![]() |
#2491 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część II.
Ja też wstałam ok 6:40, ale poleżałam jeszcze w łóżku i w końcu zasnęłam. Obudziłam się po 8 bardziej zmęczona niż po 6;/
Cytat:
![]() PS. u nas też jajecznica robiona przez TŻ, ale najpierw musi iść z psiakiem na spacer ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Witam sobotnio ![]() Jakie plany na dzisiaj? My za wiele nie musimy robić, bo większość posprzątałam wczoraj, obiad też nam został z wczoraj... będziemy leniuchować ![]()
![]() |
#2492 |
Raczkowanie
|
Ale ci fajnie ze masz takie zajęcia. Mnie baardzo bolą plecy i w pierwszej ciąży też tak miałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2493 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Moja mama jutro do mnie przyjeżdża ![]() ![]() Jeszcze w łóżku leżę, ale zdążyłam pranie wstawić ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do wizażu - toć to najważniejszy Twój program jest! ![]()
![]() |
#2494 |
Zakorzenienie
|
To prawda, to genialne miejsce. Mamy na osiedlu klub mam, to taka oddolna inicjatywa stworzona przez mamy dla mam/ tatusiów i maluchow. Jest tam dużo ciekawych warsztatów dla rodziców o wychowaniu, rozwoju dziecma, zajęć, mój synek chodzi z tatą w soboty na zajęcia muzyczne tzw gordonki, jest świetlica wg zasad Montessori. Znajduje się to w takim starym drewnianym domu na pięknym osiedlu i ogólnie kocham to miejsce nas życie. A jeszcze jest 15 minut spacerkiem od domu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2495 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też tak mam.Teraz niedawno tez Mateusz był chory i też się popłakałam bo taki był cierpiący,szkoda mi go było strasznie.Dużo zdrówka życzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2496 |
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny sobotnio... Ja jeszcze z łóżka.. Tez polozylam sie spac około 21 i spałam do teraz. Ale wczoraj tak strasznie sie czułam, ze myslalam, ze zjadę. Byłam z kolezanka na plotkach w restauracji i wypiłam dwie wielkie herbaty i chyba były za mocne bo czułam sie najpierw jak naspidowana a pozniej zrobiło mi sie niedobrze, słabo, dziwnie... Chyba nigdy tak sie nie czułam... Masakra naprawdę...
Czy kupiliście lub moze macie i używacie te poduchy ciążowe? Bo ja kocham spac ma brzuchu ale juz troche sie boje i zastanawiam sie nad zakupem rogala |
![]() ![]() |
![]() |
#2497 | |||
Zakorzenienie
|
Dziendoberek
![]() Wstalam, ogarnęłam się, zmieniłam pościel a teraz siedze sniadanie wcinam ![]() TZ przylatuje dzisiaj ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja moze kupię jak wróce do domu. Juz cos o tym wspominałam TZtowi. Cięzko mi sie zasypia, najlepiej spi mi sie teraz na plecach takze mam nadzieje, ze poduszka pomoze mi lepiej spać na boku. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2498 |
Wtajemniczenie
|
Nie mam czasu dzisiaj nawet zajrzeć do was. Zaraz goście przychodzą na roczek Jagody. Do 1 w nocy robiłam tort. Oczywiście miliard razy krem mi wychodził a wczoraj 2 litry śmietany i 10 czekolad poszło się..... Mąż na szybko w nocy jeździł do sklepu po nowe śmietany i mascarpone. Na szczęście się udało
![]()
#2499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystkiego Najlepszego dla solenizantki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2500 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam rogala i kocham go ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2501 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taaak! Rogal to must have moim zdaniem. Ja kupiłam w pierwszej ciąży, była to niewyobrażalna ulga dla kręgosłupa i poprawa komfortu snu o 100% , teraz wyciągnęłam go już miesiąc temu i nie wyobrażam sobie snu bez niego. Jak w pierwszej ciązy jechałam na działkę na jedną noc i nie chciało mi się go brać, to zawsze potem żałowałam, wstawałam połamana, plecy bolały itd. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam rogala i nie wyobrażam już sobie bez niego spać. tż mówi, że mimo rogala zawijam sobie jeszcze miedzy nogi koldre i koc, po czym się przytulam do niego- kolejny rogal ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2503 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla córci! ![]() ![]() Ja idę robić placek z jabłkami.Dostałam całą skrzynkę jablek od mamy i zrobię jeszcze sok. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2504 | |
Rozeznanie
|
Sierpnióweczki 2016! Część II.
Cytat:
Ja tez mam juz swoja poduchè ciążową ale spałam w niej tylko ze 2 razy bo cos nie moge sie przestawić, moze jak brzuch mi urośnie troche ![]() ![]() Udało mi sie wczoraj wyczuć serduszko mojego groszka <3 dziekuje bardzo za podpowiedzi bo inaczje bym pewnie dalej go szukała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Tak piszecie o tym rogalu i też się zastanawiam czy nie kupić ![]() W ogóle wczoraj była u mnie znajoma, w 13tc (ja w 18tc) i aż mi się smutno zrobiło, bo ona ma większy brzuch ode mnie! ![]() TŻ kazał się nie przejmować mówiąc, że przecież ona zawsze miała większy brzuch ode mnie;p Ale i tak mi jakoś smutno było.
