![]() |
#2311 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
Dziękuję za gratulacje
![]() ![]() przepuścili dalej 3 osoby, które naprawdę zasłużyły ![]() ![]() Cytat:
Ja też nigdy nie chodziłam w glanach ![]() miałam plan sobie kupić na zimę, ale tylko z jednego powodu - jeszcze nie słyszałam, żeby glany komuś przemokły, a ja zawsze mam z tym problem, co kupię buty, to po tygodniu zaczynają przemakać i męczę się całą zimę ![]() ![]() wiecie, czego słucham? http://aaa111aaa.wrzuta.pl/audio/hZN..._-_01._mieszko ![]() ![]() ![]() jutro mi koleżanka pożyczy całą płytę, może mi coś wejdzie do tej pustej głowy, jak tego przesłucham z 20 razy ![]() ![]() ciekawe, kiedy napiszę zaległy spr. z pochodnych ![]() ![]() póki co, delektuję się muzyką ![]()
![]() |
#2312 | |||
Zakorzenienie
|
Dziękuje, było naprawdę miło
![]() Czułam sie jak Magda M., bo spacerowaliśmy po jesiennym parku, potem strymi uliczkami naszego miasta(nie mma tu ich niesetety wiele ![]() ![]() No, było całkiem romantycznie ![]() A musisz iść? Może posymuluj jakiś ból głowy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teraz zabieram sie za czytanie streszczenia Nad Niemnem, a potem do historii, więc wizażowego odwyku ciąg dalszy. EDIT: Nija ja sie o tym niedawno dowiedziałam i pragnę zdobyć te płytę( ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2313 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A co do filmów strasznych mam tak samo, horrorów nie lubię, ale np thrillery psychologiczne, czy egzorczymy, duchy, jeżeli są pokazane w sposób prawdopodobny to chociaż się boję to lubię je oglądać ![]() Cytat:
![]() Edit: Krówka a znasz tę dziewczynę, która jest You can dance z Koszalina, ma 18 lat ![]() A glanów nigdy nie nosiłam i raczej nie zamierzam ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2314 |
Zadomowienie
|
uhahana ja tez nie nosiłam glanów i nie zamierzam. Jak to określiła któraś- dla mnie są za moło kobiece...
![]() Wiecie co niby te filmy oparte na faktach a jak już wspomniałam o tej teksańskiej masakrze to też niby na faktach. A początek i koniec tego filmu to jacyś ludzie z kamerą wchodzą tam do tej piwnicy czy czegoś i nagle kamera upada, sratatata... A jakby ten kolo z tą piłą dalej żył to jak ktoś tą kamere z tamtąd wyciągnął?? Troche zagmatwane ale te które oglądały wiedzą o co chodzi... ![]() EDIT: krówka fajnie ze się udała randka ![]() ![]()
#2315 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wiem, czy lubisz, ale jakoś ostatnio trafiłam na audiobooka 'Nad Niemnem'. Wprawdzie ciężko tak intuicyjnie przewinąć nudne opisowe fragmenty, a w książce można ich po prostu nie czytać... no ale jak chcesz, to poszukam linka ![]() Ja właśnie będę ściągała 'Przedwiośnie' ![]() ![]() Nie ukrywam, że ja też ![]() Kurde... nic mi się nie chce! ![]() ![]() ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2316 |
Zakorzenienie
|
uhahana, Krówka-
![]() ![]() Ale tak jakoś w ogólnie mnie nie ciągnie do wchodzenia.. Co wcale niestety nie ma związku z tym, że zakuwam okropnie.. ![]() Ale obiecuję-poprawię się ![]() ![]() Krówka-a wiesz, że ja w ogólnie nie widziałam jeszcze W... ![]() A zdjęcia chcemy koniecznie, prawda? ![]() uhahana-ja nie noszę i nigdy nie będę. Dla mnie też są za mało kobiece i w ogóle-nie te klimaty ![]() marta-Fajnie, że się udała pielgrzymka i zdjęcia prosim ![]() ![]() Ja jutro idę do pani Krawcowej po raz drugi ![]() ![]() Wspomniałam dzisiaj mamie o kurtce na zimę, to zaczęła się drzeć, że mam kurtkę (kupioną 2lata temu, jest na mnie za duża, wisi na mnie po prostu bo jeszcze te 2 lata temu byłam większa no!) i nie będę w niej chodziła. I nie wiem czy mi kupi... :| ech Qrde no, jeszcze muszę spodnie jakieś jeansowe kupić, czapkę na zimę (nigdy nie miałam ![]() Pasowałoby mi się iść pouczyć ale coś mi się nie chce.. No nic. Może się zmuszę ![]()
