Urodzone w 1989 :) cz. III - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-10-28, 11:56   #2311
Nija_
Zakorzenienie

Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III

Dziękuję za gratulacje może to głupie, ale już nie chcę na żadne prawa człowieka, moje ambicje zostały zaspokojone
przepuścili dalej 3 osoby, które naprawdę zasłużyły w tym jednego pierwszaka, ale naprawdę, pozazdrościć wiedzy, dostał 5 ze swojej pracy i słyszałam jego odpowiedź na ustnym, bo był przede mną...

Cytat:
Napisane przez uhahana
Czy jestem jedyną w tym wątku, która nie chodziła, nie chodzi i chodzić w glanach nie zamierza?

Ja też nigdy nie chodziłam w glanach
miałam plan sobie kupić na zimę, ale tylko z jednego powodu - jeszcze nie słyszałam, żeby glany komuś przemokły, a ja zawsze mam z tym problem, co kupię buty, to po tygodniu zaczynają przemakać i męczę się całą zimę

wiecie, czego słucham?
http://aaa111aaa.wrzuta.pl/audio/hZN..._-_01._mieszko

jutro mi koleżanka pożyczy całą płytę, może mi coś wejdzie do tej pustej głowy, jak tego przesłucham z 20 razy

ciekawe, kiedy napiszę zaległy spr. z pochodnych

póki co, delektuję się muzyką
Stary 2007-10-28, 12:05   #2312
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość
milego spotkania z W.
Dziękuje, było naprawdę miło
Czułam sie jak Magda M., bo spacerowaliśmy po jesiennym parku, potem strymi uliczkami naszego miasta(nie mma tu ich niesetety wiele) a W. robił zdjęcia. Także wspólne(tutaj od razu pomyślałam o Uhahanej i w ogóle o Was)
No, było całkiem romantycznie

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Aaa jak mi sie nie chce iść jutro do szkooołyyy!!!
A musisz iść? Może posymuluj jakiś ból głowy

Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość
Powiem Wam jedno... Mimo to, że jutro trzeba iść do szkoły, to TYLKO NA 3 DNI!
To naprawdę dobre pocieszenie!

Cytat:
Krówka zauważyłam, że pierwszy raz napisałaś tu 'Wojtuś'
Przypadkowo zupełnie, czasem tak o nim w myślach mówię
Cytat:
Czy jestem jedyną w tym wątku, która nie chodziła, nie chodzi i chodzić w glanach nie zamierza?
Ja nosiłam jakieś dwa lata temu, ale nie lubię tych butów, są dla mnie za ciężkie i nie wygodne.

Teraz zabieram sie za czytanie streszczenia Nad Niemnem, a potem do historii, więc wizażowego odwyku ciąg dalszy.

EDIT: Nija ja sie o tym niedawno dowiedziałam i pragnę zdobyć te płytę(), a nie ma jak..Jak będziesz wiedziała jak zdobyć te piosenki na mp3 to wdzieczna będę
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-28, 12:21   #2313
i_n_e_s
Zadomowienie

Cytat:
a jeszcze sie Was spytam czy wierzycie w straszne historie?

bo niedaleko tego osrodka, w ktorym mieszkalismy, byl kiedys wypadek samochodowy, w nocy rozbilo sie auto i ktos zginal. w chwili tego wypadku w osrodku w dwoch pokojach jednoczesnie otworzyly sie drzwi.
opowiadala to dziewczyna, ktora raczej by nie wkrecala.
pozniej w nocy obudzila mnie kolezanka mowiac, ze jakis samochod swieci nam reflektorami w okno juz dluzszy czas. nie podnioslam glowy, powiedzialam tylko zeby spala i sama (na szczescie) szybko zasnelam.
rano inna dziewczyna z naszego pokoju mowi, ze tez widziala te swiatla, strasznie sie bala i juz pozniej nie zasnela.

cale szczescie, ze bylam bardzo spiaca i nie popatrzylam w okno.. bo bym chyba umarla. boje sie takich rzeczy bardzo. nawet teraz jak to pisze to sie boje : - )
Wierzę, czasami czytam sobie straszny wątek i tam niektóre historię są niezłe, dlatego najczęściej zaglądam tam w dzień, bo wieczorem czy w nocy się boję.

Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość
laylaaa a powiem Ci, że mnie właśnie to jakby... hmm... kręci
oczywiście osobiście ducha nie chciałabym w życiu spotkać / zobaczyć / poczuć ale film np. Egzorcyzmy Emily Rose w całości chciałabym obejrzeć, ale sama się boję a jakoś nikt nie jest chętny

te krwiste i pełne potworów też mnie śmieszą
ale te powiedzmy, prawdopodobne (UFO, duchy, egzorcyzmy) brr strach się bać
Ja oglądałam raz i nie chcę więcej, straszny jest, a najgorsza jest ta świadomość, że jest oparty na faktach.
A co do filmów strasznych mam tak samo, horrorów nie lubię, ale np thrillery psychologiczne, czy egzorczymy, duchy, jeżeli są pokazane w sposób prawdopodobny to chociaż się boję to lubię je oglądać

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość
Czułam sie jak Magda M., bo spacerowaliśmy po jesiennym parku, potem strymi uliczkami naszego miasta(nie mma tu ich niesetety wiele) a W. robił zdjęcia. Także wspólne(tutaj od razu pomyślałam o Uhahanej i w ogóle o Was)
To ja bym Was chętnie zobaczyła razem
Edit: Krówka a znasz tę dziewczynę, która jest You can dance z Koszalina, ma 18 lat?

A glanów nigdy nie nosiłam i raczej nie zamierzam. Za bardzo mi się nie podobają, nie były i nie są w moim stylu
i_n_e_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-28, 12:35   #2314
Ywonula
Zadomowienie

uhahana ja tez nie nosiłam glanów i nie zamierzam. Jak to określiła któraś- dla mnie są za moło kobiece...

Wiecie co niby te filmy oparte na faktach a jak już wspomniałam o tej teksańskiej masakrze to też niby na faktach. A początek i koniec tego filmu to jacyś ludzie z kamerą wchodzą tam do tej piwnicy czy czegoś i nagle kamera upada, sratatata... A jakby ten kolo z tą piłą dalej żył to jak ktoś tą kamere z tamtąd wyciągnął?? Troche zagmatwane ale te które oglądały wiedzą o co chodzi...

EDIT:
krówka fajnie ze się udała randka Oczywiście rozumiem ze zdjęcia pokażesz
Stary 2007-10-28, 12:36   #2315
uhahana
Zakorzenienie

Cytat:
Czułam sie jak Magda M., bo spacerowaliśmy po jesiennym parku, potem strymi uliczkami naszego miasta(nie mma tu ich niesetety wiele) a W. robił zdjęcia. Także wspólne
Ale fajnie

Cytat:
(tutaj od razu pomyślałam o Uhahanej i w ogóle o Was)
Nooo, czuję się... hmm... czuję się dumna Heh.

Nie wiem, czy lubisz, ale jakoś ostatnio trafiłam na audiobooka 'Nad Niemnem'. Wprawdzie ciężko tak intuicyjnie przewinąć nudne opisowe fragmenty, a w książce można ich po prostu nie czytać... no ale jak chcesz, to poszukam linka
Ja właśnie będę ściągała 'Przedwiośnie'

Cytat:
Napisane przez i_n_e_s Pokaż wiadomość
To ja bym Was chętnie zobaczyła razem
Nie ukrywam, że ja też

Kurde... nic mi się nie chce!
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-28, 12:42   #2316
blaque
Zakorzenienie

uhahana, Krówka- kochane jesteście
Ale tak jakoś w ogólnie mnie nie ciągnie do wchodzenia.. Co wcale niestety nie ma związku z tym, że zakuwam okropnie..
Ale obiecuję-poprawię się

Krówka-a wiesz, że ja w ogólnie nie widziałam jeszcze W...
A zdjęcia chcemy koniecznie, prawda?

uhahana-ja nie noszę i nigdy nie będę. Dla mnie też są za mało kobiece i w ogóle-nie te klimaty

marta-
Fajnie, że się udała pielgrzymka i zdjęcia prosimmam nadzieję, że wszystko już dobrze