![]() |
#2506 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam zamiar dzis sobie zamowic. Bo juz coraz gorzej mi sie spi;/ ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
![]() I mam wrazenie, ze dzien w dzien jest wiekszy. Wejscie na 4 pietro w pracy robi sie dla mnie zadaniem na 15 minut bo pozniej musze 5 minut odsapac.... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2508 |
Rozeznanie
|
TinkerrBell Super że nie ma podejżeń do wad ,a cukrzycą sie nie martw dla dzieciaczka warto sie poświęcić
![]() Miłej soboty zyczę ![]()
![]() |
#2509 |
Zakorzenienie
|
Mój brzuch tez sie robi coraz wiekszy, najlepiej widac jak załoze spodnie, a mam takie z wysokim stanem wiec ladnie opina brzuszek
![]() Jeszcze troche i sie nie pomieszcze w nic. TZ bedzie miał co oglądać. Dzisiaj jak przyłozylam ręke do brzucha to poczulam takie przejezdzanie pod dlonią. W ogóle to najczesciej takie laskotki, motylki czuje. Się usmiechnęłam jak głupia do siebie. Czekam na konkretne kopniaki teraz ![]() Waga stoi w miejscu za to obwód brzucha rośnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2510 |
Zadomowienie
|
Wobec tego musze sobie zakupić skoro mówicie ze tak superancki sie śpi
![]() Słabo sie dzisiaj czuje ehhh ![]() Zazdroszczę tak bardzo wam tych ruchów juz bym chciała poczuć cokolwiek!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2511 |
Zakorzenienie
|
Mój brzusio od tygodnia widać. Już 2 osoby zapytału czy to to. Niedlugo idziemy na tańce i zobaczymy czy wszyscy przemilczą czy jest tak widoczny że będą pytać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Talantea - tylko,żebyś nam nie znikęła całkiem przez Tżeta.. bo wiesz, że matka założycielka czuwa ![]() Asulek 8 - sto lat dla Jagódki.. ale powalczyłaś z tym tortem..szok.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2513 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fajnie ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2514 |
Zadomowienie
|
Hej Laseczki ! Witamsie sobotnio, u mnie w końcu słoneczko i chyba dodaje mi energii, bo w koncu mam jakąś wenę żeby coś tu napisać. Podczytuje was na bieżąco ale jakoś nie mialam ochoty nic pisać pare dni.
Witam nowe mamy- super że grupka ciągle nam rośnie , wygląda na to że sierpień nie będzie miesiącem niżu demograficznego ![]() Gratuluje udanych wizyt, brzuszków i ruchów w brzuszku. U mnie jeszcze nie wyczułam ruchów, brzuch mam wiekszy ale , że jest mocno zatłuszczony to bardziej wyglada na przejedzenie niż ciąże. Dzwoneczku !!! Cieszę sie mega że wyniki są dobre, pewnie ciężar całego świata zszedł z waszych ramion. Oszczedzasz sie odpowiednio po tej aminopunkjcji?? Ja cały tydzień jestem słaba mam mega katar , ale nic innego wiec jest oki . Dzisiaj u mnie 16t0d wiec stawiam soczek akurat moj men wyciska z marchewek , jabuszek, ananasa, i pomarańczy ;D ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2515 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
Kilka dni temu zastanawiałam sie nad rogalem, zajrzałam na all ale jak dla mnie za duży wybór. Jaki polecacie? ten już zagięty czy prosty? Co do zmiany koloru forum z tego co widziałam można to zrobić w ustawieniach- nie wiem czy działa na całość czy tylko na profil ![]() Dziś mam w planach zrobić wianek wielkanocny. Pozdrawiam robótkowo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2516 | ||
Zakorzenienie
|
hej
![]() My dziś wstaliśmy przed 7 ![]() a w tygodniu nie mogę dziecka dobudzić o 7 ![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Tija, Gratuluję synka ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam taki z troczkami, który możesz regulować od prostego do takiego z zagiętymi rogami. Polecam. Właśnie piekę ciasteczka synkowi, ech, jak strasznie marzę, żeby wyrósł z tej alergii, mógł coś zjeść na przyjęciu urodzinowym kolegi, obiedzie u babci. Ciężko jest ![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2518 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2519 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to Wasze zdrówko ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2520 |
Zakorzenienie
|
Popełniłam zakupy.
Teściowa w ramach prezentu urodzinowego poszła ze mną do sklepu z odzieżą ciązową. ![]() Kupiłam spodnie ciązowe, pas i biustonosz ![]() ![]() Zjadłam sobie babeczke cytrynową omnomnom. Uwielbiam. Widziałam tez fajną sukienke na wiosnę, ale juz zabrakło funduszy ![]() Nawet mialam sporo energii na zakupy. teraz siedze i odpoczywam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.