![]() |
#2317 |
Zakorzenienie
|
fakt, glany sa paskudne i w zadnym wypadku kobiece
![]() mi chodzi sie w nich wygodnie, nigdy nie obtarly i nie przemokly (to chyba niemozliwe) ale na zime nie polecam, bo nogi (przynajmniej mnie) zamarzaja. krowa fajnie, ze spotkanie sie udalo ![]() teraz tylko czekac na wiecej. blaque moja mama tez nie chciala slyszec o nowym plaszczu, stary mialam tak samo sprzed dwoch lat, za duzy troche (ten ze zdjec). ale jakos ja przekonalam i mi kupila (chociaz dolozylam stówe z pieniedzy od babci). tylko niestety nie ma kaptura i bede musiala chodzic w czapce.. na pewno swoja tez przekonasz.. powiedz, ze sie dolozysz albo cos ![]()
#2318 |
Zakorzenienie
|
laylaaa-mam nadzieję.. Najchętniej to ja bym sama za to zapłaciła, nie wyciągała od nich pieniędzy (chociaż 'muszą' mnie ubrać, prawda?-zresztą sama mama mówi, że taki przecież ich jest obowiązek) ale nie cierpię brać od nich pieniędzy na cokolwiek.. Zawsze mam wyrzuty sumienia, że znowu kupuję coś.. Gdybym tylko miała możliwość zarobienia pieniędzy, to kupowałabym połowę rzeczy za swoje..
Oderwałam się na chwilę od zeszytu. Lecę dalej.
![]() |
#2319 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie znam jej tak na cześć, ale chodziła do mojego gimnazjum, mam kilku wspólnych znajomych, i mały włos chodziłabym z nią do klasy w liceum, bo bardzo ponoć chciała, ale zabrakło jej punktów. Kojarzę ja bardzo dobrze, bo ciezko jej nie kojrzyć ![]() Wiec trochę zaszpanować mogę ![]() BTW> Cały Koszalin jest w ulotkach " Głosuj na Dianę" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Kurczę, może spróbuje Ci tego Wojtka wysłać jeszcze raz, jak już teraz nie dojdzie, to może znajdę jakiś inny sposób, tylko niekoniecznie dzisiaj ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2320 | ||||
Zadomowienie
|
Heheh też miałam zamiar
![]() Cytat:
I Josh jest boski ![]() Cytat:
![]() Ja wiem jestem dziewczyną i nie powinnam się śmiać ale mnie to śmieszy ![]() ![]() Cytat:
![]() A już na tym Pearl Harbor to chyba cały film wyłam ![]() Ja nie lubię jeśli ludzie oceniają po ubiorze jakiej się muzyki słucha. Oczywiście ubiór może o tym mówić jeśli ktoś chce się ubierać w takim stylu jakiej muzyki słucha. Ale przecież tak nie jest zawsze ![]() I w straszne historie wierzę. Oczywiście nie we wszystkie, bo większość to bajki, ale wierzę ogólnie. Cytat:
![]() Nija, ja Ci jeszcze nie gratulowałam, więc gratuluję! ![]() Wczoraj byłam na 18stce. Było świetnie! Tylko skutkiem jest to, że wstałam o 14 i nie mogę się pozbierać nadal :/ A jutro mam sprawdzian ze statystyk. Wiem, to proste ale jednak do zeszytu trzeba zajrzeć. I na jutro mamy "Moralność Pani Dulskiej". I jeszcze chciałam dziś napisać wypracowanie na WOS bo nam zadał na fakultecie... Jutro na pewno tego nie zdążę ![]() Oglądałyście dzisiaj Złote tarasy? Jak ja się wystraszyłam ![]() Kto oglądał ten wie o co chodzi.. ![]() Czy ja muszę zawsze we wszystko uwierzyć? ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2321 |
Zakorzenienie
|
Ej, no właśnie, o co chodziło z tymi Złotymi Tarasami? Siostra oglądala i cośtam mowiła, ale nie słuchałam.
