (z braky czasu) napisać podziękowań każdej z osobna....ale hurtem zawsze.... Wszystkim trwającym w piątkową noc.... Wszystkim dzwoniącym by mnie ratować... wzystkim dobijającym się na gg.... Komendzie policji w moim mieście... i wszystkim czytającym ten wątek i wyrażającym swoje wsparcie... No i najważniejsze....Szefowej wizazu za wiadomość, podnoszącą na duchu i która utwierdziła mnie w przekonaniu, że Tż klamie .... DZIĘKUJĘ!!!
![]() |
![]() |
#293 |
Zadomowienie
|
Olśniło mnie.....
mój Ś.P tatuś był dziennikarzem i pisarzem .....i zapędy humanistyczne mam po nim.....może by tak ksiązkę napisać....taką opartą autentycznymi postami...pierwsza wizazowa ksiązka heh
![]() |
![]() |
#294 |
Zadomowienie
|
Rany Boskie! Weszłam na watek "zerwałam zaręczyny!" bo myślałam ze jakas wizazanka to zrobiła i przeczytam ciekawa historie a tu nagle widze Twój post i tekst, który zaciekawił wiec postanowiłam sie troche o Tobie dowiedzieć. Czytajac pierwszą strone wątku "odchodze" poryczałam sie i od razu weszłam na ostatnia i pomyslałam "jak dobrze że żyjesz"
![]() ![]() ![]()
![]() |
#295 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeszcze pytasz? ![]() Jeżeli czujesz,że dałabyś radę,że chciałabyś-masz siłę- przez to wszystko jeszcze raz przechodzić-to pisz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
Mówiż,że będzie to czytał?
ok. Chłopie: Opanuj się ze swoja zaborczością i chamskim łamaniem prawa do prywatności innych osób,bo pewnego dnia obudzisz się sam w cichym pokoju bez nikogo. Syn pozna prawdę,a będzie na pewno człowiekiem mądrym i sprawiedliwym. A taki człowiek nie da Ci taryfy ulgowej za te krzywdy wyrządzone jego matce. Kultura i dobre wychowanie,jakie podobno posiadasz zobowiązują.
![]() |
#298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Osobiście dziękuję Ci z całego serca, że jesteś z nami i niech tak zostanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Zadomowienie
|
słucham muzyki z najlepszych imprez na jakich byłam Sunrise, Ambra , Caro....zawsze byłam z nim i nie wspominam jego tylko muzyka przeze mnie przepływa....a no bo Kacperek już śpi i nie mam z kim pogadac
![]()
![]() |
![]() |
#300 |
Konto usunięte
|
No wiesz co?
Nie masz z kim? A my? ![]() Na tym wątku ZAWSZE ktoś jest.Jeszcze nie zdażyło mi się,żebym tu weszła i nikt nie przeglądał wątku. Powiedz,Kacperek był w przedszkolu? Pisałaś,że pierwszy dzień po chorobie miał iść,więc pewnie się cieszył? czy przeciwnie,chciał jeszcze pobyć w domku? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:33.