Ja jutro idę do pani Krawcowej po raz drugi Pokażę jej sukienkę i mam nadzieję, że już wstępnie będę wiedziała wszystko

Wspomniałam dzisiaj mamie o kurtce na zimę, to zaczęła się drzeć, że mam kurtkę (kupioną 2lata temu, jest na mnie za duża, wisi na mnie po prostu bo jeszcze te 2 lata temu byłam większa no!) i nie będę w niej chodziła. I nie wiem czy mi kupi... :| ech
Qrde no, jeszcze muszę spodnie jakieś jeansowe kupić, czapkę na zimę (nigdy nie miałam dlatego nie wiem jaką sobie kupić a i nie ma nigdzie).

Pasowałoby mi się iść pouczyć ale coś mi się nie chce.. No nic. Może się zmuszę
Stary 2007-10-28, 14:07   #2317
laylaaa
Zakorzenienie

fakt, glany sa paskudne i w zadnym wypadku kobiece ale kiedys nie zwracalam uwagi na to, czy moje ubrania sa kobiece czy nie i te buty mi sie podobaly.. teraz nie lubie punkowego stylu.
mi chodzi sie w nich wygodnie, nigdy nie obtarly i nie przemokly (to chyba niemozliwe) ale na zime nie polecam, bo nogi (przynajmniej mnie) zamarzaja.

krowa fajnie, ze spotkanie sie udalo
teraz tylko czekac na wiecej.

blaque moja mama tez nie chciala slyszec o nowym plaszczu, stary mialam tak samo sprzed dwoch lat, za duzy troche (ten ze zdjec). ale jakos ja przekonalam i mi kupila (chociaz dolozylam stówe z pieniedzy od babci). tylko niestety nie ma kaptura i bede musiala chodzic w czapce..
na pewno swoja tez przekonasz.. powiedz, ze sie dolozysz albo cos

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-28, 14:16   #2318
blaque
Zakorzenienie

laylaaa-mam nadzieję.. Najchętniej to ja bym sama za to zapłaciła, nie wyciągała od nich pieniędzy (chociaż 'muszą' mnie ubrać, prawda?-zresztą sama mama mówi, że taki przecież ich jest obowiązek) ale nie cierpię brać od nich pieniędzy na cokolwiek.. Zawsze mam wyrzuty sumienia, że znowu kupuję coś.. Gdybym tylko miała możliwość zarobienia pieniędzy, to kupowałabym połowę rzeczy za swoje..

Oderwałam się na chwilę od zeszytu.
Lecę dalej.
Stary 2007-10-28, 14:19   #2319
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
Edit: Krówka a znasz tę dziewczynę, która jest You can dance z Koszalina, ma 18 lat?
No właśnie, zawsze mam sie pochwalić i zapominam
Nie znam jej tak na cześć, ale chodziła do mojego gimnazjum, mam kilku wspólnych znajomych, i mały włos chodziłabym z nią do klasy w liceum, bo bardzo ponoć chciała, ale zabrakło jej punktów.
Kojarzę ja bardzo dobrze, bo ciezko jej nie kojrzyć
Wiec trochę zaszpanować mogę
BTW> Cały Koszalin jest w ulotkach " Głosuj na Dianę"

Cytat:
Napisane przez Ywonula Pokaż wiadomość
krówka fajnie ze się udała randka Oczywiście rozumiem ze zdjęcia pokażesz
Nie, bo ich nie mam

Cytat:
Nie wiem, czy lubisz, ale jakoś ostatnio trafiłam na audiobooka 'Nad Niemnem'. Wprawdzie ciężko tak intuicyjnie przewinąć nudne opisowe fragmenty, a w książce można ich po prostu nie czytać... no ale jak chcesz, to poszukam linka
Dziekuje Ci bardzo, ale nie nie potrzebny mi jest audiobook na całe szczęście, bo....moja polonistka pozwoliła nam jedynie przeczytać streszczenie i obejrzeć film i na tej podstawie beziemy omawiać lekturę :co jest:

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
uhahana, Krówka- kochane jesteście
Ale tak jakoś w ogólnie mnie nie ciągnie do wchodzenia.. Co wcale niestety nie ma związku z tym, że zakuwam okropnie..
Smutne jest, że nie ciągnie Cie do nas

