![]() |
#2581 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe - część V :-)
Cytat:
![]()
![]() |
#2582 |
Wtajemniczenie
|
Paulina dobrze ze jednak się wrocilas do szpitala i nie zbagatelizowalas tego. Oby się udało jeszcze ciążę utrzymać jak najdłużej
|
![]() ![]() |
![]() |
#2583 |
Zakorzenienie
|
Wiadomo, ze najlepiej jak posiedzi do końca. Ale czasem nie ma wyjścia, moj siostrzeniec tez sie urodził wcześniej a teraz jest 10-letnim kawałem chłopa! Moze te leki pomogą i potrzymaja jeszcze troche Zoche w brzuszku. Trzymam mocno kciuki! Tylko nie zamartwiaj sie zbytnio. Nie masz na ta sytuacje większego wpływu...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2584 |
Rozeznanie
|
Mamusie kwietniowe - część V :-)
Patulinko jak dobrze Cie czytać! Jesteś pod dobra opieka, staraj się myślec pozytywnie, Zosia jak się urodzi na pewno da rade i będzie silna dziewczynką!
Edytowane przez kopycio Czas edycji: 2016-02-21 o 07:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2585 |
Rozeznanie
|
Patulinka jestes w dobrych rękach, nawet jeśli to juz TEN czas, to i tak wszystko bedzie dobrze, 31 to juz naprawdę wysoko, wiadomo ze jak najdłużej najlepiej, ale tak jak w szpitalu mówią, ze jak sie teraz urodzi to będziecie mieć zdrową 2 kg Zochnę
![]() ![]() Akinomka nareszcie w nowym domku ![]() ![]() Ikea weekend ----> dla samobójców!!! Mnie tam wołami nikt nie zaciągnie w weekend! Jedynie w tygodniu od rana najlepiej ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2586 |
Winter is coming
|
patulinka dzięki za wieści, czyli czekamy. To już 31 tydzień, Zosia jest spora, da sobie radę w razie czego. Najważniejsze, że jesteś pod opieką . Wiadomo, na początku z wcześniakiem jest ciężej, ale później te różnice się wyrównują. No ale oby jeszcze trochę Zosia posiedziała!
#2587 |
Zadomowienie
|
Lekarz był na obchodzie. Stwierdził że wody nie odchodzą. Nie wiem czy ja jestem głupia czy oni nienormalni... Każdy mówi co innego.
Do tego dostałam delikatną uwagę że powinnam leżeć bez bielizny żeby był dopływ powietrza no i ze trzeba obserwować wydzieline. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2588 |
Zakorzenienie
|
Patulinka będzie dobrze, nawet jak Zosia już przyjdzie naa świat to jednak to już 31 tc. Nie martw się na zapas, bo Zosia to czuje. Trzymajcie się.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2589 |
Zadomowienie
|
Patulinka cierpliwosci, musza Cie troche poobserwować, na pewno będzie wszystko dobrze i Zosia jeszcze posiedzi w brzuszku
![]()
#2590 |
Wtajemniczenie
|
Super wiesci Patulinka!!!
![]() Bedzie dobrze, musi byc ![]() Zosia jeszcze nie ma zamiaru wychodzic ![]() ![]() Mnie Mikolaj straszy od wczoraj...bardzo malo sie ruszal. Mowie sobie okej...rano pewnie zapoda impreze jak co dzien kolo 9. I dzis co...musze sie prosic o jakikolwiek ruch ![]()
#2591 |
Zadomowienie
|
Patulinka oby Ci lekarze się nie mylili i faktycznie to nie wody! Trzymam mocno kciuki za was!
#2592 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
A nawet gdyby Zosia chciala juz byc na swiecie to mysle ze jest na tyle duza ze by sobie poradzila. Trzymaj sie :-* Cytat:
![]()
![]() |
#2593 |
Winter is coming
|
Oby lekarz miał rację. W każdym razie nie zazdroszczę przeżyć, ale jak to nie wody to jest duża szansa, że jeszcze nie urodzisz, uff
![]() moja mała za to rusza się jak szalona. Wczoraj to miałam wrażenie, że kopała nawet w płuca ![]()
#2594 |
Rozeznanie
|
A my w końcu zmontowaliśmy królestwo pieluchy!