A tą Dianę aż se zobaczę ![]() U mnie będzie jakaś próbna matura 'design by wyd. Operon' w grudniu ![]() No ale szukajmy dobrych stron. Może mnie to jakoś zmobilizuje...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2322 | ||
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziwna jestem? Ta dziewczyna to Diana? ![]() ![]() Ja też nie wiem.. ![]() Byłam w końcu na targach książki, ale nie chce mi się wszystkiego opisywać, bo zrobiłam to już w innym wątku. Opis + fotki: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=910 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=911
![]() ![]() |
![]() |
#2323 |
Zadomowienie
|
uhahana no właśnie miałam to napisać ze my tez mamy mature w grudniu. Wiesz my z operona mamy biole ale wcale się nie ciesze, bo tak jak Ty mówiłaś będą robić pod swoje podręczniki a cholera jasna ja matury w maju nie będę pisać z operona!!!! Poza tym jedyny plus to taki ze nasi nauczyciele nie bedą układać pytań
![]()
#2324 |
Zadomowienie
|
W Złotych Tarasach chodziło o to, że się połączyli z reporterami z Poznania, później z Krakowa i jeszcze skądś i oni mówili, np. że w całym mieście nie ma prądu, że mieszkańcom trudno się oddycha, jest dziwny zapach i że temperatura spada
![]() Ja akurat włączyłam jak to było a nie wiedziałam, że tematem całego dzisiejszego programu jest przyszłość i się wystraszyłam ![]() ![]() Panikara... Em fajne książki ![]() ![]() ![]() A moim faworytem w You can dance jest Piotrek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2325 |
Zakorzenienie
|
Nija- ja zasysam wlasnie wszystkie te piosenki o krolach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2326 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A to Ty wysyłałaś Wojtka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja oglądałam tylko kawałek, tego nie widziałam ![]() Moim faworytem też jest Piotrek ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Trampki mi się nawet podobają, tylko ja bym się pewnie dziwnie w nich czuła, wolę adidasy ![]() I zazdroszczę tych targów ![]() To się dziś poobijałam cały dzień ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2327 | |||
Zakorzenienie
|
Neta nie miałam, wrr
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
jeśli nie, to faktycznie bez sensu ![]() ![]() ![]() ![]() My też mamy jakąś próbną maturę w grudniu, omg ![]() ![]() eee ale ja zdaję WOS obowiązkowy, a chyba piszemy tylko obowiązkowe przedmioty, ale do WOSu mam z Operonu książki ![]() Cytat:
![]() ale tak naprawdę nie ma czego ![]() napiszę Wam w ciągu kilku najbliższych dni moje miłosne rozterki, ale na razie muszę to sama przemyśleć...
![]() |
#2328 | |
|
Cytat:
A nawet gdyby było ważne dwa lata, to on i tak by się nie załapał. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz postaram się bywać regularnie ![]() Czekam z niecierpliwością ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2330 |
Zakorzenienie
|
Mam to samo. Też nieraz nie ciągnie mnie do pisania, chociaż czytam i jak macie jakies ważne zdarzenie przed sobą, to trzymam wirtualne kciuki
![]() Ja obowiązkowo zdaję matę rozszerzoną, a książki do maty z Operonu nie mam, więc zobaczymy, jak to będzie. W ogóle to jestem lekko podłamana, bo jutro mam na fakultecie spr w powtórek, a jak dzisiaj robiłam te zadania, to sporo mi nie wychodziło. Taaa, niby trzeba było chodzić na kółka, ale przecie na tych kółkach i tak niewiele się da nauczyć nowego. Moja nauczycielka jest BE ![]() Em, ale fajnie z tymi targami... nie no, jednak nie ma to jak duże miasto... Nija podziwiam za ten WOS, bo trzeba być cały czas na bieżąco z polityką itp. I czekam aż TO wszystko opiszesz ![]() Tymczasem chyba spadam spać, bo niby jesteśmy godzine do przodu, a mi i tak braknie. Znam życie, znam siebie, heh.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2331 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak to ona ![]() W każdym razie trzymam za nią kciuki ![]() Cytat:
![]() ![]() Też będę mieć maturę próbną w grudniu, ale nie miałam pojęcia, ze to operon funduje ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2332 |
|
![]() Ile nauki.. ![]() Chcę spać. ![]() EDIT: SPRAWDZIAN Z HISTORII NA KTORY UCZE SIE OD RANA PISZEMY W PRZYSZLYM TYGODNIU !!! Życie jest piękne! ![]() Haha, jaka mi czcionka wyszła. ![]()
Edytowane przez emememsik Czas edycji: 2007-10-29 o 15:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#2333 |
Zakorzenienie
|
A ja przysiadłam, żeby chwilę poczilować. Strasznie dziwnie mi z tym, że na jutro nie mam ABSOLUTNIE ŻADNEJ nauki. Łał! No to se może w rysowaniu zaległości nadrobię...