Kurczę, może spróbuje Ci tego Wojtka wysłać jeszcze raz, jak już teraz nie dojdzie, to może znajdę jakiś inny sposób, tylko niekoniecznie dzisiaj
Stary 2007-10-28, 14:52   #2320
tak-po-prostu
Zadomowienie

Cytat:
Ale pochwalę się, że nauczyłam się kilku kroków jumpstylu ha
Heheh też miałam zamiar Bo takie to śmieszne jest.. ;p

Cytat:
Leciał Pearl Harbor? Oglądam tak rzadko telewizję, że czasem aż żałuję, heh. Np. teraz.
Ja też raczej nie oglądam ale tak akurat się trafiło. Przychodzę do domu, nie ma co robić, o to może w tv coś jest? Patrzę Pearl Harbor. Jakiś znany tytuł to oglądam.
I Josh jest boski

Cytat:
Napisane przez Ywonula Pokaż wiadomość
"Jaka jest różnica między dziewczyną ładną a śliczną? Taka, że dziewczyna śliczna jest ładna również po przebudzeniu" PALANT SKOŃCZONY!

Ja wiem jestem dziewczyną i nie powinnam się śmiać ale mnie to śmieszy

Cytat:
czy mnie wszystko musi tak poruszac..

lele mi sie styl zmienil w polowie 1 klasy liceum jakos, na poczatku jeszcze nosilam bojowki, glany i trampki, pozniej zaczelam kupowac inne ubrania.
boli mnie tylko to, ze ludzie sie dziwia kiedy slysza jakiej muzyki slucham. nie wiem czemu to takie dziwne..

a jeszcze sie Was spytam czy wierzycie w straszne historie?
Też ostatnio ciągle ryczę! I to nie żaden PMS bo to już długo. Kiedyś mnie tak nie poruszało wszystko. Np. widzę jak w tv jacyś ludzie się cieszą z czegoś to zaraz się wzruszam i nieraz mi łezka poleci
A już na tym Pearl Harbor to chyba cały film wyłam

Ja nie lubię jeśli ludzie oceniają po ubiorze jakiej się muzyki słucha. Oczywiście ubiór może o tym mówić jeśli ktoś chce się ubierać w takim stylu jakiej muzyki słucha. Ale przecież tak nie jest zawsze

I w straszne historie wierzę. Oczywiście nie we wszystkie, bo większość to bajki, ale wierzę ogólnie.

Cytat:
Też bym chciała zobaczyć te zdjęcia!

Nija, ja Ci jeszcze nie gratulowałam, więc gratuluję!

Wczoraj byłam na 18stce. Było świetnie! Tylko skutkiem jest to, że wstałam o 14 i nie mogę się pozbierać nadal :/ A jutro mam sprawdzian ze statystyk. Wiem, to proste ale jednak do zeszytu trzeba zajrzeć. I na jutro mamy "Moralność Pani Dulskiej". I jeszcze chciałam dziś napisać wypracowanie na WOS bo nam zadał na fakultecie... Jutro na pewno tego nie zdążę

Oglądałyście dzisiaj Złote tarasy? Jak ja się wystraszyłam Akurat włączyłąm w tym momencie jak Miecugow się tam łączył z nimi i mówli o tym braku prądu i spadku temperatury.
Kto oglądał ten wie o co chodzi..
Czy ja muszę zawsze we wszystko uwierzyć?
tak-po-prostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-28, 15:12   #2321
uhahana
Zakorzenienie

Ej, no właśnie, o co chodziło z tymi Złotymi Tarasami? Siostra oglądala i cośtam mowiła, ale nie słuchałam.

A tą Dianę aż se zobaczę

U mnie będzie jakaś próbna matura 'design by wyd. Operon' w grudniu Niezbyt podoba mi się ten pomysł, bo będą robić na pewno pod swoje książki, a jak np. z matematyki mam nie-operonową?
No ale szukajmy dobrych stron. Może mnie to jakoś zmobilizuje...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-10-28, 16:10   #2322
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
A ja sie wypowiedzieć nie mogę bo nigdy nie miałam okazji być na weselu
Ja tak samo, byłam kiedyś na jednym, ale to było tak dawno, że można tego nie liczyć.