![]() ![]()
#2595 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2596 |
Matka Smoka
|
Patulinka - najważniejsze, że jesteś pod obserwacją już, wszystko będzie dobrze. 31 tyg. to już całkiem sporo, ale mam nadzieję, że to fałszywy alarm. Odpoczywaj i przede wszystkim no stress!
![]() a_g_ata - ale fuper kącik, strasznie zazdroszczę miejsca ![]() Te półeczki to skąd? |
![]() ![]() |
![]() |
#2597 |
Wtajemniczenie
|
Patulinka- dobrze że szybko trafiłas do szpitala i że do specjalistycznego Cię odwieźli. W razie czego będzie córa pod fachową op[ieką. 31 tc- da sobie już radę w razie czego. ZNajoma w tym tyg urodziła i chłopak zdrów jak ryba a rozwija się świetnie. Baa niecałe 2 lata a taka gaduła z niego już była, pełnymi zdaniami super mówi. Na prawdę świetny i zdrowy chłopak. Także nie martw się o Zośkę, da sobie radę. Trzymajcie się dziewczyny. A widzę że Ty z okolic, jak napisałaś o Ligocie to aż sprawdziłam skąd jesteś;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#2598 |
Zakorzenienie
|
UWAGA! sprzedam bodziaki z krótkim rękawem rozmiar 50-62. Posiadam jakieś 120 par na stanie
![]() Wróciliśmy z TŻ do domu, a tu pokój cały wysprzątany. Okazało się, że teściowa wpadła, pościeliła nam łózko, i ogarnęłam wszystko. Jestem taka zła... mam ochotę zacząć używac klucza. Ja wiem, że może nie zostawiliśmy idealnego porządku, ale to nasz bałagan, nie jej ![]() ![]() ![]() Nie wiem jak ja wytrzymam te kilka miesięcy, będzie ciężko ![]() ![]() nadrabiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2599 |
Winter is coming
|
ale piękny kącik agata
![]() ![]()
Edytowane przez velika Czas edycji: 2016-02-21 o 09:15 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2600 |
Matka Smoka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2601 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No też bardzo ładne, widziałam podobne na allegro chyba w rękodziele ![]() Cytat:
antybiotyku jej nie podali? ![]() Cytat:
Kochana trzymam za Was kciuki. Nie będzie żadnego zapalenia, musi być dobrze, i mała posiedzi jeszcze w brzuszku ![]() Cytat:
Na pewno ma leniwe dni. mój tak miał jak byłam w szpitalu. Na KTG praktycznie nie wciskałam tego guzika, a teraz wszystko wróciło do normy ![]() Cytat:
Ooo jaki cudny <3 ja mam tylko przewijak na łóżeczko. Brak miejsca ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
Dostałam bardzo dużo ciuszków, ale większość dla wcześniaków rozmiar 42-50, no i łącznie z tymi do 56 będzie ze 150 par. Oczywście wszystko przebrałam i wybrałam dla siebie te większe, lepsze. Ale dla mnie body to tez podstawa w ubieraniu ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2602 |
Rozeznanie
|
Ja mam trzy pokrowce na przewijak, bo ten przewijak z żyrafką to zwykła cerata...ale jakoś mi pasuje do wszystkiego o dziwo bo mam koszyczki z żyrfką i termometr
![]() Poleczki są z IKEA..to te za 20zl na przyprawy, pomalowałam na biało bo są oryginalnie drewniane ![]() W załączniku zamieszczam fotki z trzema pokrowcami...dwa minky i jeden z frotte z hubi word...te Minky tak nie przylegają ładnie:/
#2603 |
Raczkowanie
|
Lulka jak mieszkałam kilka miesięcy przed ślubem i teściowej to zawsze sprzatala mam pokój jak miała wolny dzień . Pracuje co drugi. I mojemu mezowi w pokoju zawssze robila przemeblowanie. Raz w miesiącu conajmniej. Tak po prostu miała i już. Ja się nie klocilam nie musiałam nic robić. I zawsze od razu zabierala i mylą wszystkie naczynia nie tylko po tych głównych posiłkach. Jak zjadłam kanapki w dzień i położyłam obok siebie pusty talerz po chwili już go myla. :P heheh
