|
|
#2551 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe - część V :-)
O KURCZE MAM NADZIEJE ŻE TO NIE WODY. Daj znać co u Ciebie jak będziesz wiedziała coś więcej.
|
#2552 |
|
Raczkowanie
|
Patulinka nie rodz jeszcze.
Jeszcze poczekaj ! |
|
|
|
#2553 |
|
Raczkowanie
|
Ale cisza tu dziś panuje.
|
|
|
|
#2554 |
|
Zakorzenienie
|
Cisza bo sie wizaż spierdzielil
|
|
|
|
#2555 |
|
Raczkowanie
|
Tak.?
Zdjęć nie widzę i się zacina ale tak To mi działa. Coś jeszcze się zepsuło.? |
|
|
|
#2556 |
|
Zadomowienie
|
Wizaz się buntuje pewnie dlatego taka cisza
|
#2557 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale mialas Gosia przygode z izba przyjec
masakra!! Mam nadzieje ze z Kuba coraz lepiej?Patulinka badz dobrej mysli, musisz! Wszystko bedzie dobrze ![]() ️
|
#2558 |
|
Winter is coming
|
na technicznym pisali, że jakieś zmiany serwera. Więc pewnie do końca weekendu będzie lipa ;]
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, dostał ten kidafen i utrzymuje sie 37 z małym hakiem. Dzis maz z nim śpi. Patulinka mocne kciukasy! Cholender no... Za szybko
|
|
|
|
#2560 |
|
Wtajemniczenie
|
No do dobrze, oby bylo tylko lepiej. Tez o Patulince caly czas mysle..mam nadzieje ze uda sie powstrzymac to wszystko
|
#2561 |
|
Raczkowanie
|
Zaopiekuja się nimi. Nie stanie się im krzywda.
Mam nadzieję ze się szybko dowiemy co u nich. |
|
|
|
#2562 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie cos sie pieprzy z wizażem, ledwo działa... Czekamy na naprawę
![]() Neta fajne fotki, ale tylko miniaturki udało mi sie zobaczyć, moze jutro bedzie widać lepiej ![]() ale sesja super! Patulinka nie... Niemożliwe żeby wody! Trzymaj girki zaciśnięte Gosiaczek głupia baba, ale ważne, ze małemu lepiej
|
|
#2563 |
|
Zadomowienie
|
Gosiaczek dobrze, ze goraczka Kubie spadła, może juz całkiem przejdzie.
ale co za babsko na izbie ![]() Patulinka wszystkie tu o Was myślimy ciepło i czekamy na wiesci Neta fajne te foty z sesji bedziecie mieć super pamiątkę padam z nóg dziś, byliśmy w ikei po komodę, już stoi skręcona i się wietrzy, bo straszliwie śmierdzi nowościa w ikei dziś maskara jakaś, nawet zaparkować było trudno zrobiłam jeszcze zakupy w rossmanie, akurat sporo produktów z babydream jest na promo wziełam gratis oliwkę dla mam i dostałam jeszcze jakiś mini krem na rozstępy z lirene wrzuciłam kocyki i inne pościelowe pierdółki do prania
Edytowane przez lucy111 Czas edycji: 2016-02-20 o 22:34 |
|
|
|
#2564 |
|
Raczkowanie
|
Ja bardzo chciałam zdjęć. Mój mąż nie. Ale nie miał wyjścia.
I teraz mi się podobają :P |
|
|
|
#2565 |
|
Wtajemniczenie
|
Poli nie ma i cały wizaz padł hahaha
|
|
|
|
#2566 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
miałam robić sama, ale wszedzie mega wysokie ceny wiec chyba w ogóle odpuszcze w ostatecznosci mąż cycknie mi pare fot żeby jakakolwiek pamiątka była |
|
|
|
|
#2567 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynom się udało znaleźć nie drogo coś.