Cytat:
przepuścili dalej 3 osoby, które naprawdę zasłużyły w tym jednego pierwszaka, ale naprawdę, pozazdrościć wiedzy, dostał 5 ze swojej pracy i słyszałam jego odpowiedź na ustnym, bo był przede mną...
Ale to trochę bez sensu, bo nawet jak będzie laureatem to i tak nie będzie miał wstępu na uczelnię..

Cytat:
fakt, glany sa paskudne i w zadnym wypadku kobiece
W takim razie ja uwielbiam wszystko, co paskudne i mało kobiece. U mnie glany przebijają tylko trampki.
Dziwna jestem?

Cytat:
Ta dziewczyna to Diana? Moja faworytka (razem z Rafałem) w YCD.

Cytat:
Ej, no właśnie, o co chodziło z tymi Złotymi Tarasami?
Ja też nie wiem..

Byłam w końcu na targach książki, ale nie chce mi się wszystkiego opisywać, bo zrobiłam to już w innym wątku.
Opis + fotki:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=910
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=911
Stary 2007-10-28, 16:46   #2323
Ywonula
Zadomowienie

uhahana no właśnie miałam to napisać ze my tez mamy mature w grudniu. Wiesz my z operona mamy biole ale wcale się nie ciesze, bo tak jak Ty mówiłaś będą robić pod swoje podręczniki a cholera jasna ja matury w maju nie będę pisać z operona!!!! Poza tym jedyny plus to taki ze nasi nauczyciele nie bedą układać pytań
Stary 2007-10-28, 18:23   #2324
tak-po-prostu
Zadomowienie

W Złotych Tarasach chodziło o to, że się połączyli z reporterami z Poznania, później z Krakowa i jeszcze skądś i oni mówili, np. że w całym mieście nie ma prądu, że mieszkańcom trudno się oddycha, jest dziwny zapach i że temperatura spada
Ja akurat włączyłam jak to było a nie wiedziałam, że tematem całego dzisiejszego programu jest przyszłość i się wystraszyłam Oczywiście zaraz poczułam, że mi zimno i że jakoś rzeczywiście ciężko mi się oddycha
Panikara...

Em
fajne książki Ja się zapisałam do "Świata Książki" żeby co jakiś czas kupować książkę Bo tam jest obowiązek i tak wiesz dla mobilizacji. Bo tak to zawsze kasy nie było żeby jakąś książkę kupić... Zawsze było coś ważniejszego

A moim faworytem w You can dance jest Piotrek
tak-po-prostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-28, 18:27   #2325
lele
Zakorzenienie

Nija- ja zasysam wlasnie wszystkie te piosenki o krolach juz czesc mam nawet
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-28, 18:55   #2326
i_n_e_s
Zadomowienie

Cytat:
No właśnie, zawsze mam sie pochwalić i zapominam
Nie znam jej tak na cześć, ale chodziła do mojego gimnazjum, mam kilku wspólnych znajomych, i mały włos chodziłabym z nią do klasy w liceum, bo bardzo ponoć chciała, ale zabrakło jej punktów.
Kojarzę ja bardzo dobrze, bo ciezko jej nie kojrzyć
Wiec trochę zaszpanować mogę

Kurczę, może spróbuje Ci tego Wojtka wysłać jeszcze raz, jak już teraz nie dojdzie, to może znajdę jakiś inny sposób, tylko niekoniecznie dzisiaj
No no, tak myślałam, że raczej jest znana
A to Ty wysyłałaś Wojtka? To mnie to ominęło, wyślesz i mi, maila znasz chyba?