Patulinka trzymam za was kciuki ! Trzymajcie się kobietki. Wietrz się i lez i się nie stresuj. Będzie dobrze. Mój mąż też był wczesniakiem a to najwspanialszy i najprzysyojniejszy mężczyzna na świecie :P Agata ja też zazdroszczę miejsca. My mamy mały pokoik który Sami będzie musiał dzielić z szafą taty. Kejka dzieci w brzuszku czasem chyba też dłużej śpią albo nie mają ochoty się ruszać bo im dobrze. A potem znów dają popisy ^^ Ja już męża proszę by mówił do Samuela żeby się uspokoił i przestał mamie składać nogi w żebra . Ale on nie słucha. A teraz też mało co się rusza. Taki leniwy. Dziewczyny Eureka !!!!! Spałam z tą cebuszka ppducha ciążowa ona jakimiś granulkami wypełniona. Cudowna noc. Cała przespana jedynie na siku. No normalnie się zakohalam. Mąż trochę zły bo się nią owinelam i on nie miał js się przytulić. Ale noc super. Polecam szczerze. Wygoda i komfort. Idę na jakieś śniadanie. Biszkoptowy omlet ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2604 |
Zakorzenienie
|
Ja nie mam pokrowców, i zastanawiam się czy kupować czy dawać co innego
![]() NetaC zazdroszczę cierpliwości. Mnie normalnie trafia. Rozumiem sprzątac pokój synowi, ale teraz i ja tam mieszkam, i nie chcę żeby tak było... Tak samo wieszanie mojej bielizny po wyciągnięciu z pralki. Są rzeczy, które można robić, ale to już przesada. Ja gadam mojemu TŻ , że tak nie może być, a on mnie popiera... ooo tak, na rogalu spi się świetnie <3 Edytowane przez lulka19 Czas edycji: 2016-02-21 o 09:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2605 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() W ogóle z uwagi na to że noszę bliźniaki mam już dwie propozycje sesji noworodkowej za free ![]() ![]()
![]() |
#2606 |
Rozeznanie
|
NetaC poduszka do spania to blogloslawienstwo!!!!
![]() ![]() ![]()
#2607 |
Wtajemniczenie
|
Mamusie kwietniowe - część V :-)
Agata cudoooo
![]() Neta ja wiem ze dzieci maja leniwe dni, ale jesli mam liczyc ruchy to powinnam miec 10 "sztuk" od 9 do 21...i jesli mi dziecie o 20:55 daje 10 kopa to mam stresa...gdyby nie dal to mam jechac do szpitala a normalnie to ma 10 ruchow max o 13... Madziara witam w klubie, choc ja juz sie na tym bolu nie skupiam...inaczej bym chyba umarla z samego myslenia o bolu ![]()
![]() |
#2608 | |
Zadomowienie
|
Dziękuję Wam wszystkim kobietki za każde słowa wsparcia i otuchy.
Ciężko mi ale staram się myśleć o naszej kruszynce, dla niej muszę być silna. Cytat:
![]() Tak ja jestem ze Śląska. Wcześniej lezalam w Mysłowicach A wczoraj tą karetka przewieźli mnie na Ligote do Katowic. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I lolki super, ale ci wyszło! Jaką farba malowane-taka do s Jan czy specjalna do drewna? A myslisz, ze akrylowa mozna pomalować? Bardzo fajny kacik ![]() Moj sie jakis dziwnie rusza. Gniecie mnie pod zebrami albo smyra na dole. Na dole to takie durne uczucie jakby miał zaraz rękę wystawić tamtędy... Kejka moze zjedz cos po czym sie zawsze rusza? U mnie to mandarynki no i oczywista czekolada ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2610 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Patulinka na pewno Zosia jeszcze się do nas nie wybiera ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.