Chociaż ja pewnie w ogóle bym nie robiła jakbym musiała coś płacić. Kupiłam dziś od kobiety za 40 zl używana poduszkę ciążowa cebuszka czy jak to tam. Teraz leżę z nią. Póki co mi dobrze ciekaw jestem czy serio pomoże mi to podczas nocy wygodnie spać. |
|
|
|
#2568 |
|
Matka Smoka
|
Jeszcze mi się przypomniało odnośnie bezpieczeństwa dziecka w łóżeczku - mówili, że nie powinno być niczego: żadnych maskotek, namiocików, ochraniaczy na szczebelki, no i wiadomo kołderek, itp. Dziecko śpi w śpiworku i tyle.
Neta - też mam takie foto z imieniem ze scrabble Tylko ja robiłam już dawno, więc brzuch mały i ledwo się literki trzymały.
|
|
|
|
#2569 |
|
Zadomowienie
|
Dobrze,że wizaz szalał dzis, to po raz pierwszy jestem z Wami na bieżąco
![]() Cały czas myślę o Patulince, mam nadzieję,że Zosia przestanie żartowac i posiedzi jeszcze troszke w brzuszku. Gosiaczek- polska służba zdrowia-bez komentarza:/ Ale najważniejsze,że temperatura spada. NetaC- zdjęcia śliczne! Lucy- tez byłam dziś w Ikei i u nas tez tłumy!Czułam się jak w muzeum jak tak szłam za tłumem Kupiłam trochę drobiazgów, ale nic mnienie zachwyciło
|
|
|
|
#2570 |
|
Raczkowanie
|
Ineso brałam pomysły z Internetu.
I mam jeszcze jedno ze na ręce mam literki. A mama wpadła m pomysł by dac na brzuch i się trzymały. Jakoś dzięki kremom się przylepily. Wiedziałam że mój tato zrobi ładne zdjęcia ^^ |
|
|
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
NetaC śliczne zdjęcia, i dzięki za konsultacje z tą sówką
Chyba jednak kupię taką grubszą, ale nie wiem jeszcze czy u niej, czy nie bo odkładam to na marzec.Patryśka nieźle z tym pokojem, ja nie wiem czy wierzę w takie rzeczy czy nie, ale lepiej być ostrożnym... Patulinka mam nadzieję, że będzie ok, trzymajcie się jak najdłużej Weekend u rodziców podniósł mi i tak moje wysokie ciśnienie. Dobrze, że TŻ jest ze mną bo sama bym tu wykorkowała rodzice ciągle się kłóca, a ja nie po to tu przyjeżdżam by w tym uczestniczyć |
|
|
|
#2572 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
najbardziej mnie dziwią ludzie którzy zabierają tam dzieci, które się mega nudzą, płaczą, gubią się itd. a dzis widziałam parę z maleństwem, ktore nie wiem czy miesiac miało |
|
|
|
|
#2573 |
|
Zadomowienie
|
Ineso - dzieki za tak przydatne informacje, wiedza ktora tu zdobywam jest na wage zlota.
My mieliśmy dzisiaj z polozna spotkanie na porodówce, oprowadzila nas po oddziale i jestem zachwycona bo do mojego porodu powinni skonczyc remont sal rodzinnych porodow, są cacy, wszystko nowiutkie, czyste i pachnące. W takich warunkach to poród będzie przyjemny okazalo sie ze moze nie ma zzo ale maja inne znieczulacze, wiec jakos damy rade po wszystkim mąż zabrał nas na deser do Grycanek ehh a słodyczy mialam nie jeść, na pocieszenie polozna powiedziala ze nic sie nie zmieniłam od poprzedniego naszego widzenia w 22 tygodniu - no poza rosnącym brzuszkiem 😁
|
#2574 |
|
Raczkowanie
|
Lulka ta plaska sówka mi się akurat podoba
Ale masz sporo czasu do namysłu więc a ta wypchana jaka ma cenę.? Lucy no czasem się nie ma wyjścia i się idzie z dzieckiem. Jak pracowałam w Tesco na nocki czasem w nocy ludzie z małymi dziećmi zakupy robili :P Takie chodzenie i zakupy po całym sklepie z wózkiem XD Tabaska ja to tak przytylam ze na twarzy to koszmar. Przez to te zdjęcia z twarzą moja mi się nie podobają. U mnie w domu to teraz mój mąż to ta płeć piękna. Jest o wiele bardziej fotogeniczny jak ja. Edytowane przez NetaC Czas edycji: 2016-02-20 o 23:31 |
|
|
|
#2575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
40 zł Ale widziałam tez tańsze. Cięzki wybór, bo na prawdę dużo tego jest...