Cytat:
Napisane przez tak-po-prostu Pokaż wiadomość
Heheh też miałam zamiar Bo takie to śmieszne jest.. ;p

Ja też raczej nie oglądam ale tak akurat się trafiło. Przychodzę do domu, nie ma co robić, o to może w tv coś jest? Patrzę Pearl Harbor. Jakiś znany tytuł to oglądam.
I Josh jest boski
Ucz się ucz, fajne to jest, u mnie się ostatnio to dość popularne stało, więc też spróbowałam, a jaką radość miałam, jak mi wreszcie obrót wyszedł

Cytat:
Napisane przez tak-po-prostu Pokaż wiadomość
W Złotych Tarasach chodziło o to, że się połączyli z reporterami z Poznania, później z Krakowa i jeszcze skądś i oni mówili, np. że w całym mieście nie ma prądu, że mieszkańcom trudno się oddycha, jest dziwny zapach i że temperatura spada
Ja akurat włączyłam jak to było a nie wiedziałam, że tematem całego dzisiejszego programu jest przyszłość i się wystraszyłam Oczywiście zaraz poczułam, że mi zimno i że jakoś rzeczywiście ciężko mi że jakoś rzeczywiście ciężko mi się oddycha
Panikara...

A moim faworytem w You can dance jest Piotrek
dobra jesteś
ja oglądałam tylko kawałek, tego nie widziałam

Moim faworytem też jest Piotrek, lubię jeszcze Rafała, tego co tańczy Idą

Cytat:
Napisane przez Em
Dziwna jestem?

Trampki mi się nawet podobają, tylko ja bym się pewnie dziwnie w nich czuła, wolę adidasy
I zazdroszczę tych targów, też się będę musiała kiedyś wybrać, ale ja raczej nie kupuję książek, tylko wypożyczam z bibliotek.

To się dziś poobijałam cały dzień, chyba przez to, że są tylko te 3 dni i na ten tydzień było mniej do zrobienia
Stary 2007-10-28, 19:15   #2327
Nija_
Zakorzenienie

Neta nie miałam, wrr

Cytat:
Napisane przez lele
Nija- ja zasysam wlasnie wszystkie te piosenki o krolach juz czesc mam nawet
mi koleżanka przegra na razie na wrzucie słucham

Cytat:
Napisane przez emememsik
Ale to trochę bez sensu, bo nawet jak będzie laureatem to i tak nie będzie miał wstępu na uczelnię..
hmm a nie jest tak, że ten tytuł jest ważny przez 2 lata?
jeśli nie, to faktycznie bez sensu mogliby mnie przepuścić żartuję jakbym wylosowała krucjaty i przyczyny drugiej wojny to mooooże...

My też mamy jakąś próbną maturę w grudniu, omg hmm z Operonu mówicie, to przeczytam od deski do deski ich vademecum z histy
eee ale ja zdaję WOS obowiązkowy, a chyba piszemy tylko obowiązkowe przedmioty, ale do WOSu mam z Operonu książki

Cytat:
Napisane przez tak-po-prostu
Nija, ja Ci jeszcze nie gratulowałam, więc gratuluję!

ale tak naprawdę nie ma czego

napiszę Wam w ciągu kilku najbliższych dni moje miłosne rozterki, ale na razie muszę to sama przemyśleć...
Stary 2007-10-28, 19:20   #2328
emememsik

Cytat:
hmm a nie jest tak, że ten tytuł jest ważny przez 2 lata?
jeśli nie, to faktycznie bez sensu
Kiedyś się dowiadywałam i podobno tylko w tym roku, w którym się wygrało olimpiadę.
A nawet gdyby było ważne dwa lata, to on i tak by się nie załapał.
Stary 2007-10-28, 20:05   #2329
blaque
Zakorzenienie

Cytat:

Smutne jest, że nie ciągnie Cie do nas

Krówka to nie tak, że nie ciągnie mnie do Was.. Po prostu nie ciągnie mnie do wizażu, nie miałam nic ciekawego do pisania a i nie chciało mi się nic sensownego pisać. Zresztą nie było co. Czytać, czytałam Was.

Teraz postaram się bywać regularnie

Czekam z niecierpliwością

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-10-28, 21:31   #2330
uhahana
Zakorzenienie

Mam to samo. Też nieraz nie ciągnie mnie do pisania, chociaż czytam i jak macie jakies ważne zdarzenie przed sobą, to trzymam wirtualne kciuki

Ja obowiązkowo zdaję matę rozszerzoną, a książki do maty z Operonu nie mam, więc zobaczymy, jak to będzie.
W ogóle to jestem lekko podłamana, bo jutro mam na fakultecie spr w powtórek, a jak dzisiaj robiłam te zadania, to sporo mi nie wychodziło. Taaa, niby trzeba było chodzić na kółka, ale przecie na tych kółkach i tak niewiele się da nauczyć nowego. Moja nauczycielka jest BE

Em, ale fajnie z tymi targami... nie no, jednak nie ma to jak duże miasto...