Miałam dziś spr. z matematyki z powtórek i nie poszedł mi zbytnio. W ogóle coś ostatnio dziwnie z tą matą, niby umiem, a później albo brakuje czasu, albo się wszstko popląta, albo coś... Niby powinnam się nią bardziej zająć, więcej zadań robić i w ogóle, ale... czy to ma sens? Zobaczymy, ostatnio wszystko zależy od czasu, a raczej jego braku lub braku braku ![]() Em, cieszę się razem z Tobą ![]() ![]() ![]() Blaque gratuluję zdania teorii na prawko! ![]() Miałam to napisać na kursantkach, ale chciałam tu ![]() Teraz tak myślę, że pewnie i tak dzisiaj nic nie narysuję, no ale... cóż ![]()
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2334 |
Zakorzenienie
|
Blanque i ja gartuluje
p.s. to u awas jest innego dnia teoria innego praktyczny? |
![]() ![]() |
![]() |
#2335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie w WORDzie najczęściej zdaje się osobno teorię i praktykę, bo po prostu można dostać wcześniejszy termin [chociaż i tak niespecjalnie wczesny, ja na teorię czekałam prawie miesiąc, po niej zapisalam się na praktykę, na ktorą czekałam prawie 2 miesiące]. Nie ma lekko ![]() Można zażyczyc sobie wszystko naraz, ale czekania wtedy jest jeszcze więcej. Podejrzewam, że u Blaque jest podobnie. Co miałam już parę razy napisać, a za każdym razem zapominałam: Te probne matury z Operonu będą [w moch oczach] sprawdzeniem tego, czy możliwa jest prywatyzacja oświaty. Chce tego np. UPR [Unia Polityki Realnej]. Ja, o ile jestem całym sercem za prywatyzacją służby zdrowia, to myślę, że z nauczaniem tak się chyba nie da... Jak myślicie?
Choose life.' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2336 |
Zakorzenienie
|
ja wszystko mialam za jednym razem- i dobrze, jeden dzien, mneij czekania..
u nas czeka sie ok miesiaca, ale ja nekalam WORD telefonami i sie znalazl wczesniejszy termin ![]() sluzbe zdrowia prywatyzujemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2337 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny......:confused : ale czemu Wy mi gratulujecie..?
![]() ![]() Ja nie zdawałam kochane niczego, tym bardziej, że nie mam 18 lat ![]() hehehe Btw. dostałam dzisiaj 3, 4, 5 ![]() ![]()
![]() |
#2338 |
Zadomowienie
|
blaque
![]() ![]() Wiecie, bo tak pomyślałam ze wezmę się za testy do teorii i włączę kompa.... ![]() ![]() em ja dziś spieprzyłam z poprawy historii ![]() ![]() ![]()
#2339 |
Zakorzenienie
|
Okej, biorę to na siebie
![]() Hahaha, no fakt... Blaque, może po prostu masz podobny avatar do kogoś... ja już nie wiem ![]() ![]() ![]() Ale wtopa ![]() ![]() Wpadłam na chwilę. Pochwalić się, że zaorbitrekowałam, hahaha. I odkryłam, że kondycja jednak jest ulotna ![]() Ejj, kiedy zacząć próby poloneza? Bo ja jutro mam wf i potańczyłabym se ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: Uwaga, tłumaczę się: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2618 To wszystko dlatego ![]() Haha, ale zamieszanie ![]() ![]() ![]()
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2340 | ||
Zadomowienie
|
Trzymamy za słowo, bo ja też zauważyłam, że Ciebie mało było.
I nasza jedyna studentka też zaginęła, Agosek pewnie szaleje w Krakowie ![]() Cytat:
![]() Muszę Ci powiedzieć. że całkiem przystojny ten Twój W, sympatyczny się wydaje ![]() ![]() Cytat:
![]() Uhahana dobra jesteś ![]() Gratulacje ocen, to ja się jeszcze pochwalę, że dostałam dziś 5, ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:27.