|
|
|
|
|
#2576 |
|
Raczkowanie
|
Mi się takie podobają jakbym wiedziała gdzie można je kupić
Znalazłam na stronie zrób to sam ale bez instrukcji |
|
|
|
#2577 |
|
Rozeznanie
|
Mamusie kwietniowe - część V :-)
NetaC bardzo fajne fotki
ja sobie sama robie co jakis czas, Photoshop nie ma przede mna tajemnic, wiec fajnie je obrobie i bedzie git![]() Patulinko trzymam kciuki za Was! Kto mnie dzis przebije? Oczy jak 5 zł! Poród mi sie śni cała noc, ze chodzę po korytarzu i tż mnie wkurza na sali tak strasznie, ze go wyganiam i tyle z rodzinnego porodu
Edytowane przez kopycio Czas edycji: 2016-02-21 o 08:52 |
|
|
|
#2578 |
|
Zakorzenienie
|
Kolejna marcowa urodziła. Z tym ze tam jakies powikłania sa
miała gbs i dzieciaczek sie zaraziłA ja cały czas o biednej patulince myśle. Ciężkie te ciąże w dzisiejszych czasach, mamy tak słabe organizmy...ciekawe jak kolejne pokolenia to zniosą :/ |
|
|
|
#2579 |
|
Rozeznanie
|
Hej ;-)
Nadrabialam wczoraj ale cos wizaż nie dzialal. Witam po pierwszej nocy w nowym domku ;-) Nic mi sie nie snilo albo nie pamietam, ogolnie noc kiepska, wszystko mnie boli i mała bardzo się krecila, moze tez czuje ze nowe miejsce ;-) Wczoraj caly dzien na rozpakowywaniu a i tak jeszcze tyle pudeł i balaganu ze szok :O Zamowione firanki okazaly sie za dlugie i musimy kombinowac zeby ktos poprawił. Ehhh pewnie jeszcze nie jedna niespodzianka nas czeka :-P Patulinka mam nadzieje ze wszystko ok i ze to nie byly jeszcze wody. :-* Gosiaczek szkoda Kuby ze sie dzieciak meczy i Ty tez przezywasz, a a sluzba zdrowia do kitu... Neta fajne zajęcia, bedzie pamiatka Bede sie starała podczytywac, nie mamy tu jeszcze internetu wiec tylko z telefonu. Milego dnia dziewczyny
|
#2580 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Każdy mówi co innego. W tamtym szpitalu mówili że to wody. Tu jedna lekarka mówi że może zrobiło się małe ujście i trochę wód odeszło A potem się zasklepiło. Inna mówi że to nie są wody. Wczoraj mówili że dzieciaczek w 31 tyg na pewno sobie super poradzi tym bardziej że mają odpowiednich specjalistów i sprzęt. Panie pocieszały że dziewczynki szybciej się rozwijają no i że lepiej sobie radzą. Zrobili badania i czekamy na wyniki. Coś wczoraj mówili że jeśli wyjdzie stan zapalny to około tygodnia trzeba będzie rozwiązać ciążę, albo naturalnie albo Cc. Wczoraj na KTG były skurcze. Ciągle dają jakieś kroplowki. Tyle dobrze że co 2 godziny chodzą sprawdzać tętno. Bardzo się boję o naszą Zosie. Niby mają rację że 31 tc to już dużo i że sobie poradzi. Ale przecież ciąża prawidłowa trwa 37-38 tyg A nie 31!!!! Prawie wcale nie spałam bo nie wiem już co myśleć. Teraz weekend więc pewnie i tak za dużo się nie dowiem. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.

masakra!! Mam nadzieje ze z Kuba coraz lepiej?
️

bedziecie mieć super pamiątkę