Nija podziwiam za ten WOS, bo trzeba być cały czas na bieżąco z polityką itp.
I czekam aż TO wszystko opiszesz
hyhy

Tymczasem chyba spadam spać, bo niby jesteśmy godzine do przodu, a mi i tak braknie. Znam życie, znam siebie, heh.
Choose life.
'

Stary 2007-10-29, 13:12   #2331
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
Ej, no właśnie, o co chodziło z tymi Złotymi Tarasami? Siostra oglądala i cośtam mowiła, ale nie słuchałam.
Kilku uczestników YCD było w programie Złote Tarasy, wybrało kilku chętnych i przed sie godziny uczyło ich jakiegoś układu. Pod koniec programu męska część ich oceniał. Widziałam sam koniec.

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość

Ta dziewczyna to Diana? Moja faworytka (razem z Rafałem) w YCD.
tak to ona Myślę, że ona wygra, a na pewno będzie w finale.
W każdym razie trzymam za nią kciuki

Cytat:
A to Ty wysyłałaś Wojtka? To mnie to ominęło, wyślesz i mi, maila znasz chyba?
Ano wysyłałam Wyślę Ci oczywiście, Blaque wysłałam już 3 raz, mam na Ciebie że z Twoja pocztą nie będzie takich problemów

Też będę mieć maturę próbną w grudniu, ale nie miałam pojęcia, ze to operon funduje Jeśli testy będę ułożone, pod ich podręczniki to będzie prawdziwy skandal. Ja nie mam oni jednej ich ksiązki
Stary 2007-10-29, 14:11   #2332
emememsik

Ile nauki..

Chcę spać.

EDIT: SPRAWDZIAN Z HISTORII NA KTORY UCZE SIE OD RANA PISZEMY W PRZYSZLYM TYGODNIU !!!
Życie jest piękne!

Haha, jaka mi czcionka wyszła.

Edytowane przez emememsik
Czas edycji: 2007-10-29 o 15:10
emememsik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-29, 16:01   #2333
uhahana
Zakorzenienie

A ja przysiadłam, żeby chwilę poczilować. Strasznie dziwnie mi z tym, że na jutro nie mam ABSOLUTNIE ŻADNEJ nauki. Łał! No to se może w rysowaniu zaległości nadrobię...

Miałam dziś spr. z matematyki z powtórek i nie poszedł mi zbytnio. W ogóle coś ostatnio dziwnie z tą matą, niby umiem, a później albo brakuje czasu, albo się wszstko popląta, albo coś...
Niby powinnam się nią bardziej zająć, więcej zadań robić i w ogóle, ale... czy to ma sens? Zobaczymy, ostatnio wszystko zależy od czasu, a raczej jego braku lub braku braku czasu.

Em, cieszę się razem z Tobą Doskonale rozumiem to uwielbienie dla histy

Blaque gratuluję zdania teorii na prawko! W jakim mieście zdajesz, że nie ma takich masakrycznych terminów, jak u mnie? W Tarnowie jest WORD?
Miałam to napisać na kursantkach, ale chciałam tu

Teraz tak myślę, że pewnie i tak dzisiaj nic nie narysuję, no ale... cóż Postaram się.
Choose life.
'

Stary 2007-10-29, 16:08   #2334
lele
Zakorzenienie

Blanque i ja gartuluje
p.s. to u awas jest innego dnia teoria innego praktyczny?
Stary 2007-10-29, 16:16   #2335
uhahana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
Blanque i ja gartuluje
p.s. to u awas jest innego dnia teoria innego praktyczny?
Wprawdzie nie jestem Blaque, ale odpowiem

U mnie w WORDzie najczęściej zdaje się osobno teorię i praktykę, bo po prostu można dostać wcześniejszy termin [chociaż i tak niespecjalnie wczesny, ja na teorię czekałam prawie miesiąc, po niej zapisalam się na praktykę, na ktorą czekałam prawie 2 miesiące]. Nie ma lekko hehe.
Można zażyczyc sobie wszystko naraz, ale czekania wtedy jest jeszcze więcej.

Podejrzewam, że u Blaque jest podobnie.

Co miałam już parę razy napisać, a za każdym razem zapominałam:
Te probne matury z Operonu będą [w moch oczach] sprawdzeniem tego, czy możliwa jest prywatyzacja oświaty. Chce tego np. UPR [Unia Polityki Realnej].
Ja, o ile jestem całym sercem za prywatyzacją służby zdrowia, to myślę, że z nauczaniem tak się chyba nie da... Jak myślicie?
Choose life.
'

Stary 2007-10-29, 16:45   #2336
lele
Zakorzenienie

ja wszystko mialam za jednym razem- i dobrze, jeden dzien, mneij czekania..
u nas czeka sie ok miesiaca, ale ja nekalam WORD telefonami i sie znalazl wczesniejszy termin

sluzbe zdrowia prywatyzujemy a jezeli mamy prywatyzowac szkolnictwo, to trzeba utworzyc bardzo duze stypendia i inne takie cuda, aby i Ci z biedniejszych rodzin mieli szanse... chcoiaz wiecie, teraz i tak tez jest tak, ze w wiekszosci na lepsze uczelnie ida CI z bogatych, "dobrych domow" nic z tych ubogich.. wiecie takie osoby lepiej sie przygotowuja- znaja jezyki obce, koncza jakies kursy itp
Stary 2007-10-29, 17:07   #2337
blaque
Zakorzenienie

Dziewczyny......:confused : ale czemu Wy mi gratulujecie..?
Ja nie zdawałam kochane niczego, tym bardziej, że nie mam 18 lat
hehehe

Btw. dostałam dzisiaj 3, 4, 5

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-10-29, 17:48   #2338
Ywonula
Zadomowienie

blaque ale śmiszna sytuation. Tez nie wiem o co chodzi

Wiecie, bo tak pomyślałam ze wezmę się za testy do teorii i włączę kompa.... Widać jak się wzięłam...

em ja dziś spieprzyłam z poprawy historii Bo drugi raz sie nie nauczyłam
Stary 2007-10-29, 17:58   #2339
uhahana
Zakorzenienie

Okej, biorę to na siebie
Hahaha, no fakt... Blaque, może po prostu masz podobny avatar do kogoś... ja już nie wiem

Ale wtopa

Wpadłam na chwilę. Pochwalić się, że zaorbitrekowałam, hahaha. I odkryłam, że kondycja jednak jest ulotna Trzeba się za siebie wziąć.

Ejj, kiedy zacząć próby poloneza? Bo ja jutro mam wf i potańczyłabym se Ale ludzie stwierdzili 'już teraz?'

EDIT: Uwaga, tłumaczę się:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2618
To wszystko dlatego
Haha, ale zamieszanie Wybaczcie
Choose life.
'

Stary 2007-10-29, 18:50   #2340
i_n_e_s
Zadomowienie

Cytat:
Teraz postaram się bywać regularnie
Trzymamy za słowo, bo ja też zauważyłam, że Ciebie mało było.
I nasza jedyna studentka też zaginęła, Agosek pewnie szaleje w Krakowie

Cytat:
Ano wysyłałam Wyślę Ci oczywiście, Blaque wysłałam już 3 raz, mam na Ciebie że z Twoja pocztą nie będzie takich problemów
Melduję, że dostałam, danke
Muszę Ci powiedzieć. że całkiem przystojny ten Twój W, sympatyczny się wydaje

Cytat:
Dziewczyny......:confused : ale czemu Wy mi gratulujecie..?
Ja nie zdawałam kochane niczego, tym bardziej, że nie mam 18 lat
hehehe

Btw. dostałam dzisiaj 3, 4, 5
nie mogę
Uhahana
dobra jesteś

Gratulacje ocen, to ja się jeszcze pochwalę, że dostałam dziś 5,
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości